5 legjobb webhely-képernyőkészítő eszköz (tesztelt és jóváhagyott)

5 legjobb webhely-képernyőkészítő eszköz (tesztelt és jóváhagyott)

5 legjobb webhely-képernyőkészítő eszköz (tesztelt és jóváhagyott)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A legjobb webhely-képernyőkészítő eszközök


"A legjobb webhely-képernyőképező eszközök? Kinek szüksége van ezekre??!" – kérdezed. Nos, talán egy tech blog szerkesztője, aki kétségbeesetten szerkeszti az erről vagy erről szóló cikkeket, és időnként hozzáadja a tökéletes képernyőképeket. Lehet, hogy Ön egy fejlesztő, aki gyorsan előállít nagy felbontású képernyőképeket vizuális teszteléshez vagy sablonok előnézetéhez. Lehet, hogy ügynökséget működtet, és teljes weblap-képernyőképekre van szüksége a demo és portfóliók készítéséhez.

Akárhogy is is van, képernyőképeket kell készíteni sok szakmában, ezért alapvető fontosságú tudni a legjobb webhely-képernyőképező eszközökről és azok használatáról.

Sok tesztelés után döntöttünk a piac legjobb ötlet-képernyőkészülékéről.

Néhányuknak egyszerű felhasználói felülete van a Google Chrome kiterjesztéseivel, mások inkább a fejlesztők számára készültek.

Ezen túlmenően néhány ingyenes opció mellett döntöttünk, néhány prémium lehetőség mellett.

Olvassa tovább, hogy megtudja, melyek a legmegfelelőbbek!

1. URL2PNG

Az URL2PNG az egyszerűség és a nagy teljesítményű képernyőkészítő eszközök keverékével büszkélkedhet egy ügyes csomagban. Ez képes bármilyen webhely képernyőképeit rögzíteni közvetlenül az alkalmazásából.

URL2PNG - a legjobb webhely-képernyőképező eszközök

Ezek teljes weblap-képernyőképeket tartalmaznak, több API-kulccsal, attól függően, hogy milyen nyelvet igényel. Az URL2PNG webhely tesztvezetésére jó látni, hogy hogyan jelennek meg webhelyei, de az igazi hatalom akkor jön játékba, amikor belép a grafikon, a webes betűkészlet és a videó képernyőképező eszközeivel tele az irányítópultba..

kódminták

Mennyibe kerül?

Az URL2PNG-nek nincs ingyenes fiókja, de a tervek (valamiféle) kedvező árúak, és attól függnek, hogy hány képernyőképeket tervez létrehozni. Vállalati tervet nyújtanak azoknak a vállalatoknak a számára, amelyekben sok munkavállaló igényel prémium támogatást, és nem bánná némi mennyiségi engedményt. Ehhez kapcsolatba kell lépnie az URL2PNG-vel az ár kiszámításához.

Ami a rendszeres terveket illeti, a következők állnak rendelkezésére:

 • bootstrap – 29 USD havonta 5000 képernyőképekért, 10 dedikált dolgozóért, SSL Endpoint, Fastly CDN és e-mail támogatásért. A kiegészítő képernyőképek 0,006 USD-t tesznek ki.
 • Vontatás – 99 USD havonta 20 000 képernyőképekért, 15 dedikált dolgozóért, SSL Endpoint, Fastly CDN és e-mail támogatásért. A kiegészítő képernyőképek 0,005 USD-t tesznek ki.
 • Megölni – 199 dollár havonta 50 000 képernyőképekért, 35 elkötelezett dolgozóért, SSL Endpoint, Fastly CDN, prioritási támogatás és testreszabási szolgáltatásokért. A kiegészítő képernyőképek 0,004 USD-t tesznek ki.

Miért ez az egyik legjobb webhely-képernyőképező eszköz?

 • Bármely oldalra megadhatja saját CSS-jét.
 • Ragadja meg bármely oldal teljes magasságát, és fontolja meg az indexkép vagy az 1: 1 felbontású kép megragadását.
 • A nagy hűségű megjelenítés olyan dolgokra vonatkozik, mint a videó, a web betűkészletek és egyebek.
 • Az eszközt olyan nagy nevek használják, mint a Google, a Jawbone, a BuzzFeed és a GitHub.

A hátrányok

Noha saját alkalmazásából vagy webhelyéről gyorsan elkészíthet gyönyörű képernyőképeket, ne várjon bele beépített annotációs eszközöket. Az alapvető képernyőképezési lehetőségeket, például a Google Chrome kiterjesztéseit, nem nyújtják.

És természetesen az elefánt a szobában egy szabad terv hiánya. Ha csak alkalmanként készít képernyőképeket, a 29 USD túl soknak tűnik.

2. Browshot

A Browshot lenyűgöző alternatíva az URL2PNG számára, ingyenes réteggel és potenciálisan jobb árképzéssel, attól függően, hogy hány képernyőképeket tervez készíteni.

Browshot

Az irányítópult az egyik legtisztább, amelyet képernyőképeket készíthet, különösen, ha az API-t használja, vagy tömeges képernyőképeket szerez az URL-ek listájából.

URL screenshot

Mennyibe kerül?

A Browshot erős előnye a Ingyenes árazási terv. Havonta csak 100 képernyőképeket kap, de kiválóan alkalmas a szolgáltatások kipróbálására. Emellett néhány kisebb vállalatnak vagy fejlesztőnek csak annyira van szüksége.

Az Prémium terv jobb képernyőfelbontást, mobil támogatást, egyidejű képernyőképeket, szerver API-kat kínál több ország számára, és egy-hitelképes képernyőképes árazási tervet kínál. Tömeges engedményeket biztosítunk, de az árak 10 dollárért 1 dollártól kezdődnek. A tömeges árazás működésének példájaként a Browshot 60 kreditet elad 2 dollárért.

Miért ez az egyik legjobb webhely-képernyőképező eszköz?

 • A Browshot tisztességes árképzési struktúrával rendelkezik, ingyenes tervvel és hitelrendszerrel, ahol csak azért fizet, amit használ.
 • Több mint 30 böngésző támogatott, beleértve a mobil eszközökhöz is.
 • A Browshot képeket tárol, és közvetlenül az S3-ba is feltölti.
 • A képernyőképek készítéséhez három lehetőség áll rendelkezésre: Az irányítópulton található URL-keresés, az API használata és a Browshot kérése az Ön kódolására.
 • Privát böngészőket hoznak létre nagy volumenű ügyfelek számára.
 • Ömlesztett képernyőképeket generálhat valós időben, a miniatűrökkel is létrehozva.

A hátrányok

Az URL2PNG-hez hasonlóan a kommentár és a böngésző gyorsbővítő képernyőképei nem érhetők el. Ugyanakkor a képernyőképeket rendkívül drága lehet, mivel nincs előre beállított havi terv.

3. FireShot

A Fireshot képernyőrögzítő megoldása számos böngészőbővítést kínál, beleértve a Króm és Firefox.  Ez megkönnyíti az átlagos felhasználó számára, hogy másodpercek alatt telepítse, és kezdje el a teljes oldalú webhely képernyőképeit. Nem csak ezt, de nem kell semmit fizetnie a Lite kiterjesztésért.

Ebben a példában a Chrome kiterjesztést használom, amely a böngésző jobb felső sarkában jelenik meg. A kiterjesztés gombra kattintva felfedi néhány lehetőséget az egész oldal, a weboldal látható részének és egy adott kiválasztásának rögzítésére. Vannak olyan gyorsbillentyűk is, amelyek képernyőképeket rögzítenek a billentyűzettel.

FireShot

A képernyőképet követően a Fireshot Lite számos megosztási és mentési lehetőséget kínál, például mentést a számítógépére vagy e-mail küldést.

képernyőmentés mentése

Fireshot Pro megnyit más funkciókat, például kommentárokat, feltöltéseket és a OneNote integrációt.

fireshot pro

Mennyibe kerül?

A Fireshot böngésző kiterjesztései ingyenesek, de frissíthet a Fireshot Pro alkalmazásra 39,95 USD egyszeri díj ellenében..

Miért ez az egyik legjobb webhely-képernyőképező eszköz?

 • A Fireshot nagy teljesítményű, ingyenes böngészőbővítményeket kínál, amelyek másodpercek alatt elfogják a teljes weboldalakat.
 • Az ingyenes verzióban található megosztóeszközök nagyszerűek például a nyomtatáshoz, az e-mailek küldéséhez és a PDF-ben történő mentéshez.
 • A prémium verzió rendkívül kedvező.
 • A Fireshot Pro lehetővé teszi a feltöltést olyan helyekre, mint a közösségi média, a OneNote, a Flickr és a Picasa.
 • A Fireshot Pro kiváló böngészőn belüli szerkesztővel is rendelkezik kommentárok hozzáadásához.

A hátrányok

A Fireshot nem biztosít hozzáférést egy API-hoz, így a fejlesztőknek nincs lehetősége az alkalmazásokkal való integrációra.

4. Screenshots.cloud

A Screenshots.cloud képernyőképeket szolgál fel szolgáltatásként, CDN-támogatású API-val egy valós idejű képernyőképeket másodpercek alatt elfogva.

Screenshots.cloud

A szolgáltatás tesztje elérhető a Screenshots.cloud webhelyen, valamint információkat arról, hogy a fejlesztők hogyan tudnak automatikusan képernyőképeket készíteni a termékekről, anélkül hogy sok munkát végeznének..

API

Mennyibe kerül?

A Screenshots.cloud kipróbálására 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. A próbaidőszakot követően három elsődleges árazási terv közül választhat, vagy lehetősége van arra, hogy a Custom Enterprise tervhez csatlakozzon.

Itt vannak a szokásos tervek:

 • Indie – 29 000 dollár havonta 8500 képernyőképekért, teljes ügyfélszolgálat, Google Cloud CDN kézbesítés és retina képernyőképek. Minden további képért 0,005 USD kerül felszámolásra.
 • Pro – 99 USD havonta 50 000 képernyőképekért havonta, és mindent az előző tervből. Minden további képernyőképernyőért 0,004 USD kerül felszámolásra.
 • Üzleti – 199 dollár havonta 150 000 képernyőképen havonta, és mindent az előző tervből. Minden további képernyőképernyőért 0,003 USD kerül felszámolásra.

Miért ez az egyik legjobb webhely-képernyőképező eszköz?

 • A Screenshots.cloud API-t biztosít minden modern böngészőhöz.
 • Az API támogatja az vállalati szintű műveleteket, ha rövid idő alatt több millió képernyőképeket kell rögzítenie.
 • A szolgáltatás Slack-integrációval rendelkezik, hogy képernyőképeket közvetlenül a Slack-munkaterületre küldjön.
 • A Screenshots.cloud a Google globális CDN-jén fut a leggyorsabb teljesítmény érdekében.

A hátrányok

A Screenshots.cloud kevesebb akadálymentességet kínál, hasonlóan a legtöbb képernyőfelület-szolgáltatáshoz API-val. Gyorsan tűzolt, ömlesztett képernyőképeket készített fejlesztési környezetben, szemben az egyes, kommentárokkal ellátott képernyőképekkel.

Nincs ingyenes terv.

5. 1Kattintson a Képernyőképre

Az 1Click Screenshot a piacon a legmegfizethetőbb lehetőség, mivel nyílt forráskódú eszközt kínál az egyes webhelyek képernyőképeinek rögzítéséhez, árcímkék nélkül..

1Kattintson

Az 1Click Screenshot Chrome-bővítményként érkezik, kommentárokkal és még néhány praktikus funkcióval a webkamera és a régió rögzítéséhez.

kommentárok

Mennyibe kerül?

Az 1Click képernyőképekért nem kell fizetnie semmit.

Miért ez az egyik legjobb webhely-képernyőképező eszköz?

 • Ez teljesen ingyenes és egyszerűen telepíthető a Chrome böngészőbe.
 • Az 1Click Screenshot másodpercek alatt elkészíti a teljes webhely képernyőképeit.
 • Számos kommentár funkció tartozik a rajzokhoz, kiemelésekhez, nyilakhoz, szöveghez és még sok máshoz.
 • A képernyőképeket PDF-ként, helyi fájlokként vagy a vágólapra mentheti.

A hátrányok

Nem tud bejutni egyetlen API-ba sem, és automatikusan képernyőképeket készít a projektjeiről. Nincs olyan billentyűparancs sem egy képernyőkép készítéséhez. Végül nincs más megosztási eszköz, kivéve a másoláshoz és beillesztéshez használt URL-t.

Bónusz: Mit kell keresni egy webhely képernyőképernyőjén

A webhely képernyőképező eszközével szemben támasztott követelményei attól függnek, hogy mire használják a képernyőképeket, és hogyan szeretné azokat elkészíteni. Például egy olyan író, mint én, egy gyors böngészőképernyő-kiterjesztést akar gyorsbillentyűkkel és annotációs eszközökkel a gyors előállításhoz.

Másrészt előfordulhat, hogy képernyőképeket készít autopilótból / API-val. Ezzel teljes képernyőképeket készíthet bármilyen élő webhelyről valós időben. Ez a fejlesztők számára a leginkább értelme.

A weboldal legjobb képernyőképező eszközeinek különféle jellemzői vannak, de itt van néhány olyan lehetőség, amelyeket általában keresünk:

 • ✅ Gyorsbillentyűk, amelyek segítségével képernyőképeket készíthet az egér helyett a billentyűparancsokkal.
 • ✅ Teljes weboldal-rögzítési funkció, így webhelye nem kerül levágásra, amikor a képernyő véget ér.
 • ✅ A képernyőképeket szöveggel, nyilakkal, mezőkkel, kiemelésekkel és egyebekkel jelölő funkciók.
 • ✅ Beillesztési lehetőség az URL-ekbe, és potenciálisan képernyőképeket hozhat létre tömegesen.
 • Az a lehetőség, hogy gyors képernyőképeket készítsen az API-ra a webhelyén megadott kód alapján.
 • ✅ Támogatás az összes főbb böngészőhöz és eszközhöz.
 • ✅ Feltöltés vagy megosztás lehetséges lehetőségei. Például, néha megoszthatja a közösségi médiával vagy az Amazon S3-al.
 • Multiple Opciók több képernyőképezési stílushoz, mint például képernyő-alapú, teljes oldal és miniatűr nézet.
 • ✅ Nagy felbontású képernyőképek.

A lista tovább folytatódhat, de ez jó kiindulási pont, amikor a legjobb webhely-képernyőképező eszközöket vizsgáljuk meg. A fő cél az, hogy a lehető legtöbb rugalmasságot és sebességet érjék el. Teljes oldalas képernyőképeivel, kommentárjaival és eszközeivel közvetlenül a szerverekhez és a tényleges emberekhez történő megosztáshoz jó úton halad a munkája szempontjából legmegfelelőbb megoldás megtalálása..

Melyik a legjobb webhely-képernyőképező eszköz az Ön számára?

Ezeknek a képernyőképező eszközöknek a többsége felosztható a tömeges képernyőképességű projektekkel rendelkező fejlesztők vagy a annotáláshoz szükséges képernyőképernyők egyedi eszközeire.

Íme néhány utolsó gondolat, amely segít döntéshozatalban:

 • Választ URL2PNG ha gyorsan képernyőképeket szeretne készíteni URL-támogatással és API-val.
 • Választ Browshot ha tömeges képernyőképeket szeretne készíteni URL-ekkel vagy az API-n keresztül. Ez is szép az ingyenes árazási terv miatt.
 • Választ FireShot ha szeretne megjegyzésképes képernyőképeket készíteni minden nagyobb böngészőben és kiváló megosztási eszközökkel.
 • Választ Screenshots.cloud ha nagyszerű képernyőképeket szeretne, gyors CDN-vel és megfizethető áron.
 • Választ 1Kattintson a Képernyőképre ha teljes weboldalt szeretne létrehozni, megjegyzésekkel ellátott képernyőképeket anélkül, hogy pénzt fizetne.

Ha bármilyen kérdése van a weboldal legjobb képernyőképező eszközeivel kapcsolatban, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector