Komplet selvstudie: Sådan oprettes et medlemssted på WordPress

Komplet selvstudie: Sådan oprettes et medlemssted på WordPress

Komplet selvstudie: Sådan oprettes et medlemssted på WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Medlemskabssider (på WordPress) er et virkelig interessant koncept, og især når det kommer til at finde en unik måde at levere premium-indhold til dit publikum eller kunder.


Når du ser på det, er der næppe nogen anden metode derude, der giver dig fuld kontrol over, hvilken del af dit indhold brugerne kan få adgang til. For eksempel med et standardprodukt eller en bog er en sådan kontrol simpelthen ikke mulig. Folk har en tendens til at gå rundt i bøger og andre former for fysiske produkter. Men i de fleste tilfælde vil de ikke videregive deres oplysninger om medlemskabssite.

Derfor er ideen om medlemswebsteder på WordPress i sig selv stor, forudsat at du – eller virksomheden, du bygger webstedet for – har det rigtige indhold til at dele på et medlemsbasis.

I denne vejledning vil vi dække alle ind og outs på medlemswebsteder, og hvordan vi bygger dem på WordPress. Vi vil gå igennem hele processen trin for trin, lige fra et tomt WordPress-sted til et fuldt funktionelt WordPress-websted.

Komplet selvstudie: Sådan oprettes et medlemssted på WordPress

Oversigten

For det første er emnet ikke så let, som du måske tror. At opbygge et medlemssted på WordPress handler om meget mere end bare at installere og aktivere en masse plugins og derefter håbe på, at ting skal tage sig af sig selv.

Hvad der virkelig betyder noget her, er at vælge de rigtige plugins, som alle håndterer deres specifikke opgaver, derefter konfigurere dem korrekt, og derefter oprette dit WordPress-indhold og binde det hele sammen.

Så hvad jeg skal gøre her, er netop det – hvilke medlemskab plugins man skal vælge, og hvordan man konfigurerer dem korrekt.

Trækene ved et ordentligt medlemssted på WordPress

Lad os begynde med at tage et minut til at diskutere, hvorfor WordPress oprindeligt ikke var beregnet til at køre et medlemswebsted.

"Vent, hvad?!"

Hold fast, hvad jeg faktisk mener er ikke, at WordPress ikke kan bruges til at køre et stort medlemskabswebsted. Jeg mener kun, at det bare ikke var ment til det formål, da platformen oprindeligt blev oprettet.

Men vi kan overvinde WordPress ‘mangler ved at skabe en dejlig kortfattet og brainstorming over, hvad vi virkelig ønsker at opnå med vores skabelse.

Her er nogle af detaljerne om WordPress, der skal adresseres / løses:

1. Manglen på korrekte loginformularer, front-end-registrering eller brugerprofilsider i WordPress som standard.

Okay, jeg ved, at alle kan registrere en konto på et WordPress-sted ved at gå til webstedets /wp-login.php?action=register-sektion, men det er ikke præcis, hvad vi ønsker.

Så på vores WordPress-medlemswebsted har vi brug for en front-end-registreringsformular, der ligner Facebook’s (som om den er beregnet til normale mennesker) og ikke som noget, der er beregnet til udviklere.

Det samme gælder for login-sider og brugerprofilsiderne. Mens hver bruger på et WordPress-sted har adgang til webstedets /wp-admin/profile.php-sektion, kan normale mennesker igen opleve problemer med at finde sig vej til admin-panelet.

2. Manglen på yderligere brugerroller.

I WordPress får du kun én fornuftig brugerrolle, som du kan tildele dine medlemmer – abonnent. Men hvad nu hvis du har flere medlemsniveauer? Hvad hvis du har flere medlemsprogrammer på det samme sted? Hvad hvis du vil give dine medarbejdere medlemskonti?

I sidste ende skal vi blot have en måde at oprette yderligere brugerroller på.

3. Ingen mulighed for at indstille, hvem der ser hvad der på webstedet.

WordPress har bare grundlæggende adgangskodebeskyttelsesfunktionalitet og "privat indhold" status når det kommer til beskyttelse af indlæg og sider. Dette er ikke noget, vi kan køre et WordPress-websted med godt medlemskab fra. Vi er nødt til at udvide standardindholdsstrukturen ved at have en bedre mekanisme til at indstille, hvilket indhold der er låst og hvad der er tilgængeligt for alle.

4. Ingen avanceret kontrol over menuerne.

De fleste medlemswebsteder offentliggør meget indhold og kategoriserer det på forskellige måder (f.eks. Baseret på tilgængelighedsdato, emne osv.). Alt dette betyder, at vi også skal have en form for avanceret menustyring. Noget, der giver os mulighed for at vise visse menuindstillinger til bestemte grupper af brugere og skjule dem for de andre.

Okay, så vi har en liste over WordPress-problemer, som vi er nødt til at overvinde, hvis vi endda vil kalde vores side et medlemssted. Så lad os nu diskutere en ting mere, og det er den type medlemskabsside, vi opbygger.

Dette er hvad 90 procent af mennesker har brug for fra et WordPress medlemskabswebsted

Jeg gætter på, at den bedste måde at tackle dette emne – så alle kan drage fordel af – er at skabe et standardt medlemsmiljø, der er sandsynligvis hvad 90 procent (det er en gæt, forresten) af webstedsejere har brug for, når de planlægger at indføre et medlemskab komponent i deres forretning.

Derfor skal vi gøre nøjagtigt følgende:

 • Opret et medlemssted på WordPress, der gør det muligt at levere / gennemføre et onlinekursus. Dette er den mest populære form for et medlemswebsted. Det giver webstedsejeren mulighed for kun at levere premium / eksklusivt indhold til dem, der har tilsluttet sig webstedet, og ikke gøre det tilgængeligt for offentligheden.
 • Der vil være en hovedtype af medlemsbrugere, der blot kaldes medlemmer. Strukturen af ​​webstedet skal dog give os mulighed for at tilføje andre medlemsniveauer i fremtiden, hvis det er nødvendigt.
 • Medlemmer vil være i stand til at registrere sig via en front-side uden at skulle gå ind på wp-admin.
 • Medlemmer vil også være i stand til at redigere deres profiler og logge ind fra front-end.
 • Login vil ske hovedsageligt med e-mail.
 • Hvert medlem skal angive grundlæggende detaljer om sig selv (f.eks. Fornavn, efternavn, land, e-mail).
 • Der vil kun være eksklusivt indhold tilgængeligt for medlemmer.
 • Medlemmer vil se forskellige menupunkter.
 • Vi har brug for en mulighed for at tilpasse de e-mails, som nye medlemmer får, når de abonnerer.
 • Efter login er medlemmet omdirigeret til medlemsområdet’s hjemmeside.

Trin 1: Hent plugins

Bemærk. Løsningen præsenteret her inkluderer en blanding af plugins. To af dem er gratis, og den tredje er en PRO-version af et gratis plugin, der er tilgængeligt i WordPress-biblioteket. For at få den fulde funktionalitet, som vi diskuterer her, har du brug for den PRO-version. Hvis du imidlertid bare vil komme i gang og lære, hvordan du starter et funktionelt medlemsskabssted på WordPress, vil den gratis version også gøre det.

Dette er de plugins, vi skal arbejde med:


Medlemmer – Medlemskab & Brugerrolleditor-plugin

Forfatter (e): MemberPress


94% Vurderinger


200.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Mere info

members.3.0.8.zip

Nuværende version: 3.0.8

Sidst opdateret: 30. april 2020


94% Vurderinger


200.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Medlemmer – Medlemskab & Brugerrolleditor-plugin


Brugerregistrering & Brugerprofil – Profilbygger

Forfatter (e): Cozmoslabs


94% Vurderinger


50.000 + Installationer


WP 3.1 + Kræver

Mere info

profile-builder.3.1.7.zip

Nuværende version: 3.1.7

Sidst opdateret: 4. maj 2020


94% Vurderinger


50.000 + Installationer


WP 3.1 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Brugerregistrering & Brugerprofil – Profilbygger

Vi bruger pro-versionen for de bedste resultater.

Nav Menu-roller

Forfatter (e): Kathy Darling


98% Vurderinger


100.000 + Installationer


4.5.0Requires

Mere info

nav-menu-roles.1.10.1.zip

Nuværende version: 1.10.1

Sidst opdateret: 26. marts 2020


98% Vurderinger


100.000 + Installationer


4.5.0Requires

WordPress.org-pluginside


Nav Menu-roller

Når du har downloadet dem og aktiveret dem, skal du gå til næste trin.

Trin 2: Oprettelse af ekstra brugerroller

Okay, så som standard giver WordPress dig en håndfuld brugerroller: Abonnent, bidragyder, forfatter, redaktør, administrator. Disse roller er beregnet til at regulere, hvem der kan redigere / få adgang til hvad på bagsiden af ​​et WordPress-sted. De er dog ikke helt optimerede til at arbejde med front-end-brugere (også kendt som dine medlemmer), så vi har brug for nogle ekstra roller.

Dette gøres med Medlemmer plugin. Gå til wp-admin Brugere | Roller og klik på Tilføj ny.

Lad os kalde vores første rollemedlem, sådan:

1

På den Rolleegenskaber liste, lad bare en ting kontrolleres: læs.

