Sådan administreres flere WordPress-websteder (gør det på den nemme måde med disse 5 værktøjer)

Sådan administreres flere WordPress-websteder (gør det på den nemme måde med disse 5 værktøjer)

Sådan administreres flere WordPress-websteder (gør det på den nemme måde med disse 5 værktøjer)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Administrering af et enkelt websted er en hård koncert; at køre flere på én gang kan være ligefrem kaotisk. �� Uden de rigtige værktøjer til styring af flere WordPress-websteder kan vigtige opgaver som sikkerhedskopieringer og opdateringer glide gennem revnerne.


I denne artikel sammenligner vi fem af vores foretrukne værktøjer til styring af flere WordPress-websteder, så intet glider af dig.

Vi viser dig også, hvordan du bruger dem til at hjælpe dig med at bestemme, hvilken der passer bedst til dine behov.

Lad os hoppe ind!

Sådan administreres flere WordPress-websteder

Fem bedste løsninger til styring af flere WordPress-websteder (I ET NUTSHELL)

Værktøjet, du beslutter at bruge, afhænger af de funktioner, du har brug for for at forenkle din arbejdsgang. Her er en hurtig oversigt over, hvad tjenesterne tilbyder og prisen for hver:

Værktøj
Gratis mulighed?
Self-host eller tredjeparts platform
Pris for præmieplaner **
* Begge indstillinger tilbyder gratis prøveperioder, og BlogVault kræver ikke et kreditkort
** De billigste planer, der understøtter flere websteder
*** Du kan bruge disse løsninger gratis til ubegrænsede websteder med adgang til begrænset funktionalitet
ManageWPTredjeparts platformPremium-udvidelser starter ved $ 1 pr. Websted
MainWPSelf-vært239,88 $ om året for ubegrænsede websteder og adgang til enhver udvidelse ***
InfiniteWPSelf-vært147 dollars om året for op til 10 steder og adgang til enhver udvidelse ***
CMS-chef❌ *Tredjeparts platform96 dollars om året for op til 5 steder
BlogVault❌ *Tredjeparts platformStart fra $ 16 for op til 5 steder med adgang til begrænsede funktioner

Hvis du vil have fuld opdeling af disse services funktioner, skal du fortsætte med at læse!

Fem bedste løsninger til styring af flere WordPress-websteder (FULL)

For hver løsning viser vi dig nøjagtigt, hvordan det fungerer, og hvad det tilbyder, så du kan vælge den bedste mulighed for dig. Lad os hoppe ind!

1. ManageWP

administrere flere WordPress-websteder: managewp

ManageWP tilbyder en bred vifte af værktøjer, der forenkler styring af flere WordPress-websteder.

Ved hjælp af denne service kan du linke et næsten ubegrænset antal WordPress-websteder og også holde øje med tilgængelige opdateringer, præstationsoptimeringer, sikkerhed, kommentarer og mere.

Med ManageWP får du adgang til en masse gratis værktøjer til alle dine tilknyttede websteder.

Nogle funktioner, såsom sikkerhedskopier, søgemaskineoptimering (SEO), oppetidsovervågning og automatiseret sikkerhed og kontrol af ydelser, er dog kun tilgængelige på en ‘betaling per sted’ -basis.

Alligevel kan ManageWP drastisk skære ned på den tid, du bruger på at opdatere alle dit websteds komponenter lige ud af boksen. Det tilbyder dig også en gratis sikkerhedskopi pr. Websted om måneden, og du kan logge på ethvert af dine dashboards med et enkelt klik. Tanken er at gøre ManageWP til det centrale knudepunkt for hvert WordPress-sted under din ledelse.

⚙️ Sådan bruges ManageWP

Tilmeld dig først en gratis ManageWP-konto. Når du har adgang til dit dashboard, får du et hurtigt overblik over alle ventende opdateringer, kommentarer og tilgængelige effektivitetsoptimeringer:

ManageWP-kontrolpanelet.

Du kan til enhver tid tilføje flere websteder ved at klikke på Plus (+) ikonet i øverste venstre hjørne af dit instrumentbord. For at oprette forbindelse til et websted skal du konfigurere og aktivere AdministrerWP’s Worker-plugin.

Når plugin er aktivt, skal du vende tilbage til dit ManageWP-instrumentbord og klikke på Plus-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen. Tjenesten beder dig derefter angive dit websteds URL og WordPress-legitimationsoplysninger:

Tilføjelse af et nyt websted til ManageWP for at administrere flere WordPress-websteder.

Hvis Worker-plugin er aktivt, vil ManageWP tage sig af resten. Dit websted vises derefter under din liste over egenskaber. Du kan tjekke på enkelte steder ved at holde musen hen over fanen Find et websted øverst på skærmen:

Håndtering af flere WordPress-websteder ved hjælp af ManageWP.

Selvom du kan håndtere mange opgaver fra hovedskærmen ManageWP, vil du også bruge lidt tid på hvert websteds fane. Herfra kan du mikromane aspekter af webstedets vedligeholdelse:

Inspicering af individuelle websteder på ManageWP.

At komme i gang med ManageWP er helt enkelt, hvilket gør det til en nem anbefaling, hvis du værdsætter brugervenlighed.

�� Pris og detaljer

ManageWP er gratis at bruge til et næsten ubegrænset antal websteder. Imidlertid er mange funktioner kun tilgængelige som betalte tilføjelser per sted. Du kan finde en komplet liste over tilføjelser på den dedikerede prisside, men for eksempel:

 • On-demand-sikkerhedskopier ($ 2 pr. Websted)
 • SEO-overvågning ($ 1 pr. Websted)
 • Oppetidsovervågning ($ 1 pr. Sted)
 • Automatiske ydelseskontrol ($ 1 pr. Websted)

Tjenesten tilbyder også bundtetilbud for brugere, der administrerer over 25 websteder.

2. MainWP

administrere flere WordPress-websteder: mainwp

MainWP er et open source-værktøj, der giver dig mulighed for at administrere flere WordPress-websteder. For at bruge det udpeger du et websted, der skal fungere som dit centrale knudepunkt. Ved hjælp af denne service kan du oprette forbindelse til dine websteder, styre alle ventende opdateringer, overvåge oppetid, oprette sikkerhedskopier, køre sikkerhedsscanninger og mere.

Ud over disse funktioner giver MainWP dig også mulighed for at overvåge fejllogfiler, finjustere dit websteds .htaccess-filer, administrere brugere, overvåge SSL-certifikater sammen med utallige andre opgaver.

MainWP er dog afhængig af plugins for at forbinde dine websteder. Selvom det primære plugin er gratis, er der nogle udvidelser, du skal betale for. Vi kommer nærmere ind på dette aspekt senere.

⚙️ Hvordan bruges MainWP

Som vi bemærkede, kræver MainWP, at du bruger en WordPress-opsætning som dit centrale hub. Vi anbefaler at bruge en splinterny WordPress-installation, der ikke bruges til at være vært for et live websted.

For at udpege et WordPress-sted som dit hub skal du først installere MainWP Dashboard plugin:

MainWP-plugins.

Når plugin er aktivt, starter det en konfigurationsguide – vi springer over dette i øjeblikket – og tilslutter et nyt sted manuelt. Sådan ser MainWP-betjeningspanelet ud:

MainWP-betjeningspanelet.

Inden du kan oprette forbindelse til et nyt sted, skal du installere MainWP-barn plugin på det. Når plugin er aktivt, skal du vende tilbage til MainWP-betjeningspanelet og klikke på knappen Nyt sted øverst på skærmen:

Tilføjelse af et nyt sted til MainWP for at administrere flere WordPress-websteder.

MainWP beder om dit websteds URL og legitimationsoplysninger, før du kan klikke på knappen Tilføj websted. Hvis det lykkes, vises dit websted i MainWP-hub:

Inspicerer et websted med MainWP.

Ud af porten giver MainWP dig meget mere information om dine tilsluttede sider end andre WordPress-styringsværktøjer. For at få adgang til det fulde udvalg af funktioner skal du dog konfigurere nogle udvidelser. Flere vigtige MainWP-udvidelser er gratis, herunder opetidsovervågning, backup og scanningsværktøjer, som hjælper med at holde omkostningerne nede.

�� Pris og detaljer

Selvom MainWP i sig selv er gratis, er flere nyttige udvidelser kun tilgængelige, hvis du køb en Pro-licens:

 1. Månedlig pakke: Praktisk set ubegrænsede websteder for $ 19.99 pr. Måned.
 2. Levetidspakke: Et engangsgebyr på 399 dollars netto giver dig næsten et ubegrænset antal sider.

Samlet set tilbyder de gratis MainWP-plugins og -udvidelser tilstrækkelig funktionalitet til at konkurrere med uafhængige tjenester såsom ManageWP. Medmindre du har brug for adgang til specifikke udvidelser, behøver du muligvis ikke at købe en premium-licens.

3. InfiniteWP

administrere flere WordPress-websteder: infinitewp

InfiniteWP ligner MainWP, da du bliver nødt til at udpege et websted som dit centrale hub. Du kan derefter oprette forbindelse til dine WordPress-websteder som normalt og administrere vigtige aspekter af din daglige drift.

Med den gratis version af InfiniteWP kan du opdatere alle dit websteds komponenter på en gang, generere og gendanne sikkerhedskopier og få adgang til hvert instrumentbræt med et enkelt klik.

Ud over dette tilbyder InfiniteWP en bred vifte af ekstra funktioner, der kun er tilgængelige for premium-planer. Dette inkluderer migrering af websteder, scanninger af malware, overvågning af oppetid og mere.

⚙️ Hvordan bruges InfiniteWP

For at bruge InfiniteWP skal du download deres installationsprogram plugin. Når du har ZIP-filen, skal du uploade og installere den på det websted, du vil bruge som din hub. Når du aktiverer plugin, vil det spørge dig, hvor du vil installere InfiniteWP-administrationspanelet:

Valg af, hvor InfiniteWP-panelet skal installeres.

Bemærk, at i modsætning til med MainWP, overtager InfiniteWP-panelet ikke hele websitet. Du vil stadig være i stand til at bruge dit centrale hub som et live site, hvilket er et dejligt touch.

Under installationsprocessen vil plugin bede dig om at oprette en ny database:

Oprettelse af en ny database til InfiniteWP.

Du skal også konfigurere nye loginoplysninger, før du får adgang til administrationspanelet. Det skal være tomt, så din første opgave er at oprette forbindelse til et af dine websteder. Når du tilføjer et nyt websted gennem dit InfiniteWP-panel, vil det bede om dets URL, logininfo og aktiveringsnøgle:

Tilføjelse af et nyt websted til InfiniteWP for at administrere flere WordPress-websteder.

For at forbinde et websted skal du installere og konfigurere InfiniteWP-klient plugin på det. Aktivering af plugin giver en unik aktiveringsnøgle:

Din InfiniteWP-aktiveringsnøgle.

Når du har tilføjet et websted, kan du se, om der er tilgængelige opdateringer på det primære InfiniteWP-betjeningspanel. Du kan også flytte musen over hvert tilsluttet sted for at se dets detaljer, tilføje nye indlæg eller generere en ny sikkerhedskopi:

Inspicerer et websted med InfiniteWP.

Selvom InfiniteWP tilbyder en masse muligheder for at administrere flere WordPress-websteder, efterlader dens interface meget at ønske. Hvis du dog kun fokuserer på funktionaliteten, er det ikke en dårlig mulighed.

�� Pris og detaljer

Selve InfiniteWP-pluginet er gratis, og du kan bruge det til at forbinde alle de websteder, du administrerer. Uden en licens er du dog begrænset til at få adgang til opdateringsstyring, oprettelse af backup og loginfunktioner med et enkelt klik. Her er en hurtig nedbrydning af præmielicenser:

 1. Forret: Op til 10 websteder for $ 147 om året
 2. Udvikler: Op til 20 websteder for $ 247 om året
 3. freelancer: Op til 50 websteder for $ 347 om året
 4. Bureau: Ubegrænset websteder for $ 447 om året

Selvom premium-versionen af ​​InfiniteWP tilbyder lignende funktionalitet som MainWP, er sidstnævnte en betydeligt billigere mulighed med et bedre interface.

4. CMS-chef

administrere flere WordPress-websteder: cms-kommandant

CMS Commander er meget unik blandt flere WordPress-webstedsadministrationsværktøjer. På overfladen er det en lignende premium-service, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine websteder og bruge et centralt dashboard til at administrere dem.

CMS Commander tilbyder dog masser af funktioner, som du ikke kan se med andre løsninger. For eksempel understøtter det flere tilknyttede programmer ud af boksen, så du kan medtage tilknyttede links i dine indlæg, mens du redigerer dem. Det giver dig også mulighed for at administrere annoncer, spore backlinks og mere.

Hvad mere er, CMS Commander inkluderer det grundlæggende, du ville forvente at finde, såsom backuphåndtering, bulkopdateringer, brugeradministration, login med et klik og andre..

⚙️ Hvordan bruges CMS Commander

CMS Commander er en tredjepartstjeneste, der giver dig mulighed for at oprette en konto til at administrere dit WordPress-websted. Den første opgave er at vælge en plan og indtaste dine betalingsoplysninger.

Priserne varierer afhængigt af hvor mange websteder du ønsker support til, men de tilbyder alle gratis forsøg. Når du har fået adgang til dit CMS Commander-betjeningspanel, kan du straks tilføje et nyt websted:

Tilføjelse af et nyt websted til CMS-chef for at administrere flere WordPress-websteder.

Som normalt skal du opsætte et plugin på et målwebsted for CMS Commander for at etablere en forbindelse:

CMS Commander-plugin.

Når du opretter forbindelse til et websted, kan du overvåge kritiske målinger fra dit CMS Commander-betjeningspanel. Disse inkluderer backlinks, din Google PageSpeed ​​Insights score, tilgængelige opdateringer og mere:

Overvågning af et websted ved hjælp af CMS Commander.

Alt i alt tilbyder CMS Commander en af ​​de mest brugervenlige grænseflader, vi har prøvet indtil videre. Det føles ligesom at bruge dit oprindelige dashboard, kun du kan administrere flere WordPress-websteder fra et enkelt panel.

�� Pris og detaljer

CMS Commander tilbyder a bred vifte af planer afhængigt af hvor mange websteder du vil administrere og admin-konti, du vil oprette. Her er dens startplaner for at give dig en idé om, hvor meget du skal budgettere:

 1. Op til fem websteder for $ 8 pr. Måned
 2. Op til ti websteder for $ 12 per måned
 3. To ekstra brugere og op til 20 websteder for $ 16 om måneden

Hver plan indeholder en 14-dages prøveversion, der giver dig adgang til alle funktioner i CMS Commander.

5. BlogVault

administrere flere WordPress-websteder: blogvault

Ved første øjekast virker BlogVault som en supercharged backup-løsning. Når du først begynder at grave i dens funktioner, begynder det imidlertid at ligne et fuldt værktøj til at administrere flere WordPress-websteder.

Med BlogVault får du sikkerhedskopier af dit websted, der går tilbage et helt år. Du får dog også adgang til indbygget iscenesættelsesfunktionalitet, daglig malware-scanning, oppetid og ydeevneovervågning, tofaktorautentisering (2FA) til dine websteder og mere.

Sikkerhedsfunktionaliteten er førsteklasses og giver værktøjer til hærdning af websteder, en firewall i realtid og mange andre sikkerhedsrelaterede elementer. Når det kommer til mere generel webstedsadministration, vil du undersøge de kraftfulde rapporteringsmuligheder – hver kan også automatiseres og planlægges.

Derudover tilbyder BlogVault også en-klik-opdatering til dine plugins og temaer. I betragtning af det generelle funktionssæt er det klart, at BlogVault ikke har noget at frygte fra andre WordPress-administrationsplatforme.

⚙️ Sådan bruges BlogVault

For at komme i gang skal du tilmelde dig en gratis syv-dages BlogVault-prøveperiode, som ikke kræver dine betalingsoplysninger. Når du har fået adgang til dit kontrolpanel, skal du indtaste URL’en til det websted, du vil oprette forbindelse, og BlogVault beder dig om at konfigurere forbindelsesplugin. Tjenesten kan endda tage sig af plugin-opsætningen, hvis du giver den dine loginoplysninger.

Tilføjelse af et nyt websted til BlogVault for at administrere flere WordPress-websteder.

Nu synkroniserer BlogVault dit websted med sin platform og udfører den første sikkerhedskopi:

Synkronisering af dit websted med BlogVault.

Du kan til enhver tid overvåge tilgængelige sikkerhedskopier ved at vælge et sted på din liste. Fra denne side kan du også migrere eller gendanne en af ​​dine sikkerhedskopier:

Håndtering af et websteds sikkerhedskopier ved hjælp af BlogVault.

Fra denne samme skærm får du også adgang til alle de øvrige funktioner i BlogVault. Aktivering af den sikkerhedsindstilling, du ser ovenfor, aktiverer for eksempel daglige malware-scanninger til dit websted. Som vi bemærkede, har BlogVault masser af funktioner, der kan hjælpe dig med at administrere og vedligeholde hele dit websted, så vi anbefaler at du arbejder dig igennem for at finde ud af, hvad du kan gøre..

�� Pris og detaljer

BlogVault tilbyder en bred vifte af planer afhængigt af hvor mange websteder du vil administrere. Her er nogle af planerne, så du ved, hvad du kan forvente:

 1. Personlige planer: Support til et websted med priser fra $ 7,40 til $ 20 per måned (afhængigt af de ønskede funktioner).
 2. Small Business-planer: Support til op til fem websteder med priser fra $ 16 til $ 45.

Selvom Small Business-planer giver dig mulighed for at administrere flere websteder, er en stor del af tjenestens funktionalitet begrænset til dyrere indstillinger.

Hvilket er det bedste værktøj til at administrere flere WordPress-websteder?

For at sammenfatte, her er vores fem øverste forslag til styring af flere WordPress-websteder:

ManageWP og BlogVault er vores top valg, hvis du værdsætter brugervenlige grænseflader. Sidstnævnte tilbyder dog ikke en gratis mulighed, og deres priser er kun det værd, hvis du vil administrere et stort antal websteder.

MainWP og InfiniteWP giver meget mere funktionalitet end de andre værktøjer på denne liste. Alligevel er MainWP miles bedre, når det kommer til brugervenlighed, og det tilbyder flere funktioner gratis.

Endelig, CMS-chef er et interessant valg, hvis du kører flere tilknyttede eller indholdstunge websteder, og du vil administrere alle dine indlæg ved hjælp af en central hub.

Har du spørgsmål om, hvordan du administrerer flere WordPress-websteder? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector