A WordPress webhely gyors, fentről alulra történő tervezésének 6 lépésből álló folyamata (és az ügyfelek imádni kívánt módon)

Egyes tervezők valóban utálják a WordPress-t.


Azt mondják, hogy a WordPress korlátozza kreativitását.

Azt mondják, hogy ez nem igazán könnyű használni, és hogy az ügyfelek általában nagyon zavarosak, amikor vele kapcsolatba lépnek.

Azt mondják, hogy nehéz a modern mintát használható témává alakítani.

És itt van a kicker, igazuk van.

Legalább részben.

A 6 lépésből álló tervezési folyamat

A WordPress nem tökéletes webfejlesztő platformként, főleg amikor ügyfelekkel dolgozik. Ezért kell adaptálnunk egy bizonyos megközelítést, ha boldoggá akarjuk tenni őket (olvassuk el: így fizetnek nekünk).

Különböző elemek és folyamatok vannak, amelyek miatt a WordPress egyesek jobb, egyszerűbbek és hatékonyabbak lehetnek, mint a többi.

De a vicces dolog az, hogy amint kiderül, a nagy WordPress webhely összeállítása valójában nem olyan nehéz, ha megismeri és megérti az egyik munkafolyamatot.

Tehát az, amit ma meg akarok mutatni, pontosan az egyik ezeknek a folyamatoknak – a megközelítés, amelyet alkalmazhat egy nagyszerű WordPress webhely felépítéséhez fentről lefelé, oly módon, hogy az ügyfelek imádni fogják.

Kezdjük el! És sajnálom, de nincs más módon mondani ezt:

1. lépés: Lopj el!

Ja, lopj. Mint a take cuccban.

Ahol cucc alatt értem ötletek.

Jegyzet. Soha ne lopja el senki munkájának eredményeit; ideértve a kódot, a grafikát, a márka identitását, a neveket, ilyesmi cuccokat.

Ismét ez csak az ötletek lopásáról szól. És annak ellenére, hogy ilyen lehet "Nem tudom" erről hadd mondjam el csak, hogy az ötletek ellopása a leggyakoribb tervezési gyakorlat mindegyiknél.

Itt egy Jim Jarmusch idézet:

"Semmi sem eredeti. Lopjon bárhonnan, amely inspirációval rezonál, vagy felfűzi a képzeletét. […] Csak azokat a dolgokat válassza ki, amelyekből ellopja, amelyek közvetlenül a lelkednek szólnak. Ha ezt megteszi, munkája (és lopása) hiteles lesz. A hitelesség felbecsülhetetlen; az eredetiség nem létezik."

A helyzet az, hogy egy ötletnek önmagában nincs értéke. A végrehajtás számít. Könnyedén eljuthat arra, hogy 10 ember ugyanazzal az ötlettel kezdjen, és elkerülhetetlenül 10 különféle eredményt fog eredményezni.

Ne félj ötleteket lopni. Ha látsz valamit, amely veled rezonál, lopja el és végezzen vele.

2. lépés: Először fektesse le az alapot

Ezt évekkel ezelőtt megtanultam egy webdesign ügynökség működtetésekor: Az ügyfeleknek nem érdekli, milyen szép a webhelyük, csak azt érdekli, hogy milyen eredményeket hoz.

Tehát a 2. lépés során mindig győződjön meg arról, hogy megérti, mit akar az ügyfél elérni a saját webhelyével.

(Vagy mit akarsz elérni a webhelyen, ha saját maguknak építik. A tanácsok ugyanúgy érvényesek, ha Ön a saját ügyfele.)

Miután megtudta, mit akar elérni (ami csak egy fő dolog legyen, és egyébként ne 5-10 különféle dolog legyen), akkor folytathatja az egész webhely építését körülötte.

A webhelyek néhány népszerűbb célja többek között az alábbiak: leadok létrehozása, termék eladása, márka ismertségének javítása stb.

3. lépés: Szerezze be a megfelelő eszközkészletet

Azt hiszem, hogy nem itt vagy a nyilvánvaló miatt, ezért hagyjuk ki az alapvető eszközöket ebből a beszélgetésből (például a Dropbox, a Google Drive, a Photoshop stb.).

Ehelyett meg akarok mutatni egy másik készletet – olyan eszközöket, amelyek még nem ismertek, de mégis nagy időt (!) Szállítanak, és megkönnyítik a WordPress minden tervezőjének életét.

Az elmúlt néhány évben szélesre és mélyre kutattuk a WordPress tájat. Ennek eredményeként bejegyzésgyűjtemény készült, amely a WordPress által használt személyek leghasznosabb eszközeit mutatja be. Vezetőjük:

 • Kiváló termelékenységi eszközök a WordPress felhasználók számára
 • A legjobb időkövető szoftver összehasonlítva
 • A 2020 legjobb WordPress fejlesztőeszközei
 • A legjobb e-mail marketing eszközök összehasonlítva
 • A legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök
 • A legjobb webhely-képernyőkészítő eszközök
 • Ingyenes képek blogokhoz – Hol szerezheted be őket

4. lépés: Tervezés vagy módosítás – ez a kérdés

A WordPress-webhely alapvetően két fő módja van: elkészíthet egy témát, és itt-ott módosíthatja (módosíthatja a PSD-fájlokat is – a legtöbb téma ezekkel érkezik), vagy pedig felépítheti a tényleges struktúrát. az alapoktól kezdve.

A vita rövidítése érdekében az előbbiek rajongói vagyunk. Ha egy létező témát vagy egy témák keretét veszi fel, akkor sok funkcionalitást kap a dobozból. És ezt a funkcionalitást mások is tesztelték, és bebizonyították, hogy megfelelően működik.

Emellett gyakran kapnak támogatást, és még ha nincs is támogatás, akkor legalább valamilyen közösségi fórumot kapnak. Más szavakkal: bármilyen nehézség esetén mindig van valaki, akinek segítségért kérhet. Nem a helyzet, amikor a tervezést a semmiből építik.

A legfontosabb bolt, amelyben bízunk – az azért van, mert mi vagyunk az, aki működteti – ThemeIsle. Ha szeretne több lehetőséget választani, hűvös, nincs nehéz érzés … itt van egy erőforrás, amely a WordPress témapiacát vizsgálja meg, több mint 110 témátároló elemzése.

5. lépés: Szerezz rá néhány nem nyilvánvaló plugint

A fő cél, amelyre ebben az útmutatóban törekszünk, az kap egy olyan webhelyet, amely gyorsan megépül és oly módon, hogy az ügyfelek teljesen beleszerezzenek benne.

Tehát a beépülő moduloknak erre a célra kell vezetnünk.

Megint meg fogok menteni az összes nyilvánvaló plugin-t, amelyről már tudod, mint például a WordPress SEO, a Contact Form 7 vagy az Akismet (a teljes listát itt érheti el). Ehelyett összpontosítsunk a kevésbé nyilvánvalóra, ám ügyfeleink számára továbbra is döntő fontosságú.

 • Speciális egyéni mezők – a beépülő modul lehetővé teszi a felhasználói felület további testreszabását, és az ügyfelek számára extra extra tartalomtípusokat és egyéb elemeket adhat az ügyfelek számára, amelyeket felhasználhatnak a hozzászólásukban (bár nem egy kattintással csodás plugin; munkát igényel).
 • Régi üzenetek újjáéledése – manapság senkinek nincs ideje, hogy minden nap manuálisan megosszák a közösségi médiában megtett bejegyzéseiket. Ez a plugin ezt megteszi Önnek vagy az ügyfeleknek, így még egy dolgot lekarcolhat a napi feladatokból.
 • Jobb kattintás a Tweet-hez – nagyon szép megjelenésű csipeszelő blokk. Sokat használunk ezeket a blogot – biztosan láttad őket.
 • Optimole – ez a legújabb projektünk – egy képoptimalizáló plugin, amely autopilóton működik. Csak telepítse, aktiválja, és a képek akár 80% -kal kevesebb helyet foglalnak el a szerveren (miközben ugyanolyan jól néznek ki).

6. lépés: Segítség a tartalom létrehozásában

Ha éppen a saját webhelyét építi, akkor ez a lépés elég nyilvánvaló. Másrészt, ha ez egy ügyfél számára készült webhely, akkor továbbra is lépnie kell, és felajánlnia kell a segítséget a kezdeti tartalom létrehozásában, és esetleg egy folyamatban lévő üzlet megszervezésében is..

A tervezők körében gyakori hiba az ügyfél elhagyása közvetlenül azután, hogy fizetnek neked a webhelyért. És óriási hatással van a jövőbeni jövedelmére.

A legrosszabb esetben, ha az ügyfél kudarcot vall az oldalával, mert nem tudták kitalálni, miről szóljon, és hogyan tegye közzé, akkor biztosak lesznek abban, hogy a pokolba nem térnek vissza több szolgáltatásodért..

De ha az ügyfél virágzik, akkor nagy valószínűséggel elkezdenek dolgozni más projekteknél. És mivel te voltál az a személy, aki felépítette az eredeti dokumentumot és segített a tartalommal, ki gondolja, ki fogja elérni?

A te sorod!

A fent leírt összes lépés közül azt mondanám, hogy az utóbbi hosszú távon a legjobban befolyásolja ügyfele boldogságát..

Úgy értem, még akkor is, ha összezavarja a webhelyet, de tartja a kapcsolatot és megtesz minden tőle telhetőt, hogy kijavítsa, tippeket, tanácsokat adjon és így tovább, akkor az ügyfél valószínűleg visszatér. Ennek oka az, hogy most már kapcsolatba lépnek veled, amelyet sok bizalom és megértés mellett hangsúlyoztak.

Tehát mondd meg, mit éppen most dolgozol? Bármit, amiben segíthetünk?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map