På dette tidspunkt skal du have den ekstra rolle synlig i rollemanageren på Brugere | Roller:

3

Trin 3: Oprettelse af front-end-registrering og login

Det er her det andet plugin – Profilbygger – kommer i spil.

Lad os først gå til Profil Builder | Generelle indstillinger for at sikre, at de grundlæggende parametre alle er indstillet korrekt. Her er hvad jeg gik med:

4

Som du kan se, tillader jeg alle at logge ind med e-mail såvel som brugernavnet til vores WordPress-medlemswebsted. Overlader dette til "kun e-mail" kunne ulempe for de eksisterende brugere – redaktører og forfattere, der muligvis har deres konti på webstedet.

Også tingene med adgangskoder. Det er mit eget valg at gå med mindst seks tegn, og adgangskodestyrken er mindst "svag." Du er velkommen til at vælge den mulighed, der giver mening for dig.

Derefter Profil Builder | Indstillinger for administratorlinje fane. Dette er, hvad jeg råder dig til at vælge der:

5

Administrationslinjen er en oprindelig WordPress-ting, og jeg tror bare ikke, at medlemmer har brug for at se det.

Nu er det tid til at vælge de krævede profilfelter for medlemmerne. For at gøre dette, gå til Profil Builder | Administrer felter.

Som standard er der en masse ting der, men jeg vil slippe af med det meste ved at klikke på linket Slet, der er i den sidste kolonne i tabellen.

6

Når jeg er færdig, er det dette, jeg har tilbage med:

7

På dette tidspunkt kan vi oprette vores første frontformular – registreringsformularen.

Eftersom det er WordPress, kan dette gøres via den almindelige sideredigeringsgrænseflade, så bare gå til Sider | Tilføj ny og indtast alle de oplysninger, du ønsker (sandsynligvis et godt øjeblik til at forklare, hvad brugeren tilmelder sig).

Hvad jeg har på min registreringsside er ret enkel:

8

Den korte kode, du ser der, sørger for, at den, der registrerer, vil blive tildelt til "Medlem" rolle. Kortkoden igen:

[wppb-register rolle ="medlem"]

Når jeg udgiver denne side, er det sådan, det ser ud i front-end (standardtemaet):

9

Okay, så nu hvor vi har registreringssiden op, er det tid til at vise loginformularen et eller andet sted.

Den mest åbenlyse placering ville være et af stedets widgetområder. Så jeg skal bare gå til Udseende | Widgets og brug Profil Builder Login-widget. Konfigurationen er temmelig enkel:

10

Derudover vil jeg også oprette en brugerdefineret login-side og placere denne kortkode på den:

[Wppb-login]

Dette tager sig af visning af login-formularen på en separat side. (Vi bruger denne side på et senere tidspunkt).

Trin 4: Oprettelse af frontend-profilredigering

Selvom kun en håndfuld brugere drager fordel af en sådan mulighed, skal du give en måde for medlemmerne at ændre deres oplysninger. Det er her profilredigeringssiden kommer i spil.

Igen, lad os gå til Sider | Tilføj ny og opret profilsiden. Min profilside er endnu en meget enkel oprettelse. Hovedelementet på det er denne kortkode:

[Wppb-edit-profil]

Jeg foretager også nogle justeringer i en af ​​de tilpassede blokke, der er synlige under sidens hovedredigeringsfelt:

11

Dette sikrer, at kun medlemmer kan redigere deres profiler.

Den aktuelle formular til redigering af profilen ligner meget registreringsformularen, så der er ikke meget at tale om her.

Trin 5: Oprettelse af låst indhold

Kernen i ethvert medlemswebsted på WordPress er naturligvis det indhold, der udelukkende er tilgængeligt for medlemmerne.

Ligesom en demonstration skal jeg oprette en side, der bliver min "Medlemskabsområde Startside" og en side, der fungerer som et underområde. Enkle ting … alt gjort gennem Sider | Tilføj ny. Det eneste, jeg skal gøre, når det kommer til adgangskontrol, er at vælge det rigtige felt i Indholdstilladelse boks (se billedet ovenfor).

Hvor bredt eller hvor dybt du vil gå ind i begrebet medlemskabsindhold er selvfølgelig op til dig. WordPress og de plugins, vi bruger her, kan håndtere uanset størrelse på dit medlemsområde. Årsagen til at jeg opretter bare to enkle sider er, at det er nok til at demonstrere, hvordan tingene fungerer.

Trin 6: Oprettelse af en brugerdefineret menu

Det næste trin på vores liste er at oprette en brugerdefineret menu, der viser alle vores medlemslink.

I stedet for at gøre det til en enkel menu, viser vi faktisk visse links baseret på medlemskabsstatus for den person, der i øjeblikket ser webstedet. Sej?

Det er her den sidste plugin kommer i spil – Nav Menu-roller.

Det sjove starter ind Udseende | Menuer.

Opret en menu normalt, og kald den, siger, medlemsområdet. Vælg alle dine medlemssider, og tilføj dem til menuen, sådan:

14

Nu den sjove del – at gøre undersider tilgængelige baseret på medlemsniveauer.

Når du klikker på pil ned ved siden af ​​ethvert menupunkt, er det dette, du ser:

15

Disse ekstra indstillinger giver dig mulighed for at tildele ethvert adgangsniveau baseret på brugerens medlemskabsstatus. Her er mine indstillinger for hver af siderne:

 • Medlemskab Login: Visningstilstand – Loggede ud brugere.
 • Registrer: Visningstilstand – Bruger, der er logget ud.
 • Rediger din profil: Displaytilstand – Alle; Adgangsrolle – medlem.
 • Medlemskabsområde Startside: Visningstilstand – Alle; Adgangsrolle – Medlem (plus rollerne som forfatter, redaktør, administrator).
 • Andet medlemsafsnit: Displaytilstand – Alle; Adgangsrolle – Medlem (plus rollerne som forfatter, redaktør, administrator).

Når dette er gjort, lad os føje menuen til sidebjælken og se, hvordan den ser ud. Her er standardversionen – ingen er logget ind:

17

Og med et medlem logget ind:

16

Trin # 7: Tilpasning af e-mail-meddelelser og omdirigeringer

For at få dette trin til at fungere, bliver vi nødt til at aktivere nogle yderligere moduler i Profilbygger plugin. Dette gøres i Profil Builder | moduler. Især har vi brug for dem:

18

Først tilpasning af e-mail-meddelelser.

Hvorfor dette gøres? Årsagen er enkel, vi ønsker bare ikke standard, "Velkommen til min side" e-mails, når nogen abonnerer. Tilpasning af disse meddelelser er et must-do for at give dine medlemmer en virkelig optimeret oplevelse og få dem til at føle sig velkomne fra første dag.

Så for at få dette til at gå, gå til Profil Builder | Bruger e-mail Customizer.

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse meddelelser til forskellige registreringsscenarier, som: standardregistrering, registrering med e-mail-bekræftelse, registrering med administratorgodkendelse, meddelelse om brugergodkendelse, e-mail om nulstilling af adgangskode og et par mere.

19

Lad os derefter tage os af de omdirigeringer, der sker efter visse handlinger udført af medlemmerne. Dette gøres i Profil Builder | Tilpassede omdirigeringer afsnit.

Der er en masse interessante ting, du kan gøre der, men jeg vil bare eksperimentere med følgende:

20

Her sætter jeg bare en grundlæggende "efter login" omdirigering, der fører medlemmet til Medlemskabsområdets hjemmeside.

Og den anden del:

21

Her tager jeg sig af de standard WordPress login-og registreringssider. Hvad dette gør er, at det omdirigerer alle, der forsøger at få adgang til wp-login.php. Dette er en dejlig touch for at beskytte din WordPress back-end.

Dette lukker temmelig meget omfanget af vores demo til medlemskabssider. Men hold fast …

Hvad med lærerne?

Som du kan se her, fokuserer vi ikke meget på indholdsskabere. Jeg tror, ​​at denne del af jobbet stadig bedst gøres indenfor wp-admin. Det meste af tiden bliver størstedelen af ​​arbejdet alligevel håndteret af en person / administrator.

Bemærk, at med den nuværende konfiguration diskuterer vi ikke, hvordan vi håndterer betalinger eller på anden måde bygger dit websted på en måde, der giver dig mulighed for at debitere dine medlemmer for at have deltaget. Lige nu kan enhver tilmelde sig, når de har udfyldt registreringsformularen.

Konklusion

Så det er det! På dette tidspunkt er vores medlemssted på WordPress komplet og klar til at byde nye medlemmer velkommen.

For at være ærlig med dig var jeg ved at komme ind i hele denne proces nysgerrig, hvis jeg virkelig kunne oprette et funktionelt medlemsskabssted med WordPress-plugins, ingen hjælp udefra og bare ved at gå gennem indstillingerne og optimere tingene undervejs. Men meget snart blev jeg virkelig imponeret over evnerne i disse tre plugins og hvor funktionelt det endelige produkt ville være.

Jeg mener, alle disse former, omdirigeringer, indholdslåsning osv. Disse funktioner er virkelig alt hvad du har brug for for at opbygge et websted med virkelig kvalitetsmedlemskab til dine mennesker.

Men hej, det er bare min mening. Så hvad tror du? Er medlemswebsteder noget, du enten er villig til at teste dig selv eller tilbyde dine kunder?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector