Sådan installeres WordPress-temaer og plugins fra GitHub

Sådan installeres WordPress-temaer og plugins fra GitHub

Sådan installeres WordPress-temaer og plugins fra GitHub
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

En masse WordPress-tema- og pluginudviklere bruger GitHub til at implementere versionskontrol til deres projekter. Dette betyder, at al deres kode og filer er tilgængelige for enhver at se og downloade. At skulle installere WordPress-plugins fra GitHub manuelt kan imidlertid være frustrerende.


Som du sandsynligvis kan forestille dig, er der værktøjer, der hjælper dig med at strømline processen med installation af plugins og temaer fra GitHub. Afhængig af den metode, du vælger, kan du endda sikre dig, at hvert stykke software, du installerer, opdateres automatisk, når udviklerne foretager ændringer i depotet. På denne måde kan du blande dig med hvert projekt efter dit hjerte indhold.

I denne artikel vil vi tale om, hvorfor du skal bruge GitHub til dine WordPress-udviklingsprojekter.

Så viser vi dig, hvordan du installerer WordPress-plugins fra GitHub (og også temaer!) Ved hjælp af WP Pusher, et dedikeret værktøj. Lad os komme på arbejde!

Hvorfor du bør overveje at bruge GitHub

For de uindviede, GitHub er en platform bygget oven på Git version kontrolsystem. Denne type software giver flere udviklere mulighed for at arbejde på de samme filer samtidigt. Ved hjælp af det kan udviklere uploade deres kode og filer til et lager, som de kan dele med nogen. De får kontrol over, hvem der har adgang til det, men andre mennesker kan også ‘gaffel’ disse lagre og foretage deres egne ændringer af koden.

Kort sagt, GitHub er det perfekte køretøj til open source-samarbejde. Her er bare nogle af grundene til, at udviklere kan drage fordel af at bruge GitHub til deres WordPress-projekter:

  • Det holder styr på ændringerne til hvert projekt. Med GitHub kan udviklere se, hvornår hver fil i deres lager er blevet ændret, og hvornår den blev opdateret sidst.
  • Det forenkler samarbejde. Det kan være hovedpine at arbejde med et samarbejdende WordPress-projekt. Udviklere, der koder sammen med andre mennesker, er muligvis nødt til at dele filer frem og tilbage, og alligevel sørge for, at ingen arbejder på de samme samtidig. Med GitHub er dette ikke længere et problem
  • Det er en perfekt platform til open source-projekter. GitHubs gaffelfunktion og tilgængelige oplagringssteder gør den ideel til open source-platforme ligesom WordPress. Dette gør det til en perfekt ressource, når man arbejder med gratis plugins og temaer.

Vi talte med Ben Pines fra Elementor om anvendelse af GitHub. Den populære open source-sidebygger har tusinder af forpligtelser på platformen, så det er klart, at udvikleren er dedikeret til arbejdsgangen:

Ben Pines
[…] Hvis du er en udvikler, er det praktisk at have dine besøgende at downloade plugin fra GitHub.

Du kan få problemer, stjerner, gafler og bidrag. På WordPress Repo er det baseret på SVN, og der er mindre aktive udviklere, der bruger det. GitHub er fantastisk både til at få feedback og bidrag fra medudviklere.Ben Pines

Hvis du er ny inden for WordPress-udvikling, er GitHub det perfekte sted at komme i gang. Du kan følge med i udviklingen af ​​dine foretrukne temaer og plugins for at se, hvordan processen fungerer, og downloade dem selv for at stikke rundt under hætten. Du kan endda oprette dine egne gafler til bestemte applikationer. Når du er klar til at opbygge dine egne temaer og plugins, kan du derefter uploade dem til GitHub og drage fordel af hjælp og support fra det større WordPress-community.

Af disse grunde og mere er GitHub værd at tjekke ud og er det perfekte første skridt til at blive WordPress-udvikler. Den første ting, du skal gøre, er at lære at installere WordPress-plugins fra GitHub!

Sådan downloades WordPress-plugins og temaer manuelt fra GitHub

Download af et plugin eller tema fra GitHub er ikke mere kompliceret end at bruge WordPress.org. For at begynde skal du tjekke for at se, om det plugin eller det tema, du vil downloade, har et offentligt lager. Dette er ofte tilfældet med gratis plugins og temaer, men ikke for premium-dem, som du kunne forvente. En masse udviklere vil endda linke til deres lagre fra deres respektive WordPress.org-sider.

Når du har fundet det plugin eller det tema, du leder efter på GitHub, skal du blot klikke på knappen Klon eller Download over listen over filer. Derefter kan du vælge, om du vil åbne depotet ved hjælp af GitHubs desktop-klient, eller downloade det som en lynlåset fil:

Installer WordPress-plugins fra GitHub - download dem først.

Når du har gemt zip-filen, skal du blot uploade, installere og aktivere den, som du ville gøre noget andet plugin. Med det er du i forretning!

Som du kan se, er denne tilgang bemærkelsesværdig enkel. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan forbedre det. Når alt kommer til alt kan du opleve, at du ofte har brug for at downloade temaer og plugins fra GitHub. Derfor udfører vi installationen ved den næste metode ved hjælp af et værktøj, der hjælper med at automatisere processen.

Sådan installeres WordPress-plugins fra GitHub ved hjælp af WP Pusher… og også temaer

I sin kerne er WP Pusher plugin tager de trin, vi skitserede i det sidste afsnit, og gør arbejdet for dig. Alt det behøver er adgang til din GitHub-konto og et link til depotet, der indeholder det tema eller det plugin, du ønsker. Derefter tager WP Pusher disse filer og hjælper dig med at installere WordPress-plugins fra GitHub.
wppusher

Imidlertid gør dette værktøj mere end blot at installere filer. Det kan også automatisk opdatere ethvert plugin eller tema, du har oprettet ved hjælp af det, og dette vil ske, når nogen skubber ud en ny version. Derudover kan det endda ‘overtage’ og administrere plugins, som du allerede har installeret fra andre kilder, hvis du kan finde deres respektive lagre. Generelt er WP Pusher en fremragende mulighed, hvis du vil bruge plugins, der er i konstant udvikling, eller hvis du vil teste dine egne projekter.

For at komme i gang skal du først downloade WP Pusher fra dens startside og derefter installer og aktiver det. Gå derefter til den nye WP Pusher-fane på dit instrumentbræt og kig efter GitHub-indstillingen. Inde finder du et felt, hvor du skal indtaste et GitHub-token for at oprette forbindelse til din konto. Klik på Hent GitHub-symbolet, og der vises et nyt vindue, der beder om dine legitimationsoplysninger:

Tilslutning af din GitHub-konto.

Når du er logget ind, skal du godkende WP Pusher-applikationen ved at klikke på den grønne knap:

Autoriserer WP Pusher-pluginet.

Endelig modtager du dit GitHub-token. Bare kopier det, indsæt det i det felt, vi har nævnt tidligere, og klik på knappen Gem GitHub-token under det:

Indtastning i dit GitHub-token.

Nu er plugin klar til at rulle. For at installere et tema skal du f.eks. Gå til WP Pusher → Installer tema-fanen på dit instrumentbræt. Indvendigt skal du angive, hvilket arkiv du vil bruge:

Installation af et tema fra GitHub.

Husk, at du ikke behøver at indsætte den fulde URL til et arkiv. Bare kontonavnet og depotens navn gør det. Hvis du f.eks. Ville installere temaet Twenty Seventeen, skal du indtaste WordPress / twentyseventeen i det relevante felt som dette:

Installation af det twentyseventeen tema fra GitHub.

Det nøjagtige navn på hvert arkiv vises øverst på sin GitHub-side, så alt hvad du skal gøre er at kopiere det over. Du kan også angive, om du vil bruge en bestemt ‘gren’ i depotet. Vi anbefaler dog at lade denne indstilling være som standard i de fleste tilfælde. Når alt kommer til alt er standard normalt den version, der er klar til offentligheden:

Angiver den filial, du vil installere.

Endelig kan du aktivere indstillingerne til automatisk at opdatere dit plugin eller tema, hver gang der er et nyt skub til dets arkiv. Du kan også indstille den til at overtage eksisterende plugins eller temaer, du allerede har installeret fra en anden kilde, som vi nævnte tidligere:

Konfiguration af dit tema til at opdateres automatisk.

På dette tidspunkt skal du blot klikke på Installer tema og derefter vælge Aktivér indstillingen. Derefter vises det på både dit Udseende → Temaer og WP Pusher → Temaer:

WP Pusher's tema fane.

Denne proces fungerer nøjagtigt den samme, hvis du vil installere WordPress-plugins fra GitHub. Den eneste forskel er, at hvis du vil installere en af ​​disse, vil du gå ind i fanen WP Pusher → Installer plugin i stedet. Skyl derefter blot og gentag for alle andre temaer og plugins, du vil downloade!

Konklusion

GitHub er en fantastisk platform til at lære ind og outs i dine foretrukne WordPress-plugins og temaer. Det er en uvurderlig ressource for førstegangsudviklere, da du nemt kan pløje rundt ‘under hætten’ for hvert projekt, foretage tweaks, hvis du vil, og endda blive involveret i samarbejder. Senere vil du være i stand til at uploade dine egne temaer og plugins til webstedet og få feedback fra andre udviklere.

Sammenfattende er der to måder at installere WordPress-plugins fra GitHub (og temaer fungerer også på samme måde). Du kan enten downloade deres lagre som zippede filer og uploade dem til dit websted, eller du kan bruge WP Pusher til at automatisere processen. Den førstnævnte metode er enklere, men fordelen med sidstnævnte er, at når du først har installeret et plugin eller et tema, tager værktøjet automatisk sig af opdateringer til dig.

Har du spørgsmål om GitHub? Lad os tale om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector