A piacon jelenleg elérhető 15 legjobb webdesign-szoftver

A webdesigner munkája sokféle eszközt igényel, amelyek közül néhány ingyenes, míg mások kissé drága előfizetéseket igényelnek. Ennek ellenére a webdizájnoknak általában maroknyi szoftverre van szükségük a saját eszközkészletük kerekítéséhez, és nem csak egyre. Ezért szeretnénk felvázolni a rendelkezésre álló legjobb weboldal-tervező szoftvert.


Mindent lefedünk az alapvető grafikai tervezőeszközöktől a szöveges szerkesztőkig, a fejlettebb UX szoftverekig és minden, a köztük lévővel. Ezek a legjobbak közül a legjobbak, néhány megemlítve a tartalomkezelő rendszereket is!

Nézd meg a listát:

A legjobb weboldal-készítő szoftver

A piacon 15 legjobb weboldal-készítő szoftver található

1. Figma

A legjobb weboldal-készítő szoftver # 1: Figma

A Figma a legfontosabb együttműködési és prototípus-készítő eszköz a kicsi és nagyobb tervezői csapatok számára. A Figma szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy javítsák a csapat általános munkafolyamatait, így elkészíthet egy weboldalt, elkészítheti annak prototípusát az érdekelt felek számára, majd együttműködhet a csapatával – mindezt egy egyedi böngészőben.

A Figma ára 2 dollárral kezdődik két tag és három projekt esetében. A frissítés korlátlan szerkesztők és projektek esetén havonta 12 dollárba kerül, szerkesztőnként. Van egy szervezeti terv azok számára is, akik nagy csoportokkal dolgoznak, és azok számára, akik más funkciókat igényelnek, mint például a tervezet tulajdonjogát és a tevékenységi naplókat.

Az áramvonalas prototípuskészítés eszközkeretek, átfedések és interakciók segítségével történik. A teljes csapatot bevonhatja a tervezési folyamatba az összetevők, stílusok és csapatkönyvtárak segítségével. Összességében az összes szolgáltatás – a kommentálástól a többrétegű szerkesztésig – az egyik legjobb weboldal-készítő szoftverré teszi az együttműködést.

2. Adobe Photoshop

A legjobb weboldal-készítő szoftver # 2: Photoshop

Az egyre népszerűbb Adobe Photoshop a csúcskategóriás fotószerkesztő szoftver, amely szakemberek és amatőrök számára egyaránt elérhető. De hogyan működik ez a webes tervezők számára? Nos, a webdizájnok nagyon kevés fotót használnak, és sok designer sok Adobe-termékben jártas. Az olyan integrációkkal, mint az azonnali fényképküldés, ez a kombináció számos célt szolgál az átlagos tervező számára.

Függetlenül attól, hogy reklámcsíkot készít vagy szerkeszti a csapat fotóit – bármely weboldalhoz sok fénykép szükséges, hogy vonzó legyen. A Photoshop gondoskodik arról, hogy fényképei megfelelő méretűek legyenek, megfelelően levágva legyenek és a megfelelő szűrőkkel rendelkezzenek. Ezután bármely fotó készterméke elküldhető a Dreamweavernek szerkesztés céljából.

Tehát például egy szép fejléc képet készíthet a létrehozott új online áruház számára. Az összes fotószerkesztés a Photoshopban történik, és valójában beillesztheti a grafika többrétegű verziójára más eszközökbe.

3. ZSINÓR

A legjobb weboldal-készítő szoftver # 3: Gimp

Ha nem akarja fizetni a Photoshopért, akkor van néhány olyan lehetőség, amelyek hasonló funkciókat kínálnak. A legnépszerűbb ingyenes alternatíva a GIMP (GNU Image Manipulation System). A GIMP egy nyílt forrású szoftver, amely elérhető Windows, OS X és Linux rendszereken. A képszerkesztő és a manipulációs modul az elsődleges terület, ahol a legtöbb tervező és fejlesztő időt tölt. Mindent elkészíthet a fotó retusálásáig a fejlett manipulációkig. A weblaptervezés szempontjából a GIMP lehetővé teszi ikonok, gombok, szalaghirdetések és még sok más létrehozását. Még teljesen új makettákat vagy drótvázokat is készíthet, attól függően, amire szüksége van.

A GIMP jól integrálódik a külső gyártmányú eszközök széles választékával. Nagyszerű, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy integrációkat készítenek elsősorban ingyenes és nyílt forrású alkalmazásokkal és szoftverekkel. A tervezők például biztosítani akarják, hogy a weboldal összes színe világos és pontos legyen. A GIMP olyan eszközökkel működik, mint a SwatchBooker, Inkscape és Scribus, hogy kezelje ezeket a színeket.

Ráadásul az, hogy a teljes interfész testreszabható és adaptálható a többi szoftveréhez. Úgy érzem, hogy a felület nem olyan modern és tiszta, mint a Photoshop, de a funkcionalitás meglehetősen hasonló, árcímke nélkül. Ezen felül a Photoshopnak is van tanulási görbéje, tehát a legtöbb embernek, aki mindkét eszközzel csak elkezdi dolgozni, egyébként is tanulnia kell.

4. WebFlow

WebFlow

A Webflow a Wixhez hasonló szolgáltatáshoz tartozik legközelebb, miközben kiváló eszközöket kínál a fejlettebb web-tervezők számára. Ez egy teljesen üzemeltetett platform, amely támogatja az e-kereskedelmet és a szokásos webhelyeket. Ez egy nagyszerű indítószoftver a tervezők számára, akik kevésbé tudják a kódolást. Tetszik a fejlettebb tervezők számára is, mivel felgyorsítja az egész folyamatot, miközben nem tompítja le.

A Webflow prototípus-rendszere kiválóan alkalmas ügynökségek és minden webes tervező számára. Az összes prototípus a Webflow irányítópultján belül található, így nincs szükséged más szoftverre ehhez. Ezenkívül HTML és CSS segítségével is tervezhet.

A karcsú tervezőtől a CMS, az e-kereskedelem és a céloldalak választásáig a Webflow szoftver nehéz átadni, különösen, ha tanul hogyan lehet weboldalakat készíteni vagy szeretne felgyorsítani a dolgokat.

5. Vázlat

Vázlat

A vázlat kielégíti a Mac számítógépeken dolgozók számára szükséges tervezési igényeket. A vázlaton minden lehetséges, az internetről a mobilra és az felhasználói felület tervezésére. Egyesek összehasonlíthatják a Sketch-et a Photoshop-tal, de valójában több eszköz kombinációjából áll. Például rendelkezik az Illustrator vektorszerkesztésével és a Figma-hoz hasonló prototípusokkal.

A Sketch több, mint egy weboldal teljes prototípusának elkészítésére képes, és rendelkezik a kód máshol történő exportálására szolgáló eszközökkel is. Az együttműködési eszközök szintén kedvesek, lehetőséget adva neked és csapata számára, hogy megosszák egymással és kommunikáljanak.

A bővítmények széles skálájához is hozzáférhet, amelyek csak a Sketchhez kapcsolódnak. A roncsolásmentes szerkesztéssel és a fantasztikus pontossággal együtt a Mac felhasználóknak a Sketch-et az egyik legjobb weboldal-tervező szoftver opciónak kell tekinteniük.

6. WordPress

WordPress

WordPress folyamatosan bebizonyította, hogy erőművi weboldalépítő platform. Ez egy olyan tartalomkezelő rendszer is, amely nem hamarosan megy el. A WordPress mindenféle tervező számára lehetőséget biztosít. Az abszolút kezdők fontolóra vehetik a WordPress.com alkalmazást, vagy akár néhány órát eltölthetnek azzal, hogy megtanulják, mennyire egyszerű a WordPress használata..

Másrészt a képzett tervezőnek teljes szabadsága van az új fájlok, kódok, témák és beépülő modulok beillesztésében. Nem csak ezt, de a WordPress közösség is meglehetősen erős és szórakoztató kapcsolatba lépni.

Olyan sok dolog jótékony hatással van a WordPress-re, ideértve a webhely minden szempontjának irányítását. Azt is szeretem, hogy a WordPress nyílt forráskódú, hihetetlenül kiterjeszthető és olcsó a házigazda.

7. XAMPP

XAMPP

Az XAMPP egy átfogó megoldás bármi fejlesztésére a webhelyektől az alkalmazásokig a helyi környezetben. Ez azt jelenti, hogy a tervező módosíthatja gépeit anélkül, hogy a nyilvánosság bármit is látna. Az XAMPP több platformon működik, beleértve a Windows, Linux és OS X rendszereket. Miután a termék kész, elküldheti az összes fájlt a gazdagépre, és közzéteheti, hogy a világ láthassa..

Az összes webes alkalmazás MySQL adatbázis, PHP és Apache használatával készíthető. Még be is léphet a PHPMyAdminbe az adatbázisok egyszerűbb kezelése érdekében. A letöltés ingyenes, és megadja az offline és az online mód közötti váltás funkcióját. Az álnévek létrehozására és a naplók elérésére szolgáló eszközökkel együtt az XAMPP az egyik legjobb webfejlesztő szoftver a helyi fejlesztéshez.

8. Visual Studio kód

Visual Studio kód

A legtöbb webes tervezőnek és fejlesztőnek valamikor szüksége van szövegszerkesztőkre. Nagyszerű lehetőségként szolgálnak a nagy fájlgyűjtemények módosítására, egyes elemek megtalálására és több példány megváltoztatására. A szövegszerkesztők szintén kedvesek a teljes képi megjelenítéshez, mivel a jó szövegek szintaxist és kiemelést kínálnak az összes dokumentumban.

A Visual Studio Code letöltést tartalmaz a Windows, a Mac és más platformok számára. A Visual Studio Code egyik legjobb része az IntelliSense rendszer, amely túlmutat, ha intelligens kiegészítéseket kínál, attól függően, hogy mit gépel be. Ez segíti a szokásos kiemelési és automatikus kiegészítés eszközöket is, amelyek minden fejlesztő rendelkeznek számíthat a szövegszerkesztőre.

Ezzel egyidejűleg a Visual Studio Code modernabb hibakeresési megoldást kínál, megszabadulva a nyomtatási nyilatkozatoktól, és ehelyett hagyja, hogy a fejlesztők hibakeresést folytassanak a szerkesztőtől. Párosítsa beépített Git parancsokkal és integrációkkal a piacon az egyik lenyűgözőbb szövegszerkesztő számára, kiváló szövegszerkesztő lehetőséggel.

9. Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Az Adobe Illustrator egy újabb Adobe-termék, amely a Creative Suite része és integrálódik az összes többi Adobe-termékhez. Ez különösen igaz a Photoshopról. Az Illustrator egy vektor alapú tervező program, tehát a tervezők számára, akik logókat és más illusztrált grafikákat akarnak készíteni.

A vektor megtervezése után az Illustrator lehetősége van arra, hogy a készterméket Photoshopba tolja. A vektor rétegelt elem maradhat, és további kiigazításokhoz mindig vissza lehet küldeni az Illustratornak.

Összességében az Illustrator a legmagasabb minőségű vektoros szerkesztő a piacon, és lehetővé teszi bármi előállítását a webes illusztrációktól az ikonokig és logókig. A tipográfia szintén nagymértékben testreszabható stílusok kezelésére és effektusok hozzáadására, amelyek mindegyike fontos annak érdekében, hogy a tipográfia jól megjelenjen az Ön weboldalán.

10. Coolors

Coolors

A weboldal tervezésének nagy része magában foglalja a színek összehangolását és a megfelelő színsémák kiválasztását a márkanév és más elemek alapján. Például egy formatervező ügyfél logót állíthat fel, és kérheti, hogy hozzon létre egy márkát számukra ugyanazon elsődleges és másodlagos színek felhasználásával. De nem minden szín működik együtt jól! Itt jön a színséma-generátor, mint például a Coolors.

Ahelyett, hogy megpróbálná kitalálni, mely színek készítik nagyszerű kombinációkat, lehetősége van egy generátort is használni, amely életképes javaslatokat nyújt Önnek. Például fontolhatja meg néhány kívánt színkód beillesztését. Ezután a Coolors bemutat három további színt, amelyek kellemesnek tűnnek a saját döntései szerint.

Miután megtalálta a működő színkombinációt, a Coolors különféle beállításokkal rendelkezik, például egy panelen, amely az egyes színek alternatív árnyalatát biztosítja. A színek között is mozoghat, hogy különböző nézeteket kapjon, miközben megváltoztathatja az árnyalatot, a telítettséget és a fényerőt. A színek fotókon történő kivetésének lehetőségeitől kezdve a színsűrűség sablonjainak létrehozásáig a Coolors pontosan azt kínálja, amire szüksége van a színek kezelésére.

11. Balsamiq

Balsamiq

A Balsamiq fejlesztői azt állítják, hogy a legkiválóbb felhasználói felület kialakítást mindenki számára elérhetővé teszik, az üzleti tulajdonosoktól az ügynökségekig. Nem számít, hogy professzionális fejlesztő vagy-e vagy csak valaki, aki most kezdődik – a Balsamiq segítségével csodálatos drótvázat készíthet. A drótvázak szükségesek, ha minőségi weboldalt tervez.

Ezért hozta létre a Balsamiq az átlagos huzalkeretező szoftver egyszerűsített verzióját, miközben a webhelyeinek tartalmára és felépítésére is összpontosít. Ez lehetővé teszi a felesleges és hosszú beszélgetések szükségességét a apró részletekről (pl. Színek és betűtípusok)..

A Balsamiq szoftver hasonló eredményt hoz létre, mint egy rajz, amelyet kitöltene egy darab papírra. Ezért nincs sok a tanulási görbe, és nem kell zavarnia egyetlen olyan harangdal sem, amely csak a folyamatot bonyolítja. Az egyértelmű funkciókészlet tartalmaz egy drag and drop szerkesztőt, exportálást, újrafelhasználható szimbólumokat és interaktív prototípusokat.

12. Csoda

Csoda

A vizuális weboldal-építők felé történő drámai váltással nem csoda, hogy a Marvel az egyik legszebb all-in-one weboldal-tervező szoftver közül választhat. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó fejlesztő vagy, és alkalmazást vagy weboldalt készít, a Marvel lenyűgöző felületet mutat be a projektek megtervezéséhez és vezetékes kialakításához.

A Marvel használatakor nincs szükség kódolásra, így könnyű elkészíteni a modern és színes mintákat nagy tapasztalat nélkül. Ennek ellenére a tényleges tervezőknek élvezniük kell annak egyszerűségét, hogy miként tudnak gyorsan megtervezni valamit, majd a projektet továbbadják a fejlesztéshez.

Az együttműködés és a felhasználói tesztelés is beépített, lehetővé téve, hogy visszajelzéseket gyűjtsön a különböző felektől, és megnézze, hogy a felhasználók és az érdekelt felek hogyan lépnek kapcsolatba a jelenlegi tervekkel. Összességében a Marvel kiváló módszert kínál a tervezők és az ügynökségek méretarányához, miközben a kezdőknek is lehetőséget ad arra, hogy szép megjelenésű weboldalakat készítsen kódolás nélkül..

13. bootstrap

bootstrap

A Bootstrap az egyik legnépszerűbb szoftveropció az egész fejlesztői közösségben. Ez egy útmutatás a HTML, JS és CSS használatával történő tervezéskor. Használható webhelyek és alkalmazások készítésére, amelyek mindegyike érzékeny. Érdekes az, hogy a Bootstrap technikailag nem egy szoftver, hanem egy keret. Sok webdizájn-sablonként szolgál sablonként, látva, hogyan oldja meg a folyamatos ismétlés szükségességét a tervezési munkák során.

Emellett képes minden projektet konzisztenssé és érzékenyvé tenni. Ez különösen fontos, mert ha vannak eltérések a projektek között, akkor előfordulhat, hogy az egyik ügyfél webhelye sokkal kevésbé intuitív vagy felhasználóbarát, mint a másik.

A Bootstrap nyílt forráskódú és ingyenesen használható. A fejlesztés mögött nagy közösség is van, tehát úgy tűnik, hogy nem hamarosan halad el – és tudod, hogy a funkciók naprakészek lesznek. Röviden: azt javasoljuk, hogy minden képzettségi szint kipróbálhassa a Bootstrap-ot, hogy kiderüljön-e az Ön számára. Még egy nagyszerű eszköz a kódolás megtanulására is, mindaddig, amíg elolvassa a Bootstrap dokumentációját.

Gyorsmenüként elindíthatja a legjobb Bootstrap-sablonok áttekintését is.

14. Google Web Designer

Google Web Designer

A Google Web Designer nem annyira egy weboldal felépítéséről és tervezéséről szól, hanem azért, hogy gyorsan elemeket hozzon létre a webhelyein. A szoftver lehetővé teszi HTML5-alapú tervek és mozgásgrafikák készítését. Minden eszközt támogat, és Mac, Windows és Linux számítógépeken is használható. Az egyik ok, amiért annyira szeretem a Google Web Designer alkalmazást, az, hogy elegáns felülettel rendelkezik, és egyszerű exporteszközökkel rendelkezik, hogy grafikáit egy weboldalra kösse..

Az animáció erőteljesen illeszkedik a Google Web Designerhez, és a más termékekkel (például a Google Drive és a Video 360) történő integráció még megkönnyíti a munkafolyamat javítását. A Google Web Designer interaktív és rugalmas, ezáltal tökéletes lehetőség a reklámcsíkok készítéséhez, valamint gesztusok hozzáadásához azokhoz a reklámcsíkokhoz és gombokhoz, mint például remegés és visszapattanás.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy hozzáadhat funkcionalitást webhelyére térképek, képgalériák, videolejátszók és egyebek segítségével.

15. Elementor

Elementor

A legjobb weboldal-tervező szoftverről szóló cikk nem lenne teljes Elementor. Rendkívül népszerű WordPress oldal-készítő, amely egyszerűen integrálható, kiterjedt tartalommodulokkal és azzal a ténnyel jár, hogy a szoftver nagy része szabadon használható. A szakemberek és a kezdők is élvezhetik az Elementor szépségét. A lenyűgöző kialakítás mellett számos marketing eszközt kap a további forgalom és vezetések generálására, mindezt olyan eszközökkel történő integrálással, mint a Mailchimp és más e-mail marketing szoftverek.

Az Elementor felhasználható saját egyedi projektekben is, mivel ez nyílt forrású és készen áll a további bővíthetőségre és kiegészítőkre. Bármilyen típusú weboldal lehetséges az Elementor segítségével, figyelembe véve, hogy a tervezés bármely részét testreszabhatja. Én is élvezem a felbukkanó ablakokat, amelyek összhangban vannak a webhely többi részének kialakításával.

A tartalomelemekkel általában dolgozunk, ezért örülök, hogy több mint 80 elem áll rendelkezésre az Ön webhelyén történő kipróbáláshoz. Ezen tartalommodulok némelyike ​​képeket, ikonokat, folyamatjelző sávokat és közösségi ikonokat tartalmaz. Van néhány Pro verzió is, amely további funkciókat és kiegészítőket kínál. Ezek évente 49 dollárral kezdődnek.

Melyik a legjobb weboldal-készítő szoftver az Ön számára?

Most, hogy lefedtük a legfontosabb dizájnválasztékunkat, ossza meg velünk a megjegyzésekben, ha további gondolatai vannak a nagyszerű szoftverekkel kapcsolatban. Valószínű, hogy a listán szereplő számos szoftveropciót kihasználja, mivel valószínűleg a Figma vagy a Sketch-re szüksége van a tervezéshez, a szövegszerkesztőhöz és potenciálisan egy együttműködési és prototípuskészítő eszközhöz.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne más eszközöket javasolni az olvasóink számára, ejtsen egy sort az alábbi megjegyzésekbe.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map