10+ nagyszerű Wix-sablonok vs WordPress témák

A Wix az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő az interneten. Úgy értem, ez még mindig nem áll közel a WordPress népszerűségéhez (jelenleg a teljes web több mint 35% -át táplálja és számolja), de még mindig erőt kell figyelembe venni, és egy olyan platform, amely sok nyilvánosságot szerez a felhasználók első megközelítés és egy átfogó, könnyen használható felület.


De ha mindent félretünk, van egy konkrét dolog, amelyet ma szeretnénk megvizsgálni … Wix sablonok – hasonlóan a weboldal kialakításához, amelyet használhat a Wix webhelyén. Pontosabban, hogyan hasonlítanak össze a WordPress témákkal?

Tehát ez a Wix sablonok és a WordPress témák – egy rövid áttekintés egy maroknyi Wix sablonról a WordPress társaikkal szemben. Előnyök és hátrányok, akik részesülhetnek ezekből a Wix-sablonokból a WordPress-ből, valamint a WordPress-témák egy további listájáról, amelyek nagyon hasonlóak a megfelelő Wix-sablonokhoz.

Alapvetően azt próbálom bebizonyítani, hogy minden Wix sablon számára mindig van egy WordPress-alapú alternatíva, amely nagyon hasonló és gyakran sok pénzt takaríthat meg Önnek.

És kérlek, ne tévessze meg, semmit sem ellenetek a Wix vagy a Wix sablonoknak. De csak meg akarom mutatni neked az érme egy másik oldalát, és beszélni a Wix vs WordPress használatának előnyeiről és hátrányairól, elsősorban a dolgok tervezési oldalára összpontosítva..

Tehát itt vannak 10 gyönyörű Wix sablon és azok WordPress alternatívái:

Wix sablonok

Már sokszor beszéltünk a Wix-ről, így például, ha összehasonlítani szeretné a fő versenytársaival, nézd meg ezt. Vagy ha egy e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet szeretne építeni, akkor olvassa el ezt: Wix vs Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce vs Magento vs Jimdo.

Grafitti művész

Wix sablonok: Grafitti

Egy egyszerű és gyönyörű sablon, amely támogatja a videó fejlécét, a parallax görgetését, egy szép portfólió részt. Mindent egyoldalas elrendezésként mutatnak be. Érdekes módja annak, hogy fülbemászó és tiszta dizájnnal tájékoztassa az embereket és a munkáját. Bemutathatja művészeteit gyönyörű galériákon keresztül is.

Célja: A Grafitti Artist egy modern és vintage stílusú téma olyan művészek számára, mint például fotósok, utcai művészek és mindenféle kreatív ember, akiknek projektjeikre online portfólióra van szükségük.

Kültéri fényképezés

Wix sablonok: kültéri fényképezés

A kültéri fotózás egyike azoknak a Wix sablonoknak, amelyek minimálisra képesek maradni, ugyanakkor nagyon ügyesek. A sablon a maga módján szép, tiszta felületet és rácsos fotógalériát kínál, amely elegánsan bemutatja munkáit. A sablon nem vonja maga után a figyelmet, amely gyorsan a reflektorfénybe helyezi a projektjeit. A galéria megjeleníthető egy Lightbox diavetítésben is.

Célja: A kültéri fotózás elsősorban portfóliósablon, amelyben a fotósok megoszthatják munkáikat és vonzzák a közönséget. De nem csak a fotósok részesülhetnek előnyben ebből. Bármely más kreatív szakember – tervezők, illusztrátorok, festők, videó készítők – szintén érdekelheti ezt a sablont.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Portfolio

Antik autó

Wix sablonok: Vintage

Modern és barátságos sablon, amely eredetileg egy vintage autó webhelyet mutat be, de bármilyen üzleti vállalkozáshoz hasonlóan jól használható. A sablon teljes szélességű video / statikus fejlécet, parallaxis görgetést és nagyon fülbemászó szakaszokat tartalmaz, amelyeket testreszabhat a kívánt módon, és amelyekhez maroknyi dolgot hozzáadhat. A Vintage Car sablon gyors és szép, egyoldalas elrendezésű, amely szépen és könnyen áttekinthető.

Célja: Annak ellenére, hogy szüreti autók, motorkerékpárok, autóipari szakemberek és szerelmesek számára készült, ez a téma valóban kész mindenféle vállalkozást kiszolgálni – a kisvállalkozásokatól és az induló vállalkozásokatól a formatervező irodáig, személyes portfóliókig, alapvetően minden kreatív és nem kreatív projekthez elképzelhető.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Neve

Online pólók

Wix sablonok: Pólók

Wix sablon kis online áruházak számára, az értékesítésre optimalizált, egyszerű dobozos kivitelben. Kiemelt képterülettel, minimalista üzletoldalakkal, kategóriák szerint szűrve a termékekkel, szép gyűjteménydobozokkal és Diavetítésben megtekintett Ajax galériákkal rendelkezik. Minden termékoldal egyszerű, minőségi információkat tartalmaz a szállítási részletekkel együtt. A termékek testreszabhatók a kívánt módon és egyszerű módon.

Célja: Az Online Tees elsősorban az online áruházak tulajdonosai számára készült, akik ruhákat vagy kapcsolódó cikkeket akarnak eladni. Annak ellenére, hogy ennek a sablonnak a fő célja a divat, alapvetően bármit eladhat – a karácsonyi dekorációktól a minialkalmazásokig.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Shopera

Divat & Stílus Blog

Wix sablonok: Divat

Klasszikus elrendezés a bloggerek számára, de egy stílusos utalással, hogy a divatblogisták elégedettek legyenek. A sablon nagyon szép, tiszta és modern. Szép teljes képernyős fejlécet biztosít sima parallaxis gördítéssel, divatos dobozokként rajzolt blogkategóriákkal, hirdetési helyekkel, szerzői mezőkkel és egy szabványos blogszerkezettel, amely a hozzászólásokat egymás alá helyezi..

Célja: Mindenki, aki szereti a divatot és szeretne róla írni. Mivel a divatblogok nagyon népszerűek és a piac elég telített velük, azt hiszem, valahogy ki kell emelkednie azzal, hogy kiválaszt egy elegáns és elegáns sablont, mint a Fashion & Stílus.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához rátétes

UX / UI tervező folytatása

Wix sablonok: UX

Lenyűgöző példa arra, hogy a Wix sablonok hogyan nézhetnek ki, különösen, ha online megjeleníteni akarja magát vizuálisan. Ennek a sablonnak a kialakításának köszönhetően az Ön erősségei, képességei és munkája szépen kiemelkednek, így a potenciális munkaadók észrevehetnek téged. A sablonnak mély parallaxis görgetése, teljes képernyős elrendezése, modern és elegáns animációi vannak, egyoldalas szerkezettel együtt.

Célja: Ez a sablon tökéletes azoknak a tervezőknek vagy más alkotóknak, akiknek a vizuális önéletrajza vonzóbbá és figyelmesebbé válik, mint a hagyományos. Azoknak szól, akik képeket, színeket, grafikákat és más vizuális elemeket gondolkodnak át.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Szabadúszó író

Fagylaltozónkban

Wix sablonok: Fagylalt

Egy impozáns, ínycsiklandó sablon, amely éppen elképesztő. A formatervezés nagyon szépen használja a parallaxis görgetési hatást, és a látványelemek csak azonnal felhívják a figyelmét. A sablon élénk és tele van színekkel, teljes képernyős képeket és háttereket biztosítva. Vizuálisan az Ice Cream Parlour teljes finomságot idéz elő.

Célja: Ha olyan boltot vagy kávézót / pékséget üzemeltet, amelynek bármi köze van a desszertekhez, ez az Ön számára. Ilyen élénk formatervezésű és jó megjelenésű ételeidet ábrázoló képekkel nagy a esélye, hogy gyorsabban érje el ügyfeleit, mint amire számíthatna.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához ROSA

Vállalati konferencia

Wix sablonok: Vállalati

Ez egy vállalati webhelyekhez készített Wix sablon. Professzionális és ízléses kialakítása önmagáért beszél. A sablon teljes képernyős, nagy és széles fejlécet nyújt, és fantasztikus parallaxis görgetést kínál. Klasszikusan készült, egyáltalán nem rendetlen, a tartalmat világosan és tisztán mutatják be. Az itt alkalmazott színséma szintén elegáns és elegáns.

Célja: A Vállalati Konferencia egy sablon, amely illeszkedik a vállalatokhoz és a vállalati eseményekhez, például konferenciákhoz, összejövetelekhez, termékkibocsátásokhoz stb. Ha a munkája során öltönyt és nyakkendőt kell viselni, akkor ez a sablon vonzónak tűnik számodra..

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Opus

Fogorvos

Wix sablonok: Fogorvos

Egy modern Wix sablon fogászati ​​klinikákhoz és általában orvosi célokra. Nagyon jól néz ki, színes részekkel és parallaxis effektusokkal együtt. Az elrendezés teljes képernyős és egyetlen oldalra épül. Összességében a Fogorvos sablon tiszta és barátságos.

Célja: Ezt a sablont az orvosi és egészségügyi területeket szem előtt tartva hozták létre, tehát ha orvos vagy és saját magánvállalatát szeretné fejleszteni, ez a sablon jó felhívást jelenthet Önnek. Emellett a kórházak és az egészségügyi központok használhatják a sablont webhelyeikre.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Medicom

Hírek és aktuális kapcsolat Blog

Wix sablonok: Hírek

Tiszta és minimalista téma, bármi köze van a hírekhez és a kiadványokhoz. Jellemzője a legújabb vagy népszerű történetek kiemelt csúszkája és a klasszikus blogelrendezés (egy-egy stílus a hozzászólásokhoz).

Célja: Bloggerek, újságírók, írók vagy emberek, akik csak meg akarják osztani a napi eredményeiket a közönséggel.

Kattintson egy hasonló WordPress téma alternatívához Boston

Wix sablonok vagy WordPress témák, ami olcsóbb?

Megkérdezheti, hogy mi értelme a WordPress alternatíváinak bemutatása a Wix sablonokhoz. Nos, a tény az, hogy a WordPress-szel való munka általában a pénzt takarítja meg.

Csináljuk a matematikát:

Először is, ha olyan Wix-webhelyet szeretne, amelyet a saját domainjén indítottak el, és anélkül, hogy a Wix saját hirdetései rendetlenséggel borítanák a formatervet, akkor elfelejtheti a Wix ingyenes verzióját. Kis problémát kell fizetnie e problémák elkerülése érdekében.

A legolcsóbb, ésszerű megoldás havonta körülbelül 8 dollár. Ez évi 96 dollárt tesz.

Továbbá, ha valami többre van szüksége, mint névjegykártya-szerű webhelyre – esetleg e-kereskedelmi áruházra -, akkor ezen az áraton havonta 17 USD = évente 204 USD van..

Ugyanazon hatás elérése a WordPress-rel sokkal olcsóbb lehet. Például, ha olcsó hostot keres 5 dollár havonta és 10 dollár / év domainre, akkor ez összesen csak 70 dollár. Ez még mindig maroknyi dollárt igényel, amelyet felhasználhat egy prémium témához (ami a legtöbb ember számára általában egyszeri fizetés)..

(Az e-kereskedelmi áruház elindítása a WordPress-en – bár a számlák évi 150 dollárra növekednek – még mindig sokkal olcsóbb, mint a Wix használatával.)

természetesen, webhely beállítása a WordPressen néhány további lépést megtesz. A legfontosabb hátránya, hogy a WordPress az ön házigazdaja, tehát a gazdagépet önmagában kell keresnie. De egy olyan gazdagép kiválasztása, amely megfelel az Ön igényeinek, és a WordPress telepítése rá, egyáltalán nem bonyolult. Éppen ellenkezőleg, az összes minőségi hosting cég egyszerűsíti a dolgokat, így gondtalan folyamatot vehet igénybe.

A piacon rengeteg WordPress tárhely-szolgáltatás található, olcsó és drága minden zseb számára.

Következtetés

Sok Wix sablon valóban gyönyörű … Nem fogom megpróbálni mondani, hogy nem. De tisztában kell lennie azzal, hogy a Wix hosszú távú használatához árat kell használni, és különösen komoly üzleti célokra. Csak azt akarom, hogy tudatában legyen ennek.

A legfontosabb WordPress témák némelyike ​​költséges lehet, de a perspektíva szemléletbe helyezése és a hosszú távú gondolkodás szempontjából a WordPress az olcsóbb alternatíva. És egyébként a WordPressnek sok nagyszerű ingyenes témája is van.

De hé, ez csak én vagyok. Mindezen tények alapján Ön szerint melyik út a legjobb a számodra? Wix és Wix sablonok vagy WordPress és WordPress témák?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map