A 2020-as legjobb mobil weboldal-készítő eszköz 7. cikke

A 2020-as legjobb mobil weboldal-készítő eszköz 7. cikke

A 2020-as legjobb mobil weboldal-készítő eszköz 7. cikke
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mielőtt megtudnánk, mi a legjobb mobil weboldal-készítő eszköz, nézzünk egy történelem leckét. Egyszer régen egy fejlesztő készített egy weboldalt. Az a webhely tíz oldalt mutatott egy helyi fodrász számára, és a szalon ügyfelei lassan töltik be ezeket az oldalakat a Netscape böngészőikbe..


A mobil weboldal elképzelése nem volt a legtöbben a fejében, nem is beszélve arról, hogy a számítógép a zsebében van. De a világ nyilvánvalóan megváltozott, és a Google mindenki tudomására hozta, hogy a weboldal online láthatósága eléggé támaszkodik a mobil verzióra. Sajnos két webhely, vagy akár egy reagáló webhely létrehozása a semmiből kissé fájdalmas. Ez az, ahol a mobil weboldal-készítő eszközök játszanak.

Bár néhány tapasztalt fejlesztő felboríthatja egy olyan weboldal-készítő használatát, mint például a Squarespace vagy a Wix, sokan rájönnek, mennyire értékesek lehetnek ezek a platformok – nem csak az ügyfelek kellemesebbé tétele érdekében, hanem a saját margóik javítása érdekében.

A legjobb mobil weboldalkészítő eszközök

Általában véve a legjobb mobil weboldal-készítő eszközökkel a fejlesztési folyamat felgyorsítását célozzuk meg, ugyanakkor hozzunk létre egy gyönyörű weboldalt, amely úgy néz ki, mint egy profi készítette. Ezenkívül a profi fejlesztőknek és a tervezőknek továbbra is lehetősége van arra, hogy beolvassák a webhely fájljait, és elvégezzenek néhány egyedi kódolást.

Tehát, ha szeretne egy olyan eszközt találni, amelyet jól optimalizáltak egy nagyszerű mobil kialakításhoz, akkor a megfelelő helyen vagy! Olvassa el tovább a mobil weboldal-készítő szoftver előnyeit, és vegye figyelembe a figyelembe veendő legjobb lehetőségek listáját.

Mi teszi a legjobb mobil webhely-készítőt?

Néhány szolgáltatás kötelező, ha mobil webhely-készítőt keres. A legtapasztaltabb fejlesztők ezeket az eszközöket használják a már elfoglalt tervezési folyamat felgyorsítására. Ezért szeretnénk látni a következő elemek néhányát, amelyek általánosságban megkönnyítik a fejlesztést:

�� Gyönyörű és bőséges sablonok, amelyek kezdetét képezik
A fejlesztés valami új készítésének játék, miközben elkerüli a kerék újra feltalálását. Még a legjobb tervezők is a sablonokkal kezdődnek, mivel a CSS / HTML segítségével fejlettebb módosításokat is végezhet – és sablon használata esetén könnyebben gyorsabb fejlesztési időt biztosít az ügyfeleknek..
Reakciókészség, amely valóban működik és jól néz ki
Szinte minden témafejlesztő vagy weboldal-készítő cég büszkélkedhet azzal, hogy sablonjai reagálnak. Egyesek azonban nem olyan nagyok, mások végül szinte haszontalanok. Általában ezt nem tudja kitalálni, amíg nem teszteli a mobil sablonokat a saját készülékein. A tesztelést elvégeztük az Ön számára, és az alábbiakban megtaláltuk a legjobban reagáló weboldalt (nagyszerű témákkal).
�� Erős és megbízható tárhely
Akár webhelyeket épít ügyfelek számára, akár saját webhelyeket kezel, sokkal könnyebb kezelni vállalkozásának összes többi elemét, ha nem kell a tárhelyről gondolni. A legjobb weboldalkészítők kiváló minőségű, biztonságos tárhelyet kínálnak ésszerű havi áron – mindezt anélkül, hogy gondot okozna a kiszolgáló önkezelése..
Interface Drag and drop felület
Legalább egy vizuális felületet szeretne, amely lehetővé teszi az egyszerű feladatok elvégzését a bonyolultabb kódoláson kívül. Nincs ok arra, hogy a munkáját nehezítse, ha húzó-elemeivel vagy legalább mezőivel és csúszkáival rendelkezik olyan dolgok, mint a fényképek, betűtípusok és színek beállításához.
�� Beépített e-kereskedelmi eszközök
Nem minden vállalkozás kezdi el értékesíteni az internetet. Időnként blogot működtet, vagy egyszerűen csak információkat tesz közzé a tégla- és habarcsüzletéről. Az online értékesítés kilátása azonban mindig érdekes, mint jövőbeli jövedelemforrás. Ez az oka annak, hogy webhely-készítője szilárd e-kereskedelmi eszközökkel rendelkezzen – különösen ha fejlesztő vagy, mivel a jövőben néhány ügyfél ezt valószínűleg felteszi..
�� Alkalmazások, amelyek jól működnek a mobil interfészen
Sokszor ez nem tartozik a kezedbe (mivel az alkalmazásokat általában harmadik féltől származó vállalatok készítik). Néhány webhely-készítő vállalat azonban jobban ellenőrzi ezeket az alkalmazásfejlesztőket, mint mások. Például a Shopify szigorú alkalmazási folyamatról ismert, így az összes alkalmazásfunkció jól néz ki a mobil eszközökön, és jól integrálódik a Shopify-hoz..

És most … a legjobb mobil weboldal-építők

Itt egy rövid összegzés, ha siet és nem tudja elolvasni az egészet:

A legjobb mobil weboldalkészítő eszközök

Építész
Ár (havonta)
Jó kisvállalkozások számára
Jó az e-kereskedelem számára
Jó ügynökségeknek / fejlesztőknek
Squarespace12–40 USD
Wix13–500 USD
Shopify29 USD – 299 USD
Elementor / WordPress4 USD – 17 USD
Weebly0–38 USD
Jimdo0–39 USD
Duda14–74 USDnéhány tervre

1. Squarespace

Squarespace

A Squarespace az elmúlt évek során hírhedt lett, mint lenyűgöző sablonokkal rendelkező webhely-építő. Valószínűleg a legjobb választás, ha Ön, vagy ügyfelek érdekli a nagy, nagy felbontású grafika elhelyezése webhelyein.

A Squarespace csak a rendszeres webhelyek kínálására szolgál, de sikeresen kibővült az e-kereskedelem világában, hogy kiváló fizetési feldolgozási és bevásárlókosár-modulokat biztosítson. Azt is észlelheti, hogy a rendszer nagyon vizuális és nagyszerű több webhely rövid időn belüli elindításához. Nem csak ezt, de az ára is ésszerű, és a tárhely legmodernebb.

Teljes költség és árazási tervek ��

Ingyenes kipróbálást kínálunk hitelkártya nélkül.

 • Személyes webhely – 12 USD havonta
 • Üzleti webhely – 18 USD havonta
 • Alapvető online áruház – Havonta 26 USD
 • Speciális online áruház – 40 USD havonta

Előnyök ��

 • A Squarespace felhasználható több webhely kezelésére a saját hálózatán vagy az ügyfeleknél.
 • A fejlesztői program lehetővé teszi a teljesen egyedi webhelyek létrehozását sablonok, integrációk és egyéni kódolások segítségével.
 • A sablonok nagyon vizuálisak és a piacon a legmodernebb megjelenésű lehetőségek egyike.
 • A legtöbb szükséges szolgáltatás megtalálható az alkalmazások telepítése helyett.
 • A sablonok valóban gyönyörűek és jól működnek, amikor mobileszközökön futnak.
 • Az online áruház eszközök meglehetősen hatékonyak, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, tranzakciós díjak nélkül és korlátlan termékekkel.

Hátrányok ��

 • A Squarespace-nél nincs alkalmazás-áruház, amely korlátozhatja Önt attól függően, hogy mire van szüksége.
 • Annak ellenére, hogy kissé ésszerű, a listán szereplő többi mobil weboldal-készítő opció jobb árképzést kínál.
 • A háttérépítéssel rendelkező weboldal kiépítése nem olyan intuitív, mint a verseny, különösen a Wix és a Shopify összehasonlításában.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

Szeretem a Squarespace-t azok számára, akik nagy felbontású fényképeket akarnak, amelyek még mindig jól néznek ki a mobileszközökön. A mobil és asztali média támogatása a fő oka annak, hogy a Squarespace-t figyelembe veszi, mivel jobb árakat és szolgáltatásokat találhat másutt. De nem lepheti meg azt a szépséget, amellyel a Squarespace elemek a helyükre pattannak, amikor azokat mobileszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken tekintik meg.!

2. Wix

wix

Szórakoztató televíziós hirdetéseivel és kezdő központú felületével nem csoda, hogy a Wix az interneten az egyik legnépszerűbb weboldal-készítővé vált. Ennek ellenére akkor is fontolnia kell Wix-et, ha nem kezdõ. A piacon az egyik legjobb drag and drop szerkesztőt kínálja, és minőségi sablonokkal is rendelkezik.

A Wix-ot kedvező fő oka az, hogy a cég úgy tűnik, hogy mindig javítja a helyszínépítőt. Ja, igen, és az árak nagyszerűek, ha az összes kínált mintát, integrációt és beállítást megvizsgálja. A sebesség, a professzionalizmus és a lehetőségek széles köre érdekében a Wix kiváló hely a kezdéshez minden tapasztalati szintnél.

Teljes költség és árazási tervek ��

A Wix kétféle terveket árusít: szokásos és e-kereskedelmi webhelyeket. Az árazás mindenütt rendkívül olcsó, és ingyenes tárhelyet, Google Analytics szolgáltatást és egyéni domain támogatást kap minden tervvel.

 • Combo webhely – 13 USD havonta
 • Korlátlan webhely – 17 USD havonta
 • Pro webhely – 22 USD havonta
 • VIP webhely – 39 USD havonta
 • Business Basic (e-kereskedelem) – 23 USD havonta
 • Business Unlimited (e-kereskedelem) – $ 27 havonta
 • Üzleti VIP (e-kereskedelem) – 49 USD havonta
 • Üzleti vállalkozás (e-kereskedelem) – 500 dollár havonta

Előnyök ��

 • A Wix az egyik rugalmasabb és megfizethetőbb árképzési struktúrával rendelkezik a weboldal készítői szempontjából.
 • Egy ingyenes csomag valóban elérhető, ha nem akar egyéni domaint. Ez hasznos lehet a hallgatók vagy az érdeklődők számára.
 • Az e-kereskedelem jellemzői kedvezőek a kisebb online áruházak számára.
 • A sablonok vonzóak és könnyen kezelhetők.
 • Használhatja egy csodálatos drag and drop szerkesztő előnyeit.
 • A Wix egy App Market szolgáltatással bővíti webhelye funkcionalitását.
 • A Wix rendelkezik egy Corvid nevű eszközzel, amely fejlett platform webes alkalmazások fejlesztésére a Wix műszerfal kényelme alapján.

Hátrányok ��

 • A tárolási és a videofelvételek néhány tervben korlátozottak.
 • Ne várja el, hogy elindít egy online áruházat, és valami hatalmasmá varázsolja. Az e-kereskedelem funkciói nagyszerűek, de korlátozottak.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

A Wix az egyik legjobb mobil weboldal-készítő, mivel professzionális weboldalt készíthet, ha nincs tapasztalata, és nem kell aggódnia, hogy a tervezése rugalmasan reagáljon. Az összes téma készen áll a mobil eszközökre, és a fejlett fejlesztőeszközökkel testreszabhatja őket. A Wixnek van egy nagy alkalmazás-könyvtára is, amelyek mindegyike ellenőrizve van és készen áll a mobil környezetre.

