10+ upea näköisiä Wix-malleja vs. WordPress-teemoja

Wix on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista verkossa. Tarkoitan, se ei ole vieläkään missään vaiheessa lähellä WordPressin suosiota (tällä hetkellä virtaa yli 35% koko webistä ja laskee sen), mutta se on silti voima, johon on otettava huomioon, ja foorumi, joka saa paljon julkisuutta käyttäjiensä ensin ansiosta lähestymistapa ja yleinen helppokäyttöinen käyttöliittymä.


Mutta kun kaikki sivuutetaan, on yksi erityinen asia, jota haluaisimme tutkia tänään … Wix-mallit – kuten verkkosivustosuunnittelu, jota voit käyttää Wix-verkkosivustollasi. Tarkemmin sanottuna kuinka he vertautuvat WordPress-teemoihin?

Joten tämä on Wix-malleja vs. WordPress-teemat – nopea katsaus kourallinen Wix-malleja vastaan ​​heidän WordPress-kollegansa. Hyödyt ja haitat, jotka voivat hyötyä näistä Wix-malleista vs. WordPress, sekä toinen luettelo WordPress-teemoista, jotka näyttävät hyvin samanlaisilta kuin vastaavat Wix-mallit..

Periaatteessa yritän osoittaa, että kaikissa Wix-malleissa on aina WordPress-pohjainen vaihtoehto, joka on hyvin samanlainen ja joka voi usein säästää paljon rahaa.

Ja älä ymmärrä minua, minulla ei ole mitään Wix- tai Wix-malleja vastaan. Haluan vain näyttää sinulle kolikon toisen puolen ja puhua Wix vs. WordPressin käytön eduista ja haitoista keskittyen lähinnä tällä kertaa asioiden suunnittelupuolelle..

Joten tässä ovat 10 kaunista Wix-mallia ja niiden WordPress-vaihtoehtoja:

Wix-mallit

Olemme puhuneet Wixistä jo useita kertoja, joten jos haluat verrata sitä esimerkiksi sen tärkeimpiin kilpailijoihin, tarkista tämä. Tai jos haluat verkkokaupan, jonka haluat rakentaa, katso tätä: Wix vs Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce vs Magento vs Jimdo.

Grafitti -taiteilija

Wix-mallit: Grafitti

Yksinkertainen ja kaunis malli, joka tukee videon otsikkoa, parallaksivieritys, mukava portfolio-osa. Kaikki esitetään yhden sivun asetteluna. Sen mukana on mielenkiintoinen tapa kertoa ihmisille sinusta ja työstäsi tarttuvalla ja puhtaalla suunnittelulla. Voit esitellä taidetta myös kauniiden gallerioiden kautta.

Tarkoitettu: Grafitti Artist on moderni ja vintage-tyyppinen teema taiteilijoille, kuten valokuvaajille, katutaiteilijoille ja kaikenlaisille luoville ihmisille, jotka tarvitsevat projektisivustonsa.

Ulkovalokuvaus

Wix-mallit: ulkokuvaus

Ulkovalokuvaus on yksi niistä Wix-malleista, joka onnistuu pysymään minimaalisena ja samalla erittäin siistinä. Malli on omalla tavallaan kaunis, sillä siinä on puhdas käyttöliittymä ja ruudukkokuvagalleria, jonka tarkoituksena on esitellä teoksiasi tyylikkäästi. Mallissa ei ole häiriötekijöitä, jotka antavat projektisi nopeasti valokeilaan. Galleria voidaan visualisoida myös Lightbox-diaesityksenä.

Tarkoitettu: Ulkovalokuvaus on ensisijaisesti portfolion malli, jossa valokuvaajat voivat jakaa töitään ja valaistaa yleisöään. Mutta ei vain valokuvaajat voivat hyötyä tästä. Myös muut luovat ammattilaiset – suunnittelijat, kuvittajat, maalarit, videotuottajat – voivat olla kiinnostuneita tästä mallista.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto salkku

Vintage-auto

Wix-mallit: Vintage

Moderni ja ystävällinen malli, joka esittelee alun perin vanhojen autojen verkkosivustoja, mutta voi toimia yhtä hyvin kaikenlaisissa yrityksissä. Malli tarjoaa täysleveyden video / staattisen otsikon, rinnankiertovierityksen ja erittäin tarttuvia osioita, joita voit mukauttaa haluamallasi tavalla ja joihin voit lisätä kourallisen asioita. Vintage Car -mallissa on nopea ja kaunis yhden sivun asettelu, jota voidaan selata hienosti ja helposti.

Tarkoitettu: Vaikka teema tehtiin vanhoihin autoihin, moottoripyöriin, autoteollisuuden asiantuntijoita ja ystäviä varten, tämä teema on todella valmis palvelemaan kaikenlaisia ​​yrityksiä – pienyrityksistä ja startupista suunnittelutoimistoihin, henkilökohtaisiin portfolioihin, pohjimmiltaan kaikkiin luoviin ja muihin kuin luoviin hankkeisiin kuviteltavissa.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Neve

Online-paidat

Wix-mallit: T-paidat

Wix-malli pienille verkkokaupoille, yksinkertaisella laatikkosuunnittelulla, joka on optimoitu myyntiä varten. Siinä on esillä oleva kuvatila, minimalistiset kauppasivut, joissa tuotteet on suodatettu luokkien mukaan, mukavat laatikot kokoelmiin ja Ajax-galleriat, joita voi katsella diaesityksinä. Jokainen tuotesivu on yksinkertainen, ja tarjoaa laadukkaita tietoja sekä toimitustiedot. Tuotteita voidaan räätälöidä haluamallasi tavalla ja helposti.

Tarkoitettu: Online Tees on enimmäkseen omistettu verkkokauppojen omistajille, jotka haluavat myydä vaatteita tai niihin liittyviä artikkeleita. Vaikka muoti on tämän mallin päätarkoitus, voit periaatteessa myydä mitä tahansa – joulukoristeista esineisiin.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Shopera

Muoti & Tyyliblogi

Wix-mallit: Muoti

Klassinen ulkoasu bloggaajille, mutta ripauksella tyyliä vain tehdäkseen muotibloggerit tyytyväisiksi. Malli näyttää erittäin kauniilta, puhtaalta ja modernilta. Se tarjoaa mukavan koko näytön otsikon, jossa on sujuva parallaksinen vieritys, hienoihin laatikoihin piirretyt blogikategoriat, mainospaikat, kirjailijaruudut ja vakioblogirakenne, joka esittelee viestit peräkkäin..

Tarkoitettu: Jokainen, joka rakastaa muotia ja haluaa kirjoittaa siitä. Koska muotiblogit ovat erittäin suosittuja ja markkinat ovat melko tyydyttyneitä, luulen, että sinun on erotuttava jotenkin valitsemalla tyylikäs ja tyylikäs malli, kuten muoti & Tyyli.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto applique

UX / UI-suunnittelijan jatkaminen

Wix-mallit: UX

Upea esimerkki siitä, miltä Wix-mallit voivat näyttää, varsinkin jos haluat esitellä itsesi verkossa visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Tämän mallin suunnittelun ansiosta vahvuutesi, taidot ja työsi korostuvat hienosti, jotta potentiaaliset työnantajasi voivat huomata sinut. Mallissa on syvä parallaksi vieritys, koko näytön asettelu, modernit ja tyylikkäät animaatiot sekä yhden sivun rakenne.

Tarkoitettu: Tämä malli sopii mainiosti suunnittelijoille tai muille mainostajille, jotka löytävät visuaalisen jatkamisen houkuttelevamman ja huomion herättävän kuin perinteinen. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka ajattelevat kuvia, värejä, grafiikkaa ja muita visuaalisia elementtejä.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Freelance-kirjoittaja

Jäätelöbaari

Wix-mallit: Jäätelö

Vaikuttava, suussa sulava malli, joka on aivan uskomaton. Suunnittelussa hyödynnetään parallaksi-vieritysvaikutusta erittäin siististi, ja visuaaliset tuotteet vain kiinnittävät huomiosi heti. Malli on vilkas ja täynnä värejä, ja se tarjoaa koko näytön kuvia ja taustoja. Jäätelöbaari on visuaalisesti täydellinen herkullisuus.

Tarkoitettu: Jos sinulla on kauppa tai kahvila / leipomo, jolla on mitään tekemistä jälkiruokia kanssa, tämä on sinulle. Tällaisella elävällä suunnittelulla ja upeilla kuvilla hyvännäköisestä ruuastasi on suuri mahdollisuus, että saat asiakkaita nopeammin kuin odotat.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto ROSA

Yrityskonferenssi

Wix-mallit: Yritys

Tämä on yrityssivustoille rakennettu Wix-malli. Sen ammattimainen ja tyylikäs muotoilu puhuu puolestaan. Malli on koko näytön kokoinen, siinä on suuri ja leveä otsikko ja mahtava parallaksinen vieritys. Valmistettu luokalla, ei ole täysin sotkuista ja esittelee sisällön selvästi ja siististi. Tässä käytetty värimaailma on myös tyylikäs ja tyylikäs.

Tarkoitettu: Yrityskonferenssi on malli, joka sopii yrityksille ja yrityksiin liittyviin tapahtumiin, kuten konferensseihin, kokouksiin, tuotejulkaisuihin jne. Jos työsi edellyttää puvun ja solmion käyttämistä, tämä malli saattaa näyttää sinulle houkuttelevalta.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Opus

Hammaslääkäri

Wix-mallit: Hammaslääkäri

Moderni Wix-malli hammasklinikoille ja yleensä lääketieteellisiin tarkoituksiin. Se näyttää hyvältä ja mukana tulee värikkäitä osioita ja parallaksia. Asettelu on koko näytön kokoinen ja rakennettu yhdelle sivulle. Kaiken kaikkiaan hammaslääkärimalli näyttää puhdasta ja ystävällistä.

Tarkoitettu: Tämä malli luotiin lääketieteen ja terveydenhuollon aloja ajatellen, joten jos olet lääkäri ja haluat kehittää omaa yksityistä yritystäsi, tämä malli saattaa olla hyvä puhelu sinulle. Lisäksi sairaalat ja terveyskeskukset voivat käyttää mallia verkkosivustoilleen.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Medicom

Uutiset ja ajankohtainen blogi

Wix-mallit: Uutiset

Puhdas ja minimalistinen teema kaikelle, joka liittyy uutisiin ja julkaisuun. Sen mukana tulee esitelty liukusäädin uusimpia tai suosituimpia tarinoita varten ja klassinen blogin ulkoasu (yksi-alla-toinen tyyli viesteille).

Tarkoitettu: Bloggaajat, toimittajat, kirjoittajat tai ihmiset, jotka vain haluavat jakaa päivittäiset havaintonsa yleisölle.

Napsauta saadaksesi samanlainen WordPress-teemavaihtoehto Boston

Wix-malleja tai WordPress-teemoja, mikä on halvempaa?

Voit kysyä, mikä hyöty on esitellä WordPress-vaihtoehtoja Wix-malleille. Tosiasia, että WordPressin kanssa työskenteleminen säästää yleensä rahaa.

Tehdään matematiikka:

Ensinnäkin, jos haluat Wix-sivuston, joka on käynnistetty omassa verkkotunnuksessasi, ja ilman Wixin omia mainoksia, jotka häiritsevät malliasi, voit unohtaa Wixin ilmaisen version. Sinun on maksettava pieni maksu näiden ongelmien välttämiseksi.

Halvin järkevä ratkaisu siihen on noin 8 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee siitä 96 dollaria vuodessa.

Lisäksi, jos haluat jotain muuta kuin käyntikorttimaista sivustoa – ehkä verkkokauppaa -, tämän hintalappu on 17 dollaria kuukaudessa = 204 dollaria vuodessa.

Saman vaikutuksen saavuttaminen WordPressillä voi olla paljon halvempaa. Esimerkiksi, vaikka etsisit halpaa isäntää 5 dollaria kuukaudessa ja 10 dollaria vuodessa verkkotunnusta, se on silti vain vain 70 dollaria vuodessa. Tämä antaa sinulle vielä kourallisen dollaria käyttää premium-teemaan (joka on yleensä kertaluonteinen maksu useimmille ihmisille).

(Verkkokaupan käynnistäminen WordPressissä on silti paljon halvempaa kuin Wixin käyttö, vaikka kasvattaa laskusi noin 150 dollariin vuodessa.)

Tietysti, sivuston asettaminen WordPressissä ottaa muutaman ylimääräisen vaiheen. Tärkein haittapuoli, WordPress on itse isännöity, joten sinun on huolehdittava isäntän löytämisestä itse. Mutta isäntän valitseminen tarpeidesi mukaan ja WordPressin asentaminen sen päälle ei ole ollenkaan monimutkaista. Päinvastoin, kaikki laadukkaat hosting-yritykset yksinkertaistavat asioita, joten sinulla on vaivaton prosessi.

Markkinoilla on paljon WordPress-isännöintipalveluita, halpoja ja kalliita, kaikille taskuille.

johtopäätös

Monet Wix-mallit ovat todella kauniita … En yritä sanoa, etteivät ne ole. Mutta huomaa vain, että Wixin käytölle pitkällä matkalla on hintamerkki, etenkin vakavaan liiketoiminnan tarkoitukseen. Haluan vain, että tiedät sen.

Jotkut suosituimmista WordPress-teemoista saattavat olla kalliita, mutta asioiden näyttäminen ja ajattelu pitkällä tähtäimellä on WordPress halvempi vaihtoehto. Ja muuten, WordPressillä on myös paljon upeita ilmaisia ​​teemoja.

Mutta hei, se on vain minä. Kun kaikki nämä tosiasiat otetaan huomioon, mikä polku on mielestäsi paras sinulle? Wix- ja Wix-mallit tai WordPress- ja WordPress-teemat?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map