A legjobb keresztböngésző-tesztelési eszköz 6. cikke – Mélység-összehasonlítás 2020-ra

Miért érdekli a legjobb böngészőközi tesztelési eszközöket? A böngészők közötti tesztelés egy folyamat, amelynek során különféle böngészőkön megvizsgálja a webalkalmazás funkcionalitását, mielőtt előállítaná a változtatásokat a termelésben.


Egy olyan webhely esetében, ahol az olvasók várhatóan egy adott kohorszhoz tartoznak, ugyanazt a böngészőt használva, a változtatásokat manuálisan tesztelheti. A mobil eszközök egyre növekvő népszerűsége és a böngészők nagy száma miatt azonban jó ötlet lehet egy alkalmazás tesztelése az eszköz-böngésző sokféle kombinációján, mielőtt a változásokat jóváhagyná..

Ebben a posztban, lefedjük a legjobb böngészőközi tesztelési eszközöket. Különféle szempontokat veszünk figyelembe, például a költségmegfontolásokat és az egész folyamat automatizálásának képességét.

A legjobb böngésző-tesztelő eszközök

Of Tartalomjegyzék:

 1. Chrome fejlesztői eszközök #
 2. Responsive Test by DesignModo #
 3. Szelén #
 4. BrowserStack #
 5. LambdaTest #
 6. SmartBear #

Testing Mielőtt elkezdené a tesztelést …

Ha webhelyén korábban voltak látogatók, akkor ezekkel az adatokkal dönthet úgy, hogy mely böngészőket teszteli. Egy másik megközelítés a böngészők kiválasztása a következők alapján a böngészők használati aránya. Miután kiválasztotta a böngészőket az alkalmazásának tesztelésére, gondosan kell megterveznie a teszteket annak ellenőrzésére, hogy webhelye minden böngészőben megfelelően működik-e..

Ez a bejegyzés a böngészők közötti tesztelés eszközeit tartalmazza, amelyek segítenek a tesztek elvégzésében, miután kiválasztotta a böngészőket és megtervezte a teszteket. A böngészők közötti tesztelés eredménye az eszközök és a böngészők konstans teljesítménye.

A legjobb böngészők közötti tesztelési eszközök 2020-ban

Chrome fejlesztői eszközök

A böngészők közötti tesztelés alapvető formája a Chrome fejlesztői eszközein keresztül valósítható meg. Ez a Google Chrome felhasználói felületébe beépített webes fejlesztők számára releváns eszközkészlet. Ezekkel az eszközökkel manipulálhatja a HTML DOM, CSS tulajdonságait és hibakeresheti a JavaScript kódot a megjelenített weboldalon a változások megtekintéséhez – az ablak átméretezésén kívül ellenőrizheti, hogyan változik az oldal megjelenítése változó felbontásokkal..

Kereszt böngésző tesztelő eszközök a Google Chrome-ban

A Chrome Fejlesztő Eszközök számos mobil képernyő méretét és tájolását emulálják annak tesztelésére, hogy webhelye elrendezése hogyan alkalmazkodik a változó kimeneti paraméterekhez. Ez segít a hibák gyors megtalálásában és kijavításában, valamint a változások valós időben történő megtekintésében.

A Chrome fejlesztői eszközök csak egyetlen böngészővel tesztelhetik, szorosan hasonlítva a Chromium alapú böngészőkhöz, mint például a Brave. Ezek jó eszközkészletként szolgálnak az alkalmazás kipróbálásához a kezdeti szakaszában. A Chrome Developer Toolson keresztüli tesztelés csak kézi lehet, és nem támogatja a CI / CD eszközöket, mivel az automatizálás nem terjed ki.

Érzékeny teszt a DesignModo által

A DesignModo Responsive Test egy webalapú böngészőközi tesztelő eszköz. Ez egy emulátor, amely a böngészőben fut. Adjon meg egy webhelyet, és várja meg, amíg betöltődik a kívánt nézetablakba. A betöltés után megváltoztathatja azt az eszközt, amelyet a weboldalhoz szeretne emulálni, és ellenőrizheti, hogy a webhely helyesen jelenik-e meg..

Érzékeny teszt a DesignModo által

Noha a DesignModo eszköz különböző képernyőméreteket mutat, a számítógépen továbbra is helyben jelenik meg. Ha egy teszt sikeresen továbbadja ezt az eszközt, akkor továbbra is problémák lehetnek annak valódi eszközön való elérésével. Csakúgy, mint a Chrome Developer Tools, a DesignModo eszközön keresztüli tesztelés csak kézi lehet, és nem támogatja az automatizálást.

Szelén

Ez egy ingyenes és nyílt forráskódú eszköz. A szelén egy olyan szoftver, amely egy webes alkalmazást lokálisan futtat a helyi böngészőkkel. A Szelén teszteket számos programozási nyelv segítségével futtathatja. A népszerű böngészők illesztőprogramjaihoz letölthető linkek itt érhetők el: KrómÉlFirefox és Szafari.

A szelén automatizált helyi tesztelése

A szelén teszt futtatásakor az illesztőprogram megnyit egy teszt ablakot, ahol előre meghatározott lépéseket hajt végre. Navigálhat a DOM elemekben, küldhet űrlapokat és várhatja az eseményeket a szelénben. Helyi futtatás esetén azonban a tesztek sorrendben futnak, amikor egy teszt böngésző ablaka nyitva van a teszt során.

A népszerű CI / CD eszközök, mint például a Jenkins és a Travis CI támogatják a szelén teszteket. A szelén teszteket is bevonhatja az egység tesztelési moduljába. A szelén népszerű választás a felhőben is, amely alapja a felhőmegoldásoknak olyan böngészőközi tesztelési eszközökben, mint például a BrowserStack és a LambdaTest.

BrowserStack

A BrowserStack egy olyan eszköz, amely azonnali hozzáférést biztosít több mint 2000 valódi asztali és mobil eszközhöz. A BrowserStack segítségével tesztelheti alkalmazásokat a valódi eszközökön üzemeltetett böngészőkben a felhő segítségével. Szolgáltatásait két böngészőközi tesztelési eszközre lehet osztani:

 • élőben, ahol valós időben tesztelheti a webhelyet egy választott böngésző-eszköz kombinációval
 • automatizálás, amely lehetővé teszi a böngészőközi tesztek automatizálását a szelén segítségével

A BrowserStack teszt eredményei

Az élő tesztelési lehetőség segít webhelyének valós időben történő hibakeresésében. Tehát lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépjen egy valódi eszközön futó böngészővel. A Live ideális a kézi teszteléshez akár egy projekt kezdő szakaszában, akár új funkciók bevezetésekor.

Az Automatizálás akkor hasznos, ha meghatározta azokat a standard teszteket, amelyeket a csomag részeként szerepeltetni szeretne. Az automatizálás a szelén távoli verzióján keresztül működik a felhő számára. Támogatja a fő CI / CD eszközöket, például a Jenkins és a Travis CI.

Miután regisztrált a BrowserStack-hez, 100 perces ingyenes tesztelést kap, majd fizetős tervet kell választania. A havi tervek havi 29 USD-tól kezdődnek. A közelmúltban a BrowserStack bevezette az Ön fizetésének alapjául szolgáló tervet, a felhasznált percek alapján.

LambdaTest

A LambdaTest egy másik eszköz a felhőben a böngészőközi teszteléshez, amely lehetővé teszi élő tesztek elvégzését vagy automatizálását a szelén segítségével a felhőben. Valódi teszthez kiválaszthatja az eszköz + böngésző kombinációját. Az eszköz ezután elindít egy munkamenetet, ahol valós időben léphet kapcsolatba egy böngészővel. Több mint 2000 valódi eszköz áll rendelkezésre a teszteléshez.

LambdaTest élő eredmények

A LambdaTest különféle CI / CD eszközöket támogat, amelyek lehetővé teszik a böngészőközi tesztek integrálását a meglévő tesztelési keretbe. A szelén rács lehetővé teszi egyidejű tesztek futtatását is.

A LambdaTest élethosszig ingyenes opcióval rendelkezik egy párhuzamos teszthez, így jó választás, amikor csak indul. A havi tervek havi 15 dollárról indulnak, ami jó ár-érték arányt kínál. A LambdaTest rendelkezik egy WordPress plugin, ahol automatizálhatja a képernyőképeket a WordPress-en belül, és ez jó fejlesztő eszköz a WordPress számára.

SmartBear

A SmartBear egy olyan böngészőközi tesztelő eszköz, amely lehetővé teszi webhelyének tesztelését olyan valós eszközökön futó böngészőkben, mint amelyek automatizálhatják a teszteket a Selén távirányítón keresztül. Ennek a böngészőközi tesztelő eszköznek több mint 1500 eszköze áll rendelkezésre, amelyekkel tesztjeit futtathatja.

Az eszköz jellemzői összehasonlíthatók a LambdaTest és a BrowserStack funkcióival. Ugyanakkor mindkét alternatíva esetében az eszközök száma nagyobb, ami fontos lehet egy lehetőség kiválasztásakor.

A SmartBear nem rendelkezik ingyenes réteggel, és az ingyenes próbaverziók csak speciális meghívásokon érhetők el. A fizetett tervek havi 29 USD-tól kezdődnek.

Döntés a legjobb böngészőközi tesztelő eszközökről

Ebben a bejegyzésben hat legjobb böngésző-tesztelő eszközt ismertetünk. Ezeket az eszközöket a készség, a funkcionalitás és a költségvetés változó foka alapján választották ki. A megállapítások összegzése:

 • Ha új projekten dolgozik, próbálja ki Chrome fejlesztői eszközök vagy Érzékeny teszt a DesignModo által.
 • Ha szeretné automatizálni a teszteket, egy ingyenes, mégis helyi böngészőközi tesztelő eszköz áll rendelkezésre Szelén.
 • Ha költségvetéssel rendelkezik, de szeretne megtapasztalni egy böngészőközi tesztelési eszközt valódi eszközökön, adja meg LambdaTest egy próbálkozás �� mi nyertesünk!
 • Ha van néhány forrása a böngészőközi teszteléshez, adja meg BrowserStack vagy SmartBear próba.

Ezzel eljött az ideje, hogy befejezze a piac legjobb böngészőközi tesztelési eszközeinek összehasonlítását a 2020-ra vonatkozóan. Reméljük, hogy ez segített neked a böngészőközi tesztelési erőfeszítések automatizálásában..

Melyik eszköz a kedvenced? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutató és szerkesztés: K Karol.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map