3. Shopify

Shopify - a legjobb mobil weboldal-készítő, ha e-kereskedelmi üzletre van szüksége

A Shopify mindenre kiterjedő megoldás, amelyre online áruház készítéséhez szüksége van. Nem egy vállalkozás keresné, ha csak információs üzleti webhelyre lenne szükségük, látva, hogy az egész webhely-készítő miként készül az Ön számára e-kereskedelmi áruházak építéséhez.

A Shopify határozottan az egyik legnépszerűbb módja az online áruház elindításának, és ennek nagyrészt a kiterjedt App Store-ban, a nagyszerű témákkal és az építőgép egyszerűségével van összefüggésben. Az ügyfélkör néhány kiváló árképzési lehetőséget is élvez.

Teljes költség és árazási tervek ��

A Shopify árazása versenyképes az e-kereskedelmi platformok között. Nincs terve a webhelyek számára, de olcsó lehetőséget kínál egy egyszerű online áruház hozzáadására egy meglévő webhelyhez. A Shopify ingyenes próbaverzióval rendelkezik, valamint az összes terv hostingját.

 • Shopify Lite – 9 USD havonta
 • Basic Shopify – 29 USD havonta
 • Shopify – 79 USD havonta
 • Advanced Shopify – 299 USD havonta
 • Shopify Plus – Havonta 2000 dollártól

Előnyök ��

 • Teljes online áruház-készítő, korlátlan termékekkel, tranzakciós díjak nélkül és még sok más.
 • A Shopify számos közösségi hálózattal integrálódik, beleértve a közvetlen Facebook hirdetési lehetőséget.
 • Az ár méltányos más üzletépítőkhöz képest.
 • A témák bőségesek, gyönyörűek és rugalmasan reagálnak a témákra.
 • Blogbejegyzéseket és weboldalakat az online áruházon kívül is készíthet.
 • Hozzáférést kap egy nagy alkalmazásbolthoz.
 • Az ügyfélszolgálat – mind az erőforrások, mind az erre a célra nyújtott támogatás – a legjobbak az üzleti életben.

Hátrányok ��

 • A Shopify nem szokásos üzleti webhelyek számára készült.
 • Az ára gyorsan növekszik, amikor frissít.
 • Harmadik fél fizetési átjárói támogatottak, de tranzakciós díjat kell fizetni.
 • Ha szükséges, meg kell találnia egy olyan fejlesztőt, aki ismeri az egyedi Shopify kódolási nyelvet.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

A Shopify gyors weboldal készítőként szolgál azok számára, akik online áruházat igényelnek. A fogyasztók egyre nagyobb valószínűséggel vásárolnak mobil eszközökön, tehát nagyszerű, hogy a Shopify nagy, mobilra reagáló témák könyvtárával rendelkezik. Az összes e-kereskedelmi cikk kibővül és megjelenik, hogy az ügyfelek könnyen vásárolhassanak – például nagyobb gombokkal és könnyebben elérhető termékfotókkal. Arra számíthat, hogy minden alkalmazás jól működik-e a mobiloldalakon. Hagyja ki a Shopify alkalmazást, ha jobban érdekli egy szokásos üzleti webhely, és nem egy mobil online áruház.

4. WordPress (Elementorral párosítva)

Elementor - a legjobb mobil weboldal készítő a barkácsoláshoz

Sok WordPress-webhely-készítő van odakint, de kedvencünk az Elementor lenne. Ingyenes verziót kínál, jól integrálódik a WordPress-hez, és tiszta drag and drop szerkesztőt biztosít. Az Elementor lényege, hogy gyorsabbá és könnyebbé tegye a fejlesztést a szakemberek számára.

Ez magában foglal néhány kiváló eszközt az ólom előállításához és az átalakításokhoz, valamint modulokat és beállításokat, hogy bármilyen típusú webhelyet létrehozhasson. Az is nagyszerű, hogy az Elementor minden WordPress témával együttműködik.

Teljes költség és árazási tervek ��

Az ingyenes letöltés olyan funkciókat kínál, mint a drag-and-drop-készítő és 30 alapvető kütyü. Ez hatalmas, de bármi mást igényel, fizetett tervet igényel:

 • Személyes – 49 USD évente
 • Plusz – 99 USD évente
 • Szakértő – 199 dollár évente

A WordPress ingyenes, de nem szabad elfelejteni a költségeket, például a tárhelyet és a témákat. Például, A Bluehost tárhely havonta 2,95 dollárral kezdődik – és ingyenes domain nevet kap. Bizonyos témák ingyenesek, de 50–150 dollárt költenek egy prémium WordPress témára.

Előnyök ��

 • Több ellenőrzést gyakorol webhelye felett, mivel a WordPressen fut.
 • Az ingyenes Elementor bővítmény 30 modullal rendelkezik, ami általában több, mint elegendő az átlagos vállalkozás számára.
 • A drag-and-drop szerkesztő az egyik legjobb, amit láttam.
 • Néhány terv tartalmazza a felbukkanó és a WooCommerce webhely-építőket.
 • Még több kütyühez és Pro-sablonhoz is hozzáférhet.
 • Több mint 15 üzletprimitív segítségével tervezhet online áruházat.

Hátrányok ��

 • További webhely-karbantartásra van szükség, mivel az olyan elemeket, mint a tárhely és a biztonság nem kezeli az Ön számára.
 • A magasabb tervek kissé költségesek lehetnek a költségvetésben szereplő vállalatok / egyének számára.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

Minden tapasztalt WordPress tervezőnek élveznie kell az Elementor felületet a mobilbarát webhelyek készítéséhez. Ezt általában mindenkinek ajánlom, aki jobban ellenőrzi a weboldalait, és nem szereti a tipikus weboldal-készítő merevségét. Ha a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldásra van szüksége egy reagáló webhely létrehozásához, keresse meg másutt. Ennek ellenére néhány WordPress-téma kiválóan működik a mobil eszközökön. Csak vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy mindent kipróbált telefonján és táblagépén.

5. Weebly

Weebly

A Weebly kissé hasonlít a Wix-hez, kivéve azt a tényt, hogy a Weebly alacsonyabb árakat és kevesebb szolgáltatást kínál. Ennek ellenére egyes vállalatoknak és fejlesztőknek tetszik az öt dolláros havi weboldal gondolata – annak ellenére, hogy Weebly hirdetésekkel rendelkezik.

A webhely témái egyszerűek és bizonyos iparágak számára egyediek, de nem várnak el semmit, ami túl bonyolult vagy erőteljes. A Weebly kínál drag and drop elemet, és témái szépen működnek a mobil eszközökön.

Teljes költség és árazási tervek ��

A Weeblynek nincs ingyenes próbaverziója, mert a Ingyenes terv megfelelő betekintést nyújt a weboldal készítőjébe. A tervek tartalmazzák:

 • Ingyenes terv – 0 dollár
 • Csatlakozás – 5 USD havonta
 • Pro – 12 USD havonta
 • Pro Online Store (e-kereskedelem támogatás) – 12 USD havonta
 • Üzleti (e-kereskedelem támogatás) – 25 USD havonta
 • Business Plus (e-kereskedelem támogatás) – Havonta 38 USD

Előnyök ��

 • A Weebly a legolcsóbb ezek közül a legjobb mobil weboldal-készítő eszközök közül, még akkor is, ha e-kereskedelmi tervre készül.
 • Örökké ingyenes webhelyet futtathat, ha hajlandó hirdetéseket megjeleníteni a webhelyén.
 • Az összes szolgáltatást havi díj tartalmazza. A webhely készítésétől a témákig a weboldal készítése gyors.
 • A Weebly kiváló minőségű fedélzeti és oktatási erőforrásokat kínál. Az ügyfélszolgálat szintén tisztességes.
 • A beépített szolgáltatások kedvesek, de bármikor bővítheti funkcionalitását az App Store segítségével.

Hátrányok ��

 • Néhány terv tranzakciós díjat számít fel a harmadik fél fizetési szolgáltatóinak igénybevételére.
 • A Weebly témák egyszerűsített kialakításúak, így kevésbé alkalmasak a növekvő vállalkozások számára.
 • Az e-kereskedelem funkciói addig korlátozottak, amíg el nem jutnak az Business Plus tervhez.
 • Az oldalak és a hozzászólások rendezése nem olyan intuitív, mint amilyennek kellene lennie.
 • Lehet, hogy nehéz lehet más weboldal-készítőhöz költözni, ha szükséges.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

A Weeblynek sok értelme van a hobbiisták, tanárok és újságírók számára, akik nem akarnak pénzt fizetni a tiszta, modern és mobilbarát webhelyért. A Weebly nagyszerű ajánlatokat kínál kisvállalkozások és e-kereskedelem terveihez is, amelyek mindegyike gyönyörű mobil témákat és néhány alkalmazást kínál, amelyek segítenek.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo egy kevésbé ismert site-építő, amely mesterséges intelligenciát használ a teljes gyártási folyamat felgyorsítására. A platformon három különálló termék van, amelyek integrálódnak egymással: a weboldal készítője, az online áruház készítője és a domain testreszabási eszköz.

Nagyon sok inspiráció található a Jimdo weboldalán, tehát útmutatást kap neked arról, hogyan lehet érdekes mintákat készíteni azzal a mesterséges intelligenciával. Úgy tűnik, hogy a kiindulási pont egy egyszerű, csupasz csontokkal ellátott sablon, tehát ezek bizonyos vállalkozások számára rendben működhetnek.

Teljes költség és árazási tervek ��

Jimdo mind üzleti, mind e-kereskedelmi terveivel rendelkezik. Ingyenes terv készül, így nincs szükség próbaverzióra. Négy üzleti tervük van:

 • Játék – 0 dollár
 • Rajt – 9 USD havonta
 • – 15 USD havonta
 • Korlátlan – 39 USD havonta

Itt állnak a Jimdo online üzlet tervei:

 • Alapvető – 15 USD havonta
 • Üzleti – 19 USD havonta
 • Vip – 39 USD havonta

Előnyök ��

 • Ingyenes terv biztosított.
 • Az összes terv megfizethető, és soha nem kell aggódnia, hogy hirdetései jelenjen meg a webhelyén.
 • A navigációs menük automatikusan létrejönnek az Ön számára.
 • Sok alapvető elemet kap a kisvállalkozások számára, mint például a szociális gombok, térképek és elérhetőségek.
 • A Jimdo hozzáférést biztosít nagy mennyiségű stock fotóhoz.
 • Minden terv tartalmazta a fogadást.

Hátrányok ��

 • A sablonok korlátozottak és nem olyan modernak, mint amire vágynának.
 • Kicsit nehéz pontosan megérteni, hogy az AI miként járul hozzá a fejlődéshez.
 • Különböző árakat mutatunk be, attól függően, hogy hol van az értékesítési folyamat (AKA egyes ügyfeleknél többet számít fel, mint mások ugyanazt a dolgot).

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

Jimdo a kisvállalkozások számára csinálja a trükköt, mivel a drag-and-drop mobil építőnek van minden, amire szüksége van – például az űrlapok és a térképek. A szolgáltatáskészlet egy kicsit korlátozott, de ez előny lehet azok számára, akiknek nincs szükségük őrültre. Ha a legjobb mobilra reagáló témákat szeretné, hagyja ki a Jimdo alkalmazást. Ha kedveli az alacsony árakat és a tisztességes mobil mintákat, akkor fontolja meg.

7. Duda

Duda

A Duda büszkélkedhet az egyik legnépszerűbb csapat-együttműködési rendszerrel, amely együtt jár lenyűgöző mobil weboldal-készítőjével. Úgy tervezték, hogy ügynökségek, kiadók és hosting cégek számára látják, hogyan érheti el a skálázható és megfizethető platformokat.

A Duda érdekes, hogy fizethet webhelyenként, vagy igényelhet több csapat alapú tervet, és több webhelyet kaphat a csomagjával. Hihetetlen sebességet érhet el az Amazon Web Services tárhelyének segítségével.

Teljes költség és árazási tervek ��

30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, és éves kifizetésekkel is megtakaríthat. Az alapterv az a lehetőség, hogy az egyes webhelyeket külön vásárolják meg.

 • Alapvető – Havonta 14 USD
 • Csapat – 22 USD havonta
 • Ügynökség – 74 USD havonta

Az egyedi tervek akkor is rendelkezésre állnak, ha beszélünk a Duda értékesítési csapatával.

Előnyök ��

 • A csapat és az ügynökség tervei együttműködési eszközöket és szolgáltatásokat tartalmaznak az ügyfélkezeléshez.
 • A webes kommunikációs eszközök egyediek azzal, hogy speciális üzeneteket küldhetnek attól függően, hogy a webhely látogatói hol tartózkodnak.
 • Biztonsági másolatot készíthet webhelyéről, és visszaállíthatja, ha valami rosszul fordul elő.
 • A Duda-val sokkal könnyebben lehet többnyelvű webhelyet létrehozni, mint más építőkkel.
 • Az alsóbb szintek megfizethetőek, különösen azért, mert havonta 14 dollárért vásárolhatnak egyes webhelyeket.

Hátrányok ��

 • Az Ügynökség tervében nagy áttérés van, és ez az egyetlen csomag, amely több webhelyet is lehetővé tesz.
 • A Duda-nak nincs App Store-ja, ezért nem kap integrációt webhelyének bővítéséhez.
 • Az e-kereskedelem támogatása megvan, de néhány terv termékmaximumokkal rendelkezik.

Ez a legjobb mobil webhely-készítő az Ön számára? ��

Az ügynökségeknek feltétlenül gondolkodniuk kell a Dudáról, mint megfizethető és gyors mobil weboldal-készítőről. Néhány tervnek elképesztő együttműködési és ügyfélkezelő eszköze van – ezek közül sok mobil eszközökön is elérhető, hogy útközben is tervezze webhelyét.

Hogyan szűkíthetem le a mobil weboldalak legnépszerűbb építőit?

A mobil weboldal-készítők ma mindenütt megtalálhatók. A Google-n keresztüli egyszerű keresés tisztességes eredmények ezreit hozza létre, és a piacon a legforróbb új weboldal-építők hirdetései is megjelennek. A kezdőnek nem lenne sok problémája a listában szereplő lehetőségek egyikének kiválasztásával és a webhely készítésével kapcsolatos jó tapasztalatokkal. A tapasztalt fejlesztõknek azonban óvatosabbnak kell lenniük, mivel valószínûleg nem tetszik a sablonok, vagy nem gondolja, hogy a mobil válaszadás ilyen nagy.

Íme néhány javaslat, amely útmutatást nyújt Önnek:

 • Fontolgat Squarespace ha hihetetlen mobil és szabványos kialakítást szeretne.
 • Fontolja meg Wix-et ha a legjobb mobil drag-and-drop építőt és olcsó terveket akarod.
 • Fontolja meg a Shopify-t ha online áruházat készít, és eladni akarja azoknak, akik mobil eszközökön vásárolnak.
 • Fontolja meg a WordPress használatát az Elementorral Ha elegáns építőt szeretne, élvezze a WordPress-t és annak számos mobil témáját.
 • Fontolja meg Weebly-t ha költségvetéssel rendelkezik.
 • Fontolgat Jimdo ha gyorsan reagáló üzleti webhelyeket szeretne létrehozni.
 • Fontolgat Duda ha fizethető ügynökségi tervekre van szüksége mobil tervekkel és együttműködési eszközökkel.

Remélhetőleg ez a lista és az áttekintés lehetővé teszi, hogy szűkítse a legjobb mobil weboldal-készítő keresését. Gyakran tűnik, hogy azonosak, de a kutatás megtérül, így a jövőben nem fogja megbánni a választását! Ezért tudassa velünk a megjegyzésekben, ha bármilyen kérdése van a legjobb mobil weboldal-építőkkel kapcsolatban.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector