15+ Kiváló termelékenységi eszközök a tervezők és a WordPress felhasználók számára, hogy szuperhatékonyá váljanak 2020-ban

15+ Kiváló termelékenységi eszközök a tervezők és a WordPress felhasználók számára, hogy szuperhatékonyá váljanak 2020-ban

15+ Kiváló termelékenységi eszközök a tervezők és a WordPress felhasználók számára, hogy szuperhatékonyá váljanak 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A weboldal készítése és karbantartása összetett terület. Bárki, aki weboldalt hoz létre megélhetés érdekében, rengeteg alapot kell lefednie, hogy hatékony és szép legyen. Különböző termelékenységi eszközök a tervezők, fejlesztők és a WordPress felhasználók számára hozzájárulhatnak a folyamat hatékonyabbá tételéhez.


Az óránkénti teljesítmény növelése és a stressz szint csökkentése érdekében a cikk számos hasznos eszközt sorol fel, amelyek lehetővé teszik az összes webes hirdetés termelékenységének növelését.

Az alábbiakban megtalálja az erre a célra szolgáló szolgáltatásokat, programokat és beépülő modulokat. Azt is megbeszéljük, hogy kire alkalmasak, és miért kellene ezeket használni.

Jöjjünk hozzá:

Termelékenységi eszközök a tervezők, fejlesztők és a WordPress felhasználók számára

Termelékenységi eszközök a tervezők és a WordPress felhasználók számára a munkafolyamat javítása érdekében

Noha az alábbi lista messze nem teljes (valójában a végén szeretném meghallgatni az Ön ötleteit), jó alapot nyújt. Válassza ki, mi vonzza Önt, és vegye figyelembe, ami nem. Így megtalálja a megfelelő eszközöket saját magának.

toggl

#időmérés

Toggl

Különösen szabadúszó webdesignerként az ideje szó szerint pénz. Mivel sok tervező rögzített projektdíjakkal dolgozik, minél hamarabb befejezheti, annál jobb az óradíja.

Annak kiderítése érdekében, hogy melyik ügyfelének a legjövedelmezőbb, vagy egyszerűen hogyan tölti az idejét, Toggl a legjobb barátja. Ez egy fantasztikus időkövető eszköz, kellemes felhasználói felülettel, amelyet szabadon használhat az alap verzióhoz.

Kövesse nyomon az időt egyetlen kattintással, időblokkokat rendeljen a projektekhez és az ügyfelekhez, állítsa be a becsléseket (hogy megnézze, megy-e át) és még sok minden mást. Van is bővítmények amelyek lehetővé teszik az eszköz integrálását számos más szolgáltatásba, valamint a böngészőbe.

Ha többet szeretne tudni a Toggl működéséről, ez egy jó oktatói ezzel elindulsz.

e.ggtimer

#időmérés

A Pomodoro technika

Abban az esetben, ha még nem hallotta a kifejezést, a Pomodoro olyan termelékenységi technika, amely sprintben dolgozik. A név abból a paradicsom alakú konyhai időzítőből származik, amelyet a feltaláló használt, amikor előállt.

Úgy működik, hogy egyetlen feladatot hajt végre egy meghatározott ideig (hagyományosan 25 perc). Ha lejár az idő, tartson egy 3-5 perces szünetet, majd ismételje meg a folyamatot. Négy intervallum után hosszabb, 15-30 perces szünetet tarthat, mielőtt újrakezdené.

Ez a technika hatékony, mivel arra kényszerít, hogy egyetlen feladatot elvégezzen. Beépített szünetekbe is, így nem égetheti el magát. Használhatja a Pomodoro technikát a Toggl-lel együtt. Mivel az időkövetési szolgáltatás megjeleníti az eltelt időt a böngésző lapon, ez tökéletes társ.

Alternatív megoldásként használhatja az úgynevezett szerszámot is E.gg időzítő.

Evernote

#dokumentumok #írás

Evernote

A tervezők termelékenységi eszközeinek listáján a következő az Evernote. Szeretem úgy hivatkozni a szolgáltatásra, mint a külső agyamra. Itt tárolom és rendszerezem minden fontos információt vállalkozásomról, a projektjeimről és a magánélettel kapcsolatos törekvéseimről.

Alapvetően az Evernote lehetővé teszi jegyzetek készítését (szöveg, képek, hangfájlok és egyebek), és gyűjteményekbe rendezheti őket. Az összes információ teljes mértékben kereshető (akár kézi kézírás is a képen), és szinkronizálódik az eszközökön (az alapváltozatban kettő van). A cég a következőket is kínál: böngésző plugin amely lehetővé teszi az információk hozzáadását az internetről.

Az Evernote alapvető verziója ingyenesen használható, és számomra mindig elegendő volt.

docs

#dokumentumok #írás

Google Dokumentumok

A Google teljes körű online irodai csomagot kínál. Több tucat sablonból itt hozhat létre szöveges fájlokat, táblázatokat és prezentációkat. Ossza meg őket gyorsan az ügyfelekkel, működjön együtt más hirdetésekkel, vagy töltse le őket különféle formátumokban.

A szolgáltatás ideális a kreatív munkával kapcsolatos papírmunkák kezelésére. Ráadásul ingyenes!

Ráadásul a Google Dokumentumokat is használhatja, amikor tartalmat hoz létre a WordPress blogjához – most már közvetlenül is importálhatja tartalmát a Docs-tól a WordPress-ig.

Trello

#projektmenedzsment

Trello

A Trello egy olyan csapat-együttműködési eszköz, amely lehetővé teszi a projektek egyszerű megszervezését. A CodeinWP-n található szerkesztőnk idézéséhez: "Abban az esetben, ha még nem használta a Trello-t, hadd csak biztosítsam önöket, hogy alapvetően nincs tanulási görbe, és minden igazán intuitív." Jól van.

A Trello lehetővé teszi bármi megszervezését listák, kártyák és táblák segítségével. A felhasználók megjegyzéseket fűzhetnek hozzá, kapcsolatba léphetnek más csapattagokkal, és egy pillanat alatt megnézhetik a projektek állapotát. Ráadásul ingyenes, tehát valóban nincs érv, hogy ne próbálja ki.

A szerkesztő megjegyzése. Itt, a CodeinWP-nél a Trello-t használjuk az összes tartalom-létrehozási erőfeszítésünk irányításához. Minden hozzászólás vagy forrás megkapja a saját Trello kártyáját, majd minden megbeszélés az adott kártya alatt zajlik. A legjobb az egészben az, hogy több ember interakcióba léphet egyszerre. Ezenkívül a Trello lehetővé teszi média és fájlok feltöltését a kártya kíséretéhez. Fantasztikus dolgok, és nem véletlen, hogy ez a legfontosabb a tervezők számára a legjobb termelékenységi eszközök listáján!

laza

# projektmenedzsment # kommunikáció

Laza

A lazítás egy másik csapatmunka eszköz. Ez lehetővé teszi a csapatok közötti kommunikációt csatornákon keresztül, és tárolja az összes beszélgetés kereshető archívumát. Sok vállalat használja a belső e-mailek kiküszöbölésére.

Ezen felül a Slack integrálódik a egyéb szolgáltatások köztük a Google Drive, a Trello, a Github és még sok más. Alternatívák Rocket Chat, Ryver és Lépés.

LastPass

#management

LastPass

Különösen a WordPress webdesignerként, amely több ügyfélhelyről gondoskodik, és gyakran rengeteg bejelentkezési információval kell foglalkoznia. Ez természetesen az egyéb jelszavain túl.

Mi lenne, ha valaki megteszi érted? A LastPass elmenti az összes bejelentkezési, fizetési és szállítási adatot, tagságát és egyéb adatait. Szinkronizálja őket az összes eszközén. Ilyen módon csak annyit kell megjegyeznie, hogy magának a szolgáltatásnak egy jelszava van. Íme hogyan működik a LastPass kifejezetten.

vázlat

#tervezés

Vázlat

Az egyik eszköz, amellyel a webes tervezők sok időt töltenek, az Adobe Photoshop. Ez a mindenre kiterjedő nyomtatási és digitális dizájnkészlet.

A Photoshop azonban nem az egyetlen gyerek a blokkban. A Sketch (csak a Mac-re) alternatívája a programnak, amely gyakran nagyszerű véleményt kap, különösen az UI-tervezésnél, és ez az egyik legfontosabb termelékenységi eszköz a tervezők számára.

A vázlat legfontosabb elemei az egyszerű és intuitív felület, az elemek könnyű újrafelhasználásának képessége, valamint az integráció más alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal. A szoftver olcsóbb is, mint az Adobe megoldása.

XAMPP

#fejlesztés

XAMPP

Az XAMPP hasznos termelékenységi eszköz a tervezők számára, mivel lehetővé teszi a WordPress webhelyek helyi beállítását a számítógépen. Ilyen módon nem az élő szervertől függ a webhely tervezése és felépítése, hanem bárhol megteheti, anélkül, hogy bárki észrevenné, amikor felcsavarod.

A program nyílt forráskódú, tehát ingyenes. Ráadásul elég könnyű beállítani. Ismerje meg a helyi fejlesztési eszközök körében felmerülő alternatívákat.

sublimetext

#fejlesztés

Kódszerkesztők

Míg a kódszerkesztőket gyakran webfejlesztők domainjének tekintik, feltétlenül szükségesek azok a tervezők számára, akik saját munkájukat is végrehajtják a weboldalakon.

Számos különféle ingyenes ajánlat közül választhat:

wproller

#fejlesztés

WProller

WordPress webdesignerként gyakran tucatnyi WordPress webhelyet állít fel minden évben, hónapban vagy akár hetente is. Ha beleszámít az ugyanazon szabványos plugins és témák telepítéséhez, a mintatartalom eltávolításához stb. Szükséges idő, ez nagyon unalmas lehet.

A foglalkoztatás csökkentése érdekében a WProller lehetővé teszi egyéni WordPress telepítőfájlok létrehozását, beleértve a kívánt plugineket, témákat és szabványos beállításokat. Csak konfigurálja, amire szüksége van a webhelyen, és töltse le az egyéni ZIP-fájlt. Amikor most telepíti, a webhely készen áll a használatra. Ráadásul a konfigurációi újrafelhasználhatók. Ingyenes is!


Másoló - WordPress Migration plugin Másoló – WordPress Migration plugin

Szerzői): Snap Creek

Aktuális változat: 1.3.34

Utolsó frissítés: 2020. május 16

duplicator.1.3.34.zip


98% Értékelések


1.000.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

#fejlesztés

Duplikátor

Miután elkészítette webhelyét offline állapotban, hogyan juthat el az élő szerverre? Ezt manuálisan is megteheti, azonban könnyebb módszer az áttelepítési bővítmény használata.

Az egyik legkényelmesebb megoldás a Másoló. Csak telepítse és aktiválja, tömörítse a webhelyet, töltse fel az új szerverre, hajtsa végre a telepítőt és kövesse az elvégzett utasításokat. Arra is felhasználhatja, hogy biztonsági másolatot készítsen a webhelyről.

Alternatívák Minden egyben WP áttelepítés, UpdraftPlus és WP klón a WP Akadémia által.

web-dev-tools

#fejlesztés

Böngésző-fejlesztő eszközök

Ezek lehetnek a tervezők számára a legfontosabb termelékenységi eszközök. Ezek lehetővé teszik az oldalak mögötti kód megnézését, a HTML, CSS és JavaScript hibakeresését, valamint az élő tervezési változások tesztelését.

Ezen felül eszközöket kapnak a mobil környezet szimulálására és a teljesítmény mérésére. A fejlesztői eszközök az összes főbb böngészőben megtalálhatók: Mozilla Firefox, Króm, Szafari és Él.

unsplash

#images

Unsplash

A látványtervek a webdesign része. A tervezőknek gyakran szükségük van képekre a webhelyek kitöltéséhez és vonzóbbá tételéhez. Népszerű megoldás az stock képek keresése vagy a saját létrehozása.

Az általános stock fotóktól való távolmaradás érdekében az Unsplash ingyenes, kiváló minőségű, más ízű képeket kínál. Minden ajánlatuk CC0 licencet kap, így Ön felhasználhatja őket szíve tartalmához. Milyen fantasztikus ez?

Alternatív szolgáltatások Pexels, MyStock.Photos, Pixabay és Stock fotó halál.


Képoptimalizálás és lusta terhelés: Optimole Képoptimalizálás & Lazy Load – készítette Optimole

Szerzői): Optimole

Aktuális változat: 2.3.1

Utolsó frissítés: 2020. április 21

optimole-wp.zip


96% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

#images

Optimole

A képek optimalizálása fontos a weboldal, valamint a SEO teljesítményének növelése érdekében. Ennek része az, hogy a látványt a lehető legkisebbé tegye.

Ha nem akarja a helyszínen csinálni, vagy attól tart, hogy az ügyfelek elfelejthetik a képek optimalizálását az átadás után, akkor az Optimole elérhető. Ez a WordPress beépülő modul automatikusan tömöríti a WordPressbe feltöltött képeket. A lényeg az, hogy mindez a minőség romlása nélkül történik.


Yoast SEO Yoast SEO

Szerzői): Yoast csapat

Aktuális változat: 14.2

Utolsó frissítés: 2020. május 26

wordpress-seo.14.2.zip


98% Értékelések


5.000.000 + telepítések


WP 5.3 + szükséges

#SEO

Yoast SEO

Webtervezőként birodalmának köszönhetően a webhely jól néz ki, hogy a látogatók élvezhessék azt. Ugyanakkor nem a webhelyek egyetlen közönsége. A keresőmotorok is.

Ha gyakran tartalommal rendelkező projektekkel dolgozik, akkor a Yoast SEO tökéletes megoldás annak biztosítására, hogy később jól teljesítsék a keresési eredményeket. A plugin nemcsak sok optimalizálást végez a dobozból, hanem részletes, lépésről lépésre szóló utasításokat is tartalmaz, hogy minden tartalomból a lehető legtöbbet hozza ki..

Olyan, mintha saját magán SEO szakértője lenne. Egyébként, ha tudni szeretné, hogyan lehetne javítani a tervezési portfólió SEO-ját, olvassa el az erről a témáról szóló cikkünket.

Melyek a kedvenc termelékenységi eszközök a tervezők és a WordPress felhasználók számára?

A termelékenységi eszközök segítenek a hatékonyabb létrehozásban. Ezáltal a tervezési folyamat egyszerűbbé és kevésbé stresszes. Így több ideje van további projektekre és jobb alulértékelésre.

A tervezők termelékenységi eszközeinek listáján megtalálhat bármit, az időkövetési és együttműködési eszközöktől kezdve a szerkesztők kódolásáig, az állományfotók szolgáltatásaiig és a SEO bővítményekig. Remélem, valami hasznosat felfedezte magának. Most azonban szeretnék hallani rólad.

Melyek a kedvenc termelékenységi eszközök a tervezők számára? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector