Knapper til opfordring til handling: Sådan optimeres dem i WordPress til maksimale konverteringer

Knapper til opfordring til handling: Sådan optimeres dem i WordPress til maksimale konverteringer

Knapper til opfordring til handling: Sådan optimeres dem i WordPress til maksimale konverteringer
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Det er vigtigt at tiltrække besøgende til dit websted, men det er det ultimative mål at konvertere dem til kunder og abonnenter. Opkaldsknapper er det første trin på den konverteringsrejse, og hvis de ikke er optimeret, flytter de besøgende deres markører mod en anden fane i stedet.


For at lokke besøgende til at lære mere om dine produkter og tjenester, skal din første opkaldshavn være at optimere dine opkald til handling-knapper for at maksimere konverteringer. Ved at gøre dette vil du gøre en massiv indflydelse på din konverteringsfrekvens for relativt lidt indsats.

I dette indlæg vil vi udforske de forskellige måder at finpudse dine opfordring til handlingsknapper for at holde besøgende klikke på alle de rigtige steder.

Men først skal vi præcisere, hvad en opfordring til handling-knap er:

Hvad er en opfordring til handling-knap?

Knapper til opfordring er et almindeligt webstedselement, og du har næsten helt sikkert nogle på dit websted allerede.

Enhver knap på dit websted, der beder den besøgende om at handle straks betragtes som en opfordring til handling-knap. For eksempel passer en knap, der beder den besøgende om at lære mere, perfekt til regningen.

Amazons Tilføj i kurv og Køb nu med 1-klik-knapper er to velkendte eksempler:

Se Amazons knapper til opfordring til handling

Som du kan se, er en opfordring til handling-knappen ideel til at få din besøgende fra et sted som din destinationsside, til et sted som din checkout-side.

Nu hvor vi har konstateret, hvad en opfordring til handling-knap er, lad os undersøge, hvordan vi optimerer dem til øgede klikfrekvens.

Sådan oprettes opfordring til handlingsknapper i WordPress

Hvis du bruger WordPress, anbefaler vi det brugervenlige MaxButtons-plugin til at hjælpe dig med at opbygge, optimere og teste forskellige opfordringsknapper.


WordPress Button Plugin MaxButtons WordPress Button Plugin MaxButtons

Forfatter (e): Max støberi

Nuværende version: 7.13.4

Sidst opdateret: 10. februar 2020

maxbuttons.7.13.4.zip


98% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 4.8 + Kræver

For at lære, hvordan du får mest muligt ud af dette plugin, ThemeIsle har en enkel guide.

alternativt, ButtonOptimizer.com er en browserbaseret opfordring til handling-builder, der kan håndtere alle dine opfordring til handling-knapbehov. Det er et utroligt nemt værktøj at bruge, så du kan downloade dine knapper som CSS-kode for at indsætte direkte på dit websted eller i form af PNG-billeder:

ButtonOptimizer.com hjælper dig med at optimere opfordring til handlingsknapper

Endelig, hvis du leder efter e-mail-opt-ins, kan du vælge imellem dem som OptinMonster, LeadPages, SumoMe, eller Trives fører, som tilfældigvis sammenlignes og kontrasteres i vores roundup her.

Sådan optimeres knapperne til opfordring til handling

For at gøre dit opkald til handlinger bedst muligt, hvad angår konverteringer, er her fire elementer, du skal fokusere på:

1. Størrelse

Større er ikke altid bedre, men når det kommer til opfordring til handlingsknapper, har større en tendens til at få de fleste klik – en hypotese om, at webdesignspecialister hos Smashing Magazine læne sig mod.

Desuden forklarer de, at en vigtigere opfordring til handling-knap er, jo større skal den være i sammenligning med andre sådanne knapper. Dette vil naturligvis først lede besøgende opmærksomhed på de mest vitale knapper først. Her er et eksempel på den klare fremtrædelse af en Shop Now-knap sammenlignet med en mindre vigtig opfordring til handling:

Se to Nike CTA-knapper

Selvfølgelig vil du stadig undgå at gøre dit opkald til handlingsknapper ulasteligt store, eller du risikerer at irritere dit publikum.

2. Farver

Undersøgelser har vist at den farve, du vælger til dine opfordring til handling-knapper, kan spille en stor rolle i deres succes.

Afhængig af farveskemaet på dit websted, skal du vælge en livskraft frem for enkelheden. I særdeleshed, rødfarvede knapper er vist at give de bedste resultater.

Visning af en rød CTA-knap

Hemmeligheden er dog ikke nødvendigvis i selve farven. I stedet er det den måde, din knap skiller sig ud mod resten af ​​dit websted på, som gør det mere attraktivt. Som Derek Halpern (grundlæggeren af ​​sociale udløsere) demonstrerer underholdende, hvad der skiller sig ud, bliver klikket:

3. Ordlyd

Ifølge Hubspot, verb er nøglerne til øget klik til opkald til handling. De siger endda, at indhold, der begynder med verb, genererer flest andele på Twitter.

Sådanne verb kan omfatte:

 • Købe
 • Butik
 • Lære
 • Besøg

Hvert af de ord, der er anført ovenfor, påberåber sig en slags handling, så vælg en der passer, og rulle med den. For eksempel går Apple til en enkel, men effektiv opfordring til handling her:

Visning af Apples CTA-knap

I samme artikel anbefaler Hubspot også at holde sig væk fra komplekse ord og tekniske jargon i dine opfordring til handlingsknapper. I stedet skal du holde dig til en kort, sød og handlingsmæssig knapkopi. Hvis det er let at læse, er det lettere at forstå og lettere at klikke på.

4. Placering

Placeringen af ​​dit opkald til handlingsknapper betyder meget, som marketingeksperterne på Unbounce påpeger. De udforskede psykologien bag hvor man bedst kan placere opfordring til handlingsknapper; udfordrer ideen om at "over folden" er den eneste vej at gå.

I stedet skal du gøre tre ting:

 • Brug flere opkald til handling-knapper til at opdele sider og mind besøgende om deres næste opkaldsport, når de ruller.
 • Ring op til handlingsknapper direkte ved siden af ​​eller under informative dele af din webside. Dette producerer en forestilling i den besøgende, at det at klikke på knappen til opfordring er det næste, mest naturlige trin.
 • Eksperimenter med placeringen, selv under folden på dit websted. Eksempel:

Visning af Yahoos sidebar CTA-knap

Når vi taler om eksperimentering, så lad os nu se på, hvordan du tester variationer i opfordring til handling-knap for optimale resultater.

Sådan testes dine opfordring til handlingsknapper

For virkelig at få mest muligt ud af dine opfordring til handlingsknapper, skal du teste dem iterativt. Hvorfor? Fordi hvad der ikke måles, kan ikke forbedres! Vores faste anbefaling er at A / B test din vej til perfekt optimerede knapper.

For at hjælpe med at starte din A / B-testkampagne har WPMU DEV afrundet et antal de bedste WordPress A / B split-testværktøjer.

Konklusion

Knapper til opfordring er livsgrundlaget for dit websted. Uden dem ved besøgende ikke, hvor de skal gå næste – hvilket betyder, at de ender med at forlade dit websted helt.

For at sikre, at dine opfordring til handlingsknapper lokker dine besøgende i stedet for at afvise dem, skal du sørge for at optimere dine opfordring til handlingsknapper med:

 • Store knapstørrelser, der ikke ser modbydelige ud
 • Levende og kontrasterende farver, der skiller sig ud mod resten af ​​dit websted
 • Kort, sød og verbdrevet ordlyd
 • Intelligent og periodisk knapplacering

Har du eksperimenteret med nogen teknikker til at optimere opfordring til handlingsknapper? Fortæl os om de resultater, du så – eller ikke så – i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector