Sådan optimeres Google Analytics til WordPress

Google Analytics er et uhyre kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for sine brugere at få uvurderlig indsigt i opførslen hos deres websteds besøgende. Når du lærer at optimere Google Analytics til WordPress, fortæller du, hvordan brugere interagerer med dit websted, og hvilke mål, du ikke opfylder, og i sidste ende giver dig mulighed for at forme en unik markedsføringsstrategi for hele din online forretning.


På trods af at der ikke er et eneste officielt værktøj til integrering af Google Analytics med WordPress, der er masser af uofficielle plugins, der får jobbet gjort fantastisk godt.

Denne gang tager vi et kig på flere af disse plugins og en udvidet kig under især en af ​​hætten. Derefter vil vi guide dig gennem processen med at indstille mål for dit websted. Er du klar til at løsne det fulde potentiale i Google Analytics til WordPress? Lad os finde ud af det!

Her er TOC, hvis du har travlt:

 • Trin 1: Optimering af GA ved MonsterInsights-plugin
 • Trin 2: Installation af komplementære plugins
 • Trin 3: Indstilling af mål i GA
 • Konklusion

Trin 1: Optimering af Google Analytics med MonsterInsights-plugin


Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress af MonsterInsights Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress af MonsterInsights

Forfatter (e): MonsterInsights

Nuværende version: 7.10.4

Sidst opdateret: 1. april 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% Vurderinger


2.000.000 + Installationer


3.8.0Requires

Tidligere kendt som Google Analytics til WordPress blev dette plugin genmærket som Google Analytics af MonsterInsights efter at det blev erhvervet i 2016 af et team med bånd til OptinMonster.

Dette plugin giver dig mulighed for nemt at spore din statistik med et metrics-dashboard, aktivere demografi og interesserapporter, spore dine søgeresultatsider og stort set alt hvad du har forventer af Google Analytics – lige fra dit WordPress-dashboard.

Vi kede dig ikke med installationsdetaljer eller ved at guide dig gennem processen med synkronisering med Google Analytics – Lad os i stedet hoppe lige ind i optimeringsprocessen.

Aktivering af demografiske rapporter og interesserapporter

Demografiske rapporter give dig indsigt i, hvem dine brugere er ved at opdele dem i specifikke kategorier afhængigt af deres alder, køn og forældrestatus.

Et skærmbillede af en demografirapport på Google Analytics.

Interesse rapporter, på den anden side giver dig mulighed for at kategorisere dit publikum i henhold til deres tilhørsforhold til specifikke produkter, tjenester eller – i vores tilfælde – nøgleord.

Et skærmbillede af en interesserapport fra Google Analytics.

For at komme i gang med at indsamle disse data skal du gå til din Google Analytics-konto, finde fanen Rapportering og derefter gå til Målgruppe >> Demografi >> Oversigt. Der ser du følgende skærm:

Et skærmbillede, der viser muligheden for at aktivere demografiske rapporter og interesserapporter på Google Analytics.

Tryk på knappen Aktiver, og vi er klar til dette – nu er det tid til at tænde også funktionen i plugin.

Åbn dit WordPress-betjeningspanel, og find fanen Insights, og gå derefter ind på skærmen Indstillinger. Marker muligheden Aktiver demografi og interesserapporter for remarketing og reklame som vist nedenfor:

Et skærmbillede, der viser muligheden for at aktivere rapporter om MonsterInsights.

Når vi har gjort det, er vi i orden! Husk, at det kan tage op til 24 timer, inden der dog er data tilgængelige for dig at gennemgå inden for disse rapporter.

Trin 2: Installation af komplementære plugins

Google Analytics til MonsterInsights-pluginet er ikke alt, hvad der er derudover hvad tredjepartsforbedringer til platformen angår – faktisk når det kommer til at lære at optimere Google Analytics til WordPress, har vi et par forslag til dig rigtigt her:

Reducer Bounce Rate


Reducer Bounce Rate Reducer Bounce Rate

Forfatter (e): Okoth1

Nuværende version: 4.3.1

Sidst opdateret: 22. oktober 2019

reduce-bounce-rate.4.3.1.zip


96% Ratings


10.000 + Installationer


WP 2.6 + Kræver

Det passende navngivne Reduce Bounce Rate-plugin introducerer en enkel finjustering, der ændrer den metode, Google Analytics bruger til at spore din afvisningsfrekvens. Som standard, Google Analytics tæller besøgende, der undlader at engagere sig med dit websted som ‘hoppet’ – og indstille deres brugte tid inde som nul – selvom de bruger en halv times tid på at læse en salgsside og derefter beslutter at sende dig en e-mail.

Hvad Reducerer Bounce Rate gør er at sende Google Analytics en smule data hvert par sekunder, hvilket gør det muligt for dem at regne disse langsomtlæsende individer som reelle besøgende.

Se gennem hvad der findes i det officielle plugin-bibliotek

Det officielle plugin-bibliotek har altid interessante løsninger til Google Analytics. Du bør tjekke, hvad der er tilgængeligt en gang imellem og opdatere GA-plugin-porteføljen på dit websted i overensstemmelse hermed.

ga plugins

Trin 3: Indstilling af mål i Google Analytics

Hver hjemmeside har et mål – det være sig at sælge produkter, samle brugere eller promovere andre tjenester (blandt mange andre). Google Analytics giver dig mulighed for at spore dine mål gennem dens passende navngivne Målssystem, som bestemmer, om betingelserne for hvert mål er opfyldt ved hjælp af parametre, der er angivet af dig.

For at finde målskærmen skal du gå til din fane Administrator i Google Analytics og derefter klikke på elementet Mål under kolonnen Vis:

Et skærmbillede af indstillingen Mål under kolonnen Visninger.

Når du er der, kan du oprette nye mål ved at vælge en skabelon med forudbestemte mål eller oprette et brugerdefineret mål. På trods af de mange tilgængelige skabeloner er der kun fire typer mål:

 1. Nå en bestemt URL.
 2. Brug mindst X-tid på en side.
 3. Besøg mindst X sider.
 4. Fuldførelse af en bestemt handling / begivenhed (f.eks. Se en video).

For hvert nyt mål skal du indstille et specifikt sæt krav ud af de fire ovenfor. Dette giver dig mulighed for at oprette meget specifikke mål ved hjælp af Google Analytics til WordPress, såsom sporing af WooCommerce-konverteringer ved hjælp af et destinationsmål (dvs. at nå en bestemt URL).

For at gøre dette skal vi først klikke på + Nyt mål, derefter indstille målet som brugerdefineret, angive et informativt navn og vælge Destination som dens type:

Skærmbillede, der viser processen med at indstille et tilpasset mål.

Alt, hvad der er tilbage at gøre nu, er at vælge selve destinationen, og takkesiden, som WooCommerce viser post-checkout er den perfekte indstilling for vores.

Skærmbillede, der viser processen med at indstille en tilpasset URL som et mål.

Indsæt din webadresse efter købet, klik på Gem, og det er det til dit første mål! Du kan gøre noget meget lignende med at sige din bekræftelsesskærm til e-mail tilmelding (til sporing af tilmeldinger), for at spore effektiviteten af ​​opfordringer til handling og destinationssider osv..

Optimer Google Analytics til WordPress: Konklusion

Som det er tydeligt at se, hvis du vil optimere Google Analytics til WordPress, kan dette være et vanskeligt mål at nå. At sætte Google Analytics til at fungere fuldt ud sammen med WordPress kræver en masse justeringer og lejlighedsvis tredjepartsværktøj, men indsatsen er værd at belønne. Hvis du har fulgt vores råd, er du godt på vej til at frigøre det fulde potentiale i denne magtfulde kombination.

Lad os kort sammenfatte de trin, vi har beskrevet her i dag, for hvordan vi optimerer Google Analytics til WordPress:

Har du problemer med at integrere Google Analytics til WordPress og få det til at fungere nøjagtigt som du har brug for det? Du er velkommen til at indsende spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor!

Originaltekst af Tom Ewer og Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map