15+ Erinomaisia ​​tuottavuuden työkaluja suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille, jotta sinusta tulee erittäin tehokas vuonna 2020

15+ Erinomaisia ​​tuottavuuden työkaluja suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille, jotta sinusta tulee erittäin tehokas vuonna 2020

15+ Erinomaisia ​​tuottavuuden työkaluja suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille, jotta sinusta tulee erittäin tehokas vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Verkkosivustojen rakentaminen ja ylläpito on monimutkainen alue. Kaikkien sellaisten, jotka luovat verkkosivustoja eläviä varten, on katettava paljon perustaa, jotta ne olisivat tehokkaita ja kauniita. Erilaiset tuottavuuden työkalut suunnittelijoille, kehittäjille ja WordPress-käyttäjille voivat auttaa prosessin tehostamisessa.


Tunnituloksen lisäämiseksi ja stressitason vähentämiseksi tässä artikkelissa luetellaan joukko hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla kaikki verkkomainokset voivat olla tuottavampia.

Alla löydät tätä tarkoitusta varten palveluita, ohjelmia ja laajennuksia. Puhumme myös siitä, kenelle he sopivat ja miksi sinun pitäisi käyttää niitä.

Mennään oikein siihen:

Tuottavuustyökalut suunnittelijoille, kehittäjille ja WordPress-käyttäjille

Tuottavuustyökalut suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille työnkulun parantamiseksi

Vaikka alla oleva luettelo ei ole kaukana täydellisestä (haluan todella kuulla vinkkisi lopussa), se tarjoaa hyvän perustan. Valitse, mikä vetoaa sinuun, ja jätä huomiotta se, mikä ei. Tällä tavalla löydät oikeat työkalut itsellesi.

toggl

#ajan seuranta

Toggl

Erityisesti freelance-web-suunnittelijana aikasi on melko kirjaimellisesti rahaa. Koska monet suunnittelijat työskentelevät kiinteillä projektimaksuilla, mitä nopeammin pystyt loppuun, sitä parempi tuntihintasi on.

Toggl on paras ystävä selvittääksesi, mitkä asiakkaasi ovat tuottoisimpia tai yksinkertaisesti kuinka vietät aikaa. Se on mahtava ajan seurantatyökalu, jossa on miellyttävä käyttöliittymä, jota voidaan käyttää vapaasti perusversiossa.

Seuraa aikasi yhdellä napsautuksella, määritä aikajaksot projekteille ja asiakkaille, aseta arvioita (nähdäksesi, ylitätkö) ja paljon muuta. Siinä on myös laajennukset joiden avulla voit integroida työkalun moniin muihin palveluihin samoin kuin selaimeesi.

Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka Toggl toimii, tässä on mukava oppitunti se saa sinut alkuun.

munakello

#ajan seuranta

Pomodoro-tekniikka

Jos et ole vielä kuullut termiä, Pomodoro on tuottavuustekniikka, jonka avulla työskentelet sprinteissä. Nimi johtuu tomaatin muotoisesta keittiöajastimesta, jota keksijä käytti keksiessäan sitä.

Se toimii siten, että teet yhden tehtävän asetetun ajan (perinteisesti 25 minuuttia). Kun aika on kulunut, tee 3-5 minuutin tauko ja toista sitten toimenpide. Neljän aikavälin jälkeen voit pitää pidemmän 15-30 minuutin tauon ennen kuin aloitat uudelleen.

Tämä tekniikka on tehokas, koska se pakottaa sinut yhteen tehtävään. Siihen on myös rakennettu taukoja, joten et polta itseäsi. Voit käyttää Pomodoro-tekniikkaa myös yhdessä Togglin kanssa. Koska ajan seurantapalvelu näyttää kuluneen ajan selain-välilehdessä, se on täydellinen seuralainen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää työkalua nimeltään Munakello.

Evernote

# asiakirjat # kirjoittaminen

Evernote

Seuraava suunnittelijoiden tuottavuusvälineiden luettelossamme on Evernote. Haluan viitata palveluun ulkopuolisena aivooni. Tallennan ja organisoin kaikki tärkeät tiedot yrityksestäni, projekteistani ja yksityisistä yrityksistäni.

Periaatteessa Evernote antaa sinun tehdä muistiinpanoja (tekstiä, kuvia, äänitiedostoja ja muuta) ja järjestää ne kokoelmiin. Kaikki tietosi ovat täysin haettavissa (jopa käsinkirjoitus kuvissa) ja synkronoidaan laitteidesi välillä (perusversiossa kaksi). Yhtiö tarjoaa myös selaimen laajennus jonka avulla voit lisätä tietoja mistä tahansa webistä.

Evernoten perusversio on ilmainen käyttää ja on aina ollut tarpeeksi minulle.

dokumentit

# asiakirjat # kirjoittaminen

Google Docs

Google tarjoaa täydellisen online-toimistopaketin. Täällä voit luoda tekstitiedostoja, laskentataulukoita ja esityksiä kymmenistä malleista. Jaa ne nopeasti asiakkaiden kanssa, tee yhteistyötä muiden mainosten kanssa tai lataa ne eri muodoissa.

Palvelu on ihanteellinen luovaan työhön liittyvän paperityön käsittelemiseen. Lisäksi se on ilmainen!

Lisäksi voit käyttää Google-dokumentteja myös luotaessa sisältöä WordPress-blogiisi – nyt on mahdollista tuoda sisältösi suoraan Docsista WordPressiin.

Trello

# Projektijohtamisen

Trello

Trello on tiimiyhteistyökalu, jonka avulla voit organisoida projekteja helposti. Voit lainata toimittajamme täällä CodeinWP: ssä: "Jos et ole aiemmin käyttänyt Trelloa, haluaisin vain vakuuttaa teille, että oppimiskäyrää ei käytännössä ole ollenkaan ja kaikki on todella intuitiivista." Hän on oikeassa.

Trello antaa sinun järjestää mitä tahansa luetteloiden, korttien ja taulujen avulla. Käyttäjät voivat lisätä kommentteja, olla vuorovaikutuksessa muiden ryhmän jäsenten kanssa ja nähdä projektien tilan yhdellä silmäyksellä. Lisäksi se on ilmainen, joten ei ole mitään syytä olla kokeilematta sitä.

Toimittajan huomautus. Täällä CodeinWP: ssä hallitsemme kaikkia sisällönluonnospyrkimyksiämme Trellolla. Jokainen viesti tai resurssi saa oman Trello-korttinsa, ja sitten kaikki keskustelut tapahtuvat kortin alla. Parasta on, että useat ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti. Lisäksi Trello antaa sinun ladata mediaa ja tiedostoja kortin mukana. Mahtavia juttuja, eikä ole sattumaa, että se on näin korkealla suunnittelijoiden tuottavuuden parhaiden työkalujen listalla!

hiljentää

# projektijohtaminen # viestintä

löysä

Löysyys on toinen ryhmätyökalu. Sen avulla voit järjestää ryhmäviestintää kanavien välillä ja pitää hakua varten arkistoja kaikista keskusteluistasi. Monet yritykset käyttävät sitä sisäisten sähköpostien poistamiseen.

Lisäksi Slack integroituu muut palvelut mukaan lukien Google Drive, Trello, Github ja paljon muuta. Vaihtoehtoja ovat Rocket Chat, Ryver ja Stride.

LastPass

#management

LastPass

Erityisesti WordPress-web-suunnittelijana, joka hoitaa useita asiakassivustoja, joudut usein käsittelemään paljon kirjautumistietoja. Se on tietysti muiden salasanojesi lisäksi.

Entä jos annat jonkun tehdä sen puolestasi? LastPass tallentaa kaikki kirjautumistiedot, maksut ja lähetystiedot, jäsenyydet ja muut puolestasi olevat tiedot. Se synkronoi ne myös kaikilla laitteillasi. Tällä tavalla sinun tarvitsee muistaa vain palvelun yksi salasana. tässä kuinka LastPass toimii erityisesti.

luonnos

#design

Luonnos

Yksi työkalu, jonka kanssa web-suunnittelijat viettävät yleensä paljon aikansa, on Adobe Photoshop. Se on suunnittelusarja kaikille tulostettaville ja digitaalisille asioille.

Photoshop ei kuitenkaan ole ainoa lohkon lapsi. Sketch on (vain Mac) -vaihtoehto ohjelmalle, joka saa usein arvokkaita arvosteluja, etenkin käyttöliittymien suunnittelussa, mikä tekee siitä yhden suunnittelijoiden tuottavuuden tärkeimmistä työkaluista.

Luonnoksen kohokohtia ovat sen yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, kyky käyttää elementtejä helposti uudelleen ja integrointi muihin sovelluksiin ja palveluihin. Ohjelmisto on myös edullisempi kuin Adoben ratkaisu.

XAMPP

#development

XAMPP

XAMPP on hyödyllinen tuottavuustyökalu suunnittelijoille, koska sen avulla voit määrittää WordPress-verkkosivustot paikallisesti tietokoneellesi. Tällä tavoin et ole riippuvainen live-palvelimesta sivustosi suunnittelussa ja rakentamisessa, mutta voit tehdä sen missä tahansa ja ilman että kukaan huomaa, kun ruuhkat.

Ohjelma on avoimen lähdekoodin ja siten ilmainen. Lisäksi se on melko helppo asentaa. Tutustu vaihtoehtoihin paikallisen kehitystyökalun monipuolisuudessa.

sublimetext

#development

Kooditoimittajat

Kooditoimittajia pidetään usein web-kehittäjien toimialueena, mutta ne ovat ehdottoman välttämättömiä suunnittelijoille, jotka toteuttavat myös oman työnsä verkkosivustoilla.

Voit valita monista erilaisista ilmaisista tarjouksista:

wproller

#development

WProller

WordPress-verkkosuunnittelijana määrität usein kymmeniä WordPress-verkkosivustoja vuosittain, kuukausittain tai jopa viikossa. Sisältää aikaa, joka kuluu samojen vakiolaajennusten ja teemojen asentamiseen, näytteen sisällön poistamiseen jne., Tämä voi olla melko työlästä.

Voit vähentää kiireistä WProllerin avulla voit luoda mukautettuja WordPress-asennustiedostoja, jotka sisältävät kaikki haluamasi laajennukset, teemat ja vakioasetukset. Määritä vain tarvitsemasi sivustolla ja lataa mukautettu zip-tiedosto. Kun asennat sen nyt, sivustosi on valmis käyttämään. Lisäksi kokoonpanosi ovat uudelleenkäytettäviä. Se on myös ilmainen!


Kopiokone - WordPress-siirtolaajennus Kopiokone – WordPress-siirtolaajennus

Tekijä (t): Snap Creek

Nykyinen versio: 1.3.34

Viimeksi päivitetty: 16. toukokuuta 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% Arviot


1000000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

#development

monistuskone

Kun olet rakentanut sivustosi offline-tilassa, miten saat sen live-palvelimelle? Voit tehdä sen manuaalisesti, mutta helpompi tapa on käyttää siirtolaajennusta.

Yksi mukavimmista ratkaisuista on kopiokone. Asenna vain ja aktivoi, kopioi sivustosi, lähetä se uudelle palvelimelle, suorita asennusohjelma ja seuraa suoritettuja ohjeita. Voit käyttää sitä myös sivustosi varmuuskopiointiin.

Vaihtoehtoja ovat All-in-One WP -siirto, UpdraftPlus ja WP-klooni WP Academy.

web-dev-tools

#development

Selaimen kehittäjän työkalut

Ne voivat olla suunnittelijoiden tärkeimpiä tuottavuuden työkaluja. Niiden avulla voit tarkastella sivujen takana olevaa koodia, debug HTML, CSS ja JavaScriptiä sekä testata live-suunnittelun muutoksia.

Lisäksi niissä on työkaluja, joilla simuloidaan mobiiliympäristöjä ja mitataan suorituskykyä. Kehittäjän työkalut ovat mukana kaikissa tärkeimmissä selaimissa: Mozilla Firefox, Kromi, Safari ja Reuna.

unsplash

#images

Unsplash

Visuaalit ovat osa web-suunnittelua. Suunnittelijat tarvitsevat usein kuvia sivustojen asuttamiseksi ja niiden houkuttelemiseksi. Suosittu ratkaisu on etsiä kuvia tai luoda omia.

Unsplash tarjoaa ilmaisia, korkealaatuisia kuvia, joilla on erilainen maku, jotta pysyt poissa yleisistä valokuvista. Kaikilla heidän tarjouksillaan on myös CC0-lisenssi, joten voit käyttää niitä sydämesi sisältöön. Kuinka mahtava se on?

Vaihtoehtoiset palvelut ovat Pexels, MyStock.Photos, Pixabay ja Kuolema arkistovalokuvaan.


Kuvan optimointi ja Lazy Load by Optimole Kuvan optimointi & Lazy Load kirjoittanut Optimole

Tekijä (t): Optimole

Nykyinen versio: 2.3.1

Viimeksi päivitetty: 21. huhtikuuta 2020

optimole-wp.zip


96% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

#images

Optimole

Kuvien optimointi on tärkeää verkkosivustosi ja SEO parantamiseksi. Osa siitä on tehdä visuaalista mahdollisimman pieni.

Jos et halua tehdä sitä ulkopuolella tai pelkäät, että asiakkaat unohtavat optimoida kuvat luovutuksen jälkeen, siinä on Optimole. Tämä WordPress-laajennus pakkaa automaattisesti kaikki WordPressiin lataamasi kuvat. Tärkeää on, että kaikki tapahtuu ilman laadun heikkenemistä.


Hiiva SEO Hiiva SEO

Tekijä (t): Joukkue Yoast

Nykyinen versio: 14.2

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% Arviot


5000000 + asennukset


WP 5.3 + vaaditaan

#SEO

Hiiva SEO

Verkkosuunnittelijana valtakuntasi tekee sivustosta näyttävän hyvältä, jotta kävijät voivat nauttia siitä. Ne eivät kuitenkaan ole verkkosivustojen ainoa yleisö. Hakukoneet ovat myös.

Jos työskentelet usein projektien kanssa, jotka sisältävät sisältöä, Yoast SEO on täydellinen ratkaisu varmistaa, että ne toimivat hyvin hakutuloksissa myöhemmin. Laajennus ei vain tee paljon optimointia ruudusta, vaan siinä on myös yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet, jotta jokainen sisältö saadaan irti kaikesta..

Se on kuin oma yksityinen SEO-asiantuntija. Muuten, jos haluat tietää, kuinka parantaa mallisalkun hakukoneoptimointia, lue artikkeli aiheesta.

Mitkä ovat suosikkisi työkalusi suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille?

Tuottavuustyökalut auttavat sinua luomaan tehokkaammin. Ne tekevät suunnitteluprosessista virtaviivaisemman ja vähemmän stressaavan. Tällä tavoin sinulla on enemmän aikaa lisähankkeisiin ja parempi tulo.

Suunnittelijoiden tuottavuustyökalujen luettelostani voi löytää mitä tahansa ajan seuranta- ja yhteistyötyökaluista koodausohjelmiin, varastossa olevien kuvien palveluihin ja SEO-laajennuksiin. Toivottavasti löysit jotain hyödyllistä itsellesi. Nyt haluaisin kuitenkin kuulla sinusta.

Mitkä ovat suosikkisi tuottavuustyökalusi suunnittelijoille? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector