Integration af Google Maps med WordPress (How-To) – Intergeo Maps Plugin Review

Detaljerede kontaktoplysninger er altid vigtige for en websideejer, og især hvis webstedet blev bygget til et forretningsformål. Det uheldige faktum er, at vi aldrig skal stole på den besøgende "køre" at snuse rundt og finde kontaktdata på egen hånd. Dette er den slags information, der altid skal være direkte foran dem. Det gør det bare nemt for de besøgende at finde dig og kommunikere med dig effektivt.


Det er her Intergeo Maps-plugin kommer ind i billedet.

Kort sagt, vi har analyseret, hvordan dette plugin fungerer, og nu vil vi dele vores fund med dig.

De ting, du lærer her:

 • Hvad Intergeo Maps er
 • Hvad dens vigtigste funktioner er
 • Hvem har brug for Intergeo Maps-plugin, og hvorfor
 • Hvordan du kan få det
 • Hvordan det virker
 • Fordele og ulemper
 • Hvor meget det koster … okay, dette kan jeg fortælle dig med det samme … det koster intet ($ 0)

Intergeo Maps Plugin Review

Ansvarsfraskrivelse. Intergeo Maps er vores nyeste erhvervelse og det nyeste medlem af CodeinWP-familien.

Hvad er de vigtigste funktioner i dette plugin?

Intergeo Maps er et gratis WordPress-plugin, der tilføjer en Google Maps-komponent til dit websted og giver dig mulighed for at tilpasse den frit. Selvom det er gratis, giver det en række fordele. Det vigtigste er, at det giver dig mulighed for at bruge et fuldt funktionelt Google-kort på dit websted, hvilket betyder, at du kan dirigere enhver besøgende direkte til din virksomheds dørtrin.
INTERGEO
Gå til Intergeo-kort

Lad os først se på hovedfunktionerne i dette plugin:

 • EN kraftfuld UI-builder, der også er brugervenlig. Med det kan du hurtigt ændre alt, hvad du har brug for om kortet. Her er, hvad der kan gøres nøjagtigt med UI-builder:
  • indstil en startposition og zoomniveau,
  • juster kontrol og placering,
  • opsæt kortfarveformater ved hjælp af foruddefinerede farveskemaer eller brugerdefinerede farveindstillinger,
  • tilføj overlejringer – markører, rektangler, cirkler, polyliner og polygoner,
  • oprette ruter fra en adresse til en anden,
  • integrer AdSense, så du kan vise annoncer på kortene.
 • Du kan oprette Google maps ved hjælp af kortkoder. Standard kortkodeformularen er [intergeo] Din adresse [/ intergeo]. Men du kan tilføje andre attributter som højde, bredde, stil, zoom og osv.
 • Du kan oprette et kort med UI-byggeren. Og dette er den del, hvor du bliver nødt til at udforske plugins tilpasningsmuligheder.
 • Pluginet har en Kortbibliotek, hvor det holder hvert kort, du nogensinde har oprettet.

Hvem har brug for Intergeo Maps-pluginet, og hvorfor?

Dette plugin er muligvis et godt valg, hvis viser detaljerede oplysninger om et bestemt sted er et must for dig og for din virksomhed.

Rejserelaterede virksomheder kunne for eksempel bruge Intergeo Maps til at vise kørselsvejledning, cykelstier eller noget andet, der er lokaliseringsspecifikt. Kortene giver dig endda mulighed for at vise vejrinfo, hvis det er af værdi for dig.

Også, hvis din virksomhed er baseret på flere steder rundt om i landet eller endda verden, plugin hjælper dig med at fremvise alle dine kontorer og skabe forbindelser mellem dem.

Hvis du spørger mig, den vigtigste ting, der adskiller dette plugin er, at det tilbyder et stort udvalg af funktioner – funktioner, som det let kan opkræves for – og alligevel gør det gratis. Hvis du har brug for et avanceret sæt muligheder for at vise din virksomheds placering, adresse og forskellige indholdsdata, er Intergeo Maps muligvis den rigtige løsning for dig.

Hvordan kan du få dette plugin?

Som med de fleste gratis WordPress-plugins, kan installationen håndteres enten direkte fra dit dashboard (gå til plugins, Klik på Tilføj ny, og indtast plugin-navnet der), eller ved at gå til plugins officielle side på https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Hvordan virker det?

Når du har installeret plugin, skal du blot åbne dashboardet og derefter gå til den side eller post, hvor du vil indsætte kortet. Klik på Tilføj medier, og i venstre bjælke ser du Intergeo kort. Det er her det sjove starter!

Grænsefladen:

intergeo general

Som du kan se, er der masser af tilpasningsmuligheder i højre sidebjælke. Du kan ændre, hvordan hele kortet ser ud, legendes placering, markører, retninger og dimensioner, detaljerede oplysninger om vejret og trafikken og et par andre interessante muligheder.

I det første afsnit, Positionering & Zoom, kan du indstille en bestemt kortposition og -visning sammen med et vist zoomniveau. Du kan også beslutte, om du vil have dit kort, der kan trækkes, og markere midten med en rød prik.

Kortvisningen kan ændres til vej, terræn, satellit eller hybrid. I Zoomimg, du kan ændre zoomområdet værdi. Hvis du ønsker en nærmere eller yderligere visning af et specifikt punkt på kortet, kan du ændre disse numre.
positionering og zoom

I Controls, du vælger positionen for hvert enkelt element på kortet. For eksempel kan du flytte kontrollerne Zoom, Panorering, MapType og SteetView:

controls1

I styles, kan du vælge kortets dimensioner. Du kan vælge bredden og højden og kortets farve. Du kan også indstille en enkel kant.

Derudover kan du vælge indstillingen Tilpasset stil og bruge din egen styling til hele kortet.

stilarter

Hvis du vil påpege nogle specifikke punkter eller steder på kortet (for at gøre dem mere synlige), kan du desuden tegne forskellige geometriske figurer (rektangler, cirkler, polygoner og markører) via Overlays afsnit. Klik bare på figurmenuen, der vises øverst på kortet, og start tegningen, hvad du har brug for.

overlejringer

I Kørselsvejledning, Du kan indstille en sti mellem to punkter på kortet. Du kan også vælge, hvilken slags sti der skal vises: til cyklister, fodgængere, offentlig transport eller biler.
retninger

Eksempel resultat af dette:

retning

Sidst men ikke mindst kommer Intergeo Maps-pluginet med AdSense-integration. Dette kan være nyttigt, hvis du vil tjene penge på dit websted mere ved at vise kontekstrelaterede annoncer. Naturligvis afhænger nytten af ​​denne del af din forretningsmodel og dit formål med webstedet.

Eksempel anvendelse:

[intergeo] Bukarest, Rumænien [/ intergeo]
Når du er færdig med alle tilpasningsmulighederne, kan du placere kortet et sted på dit websted. Når du først klikker på "Indsæt i posten" knap, a kortkode vises i din teksteditor. Den lille kortkode er faktisk dit kort.

Skriv din adresse inde i kortkoden og kortet henter det med det samme.

Bundlinjen

Okay, det er tid til at liste fordele og ulemper ved dette plugin og dele den endelige dom.

 • Det er gratis.
 • Brugervenlig og let at bruge interface.
 • Hvis du ikke har brug for et komplekst kort, kan du blot bruge standardkortkoden.
 • Du kan oprette personlige og flotte kort til at bære dine "Underskrift."
 • De visuelle elementer ser fantastiske ud og tæt på virkeligheden.
 • Hvis du har brug for at forudsige vejret på dit kort, giver det dig en sådan mulighed.
 • Du kan præsentere din placering på kortet på en meget detaljeret måde og fremhæve forskellige individuelle informationsstykker relateret til det.
 • Det åbenlyse … hvis du bare har brug for det enkleste kort på dit websted, kan du stadig få det hurtigere bare ved at gå direkte til Google Maps og få en integreret kode.

I sidste ende er Intergeo Maps et fantastisk plugin. Det tilbyder nyttige funktioner og muligheder, uanset hvad du vil vise på dit kort. Det kan være særlig nyttigt for virksomhedsejere med fysiske placeringer, hvor kunderne faktisk kan dukke op og banke på døren.

Hvad synes du? Har du testet det endnu?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map