Sådan bruges GTmetrix hastighedstestværktøj + Forbedr din GTmetrix PageSpeed-score på WordPress

Sådan bruges GTmetrix hastighedstestværktøj + Forbedr din GTmetrix PageSpeed-score på WordPress

Sådan bruges GTmetrix hastighedstestværktøj + Forbedr din GTmetrix PageSpeed-score på WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvis du vil forbedre dit WordPress-websteds ydelse, skal du vide, hvor du er lige nu. Det er, hvad GTmetrix hastighedstestværktøj hjælper dig med.


Med GTmetrix tilslutter du dit websteds URL, og GTmetrix spytter dine aktuelle effektivitetsmålinger sammen med scoringer, anbefalinger og analyseværktøjer til at hjælpe dig med at optimere dit websteds ydelse.

Men der er en masse information indeholdt i disse rapporter, så hvordan får du mest ud af det for at fremskynde dit websted?

Det er hvad vi vil dække i vores GTmetrix-hastighedstestvejledning. I dette indlæg skal vi:

 • ✅ Få dig gennem alt, hvad GTmetrix-ydeevneværktøjet tilbyder
 • ✅ Fortæl dig, hvordan du forbedrer dine GTmetrix-scoringer (og hvor meget vægt du skal lægge på disse scoringer i første omgang)
 • ✅ Vis dig nogle af de avancerede analyseværktøjer, såsom vandfaldsanalyse

Sådan bruges GTmetrix hastighedstestværktøj

Grundlæggende oplysninger og ofte stillede spørgsmål om GTmetrix

Inden vi går ind i den nitty-gritty, lad os gennemgå nogle grundlæggende oplysninger og spørgsmål om, hvad GTmetrix tilbyder, og hvordan det fungerer.

Hvad tilbyder GTmetrix hastighedstest?

GTmetrix-hastighedstesten hjælper dig med at vurdere dit websteds ydelse på flere forskellige måder.

På et højt niveau giver det dig mulighed for at se, hvor lang tid dit websted tager at indlæse.

Men så hjælper det dig også med at analysere, hvorfor dit websted indlæses på den måde, og hvordan du kan forbedre det. Med henblik herpå er det:

 • Bedømmer dit websted i forhold til to forskellige målinger – Google PageSpeed ​​og YSlow.
 • Indeholder et vandfaldskort og en tidsanalyse for at se, hvordan hver enkelt anmodning indlæses, og hvor potentielle flaskehalse er.
 • Tager videooptagelser så du kan se, hvordan dit websted indlæses til besøgende.
 • Registrerer dine historiske testresultater i de sidste 30 dage, så du kan analysere, hvordan dit websteds ydelse ændrer sig over tid.

Hvor kommer GTmetrix-scorerne fra?

GTmetrix har ikke sin egen scoringsmekanisme. I stedet genererer det sine scoringer ved hjælp af to tredjepartsmetoder:

 • Google PageSpeed – dette er et sæt af 26 forskellige regler. Hver regel får sin egen score og vægtes forskelligt. Den samlede score er det, hvor din samlede PageSpeed-score kommer fra.
 • YSlow – YSlow er et open source-projekt fra Yahoo (husker du Yahoo?), Der klassificerer dit websted mod 19 forskellige regler. Ligesom PageSpeed ​​kommer din samlede score fra det vægtede resultat af alle disse individuelle regler.

Er GTmetrix-scoringer vigtige?

Ja og nej.

Her er "Ja" en del:

Du skal være opmærksom på GTmetrix-scoringer, fordi det at have lav score sandsynligvis betyder, at du ikke har implementeret nogle vigtige front-end-performance-fremgangsmåder.

Men her er det "Ingen" en del:

Dine besøgende er ligeglad med dine GTmetrix-scoringer – de er interesserede i, hvor lang tid det tager dit websted at indlæse og blive interaktivt.

At have et WordPress-websted, der indlæses på under to sekunder og har GTmetrix-scoringer i 70’erne, er meget bedre end at have et WordPress-websted, der tager fire sekunder at indlæse, men scorer perfekte 100’ere.

Grundlæggende skal du være opmærksom på scoringerne, fordi de giver dig et hurtigt skøn over, hvor optimeret dit websted er, men du skal ikke besætte dem, for i slutningen af ​​dagen er det eneste, der betyder noget, hvor hurtigt dit websted indlæses.

Kan et websted med lave GTmetrix-score stadig indlæses hurtigt?

Ja absolut.

Her er en af ​​de store grunde til:

Begge GTmetrix-scoringer (PageSpeed ​​og YSlow) handler mest om præstationspræstationoptimeringer, som hvor optimerede dine billeder er, og hvordan din kode ser ud..

Imidlertid er optimering af back-end-ydelser lige så vigtig, hvis ikke mere. Dette dækker ting som hvor god din hostingudbyder er og din serverarkitektur (f.eks. Ved hjælp af Nginx vs Apache).

Hvis din back-end-ydelse er forfærdelig, kan dit websted stadig indlæses langsomt, selvom du har perfekte GTmetrix-scoringer. På samme måde, hvis du vælger fremragende WordPress-hosting, kan dit websted stadig indlæses temmelig hurtigt, selvom du har lave GTmetrix-scoringer.

For at få de bedste resultater skal du optimere både front-end og back-end ydelse.

Kan jeg køre en GTmetrix mobilhastighedstest?

Ja! Og det anbefales stærkt at teste både desktop og mobil ydelse, fordi de fleste mennesker surfer på internettet på mobile enheder i disse dage.

Grundlæggende er det kun halvdelen af ​​kampen at forstå, hvordan dit websted indlæses for desktopbesøgende – du vil også teste, hvordan det er for mobile enheder.

Mobile enheder kan have forskellige mønstre. For eksempel vil det tage en lavt drevet mobiltelefon mere tid at gengive JavaScript, end det vil tage endda et billigt skrivebord. Så hvis dit websted er JavaScripttungt, kan det muligvis have en større effekt på belastningstiderne på din side end dit belastningstider på dit skrivebord.

Det ved du ikke, medmindre du specifikt tester for mobilpræstation.

For at køre GTmetrix mobile hastighedstest, skal du tilmelde dig en gratis konto – mere om dette på et sekund.

Sådan køres en GTmetrix hastighedstest

Den enkleste måde at køre en test på GTmetrix på er bare gå til GTmetrix-hjemmesiden, tilslut dit websteds URL, og klik på Test dit websted:

GTmetrix anonym test

Jeg vil dog anbefale, at du i stedet for at gøre det tilmelder dig en gratis GTmetrix-konto, før du kører en test.

Med den offentlige version af testen bruger din hastighedstest altid følgende konfiguration:

 • Test fra Vancouver, Canada
 • Chrome browser på skrivebordet
 • Forhindret forbindelse

Men hvis du tilmelder dig en gratis konto, kan du ændre alle disse betingelser, så de passer til dine behov.

For eksempel, hvis de fleste af dine besøgende er fra det sydvestlige USA, kan du ændre testplaceringen til Dallas, Texas for at få en bedre idé om ydeevnen for din målgruppe.

Ud over at ændre testplaceringer er det her du har muligheden for at bruge en mobil testenhed eller ændre forbindelseshastigheden (for eksempel at simulere en langsommere 3G-forbindelse kontra en hurtig kabelforbindelse).

Når du har tilmeldt dig din gratis konto, kan du udvide Analysemuligheder for at konfigurere mere om, hvordan din test fungerer:

Avancerede testkonfigurationsindstillinger

Når GTmetrix kører sin test i henhold til dine forhold, vil den spytte en resultatside tilbage med:

 • En hurtig oversigt øverst, der indeholder dine effektivitetsresultater og grundlæggende sideoplysninger
 • Detaljerede resultater, opdelt i seks faner

Resuméresultater

Lad os gennemgå de seks faner …

1. Fanen PageSpeed

Det PageSpeed fanen er den aktive aktive fane, når du kører en GTmetrix-test. Det klassificerer dit websted mod Googles PageSpeed-regler.

For hver af de 26 regler får dit websted en score fra 0-100. Derefter tilføjer GTmetrix disse score for at generere din samlede PageSpeed-score.

De 26 regler er ikke jævnt vægtet, så nogle vil have en større effekt på din samlede score end andre.

Hvis du klikker på pilen for at udvide en af ​​reglerne, vil du se flere detaljer om de specifikke elementer på dit websted, der forårsager problemer:

GTmetrix hastighedstest PageSpeed ​​fanen

Her er nogle af de mest almindelige PageSpeed-problemer, og hvordan du løser dem for at forbedre din score …

Optimer billeder

Komprimering af dine billeder giver dig mulighed for at formindske deres filstørrelser med nul eller minimalt kvalitetstab, afhængigt af din komprimeringsalgoritme.

Hvis du automatisk vil optimere og komprimere alle billederne på dit WordPress-sted, kan du bruge Optimole-plugin:


Billedoptimering & Lazy Load af Optimole Billedoptimering & Lazy Load af Optimole

Forfatter (e): Optimole

Nuværende version: 2.3.1

Sidst opdateret: 21. april 2020

optimole-wp.zip


96% Ratings


50.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Udnyt cache-browser

Browser-cache fremskynder belastningstider ved at gemme visse statiske aktiver i besøgende ‘lokale browsere. Det betyder, at besøgende ‘browsere ved efterfølgende besøg kan tjene disse aktiver fra besøgende’ lokale computere i stedet for at downloade dem ved hvert besøg.

Mange WordPress-cache-plugins tilbyder allerede browser-cache, herunder WP Super Cache, WP Rocket og WP Fastest Cache.

Server skalerede billeder

Et skaleret billede er et billede, der er perfekt størrelse til de dimensioner, du bruger det til – vi har et helt indlæg om konceptet med skalerede billeder over på ThemeIsle.

En nem måde at servere skalerede billeder på WordPress er igen med Optimole-plugin – det kan automatisk gøre arbejdet for dig, så dine billeder altid skaleres perfekt uanset hvilken enhed en besøgende bruger.

Angiv billeddimensioner

Denne involverer HTML – du vil specificere den faktiske bredde og højde på et billede, når du integrerer det.

For eksempel…

Ikke optimal:

Optimal:

WordPress vil gøre dette som standard, når du indsætter billeder i editoren, men du vil sørge for at specificere billeder, du bruger andre steder (som i et plugin).

Komprimer HTML, CSS og JavaScript

Dette er teknisk set tre separate regler, men jeg klumper dem sammen, fordi det grundlæggende koncept er det samme.

Minificering involverer at fjerne unødvendige tegn i dit websteds kode uden at ændre dets funktionalitet. For eksempel at fjerne hvide rum og linjeskift.

Nogle WordPress-performance plugins, som WP-raket, inkluderer minificering. Eller du kan bruge gratis Autoptimér plugin for at mindske dit websteds kode.


Autoptimize Autoptimize

Forfatter (e): Frank Goossens (futtta)

Nuværende version: 2.7.2

Sidst opdateret: 21. maj 2020

autoptimize.2.7.2.zip


94% Vurderinger


1.000.000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver

Undgå omdirigeringer af destinationssiden

URL-omdirigeringer er nyttige til at dirigere trafik. Du vil dog undgå at bruge dem, hvis det overhovedet er muligt, fordi de vil bremse dit websted.

For at løse dette skal du sørge for, at alle dine interne links går direkte til den aktuelle URL – ikke stole på omdirigeringer for at rette ting. For eksempel, hvis du automatisk omdirigerer http://yoursite.com til https://yoursite.com for at tvinge SSL-brug, skal du sørge for, at du altid linker til HTTPS-versionen af ​​dit websted for at undgå unødvendige omdirigeringer..

Udskyd parsing af JavaScript

Når du taler om sideindlæsningstider, er hvor hurtigt dit websted bliver synligt ligesom, hvis ikke mere, vigtigt end hvor lang tid det tager hele dit websted at indlæse.

JavaScript kan bremse dette ved at tvinge besøgende ‘browsere til at pause med at gengive siden til at downloade og analysere JavaScript. Dette er grunden til, at du ofte ser det kaldes render-blokerende JavaScript.

For at løse dette, skal du prøve at udskyde parsing af JavaScript, så dit websted først begynder at indlæse / analysere det JavaScript, når den synlige del af dit websted allerede er indlæst.

WP Rocket indeholder et indbygget værktøj, der hjælper dig med at gøre dette. Eller du kan bruge gratis Async JavaScript-plugin, som kommer fra den samme udvikler af plug-in-autotimering.


Async JavaScript

Forfatter (e): Frank Goossens (futtta)

Nuværende version: 2.20.03.01

Sidst opdateret: 1. marts 2020

async-javascript.2.20.03.01.zip


92% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

Kombiner billeder ved hjælp af CSS-sprites

Dette er en avanceret teknik, der giver dig mulighed for at kombinere flere billedfiler til en enkelt fil ved hjælp af CSS. Dette giver dig mulighed for at reducere antallet af HTTP-anmodninger, der kræves for at indlæse din side.

Du bør ikke bruge CSS-sprites til alle dine billeder, fordi der er negative SEO- og tilgængelighedsmæssige konsekvenser (fordi du ikke kan tilføje alt-billedtekst mere). I stedet skal du kun bruge CSS-sprites til dekorative billeder, f.eks. Logoer på dine klienter eller sociale delingsikoner.

Desværre er der ingen plugin til automatisk at konfigurere CSS-sprites – du skal gøre det manuelt. Sådan gør du.

Aktivér komprimering

Vi talte allerede om billedkomprimering tidligere, men dette "kompression" henviser til komprimering af alle dine websteds filer på serverniveau ved hjælp af noget, der kaldes Gzip-komprimering.

I gennemsnit kan Gzip-komprimering skrumpe størrelsen på dit websteds filer med ca. 70%.

Mange WordPress-ydeevne plugins kan hjælpe dig med at aktivere Gzip-komprimering, herunder WP Rocket, WP Super Cache og WP Fastest Cache. Eller du kan bruge det enkle og gratis Aktivér Gzip-komprimeringsplugin for en dedikeret løsning.


Aktivér Gzip-komprimering

Forfatter (e): Moki-Moki Ios

Nuværende version: 1.0.3

Sidst opdateret: 8. maj 2020

enable-gzip-compression.1.0.3.zip


86% Vurderinger


20.000 + Installationer


3.0.1Requires

2. Fanen YSlow

Din YSlow-score følger en lignende tilgang til din PageSpeed-score, den bruger bare et andet sæt regler til at teste imod. Listen er lidt mindre – fanen YSlow på GTmetrix indeholder kun 19 regler.

Ligesom din PageSpeed-score får hver regel sin egen score, og din samlede score er baseret på det vægtede gennemsnit af disse scoringer.

GTmetrix hastighedstest YSlow fane

Her er nogle af de mest almindelige anbefalinger, som du vil støde på …

Brug et indholdsleveringsnetværk (CDN)

En CDN fremskynder dit websteds sideindlæsningstider ved at levere dit websteds statiske indhold fra et netværk af servere over hele verden. Lær mere i dette indlæg.

Du kan bruge til at tjene dine billeder via et CDN den gratis Optimole-plugin. Sådan bruges et CDN til alle dine websteds statiske filer, CloudFlare er også en god mulighed.

Sammenligning af top CDN-tjenester ��

Komprimer JavaScript og CSS

Jeg dækkede dette allerede i PageSpeed-afsnittet. Du kan minimere din CSS og JavaScript med et dedikeret plugin som Autoptimize. Eller mange WordPress-performance-plugins inkluderer også deres egne minifikationsfunktioner.

Komprimere komponenter

Dette er det samme som "Aktivér komprimering" anbefaling fra fanen PageSpeed. Du kan ordne det ved at aktivere Gzip-komprimering.

Mange WordPress-cache-plugins inkluderer en Gzip-komprimeringsfunktion. Eller du kan bruge den dedikerede Aktivér Gzip-komprimeringsplugin.

Undgå webadresseomdirigeringer

Dette er det samme som "Undgå omdirigeringer af destinationssiden" i PageSpeed.

Forsøg altid at linke til den aktuelle URL på en side i stedet for at stole på omdirigeringer for at flytte folk til den rigtige destination.

Reducer DNS-opslag

Besøgende browsere skal udføre en DNS-opslag for hvert domæne, som dit websted har indhold fra.

Du har altid mindst én DNS-opslag til dit eget sted. Men hvis du bruger eksterne tjenester på dit websted (som Google-skrifttyper eller Google Analytics-sporingsscript), vil disse resultere i yderligere DNS-opslag.

To løsninger er at:

 • Fjern den eksterne tjeneste, hvis den er unødvendig
 • Prøv at hostes selv indholdet, hvis det er muligt, som at være vært for Google-skrifttyper på din egen server i stedet for at stole på Google Font-CDN. Dette plugin kan hjælpe.

Foretag færre HTTP-anmodninger

Du vil se HTTP-anmodninger mere detaljeret i Vandfald fanesektion (det næste).

3. Fanen vandfald

Det Vandfald fanen er lidt avanceret, men det er et meget nyttigt værktøj til at forstå, hvordan de forskellige dele af dit websted indlæses, og hvor der muligvis er små flaskehalse, der bremser hele dit websted.

Når du åbner Vandfald fanen, ser du en liste over hver enkelt HTTP-anmodning til denne side (disse er "Anmodning" fra GTmetrix resultatsammendrag).

Hvert objekt på din side er en separat HTTP-anmodning. For eksempel:

 • Hvert billede er en HTTP-anmodning (medmindre du bruger CSS-sprites!)
 • Hver CSS- eller JavaScript-fil er en HTTP-anmodning
 • Alle eksterne scripts, som du indlæser (som Google Analytics) vil også være mindst en HTTP-anmodning
 • etc.

Alt i alt betyder færre HTTP-anmodninger generelt et hurtigere-indlæst websted.

Som du ser, når du ser på listen, tager hver HTTP-anmodning en anden mængde tid at indlæse og indlæses i en anden rækkefølge (nogle vil endda blokere andre) – så hvis du kan finde og fjerne langsom indlæsning HTTP-anmodninger, kan du gøre en stor forskel i dit websteds sideindlæsningstider.

Du kan se detaljerne for hver HTTP-anmodning, når du holder musepekeren over den. For eksempel tog dette marokkanske kikærtebillede 102,4 ms at indlæse:

GTmetrix hastighedstest vandfaldsanalyse

Du kan også bruge filter- og søgemulighederne øverst til at finde specifikke HTTP-anmodninger. Hvis du f.eks. Søger efter wp-indhold / plugins, kan du finde HTTP-anmodninger, der er tilføjet af dit WordPress-websteds plugins.

Du kan endda grave yderligere for at finde anmodninger fra specifikke plugins. For eksempel vil søgning i wp-indhold / plugins / elementor dukke op alle anmodninger fra Elementor sidebygger plugin:

Søgning i vandfaldsanalysen

Hvis du finder ud af, at et plugin tilføjer en masse langsom-indlæst HTTP-anmodninger og ikke giver dig meget fordel, kan du overveje at fjerne det og finde et bedre alternativ.

4. Fanerne Timings, Video og History

Jeg vil gruppere de sidste tre faner i GTmetrix hastighedstesten sammen, fordi du sandsynligvis ikke vil bruge dem så ofte, og jeg tror ikke, at de kræver en dyb sammenbrud.

tider

Det tider fanen giver dig flere detaljer om, hvor lang tid det tager at nå forskellige målinger for belastningstid. Du kan også finde disse oplysninger i vandfaldskortet – the tider fane gør det bare lidt lettere at visualisere.

Hvis du holder musepekeren over en af ​​metrikkerne, vil GTmetrix vise en beskrivelse nedenfor, der fortæller dig, hvad det betyder:

Fanen Timinger

video

Hvis du har aktiveret sideindlæsning af videoer, da du startede din test, kan du se disse videoer i video fanen.

Du kan også bremse dem ned til 1/4 af den originale hastighed for at se tingene mere detaljeret.

Videoer er nyttige, fordi de giver dig mulighed for ikke kun at se, hvornår dit websted indlæses, men også hvordan dit websted indlæses. Hvilke dele af dit websted er for eksempel først synlige? Er der nogle underlige fejl under lastning som en "flash af ustyleret indhold"? Dette er nyttige ting at vide, når du optimerer dit websteds ydelse.

Historie

Endelig, hvis du tester en side flere gange, skal Historie fanen giver dig mulighed for at se resultaterne fra tidligere tests, så du kan analysere, hvordan tingene har ændret sig over tid.

Det gemmer alle test for denne side i de sidste 30 dage. Derefter slettes de historiske testresultater.

Hvis du f.eks. Foretager nogle justeringer for at forbedre dine GTmetrix-hastighedstestresultater, kunne du se, hvordan disse ændringer oversættes til reelle sidetidstidsforbedringer:

GTmetrix hastighedstest historiske resultater

Få mere ud af GTmetrix-hastighedstesten

Hvis du vil få mest muligt ud af GTmetrix-hastighedstestværktøjet, skal du gå ud over opsummeringsfeltet og grave i nedenstående detaljer.

Du ønsker ikke at blive for hængt på dine GTmetrix-resultatresultater, men forslagene, der går ind i scorerne, giver nogle nyttige vejledninger om områder, hvor dit websteds optimering af præstationer muligvis mangler.

Derudover Vandfald fanen er et fantastisk værktøj til at grave i specifikke aspekter af dit websteds ydelse, f.eks. at finde billeder, scripts eller plugins, der har en overdreven effekt på dit websteds sideindlæsningstider.

Hvis du ønsker at grave i WordPress-ydeevne mere detaljeret, kan du tjekke vores samling af 11 måder til at fremskynde WordPress.

Har du nogle dvælende spørgsmål om, hvordan du tester dit websted med GTmetrix? Efterlad en kommentar, så prøver vi at hjælpe det.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector