20+ félelmetes tervezési portfólió, amelyet a saját létrehozása előtt megnézhet

A tervezési portfóliók egyik legfontosabb dolga a változatosság. Vegyünk 5 sikeres művészt, és valószínűleg 5 radikálisan eltérő portfóliójuk lesz.


De ugyanaz "bármi megy" A megközelítés küzdelem lehet, ha olyan tervező vagy, aki saját portfólióját kívánja létrehozni, hogy elérje a potenciális ügyfeleket. És valószínűleg keresne néhány, a formatervezési portfólióra vonatkozó minőségi példát.

A következő portfóliók nemcsak szép és kreatív; olyan emberek tulajdonában vannak, akik áttörést hajtottak végre ezen a hatalmas világméretű formatervezési / ábrázolási piacon, és a nevüket a fontos ügyfelekhez és ismert márkákhoz kötik. Ez az, ezek a sikeres művészek tervezési portfóliói.

Nagyon sok kutatást végeztünk erről, mert nagyon szeretnénk bemutatni Önnek a weben jelenleg elérhető legjobb formatervezési portfóliókat. Nem számít, ha inspirációra van szüksége a saját webhelye számára, erőfeszítéseket tesz a portfólió javítása és jobb rangsorolása érdekében, vagy egyszerűen csak érdekes tervezőket keres bérbeadására, reméljük, hogy ez a bejegyzés hozzáadja a kívánt értéket.

legjobb tervezési portfóliók

Tegyünk bele a szépségbe, amelyet ezek a tehetséges tervezők a világnak nyújtanak. Ma már több mint 20 példa van az Ön számára.

20+ lenyűgöző tervezési portfólió, hogy inspirálja a sajátját!

Pawel Nolbert

Nolbert

A Pawel tervezési portfóliója szép, teljes képernyős kialakítással rendelkezik, amely falazott portfólió elemekkel rendelkezik, mindezt tiszta, fehér alapon. Az első, amit itt lát, a teljes képernyős statikus fejléc, amely a művész egyik munkáját reprezentálja, majd a portfólió, amikor lefelé gördül. A Pawel projektjei szivárognak a lengyelszerű színek, amelyek különféle formákat, logókat, tárgyakat és még embereket is szülnek. Röviden: minden rajza akvarell stílusban készül újra. A webhelyet nagy vizuális elemek gyűjteményei uralják, művei a mélység benyomását kelti.

Kuon Yagi

kuon yagi

A Yagi olyan tervező, aki tapasztalatokkal rendelkezik több mint tucat vállalat vállalati webhelyeinek üzemeltetésében. Portfóliójának weboldala nagyon tiszta, interaktív – szakaszok közötti eljuttatással zavartalan animációk segítségével, és jó munkát végez a projektek kiemelésével.

YASLY

yasly

Itt van egy "az SF tervezője, a 3D interakcióra szakosodott". Izgalmasan hangzik! A Danny weboldala azonban minimalista, tiszta háttérrel és három oszlopba osztott hálózati portfólióval. Danny Jones projektje érdekesvé teszi az egyszerű megközelítést, a magazinszerű tipográfiával és az egyes oldalak nagy fejléceivel. Művei természetesen lenyűgöző. Nézd meg.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi lenne, ha a webdizájn megfelel a kortárs művészetnek, akkor itt van a válasz. A neokoncepcionális művész, Wim Delvoye portfólióját egy várostérképre öntötte. Fedezze fel a wim-várost, ha rákattint különböző épületekre, például öntödékre, gótikus alkotásokra, és megcsavarva lát egy adott művet. Ennek a nemzetközi művésznek a leghíresebb alkotása a cloaca projekt. Ez a teljes oldalas portfólió kreatív és egyszerű. Nincs olyan egyedi interakció, mint a hover effektus vagy bármi más, mégis sikerül kiemelkednie.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Ha szereti a furcsa és bizarr illusztrációkat, Stefano művei illeszkednek a groteszk és a találkozási ponthoz "wow, ennek a srácnak ilyen képzelete van". A weboldal kialakítása minimalista, mert a mű önmagáért beszél. Amikor belép a Stefano Colferai webhelyére, egy függőleges menü jelenik meg, bal oldalon animált logóval, és a képernyő jobb oldalán rácsos galéria. Semmi képzelet, és mégis gyorsan felhívja a figyelmét. Minden anyaga játékos, képregény, "iróniával és gyurmával felfegyverkezve".

Wade Jeffree

wadejeffree

Ez inkább eltérő tervezési megközelítést alkalmaz, a művész gif-képével a honlapon és különféle effektusokkal a háttérben (más néven a kurzor információt mutat a szerzőről, amikor véletlenszerűen lebeg). Miután egy ideig a honlapon bámult, amit látott meghökkent, észreveszi, hogy a portfólió bemutatása sem szokásos. Szép overlay elrendezései tartalmazzák a gyönyörű animációkat. A kattintás után ízléses teljes képernyős diavetítésként jelennek meg. Ha szereti az egyedi formatervezési portfóliókat, ez kiváló példa az Ön számára.

Paula Rusu

paularusu

Paula Rusunak tetszik a cikk-cakkok, mivel művei cikk-cakkszerű elrendezésben mutatják be – egyet jobbra és egyet balra. Háttérében fehér és világosszürke tónusok vannak keverve, és a hajtás fölött egy dobozos kiemelt csúszkát használ. Munkája boldog, színes rajzokból és illusztrációkból áll, amelyek a hely tiszta hátterét életre kelti.

Lotta Nieminen

lottanieminen

Ez egy példa a szervezett és mégis kreatív gondolkodásmódra. A tiszta és tiszta háttér tetején a nagy portfólióelemek mintázatot követnek: két függőleges portfólió elem két oszlopban (egymás mellett), amelyet alul egy vízszintes kép követ (tájkép stílus). És így megy, amíg el nem éri az oldal alját. Az Illusztráció panelhez Lotta úgy döntött, hogy rajzai rácsos módon mutatják be. Ennek a portfóliónak az egyszerűsége miatt van ilyen szép.

ToyFight

toyfight

A ToyFight egy teljesen játékos weboldal; bárhová kattint vagy gördít, történik valami. A párhuzamos és teljesen animált Intro kivételével, amely gyors áttekintést kínál a tervezők művei körül, a többi rész nagyon látványos, mozgó és színes elemekkel teli. A ToyFight-ról minden olyan dinamikus, amit érdemes látnia, ha nem akarja elhagyni az egyedi portfólió bemutatót.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Verena Michelitsch megmutatja nekünk weboldalán a nagy elemek valódi meghatározását. Két oldalból áll: a kezdőlap (amely a tényleges portfólió) és egy About részről. A kezdőlap teljes képernyőn megjeleníti a nem kattintható portfólió elemeket. Jobbról balra, felfelé és lefelé a nagy képernyők az egész képernyőt elfoglalják. Alapvetően eredeti, hivatalos méretükben mutatják be őket. A vizuálisan lenyűgöző honlap bemutatással ellentétben a Névjegy szakasz (ebben az esetben az információ) úgy néz ki, mint egy magazin hitelek oldala – egy egyenes író életrajza, működik és újraindul a hivatkozások.

Steven Bonner

stevenbonner

Steven Bonner, a glasgowi tájképi munkáit teljes képernyős, egymás alatt megjeleníti. Steven web-alapú tervezésein kívül koncepciókat készít fizikai termékekre (például italpapír-címkék, hirdetőtáblák, édességek csomagolása stb.). A Steven webhelyének másik oldala ismét egy minimalista és gazdaságos információs oldal.

Tim Lahan

timlahan

Tim Lahan a falazat stílusát használja, és hagyja, hogy művei magukért beszéljenek. Ez egy minimalista formatervezés és elrendezés, örömteli és színes rajzokkal töltve, amelyek gördítés közben elfoglalják Önt. Itt a művészünk nemcsak tervező és illusztrátor, hanem festő is, aki szereti a belső tereket saját kézzel készített anyagokkal díszíteni. Ezenkívül Lahan több borítót tervezett a könyvekhez, amelyek megtalálhatók az oldalon.

Rakesh

radesign

Az eddig bemutatott művészektől eltérően, a Rakesh mobil és webes felületeket tervez, ideértve a márkanevet és a logókoncepciókat is. Weboldalának vizuális architektúrája bizonyítja jó ízlését a webdesignban. Művei szépen fedik átlátszó szövegelemeket, amelyek kiegészítik a weboldal megjelenését (a fülbemászó színsémával együtt). Valójában Rakesh stílusa egyedi, ami megnehezíti a leírást. Akkor miért nem csak ellenőrzi magát? Projekteinek végső verziói mellett érdekes, kézzel rajzolt vázlatokkal mutat be közbenső szakaszokat is.

Momkai

momkai

Az Momkai egy hollandiai formatervező iroda, amely egy szép félig-honlap stílusát használja. Az egyik felében a projektek vannak a másik alatt, míg a másik felében a projektnevek jelennek meg, és a weboldal menüje található. Ha rákattint egy adott projektre, addig bővül, amíg teljes képernyőre nem kerül, különleges, animált módon. Valójában az animáció határozza meg Momkai-t; legtöbb elem animált, ideértve az illusztrációkat is. Ez egyike a tervezési portfólióknak, amelyeket igazán szórakoztató böngészés.

Elias Klingén

eliasklingen

Visszatérve a 3D földterületre, ahol a stockholmi Elias egy teljes képernyős videó fejlécén keresztül bemutatja weboldalát, amelyben néhány példát mutat be munkájáról. Amikor meglátogatja portfólióját, egy két oszlopos cikk-kirakatban kezelik Önt, amely magában foglalja mind az ügyfelek kész projektjeit, mind az évek során elvégzett kísérletek töredékeit. A kategóriákra kattintva megjelenhet egy tiszta elrendezés listája, amely tartalmazza az eddig dolgozott projektek képeit.

Taylor Franklin

Taylor-Franklin

Steven Bonner portfóliójához hasonlóan Taylor ugyanazt a formatervezést és elrendezést használja, csak kattintható elemekkel és elegáns lebegő effektusokkal, amelyek egy divatos magazinszerű termékbemutatóhoz vezetnek. A Névjegy oldal látszólag láblécnek tűnik, ahol megtalálható egy szép és rövid író életrajz. Ha többet szeretne látni Taylor terveiről, akkor nézze meg az Archívum részt további tervezési koncepciókkal kapcsolatban.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Cristiannak érdekes projektje van, amely függőleges diavetítést mutat be, mindegyik elem lefedve a teljes képernyőméretét. Alapvetően minden kép dia szerepet játszik – amikor gördít, az új felváltja, és így tovább. A weboldal teljes képernyős; elsősorban multimédiát tartalmaz, és a lehető legkevesebb szöveget jeleníti meg. Cristian Garcia mind statikus, mind animációs művészetekkel rendelkezik, legtöbbjük úgy néz ki, mintha műanyagból vagy szintetikus anyagból készültek. Összességében minden színesnek, 3D-snek és nagy felbontásúnak tűnik.

Adrian & Gidi

Adrian-Gidi

Ezúttal két szerzőnk van, akik felépítettek egy modern weboldalt kiegészítő tervezési portfóliójukhoz, és kiváló minőségű kőműves galériát választottak, kiváló minőségű tervekhez és illusztrációkhoz gyönyörű effektekkel kombinálva. A reklámoktól a realisztikus és kitalált ötletekig Adrian és Gidi nagyszerű munkát végeznek úgy, hogy projektjeik úgy néznek ki, mint egy mashup valódi tárgyak és rajzfilmek között (itt nagyon vékony a határ). Egy szép parallaxis görgetés kíséri az elegáns termékbemutatót.

Violeta Noy

violetanoy

A barcelonai Violeta egy újabb illusztrátor, aki szereti az egyszerű dolgokat, és aki munkáján keresztül beszél. Amikor ellátogat a helyszínre, örömteli és boldog rajzfilm, lebegő elemekkel üdvözli Önt, majd egy másik boldog dobozos csúszka, valamint egy falazott színes galéria és a zsírkréta rajzokra emlékeztető vicces történetek. Miután belépett erre a webhelyre, boldog hangulatot kap, és gyorsan megismerheti a tervező aláírását. Egy egyszerű, két színű, Névjegy oldal lehetővé teszi a sebességet a szerző eredményeivel, elérhetőségeivel és az önéletrajzával kapcsolatban. Ha meg akarja vásárolni projektjeinek nyomtatott verzióit, akkor azokat megvásárolhatja a bolt részben, amely jó példa arra, hogyan lehet a tervezési portfóliókat integrálni az e-kereskedelem funkcióval..

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Stephanie a dolgokat is egyszerűvé teszi. A hajtás feletti oldal teljes képernyős, fehér háttér, amelynek középpontjában a szerző neve áll, és ez egy vizuálisan kontrasztos részből áll, amely vázlatait és munkamintáit tartalmazza. A honlap alsó részének alsó része bemutatja Stephanie portfólióját egy rácsos galériában. Egy szép pre-loader ikon édesebbé teszi az oldalak közötti átmenetet.

Shelby Hipol

highpole

A Shelby-nek ismét van egy egyszerű weboldala; de a maga módján egyszerű. Miután belépett a honlapra, két oszlop jelenik meg: az egyik szövegében olvasható azoknak a projekteknek a neve, amelyekben eddig volt, míg a másik az egyes projektek címeinek borítóit mutatja. Az elemek új oldalakon jelennek meg, ahol az összes mű vízszintes görgetéssel jelenik meg – húznia kell őket jobbra és balra az egérrel. Valójában az összes ábrát ugyanabban a vízszintes diavetítésben tekintheti meg, ha az egyes kategóriák végén továbbra is a Tovább gombra kattint.

És ez az! Különösen tetszett Önnek ezek közül a tervezési portfóliók közül? Ha igen, szívesen tudnánk, mit élveztek! Emellett nyitottak vagyunk az új javaslatokra is. Tehát, ha más remek tervezési portfólióval is szem előtt tartja, tudassa velünk. Többet akarunk!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Szerkesztette: Colin Newcomer. Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map