Ultimate Roundup af strålende WordPress-tutorials – Der er brug for dit input!

En af de store ting ved WordPress er det stadigt voksende samfund af mennesker, der omgiver det. Mennesker, der ikke kun er villige til at udvide selve softwaren, men også deler deres viden og erfaring med alle andre via nogle strålende WordPress-tutorials.


Så i dag ønsker vi at tage et minut til at kaste lys over alle disse menneskers arbejde og henvise dig mod nogle fantastiske stykker af hvordan-til-WordPress-råd.

Men hold fast! Der er mere til historien her. I stedet for at det bare er os, der udarbejder listen, vil vi gerne inviterer dig til også at deltage!

Her er en hurtig undersøgelse – kun 2 spørgsmål: Hvad er din yndlings WordPress tutorial? Og hvorfor?

Vi gennemser dine forretninger, vælger de bedste og inkluderer dem nedenfor. Slutmålet? Har en liste med 50 eller endda 100 virkelig strålende WordPress-tutorials af højeste kvalitet, der fik flest stemmer fra samfundet.

drevet af Typeform

Det følgende er for at få bolden til at rulle vores oprindelige liste af hvad vi synes er 20+ strålende WordPress-tutorials. Den eneste regel, når man udarbejdede listen, var at fokusere på de ting, der afslører noget, der er virkelig interessant ved platformen – selvstudier, der går dybt ind i visse aspekter af WordPress og forklarer dem på en nem at fordøje måde.

Vi har både information på begynderniveau såvel som nogle mere avancerede koncepter og ting, du kan gøre med WordPress. Der er noget for enhver smag!

Hvis du nyder nogen af ​​disse tutorials, skal du forresten ikke glemme at give forfatterne nogle sociale medier kærlighed!

I ingen særlig rækkefølge:

20+ strålende WordPress-tutorials

Sådan flyttes et websted fra WordPress.com til en selvhost WordPress.org-opsætning – en begynderguide

Det faktum, at der dybest set er to separate – og grundlæggende forskellige – produkter, der begge kaldes "WordPress" er ret forvirrende for den almindelige bruger. Denne tutorial forklarer, hvordan du flytter dit websted fra .com til .org, trin for trin.

Niveau: Begynder # websideopsætning

Sådan oprettes og tilpasses et WordPress-barn-tema

Der er masser af artikler om det grundlæggende ved at oprette et WordPress-underordnet tema, men denne tutorial fra Smashing Magazine går utroligt dybtgående og viser dig, hvordan man tilsidesætter forældertema-stilarter og meget mere.

Niveau: Mellemliggende # websideopsætning # temaer

Tilføjelse og brug af WordPress tilpassede billedstørrelser: En guide til det bedste nogensinde

Tilpassede billedstørrelser kan spare dig for masser af tid, hvis du arbejder med masser af billeder. Denne tutorial viser dig, hvordan du opretter dem og forklarer alle møtrikker og bolte som "bløde afgrøder" og "hårde afgrøder."

Niveau: Mellemliggende # webstedsstyring # billeder

Sådan får du WordPress Editor til at se ud som dit front-website

Har du nogensinde ønsket, at dine indlæg lignede det samme i WordPress Editor, som de gør på dit front-end-websted? Denne tutorial viser dig, hvordan du gør det til en realitet ved at tilføje tilpassede stilarter til WordPress-editoren.

Niveau: Mellemliggende # webstedsstyring # wp-admin

Din hurtigstartguide til Jetpack-plugin

Jetpack-pluginet er sandsynligvis det eneste plugin, som de fleste – hvis ikke alle – websteder kan drage fordel af at have. Det pakker et væld af funktioner, men det er også vanskeligt at forklare folk, hvad det faktisk gør. "Um… alt, antager jeg." Denne tutorial kan være nyttig, når nogen spørger dig om Jetpack.

Niveau: Begynder # plugins

WordPress-udvikling til mellemliggende brugere: Brugerdefinerede posttyper og taksonomier

WordPress tilpassede indlægstyper og taksonomier er det, der tager WordPress fra en "blog platform" til en alsidig "CMS platform." Denne tutorial viser dig, hvordan du opretter og viser dem fra start til slut.

Niveau: Mellemliggende # tilpassede indlægstyper

Sådan opretter du dit eget WordPress-funktionalitetsplugin

I nogle situationer er et brugerdefineret plugin et overlegen alternativ til at tilføje kodestykker til dit temas funktioner.php-fil. Denne tutorial fortæller dig, hvornår disse situationer er, og hvordan du kan gøre det.

Niveau: Mellemliggende # plugins

Strålende WordPress-tutorials: Divi vs Avada vs X

Divi vs Avada vs X Tema: Ultimate Sammenligning

Divi, Avada og X er de tre største mærker i "megatemaer" marked. Og alle tre er utroligt interessante, meget magtfulde og generelt imponerende. På samme tid menes de også at resonere med en lidt anden type bruger. Denne tutorial hjælper dig med at beslutte, hvilken af ​​dem der vil være bedst for dig.

Niveau: Begynder # temaer

Ultimate konverteringssporingsguide til WordPress

Sporing af konverteringer hjælper dig med at vide, hvor effektiv din marketingindsats er. Denne detaljerede guide viser dig, hvordan du sporer alle typer konverteringer på WordPress: Google Analytics-mål, Facebook Pixel og mere.

Niveau: Begynder # marketing # analyse

Alt hvad du behøver at vide om brug af Yoast SEO til WordPress

Denne monsterguide fra SEO-guider, Moz, fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om at bruge Yoast SEO-pluginet til WordPress SEO.

Niveau: Begynder # SEO # plugins

WordPress SEO – den endelige guide

Apropos Yoast, dette er den officielle SEO-guide fra Yoast SEO-udviklerne selv. Dette er en 6.000 ord-lang ressource, der dækker alt, hvad der er at vide om at oprette dit WordPress-websteds SEO-parametre korrekt.

Niveau: Begynder # SEO # plugins

CDN for Dummies – En dum Easy Guide

Det er nemt at indstille en grundlæggende pull CDN, men at indstille den til at arbejde med brugerdefinerede CNAME-poster kan hurtigt blive kompliceret. I denne tutorial lærer du, hvordan man gør alt – både de lette ting og de hårde ting. (Ved du ikke hvilket CDN du skal vælge?)

Niveau: Begynder # websideopsætning # ydelse

Sådan konfigureres Facebook-øjeblikkelige artikler til WordPress (trin for trin)

Facebook-øjeblikkelige artikler kan være vanskelige at konfigurere til WordPress – denne WPBeginner-tutorial viser dig hvert trin, du har brug for for at få dem i gang.

Niveau: Begynder # webstedsstyring # sociale medier

Sådan oprettes en tilpasset WordPress arkivside

Traditionelt set har arkivsider ikke været de mest attraktive eller nyttige sider i WordPress. I deres standardformular er de bare automatisk genererede indlægslister, som ikke rigtig hjælper med at lede læseren mod noget interessant. Denne tutorial viser dig, hvordan du bygger en helt original arkivside ved hjælp af brugerdefinerede sideskabeloner.

Niveau: Mellemliggende # websideopsætning # temaer

Oprettelse af et brugerdefineret WordPress Dashboard til dine kunder

Uanset om vi er klar til at indrømme det eller ej, er WordPress ikke helt let at forstå for en helt ny bruger. Der er meget, der foregår i instrumentbrættet, når du logger ind, og som standard "Velkommen" sektion besvarer ikke rigtig alle spørgsmålene. Det er her en brugerdefineret dashboard-startside kommer ind i billedet. Sådan opretter du en, der gør livet lettere for dine klienter.

Niveau: Begynder # websideopsætning # plugins

Udvid handlingerne til hurtig redigering i WordPress Dashboard

Hvis du har brug for at administrere mange WordPress-indlæg, er indstillingen Quick Edit en livredder. Denne tutorial viser dig, hvordan du gør det endnu mere nyttigt.

Niveau: Mellemliggende # webstedsstyring

Sådan opretter du en fantastisk destinationsside med en gratis indholdsbygger til træk og slip

Drag-and-drop-sidebuildere kan være sjove, sikker … forudsat at du har investeret et stykke tid i at lære, hvordan du bruger din specifikke builder efter eget valg. Denne tutorial viser dig trin for trin gennem processen med at oprette en destinationsside med en af ​​de populære træk-og-slip-bygherrer.

Niveau: Begynder # webstedsadministration # plugins

Hærdning WordPress

Denne officielle WordPress Codex-post er en af ​​de bedste guider til WordPress-sikkerhed, jeg nogensinde har fundet. Det dækker alt – stort og lille.

Niveau: Mellemliggende # webstedsstyring # sikkerhed

Det ultimative WordPress-udviklingsmiljø

Hvis du vil starte dit eventyr med WordPress-udvikling, er den første ting, du skal passe på, at opsætte dit udviklingsmiljø. Dette handler ikke kun om det værktøj, du bruger til at skrive kode med, men også ekstra sideværktøjer, der vil strømline dit arbejde og gøre tingene meget mere behagelige generelt. Her er alt fra top til bund.

Niveau: Mellem # udvikling

Sammenlignet med bedste WordPress-udbydere

Hosting er et af de elementer, der kan have betydelig indflydelse på vores websteds succeser eller fiaskoer. Vælg en god vært, og det bliver stort set et sæt det, og glem det slags. Vælg en dårlig en, og du går ind i en uendelig strøm af frustrationer og nedetid. Her er de mest populære WordPress-hostingmuligheder sammenlignet, ydelsestestet og analyseret.

Niveau: Begynder # websideopsætning # hosting

Den ultimative guide til W3 Total Cache: Sådan konfigureres den

W3 Total Cache er et nyttigt plugin, det er helt sikkert. Det er dog også meget skræmmende. Selve pluginet har flere menuer, faner og indstillingspaneler generelt, og ikke alle er nemme at forstå. Her er en tutorial, der hjælper dig med at forstå, hvad der foregår inde i plugin, og hvordan du indstiller det korrekt.

Niveau: Begynder # websideopsætning # ydeevne # plugins

Dette opsummerer vores liste! Igen er vi virkelig glade for at se dit input, så vi kan udvide denne liste til 50 eller endda 100 af de mest strålende WordPress-tutorials, der nogensinde er blevet offentliggjort!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map