Íme, hogyan lehet a legrosszabb WordPress tervező a bolygón (legfeljebb 8 lépésben)

Íme, hogyan lehet a legrosszabb WordPress tervező a bolygón (legfeljebb 8 lépésben)

Íme, hogyan lehet a legrosszabb WordPress tervező a bolygón (legfeljebb 8 lépésben)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha azt szeretné, hogy a legrosszabb WordPress tervező legyen a bolygón, ne keressen tovább! Ez az egyetlen útmutató, amire szükséged van!


Így lehet elérni fenséges célját legfeljebb nyolc lépésben!

legrosszabb WordPress tervező

De mielőtt belemennénk, itt van egy videó verzió, ha siet, vagy nem tud zavarni, vagy nem szeret olvasni – amire számíthatnék a legszembetűnőbb WordPress tervezőtől. Nézze meg ezt a videót a Facebookon.

Howr lehet a legrosszabb webes tervező a bolygón

Hé, milyen jól ismeri a webdizájnot? Ez a legfontosabb videó, amelyet ebben az évben megnézhet, talán valaha.

általa megosztva ThemeIsle 2017. szeptember 27-én, szerdán

A legrosszabb WordPress tervezővé válás legfeljebb 8 lépésben:

1. Fontolja meg "szép" mivel ez a weboldal tervezésének legfontosabb paramétere

A szép minták jó minták, ezt mindenki tudja! ��

És ha ügyfelekkel dolgozik, akkor valami, ami nem hihetetlenül szép, eljuttatása gyorsabban kap rúgást, mint Neymar..

Miért érdekelne olyan dolgok, mint… Nem tudom, konverziók, SEO, tiszta tartalom bemutatása, webbarát betűtípusok, jó kontraszt a látássérültek számára? Nah … sokkal fontosabb valami olyat létrehozni, amely egyszerűen vonzónak tűnik!

2. Gondolj arra, hogy a lapos kialakítás mind végső, mind végső

Az Apple volt az első olyan cég, amely a lapos kialakítást a mainstreambe vitte. Tehát természetesen mindenki és kutyájuk úgy döntött, hogy követi példáját.

Az eredmény? Manapság minden új formanak laposnak kell lennie (ne tévesszen be "esik le," ami különféle; bár sok szinten ugyanaz).

Röviden: Így érdemes lapos WordPress-terveket készíteni:

 • Gyorsabban építhetők (így több pénzt kap az idejével).
 • Könnyebben építhetők (egyszerűen csak homályosan rezonáló blokkokat csap be egymás mellett, és egy nap hívják).
 • Pokolban divatosak! Könnyű meggyőzni ügyfeleit arról, hogy a WordPress divatjainak manapság a csúcspontja az, amit ők kapnak.

3. Rendelje meg "Meg tudom csinálni magam a semmiből!" gondolkodásmód

a semmiből
Tényleg, miért akarna valaha használni a minőségi téma vagy egy jó építőbővítményt, ha alapvetően egy teljes WordPress-webhelyet létrehozhat + egy eredeti témát a nulláról?

Sőt, meggyőzheti ügyfeleit is, hogy ez jobbá teszi a terméket (!), És hogy többet kellene fizetniük érte! Végül is annyira dolgozol!

Ne törődj vele, hogy sokkal jobb eredményt kaphat, ha arra épít, amit mások már készítettek, vagy egyszerűen delegálhatja ezt a feladatot egy külső társaságnak. Nem, ez túl egyszerű (és túl időhatékony)!

4. Nevetjen az ügyfél korábbi webhelyén

Ez kötelező! Az ügyfél korábbi webhelyén nevetés minden tervezési projektben kötelező lépés! Valójában valószínűleg a nevetést is meg kell tennie még a munka biztosítása előtt.

Ez segít átadni (úgynevezett) szakértelmét, és meggyőzni az ügyfelet, hogy jobban tud, mint mindenki. Nagy esély van, hogy gondolkodni fognak, "Nos, úgy tűnik, hogy ez a személy magabiztos, mivel olyan lelkesen kritikák a jelenleg elérhető webhelyet!"

5. Célközönség? "Emberek, akik lélegeznek" Úgy tűnik, hogy ez

A webhelyek webhelyek! Nincs más.

Ha az ügyfeled egy weboldal létrehozását kéri tőled (nem számít annak típusa vagy a témákat, amelyeket állítólag le kell fednie), ez egy weboldal, amelyet megkapnak! Mit tehetne egy WordPress tervező??!

Valójában nem kell sokat részleteznie arról, hogy mit szándékozik elérni a weboldalon, mi a célközönség, vagy milyen pénzügyi cél van a biztonság érdekében.

Ez az ügyfelek problémája!

Az Ön problémája az, hogy csinosvá tegye az oldalt! (Menjen vissza az 1. számhoz, ha további információt szeretne kapni a témáról "szép"). Tehát Ön elvégzi a munkáját, és hagyja, hogy az övék legyenek.

6. Ne használja mások ötleteit

Néhányan azt mondják, hogy minden egy remix – hogy bármit is csinálunk, annak valami változata, amit valaki más már megtett, vagy sok más kombinációja.

Nos, azok az emberek tévednek! Ez nem az, amellyel a WordPress igazi tervezője csinál!

egyéb ötletek
Csak arra kell támaszkodnia, amire önmagában képes kreatívan kitalálni, miközben egy vadonban kunyhóban van bezárva. Nincs külső bemenet, nincs külső emberi interakció. Csak te és az ötleteitek, amelyeket semmiféle kívülálló tudás vagy betekintés nem sért.

7. Gondolj, hogy tudod a legjobban

Hasonló a # 6-hoz, de ezúttal sokkal tovább megyünk.

Eltekintve attól, hogy másoktól nem kap ötleteket, figyelmen kívül kell hagynia a megtalált információkat is. Tisztán azért, mert az "nem érvényes a jelenlegi projektre."

Ne feledje, hogy amikor valaki ír egy adott problémáról és annak bármilyen megoldásáról, szinte mindig csak az adott helyzetre vonatkozik, és semmi többre. Úgy értem, hogyan lehetne alkalmazni bármi másra?

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, különösen akkor, ha a javasolt megoldás az ön részéről további erőfeszítéseket igényel a már elvégzendő munkák mellett. Az ügyfelek nem fizetnek neked az erőfeszítésért, szóval mi értelme?

Például számtalan esettanulmány szerint az e-mail listák gyakorlatilag mindenféle vállalkozás nyereségét kedvezően befolyásolják. De ez biztosan nem vonatkozik az ügyfelek vállalkozására. Végül is a [_____] fülkében vannak, és senki sem használ e-mail hírleveleket, ezért valószínűleg javasolhatja az ötlet feladását..

8. Oldja meg az összes problémát további beépülő modulokkal

A WordPress önmagában hűvös, de a probléma az, hogy egy üres WordPress webhely üresnek tűnik.

Két nagyszerű megoldás van erre:

 • alkalmazzon jó elrendezést vagy jó tartalmi prezentációt, vagy
 • dobjon új plugineket a helyre, amíg a tervezés nem ér elég teljessé.

Ha kérdezel tőlem, a 2. megoldást sokkal könnyebben lehet megvalósítani. Itt található a rendkívül hasznos pluginek listája, amelyek segítenek kitölteni az összes oldalsávot és minden rendelkezésre álló widget-területet: naptár-bővítmények, csúszkák, legújabb hozzászólások, népszerű hozzászólások, véletlenszerű hozzászólások, megjegyzés-widgetek, widget-ek, amelyek előre beállítják az online emberek számát, óra-kütyü (tudatja az embereket, hogy mikor van), vendégkönyvek, blogok (a mi?), egyedi címkefelhők.

A hüvelykujjszabály itt egyszerűen ez: Minél több cucc van, annál több munkát végez állítólag. Ezért ügyfelének boldognak kell lennie.

"Várj egy percet! Egyáltalán nem akarok lenni a WordPress legrosszabb tervezője!"

Örülök, hogy felébredtél.

Oké, tegyük fel most a szarkasztikus hangot …

Bizonyos értelemben ezt nagyon nehéz volt megírni. De másrészt nagyon kényelmetlenül érzem magam, mert ezek a gyakorlatok valóban ott vannak, és sokan feliratkoznak rájuk. Szeretem azt hinni, hogy az idő nagy részében öntudatlanul történik, de ki tudja.

Azt hiszem, azt akarom mondani, hogy nagyon óvatosaknak kell lennünk a tervezési / WordPress-munkánk kezelésével. Nagyon könnyű esni a sötét oldalra. Csak egy kis lustaság vagy gondatlanság szükséges.

Különben is, gondolsz-e bármilyen más dolgot, amelyet a legrosszabb WordPress-tervező megtenne? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector