A 2020-as legjobb WordPress fejlesztőeszközök 14-ös változata … Nem klipek és nem nyilvánvalók … Fogadunk, hogy még nem láttad őket!

Az év eleje mindig megfelelő idő arra, hogy visszatekinthessünk minden dologra – jó és rossz – ami az elmúlt 12 hónapban történt. De ma koncentráljunk csak a jóra. Ennélfogva, a 2020-as legjobb WordPress fejlesztőeszközök listája!


Az év ebben a tekintetben valóban nagylelkű volt, és sokkal jóbb kiegészítéseket láthattunk a WordPress fejlesztõ eszköztárában, mint amire meg lehet rázni egy botot … ha olyan ember vagy, aki a dev eszközökre rázza.

Ennek ellenére ez nem csak egy véletlenszerű lista. Ennek a szépségnek a összeállítása érdekében körbementem az irodába, és minden csapattársomat megkérdeztem, hogy osszák meg a listájuk 3-5 legszembetűnőbb eszközét. Ez valódi, srácok (!), Akik olyan emberekből származnak, akik WordPress témákat építenek megélhetés céljából!

Nézd meg a listát:

legjobb WordPress dev eszközök

A 2020-as legjobb WordPress dev eszköz 14

1. Postás

getpostman

# API # Testing # Collaboration

Ez nem csak a 2020-as legjobb WordPress fejlesztőeszközök; ez nagyszerű minden olyan API-fejlesztő számára, aki hatékony, teljes értékű megoldást keres az API-munkafolyamatához. Ha valaha is dolgozott az API fejlesztésével, akkor tudja, hogy a tesztkörnyezetek beállítása unalmas, unalmas folyamat. Nem Postmannel.

A Postman rendkívül egyszerűen használható, kitűnő figyelmet fordítva a tesztelésre. A teszteléshez használt többféle környezet nem csak egyszerűen beállítható, hanem a teszt eseteit is megoszthatja közöttük. Ez felgyorsítja az API-tesztelés alapvető, de időigényes gyakorlatát.

Vezető fejlesztőnk, Marius Cristea nagy rajongó:

A Postás mindent egyszerűvé tesz; könnyedén beállíthat egyéni munkafolyamatokat az útvonalak hívásához egy egyszerű felület használatával, mentheti a kéréseket és a paramétereket, és megoszthatja azokat a csapattársakkal.

A gyűjtemények nagyszerű módja az API-kérelmek kezelésének és a későbbi felhasználáshoz való szervezésnek. Ezután a megfigyelési ütemezés segítségével rendszeresen futtathatja a gyűjteményt a teljesítmény és a válasz érdekében. A megfigyelő eszköz lehetővé teszi a környezet (ek) kiválasztását és a tesztek elvégzését. Minden sikertelen teszt értesítést fog küldeni számos integrációra; Slack, Microsoft Teams, GitHub, Dropbox és így tovább.

2. Buddy Works

buddy.works

# DevOps # YAML # Folyamatos Integration

Ha egy egyszerű megoldást keres a folyamatos integrációhoz és a kézbesítéshez, akkor a Buddy Works a legjobb hely a kezdéshez. A rendelkezésre álló CI / CD eszközök közül a Buddy rendelkezik a legjobb felhasználói felülettel az egyszerű felépítéshez, teszteléshez és telepítéshez.

A Buddy Works integrálódik a GutHub, a Bitbucket, a GitLab és a magánraktárakhoz, hogy automatikusan telepítsék az FTP / SFTP és a felhőalapú szolgáltatásokat, például az AWS, a Google Cloud, a Microsoft Azure és a Digital Ocean. Ez Docker-alapú, de támogatja a Kubernetes-et a dobozból. Támogatja a PHP, C ++, .NET, Node.js, Golang és egyéb nyelvek több nyelvét is.

Különösnek hangzik, de a könnyű telepítés és – jóval jobb – az UX a Buddy Works-et az év kiemelkedő eszközévé teszi. Emellett csökkenti a szükséges eszközöket az erős DevOps és a webhelyfigyelő tevékenységek révén. Még SSH-parancsfájlokat is használhat az eszközterhelés csökkentése érdekében. A teljes frissített tárhely helyett a megváltozott fájlokkal együtt a meghosszabbított frissítési időt is élvezheti.

3. szebb

szebb

# # JavaScript PHP # Coding

Az integráció és a telepítés semmi sem megfelelő formátumú kód nélkül. Ez az oka annak, hogy a Prettier a 2020-as egyik legjobb WordPress fejlesztőeszközünk. Számlázott, mint egy véleményes kódformázó, amely tisztább stílust biztosít a projektekhez. Ezzel csak a stílusról van szó, amely biztosítja, hogy az absztrakt szintaxisfa működőképes maradjon.

Ahogy várták, a Prettier támogatja a nyelvek széles skáláját, a JavaScript-től a CSS-ig és a JSON-ig. Az ESLint és egy sor szerkesztő, például a Visual Studio és a Vim is integrálható. Messze a legjobb tulajdonság az általa biztosított nyomáscsökkentés; eltávolítja a stílus kérdéseit a kód-áttekintésekből. A Prettier telepítésekor az is előnyt jelent, ha gyorsabban gyorsítja fel az újonnan érkezőket.

Bármely stílusstájékoztatót megtalálhat, de a Prettier automatizálása a legnagyobb értékesítési pont. Egy kattintással a Prettier végigfuttatja a piszkos kódot, és megteszi az összes formázást, amelyet félt. Végül a kód konzisztenciája és olvashatósága a legfontosabb, hagyja a tabok és a szóközök vitaját a komikusoknak.

4. Visual Studio élő megosztás

vizuális Stúdió

# Collaboration # VSLiveShare # VSAppCenter

Közel tizenkét év után, A Visual Studio továbbra is népszerű a fejlesztők körében minden tudományágból. Ebben az évben a Microsoft tette a 2020 egyik legjobb WordPress fejlesztőeszközévé a Live Code kiterjesztésével a VS Code és a VS 2017 számára.

A Live Extension lehetővé teszi, hogy a projektet egy pillanat alatt megoszthassa kollégáival, függetlenül attól, hogy milyen nyelven programozod, vagy milyen operációs rendszert használ. Lehetővé teszi a szerkesztési és hibakeresési folyamat valósidejű együttműködést a repo-eldugással és a környezetbeállításokkal kapcsolatos késések nélkül. Szinte mindent megoszthat, kivéve a kávét, az audio, a szerver, a terminál és a diff. A teljes környezetet megoszthatja a csapattársakkal, ha hibája van a környezetének, akkor a csapattársa látja. Gyorsabban és mélyebben tud belemerülni a problémákba, mint valaha.

Valójában mindent összehoz az audio eszközökkel, amelyek elősegítik az alkalmazáson belüli kommunikációt, ahelyett, hogy különféle eszközöket használnának a szinkronizáláshoz. Csapattársai mindent látnak, a parancsoktól az adatbázisokig anélkül, hogy ki kellene tárniuk a portjaikat. Ez a megosztott ellenőrzéssel való együttműködés jövője, megkönnyítve a csapatok számára a problémák megtalálását és a pillanatnyi változások alkalmazását.

5. Draftium

draftium

# Prototípus # Design # Development # Marketing

Oké, egy kicsit csalom ezzel, de ez életmentő lesz. Ha rendszeresen dolgozik az ügyfelekkel, akkor tudja, milyen nehéz lehet egy weboldal jövőképéről megállapodni. Valószínűleg a tervezőkkel és a marketingszakemberekkel is együttműködik annak érdekében, hogy olyan szolgáltatást keressen / fejlesszen ki, amely kiemelné a szolgáltatást. Mennyi időbe telik a prototípus összeállítása, miután az összes érdekelt fél véleményt mondott? Meddig tart a prototípus finomítása, amíg mindenki egyet nem ért egyet? Hosszú idő?

A Draftium a "turbó prototípuskészítő eszköz" amely könnyen teljesíti a 2020-as legjobb WordPress dev eszközök kritériumait. Segít néhány perc alatt összeállítani egy weboldal felépítését blokkok felhasználásával. A fizetett tervnek több mint 300 sablonja van az iparágakhoz és a résekhez igazítva, amelyeket ezután több mint 200 blokkkal lehet továbbfejleszteni. Együttműködjen valós időben, hogy felgyorsítsa a jóváhagyási folyamatot, és ne várjon e-maileket arra, hogy a projekt tovább lépjen. Ingyenes látványterveket is tartalmaz, például ikonokat és képeket, amelyek segítenek a webhely lehető legvalóságosabbá tételében.

Ez sokkal jobb, mint egy darab papír, egy fehér tábla vagy akár a KeyNote is. Amikor elindít egy projektet, és mindenkinek látnia kell a "látomás" akkor ez a legjobb eszköz az induláshoz.

6. TelePresence

telePresence

# K8s # Kubernetes # CNCF

A Telepresence az egyik legjobb WordPress dev eszköz 2020-ban, mert felgyorsítja a brutális Kubernetes fejlesztési / hibakeresési ciklust azáltal, hogy eltávolítja a konténerkészítési és telepítési folyamatot az egyenletből. Az összes kódváltozást azonnal látni fogja, mert a Telepresence a laptopját vagy az asztali számítógépét proxykon keresztül teszi a Kubernetes-fürt részévé..

A Kubernetes-fürtök a helyi kódot a munkaállomáson egy normál pod-ként integrálják, és teljes hozzáférést biztosítanak az élő környezethez. Ez azt jelenti, hogy a helyi folyamat hasonló környezetben lesz, mint a távoli fürt, miközben továbbra is az irányításban marad. Nem csak ezt, de a helyi erőforrások megterhelése is sokkal, sokkal alacsonyabb. Végül: eszköz-agnosztikus. Bármely helyileg telepített eszközt felhasználhat a távoli szolgáltatás tesztelésére, hibakeresésére és szerkesztésére.

Lehet, hogy kíváncsi vagy a Minikube-ra. A Telepresence jól működik a Minikube-val, miközben megnövelt funkcionalitást biztosít a gyorsabb fejlesztéshez. Ha élő kódolást és szerkesztést szeretne végezni a Kubernetes fürtjein, akkor a Telepresence kötelező eszköz.

7. Csomag

parceljs

# # JavaScript Coding # VueJS

Amikor a 2020 legjobb WordPress dev eszközeit kerestük, olyan eszközöket kerestünk, amelyek megígérték, hogy javítják általános tapasztalatait. A Parcel egy webes alkalmazás-csomag, amely teljesíti ezt az ígéretet. Amikor egy eszköz azt mondja "nulla plugins szükséges", akkor azonnal gondolkodunk a jobb élményről.

A legalapvetőbb teljes körű támogatást nyújt a JavaScript, CSS, HTML és fájltartalmakhoz, amint kinyitja a dobozt. Ez gyorsabb és barátságosabb, mint bármely más internetes csomagoló. Ha el akarja kerülni a csúnya konfigurációs beállításokat, akkor a Parcel az eszköz az Ön számára.

Azonnal javul a sebesség, mivel teljes mértékben kihasználja a többmagos feldolgozást a párhuzamos kódfordításhoz. A kezdeti építések akár 50% -kal gyorsabbak lesznek. Ha a Parcel-t gyorsítótárral használja, hihetetlenül gyorsan indul. A nulla konfigurációs ígéret nagy értékesítési pont, olyan lehetőségekkel, mint a kód felosztás és az átalakítások, már a kezdetektől elérhetők. Nem szükséges nehéz emelő.

8. Vim plugins

A Vim továbbra is az egyik legnépszerűbb szövegszerkesztő eszköz, amelyet manapság használnak

# VIM # DEVCommunity

Annak ellenére, hogy 27 éves, Vim továbbra is az egyik Az öt legfontosabb szövegszerkesztő, amelyet a fejlesztők ma használnak. Ez azt jelenti, hogy 2020-ban az egyik legjobb WordPress fejlesztőeszköznek kell lennie. Szerencsére számunkra mindig új plugineket készítünk, amelyek segítenek a felhasználóknak a lehető legtöbbet kihozni az eszközből. Ez a 2020 három legjobb eredménye:

�� Vim Headfirst olyan parancsokat ad, amelyek gyorsan megnyitják a testvérek fájljait a Vim-ben.

�� Vim Branch Stack segít megtalálni az aktuális kódsor elágazási útját. Ha hosszú funkciókkal és beágyazott ágakkal dolgozik, akkor imádni fogja ezt.

�� Vim Ruby blokk segítők megkönnyíti a Ruby blokkok körülkerülését új leképezésekkel és a Vim billentyűleütéseivel.

9. Speedline

Speedline

# Test # Performance

A Speedline a világítótorony által használt csomópontmodul, és ez volt az első eszköz, amelyet felvettem a 2020-as legjobb WordPress dev eszközök teljes listájára. Ez méri a látható oldal vizuális előrehaladását és osztályozást ad annak alapján, hogy milyen gyorsan töltődik be a tartalom. . Felejtsd el azokat a mérföldköveket, amelyek miatt a felhasználók nem törődnek, és gondolkodjanak azon, amit látnak.

A Speedline mélyebben megérti a végfelhasználók tapasztalatait, mivel arra koncentrál, hogy a látható tartalom milyen mértékben kerül a nézetablakba. Más mérföldköveket mérhet, de ez a végfelhasználói élmény egyik legjobb mérése.

10. React Performance Devtool

reagálnak-perf-devtool

# # JavaScript FrontEnd

Manapság minden a JavaScript, ezért figyelemmel kell kísérnie az összetevőket, hogy a webhely jól működjön.

A React Performance Devtool a legjobb módszer erre. Jelenleg bővítményként érhető el a Chrome és a Firefox számára, önálló alkalmazással az ütemtervben. Összeállítja a statisztikákat az window.performance API-n keresztül, és az összetevők átfogó és szemcsés nézetét egyaránt biztosítja..

11. mesekönyv

mesekönyv

# # JavaScript reagál # szögletes # VueJS

A Storybook egy oktatóanyag, amely az UI-összetevőket a semmiből építheti Angular, Vue vagy React segítségével. Az UI-összetevők létrehozásának átfogó, de harcias megközelítését igényli, az iparági szakemberek által nyújtott információkkal, amelyek segítenek az épület gyorsabbépítésében.

Ez az egyik legjobb WordPress dev eszköz 2020-ban, mert egyszerű. Mindössze két óra alatt, kevesebbet tapasztalt fejlesztők számára, minden fejezet végén összeállít egy munka feladatot dobozba kötelezettségvállalásokkal. Miután befejezte a feladatot, készen áll arra, hogy azonnal elindítsa az új alkatrészek készítését a Storybook segítségével.

A fejezetek mindegyike egyértelmű, és átvezeti Önt az összes fontos szakaszban, a kompozit komponensektől a tesztelésen át az Addonsig. Jó egyensúly van az alapok és az előrehaladás között, külön kiemelve a szélsőséges eseteket. Azt is látni fogja, hogy a fejlettebb opciókat is minden úton elismerik. Ha gyors utat keres az UI-összetevők létrehozásának alapjaihoz, akkor ez a legjobb hely a kezdéshez.

12. Deployer

Deployer

# PHP # WordPress # Magento

A Telepítő már egy ideje működik, de ez továbbra is a 2020-as WordPress fejlesztőszerszámok egyik legjobb eszköze. Ha még mindig manuálisan telepít, akkor valószínűleg legalább néhány hibát találtál az út mentén. Noha a hibák természetesek lehetnek, automatizált opcióval időt, pénzt és lehetőségeket takaríthat meg magának. Telepítő a PHP-hez továbbra is az egyik legjobb automatizált eszköz a PHP telepítéséhez.

Számos automatizált telepítési eszköz létezik, de ezek közül néhány könnyebben használható, mint a Deployer. Ha bajba kerül, akkor a dokumentáció világos és könnyen követhető. A telepítő a GitHub-ról számos népszerű PHP-keretrendszerre, például a WordPress-re továbbítja a repókat, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes átmenetet a projektek között.

Ha hibát fedeznek fel vagy hibát észlel, akkor a Deployer támogatja az egyszerű visszatekerést és a dep rollback-et, hogy az előző kiadáshoz juttasson. Az alkalmazásokba sütött atomerőmű-telepítéseknél kevesebbnek kell lennie a hibáknak.

A WordPress felhasználók számára a Deployer programot a WP-CLI segítségével a webhelyek távoli kezelésére használhatja. Van még egy Rengeteg recept segít gyorsabban halad át a telepítéseken.

Ha át kell lépnie egy feladat sorozaton, a Deployer segít a párhuzamos feladatok támogatásában, amelyeket később más szerverekre és más projektekre felhasználhat..

13. dimer

dimerapp

# Oktatóanyagok # Coder

Néha azon gondolkozom, hány eszközt hagytak el, mert a dokumentáció túl nehéz elemzni. A tapasztalt fejlesztők esetleg bármilyen dokumentációban átjárhatják az útjukat. A kevésbé tapasztalt felhasználók számára azonban a dokumentáció kulcsfontosságú az egész életen át tartó felhasználókra való átalakításhoz. A Dimer az egyik legjobb WordPress dev eszköz 2020-ban, mert segít a jobb dokumentáció készítésében.

A Dimer könnyebb módszert kínál a dokumentáció strukturálására az egyes h2 címkék után létrehozott szakaszokkal. A fordító hibákat akkor is kap, ha hiányoznak fontos összetevők. A szerkesztő korlátozottan (jó értelemben) olyan fontcsaládot biztosít, amely biztosítja a végleges dokumentum olvashatóságát. Ha kalandosnak érzi magát, akkor integrálódhat a GitHubba, hogy minden kötelezettségvállalás, egyesítés vagy kiadás után dokumentumokat tegyen közzé..

A Dimer jelenleg bétaverzióban van, ami azt jelenti, hogy ingyenesen élvezheti a Pro szolgáltatásait, amíg a fejlesztés folyamatban van. Azoknak a fejlesztőknek, akik utálnak írni, az emlékeztetők és korlátozások a legjobb módja annak, hogy tudásaikat kihasználhassák, miközben olvasható dokumentációt nyújtanak a felhasználók számára.

14. Saját böngészőm FYI

mybrowser

# Debug # Support

A böngészőmben a FYI egy egyszerű eszköz a bonyolult időkre. Ez egyszerűen az egyik legjobb WordPress dev eszköz 2020-ban, mert megkönnyíti az életet. Ha valaha is kellett volna hibakeresést tennie egy böngészővel kapcsolatos kérdésben, akkor imádni fogja ezt az eszközt. A Saját böngészőmben a FYI összegyűjti az összes fontos információt, mint például az eszköz, a nézetablak, a böngésző típusa és verziója, a sütik és a JavaScript elérhetősége. Ezután világosan bemutatja, és könnyű megosztásgombokkal rendelkezik, hogy elküldje a fejlesztőnek.

A felhasználók egyetlen kattintással másolhatnak egy linket, vagy akár az adatok JSON-verzióját is megadhatják. Ha valaha is ki kellett volna kérdeznie a felhasználókat böngészőadatokkal kapcsolatban, akkor ez az eszköz meglehetősen megkönnyebbülés. Az ütemterv magában foglalja a hirdetésgátlók ellenőrzését és a kapcsolat sebességének észlelését.

Ez tőlünk van! Lehet, hogy tud valami más méltó WordPress fejlesztőeszközt, amelyeknek ebbe a listába kell kerülniük? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map