4 nye sager til kreativ brug om, hvordan du automatiserer din tilstedeværelse af sociale medier via WordPress (aldrig før offentliggjort)

4 nye sager til kreativ brug om, hvordan du automatiserer din tilstedeværelse af sociale medier via WordPress (aldrig før offentliggjort)

4 nye sager til kreativ brug om, hvordan du automatiserer din tilstedeværelse af sociale medier via WordPress (aldrig før offentliggjort)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Lad os starte med noget temmelig indlysende – det er naturligvis vigtigt at dele dit indhold på sociale medier. Hvem har faktisk tid til virkelig at gøre det til en virkelig bevidst og tænkt gennem praksis?


Grundlæggende, selvom vi ved, at det er noget meget værdifuldt på lang sigt, har vi det svært at bruge vores tid og opmærksomhed til det dagligt..

Så ind kommer automatisk deling af indhold til sociale medier. I sig selv er det faktisk ikke så svært at gøre det fra dit WordPress-sted. Der er forskellige værktøjer. Det enkleste: du kan få Jet pakke og indstil det til at få fat i det nyeste på din blog og derefter dele det, eller Genoplive Old Post at gøre det samme med dine arkiverede indlæg. Udført og færdig.

Dette er dog kun toppen af ​​isbjerget, og der er meget mere, der kan gøres med hensyn til automatisk deling.

Dog er det første spørgsmål, hvorfor skulle du endda automatisk dele ting på sociale medier? Hvad er pointen?
Automatiser din tilstedeværelse på sociale medier via WordPress

Der er et par ting, som vi kan opnå med smart auto-deling. Her er de fordele, du kan få efter at have implementeret de brugssager, som vi skal diskutere i dag:

 • opbygge reelle relationer med påvirkere i din niche,
 • har al din indsats for oprettelse af indhold – på tværs af flere platforme – taget hånd om og deles automatisk til dine sociale mediaprofiler,
 • spare tid ved at samle alle firmainyheder og dele dem til en enkelt eller flere sociale mediestreams (firmaprofiler),
 • få ro i sindet ved at konfigurere automatisk deling af ting, du ved, du skal dele, men har tendens til at glemme det.

Ovenstående lyder måske ikke så klart lige nu, men jeg lover, at du finder mindst en af ​​følgende brugssager virkelig nyttige til dine behov. Videre:

1. Hvordan man opbygger forhold til påvirkere via indhold, der automatisk deles

Først og fremmest, hvad vi automatisk deler er deres indhold – dine indflydelsesindhold – og ikke dit eget indhold.

Sådan fungerer det:

For at begynde har du brug for et standard WordPress-websted og vores Genoplive netværk plugin. Jeg burde sandsynligvis have nævnt dette tidligere. Vi er meget stolte af dette plugin, og det er det, der gør det muligt for mig at bringe dig alle disse sociale medier automatiseringssager i dag. Du kan få det her (præmie; forskellige tilgængelige licenser), og her er en dybdegående vejledning til installation af plugin og konfiguration af det.

Kerneideen bag denne særlige tilgang er at (1) vælg din influencer (r), (2) noter dig alle deres indholdsfeeds (fra deres blogs, YouTube-kanaler, uanset hvad) og derefter (3) del dem automatisk, når der er noget nyt, mens du også fortæller dem, hvor meget trafik de får gennem dine delinger.

Lyder måske lidt indviklet, så lad os nedbryde tingene:

a) Vælg influencere og feeds

Hvad vi har brug for for at gøre alt dette arbejde er direkte links til dine indflydelsesrige RSS-feeds. Disse burde være lette at komme forbi.

 • For de fleste WordPress-blogs kan du finde RSS-feed-URL ved blot at tilføje feed i slutningen af ​​webstedets hoved-URL (f.eks. Https://www.codeinwp.com/blog/feed/).
 • For YouTube-kanaler kan dette gøres ved at gribe kanalens ID fra dens URL og derefter tilføje det i slutningen af ​​denne: https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=. I ThemeIsle’s tilfælde er feed-URL’en derfor https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCAQcBsP3h6p5yXgFap4LEGA
 • Du kan også følge en lignende metode for at finde RSS-feedlink til andre platforme.

Bemærk: Mens du teknisk set kan prøve at køre efter mere end en eller to påvirkere ad gangen, skal du sandsynligvis ikke. Når vi går ovenover, siger tre personer, gør det temmelig tydeligt, at du automatiserer ting, og det behøver du ikke nødvendigvis.

Når det er sagt, kan du gå efter flere feeds fra en enkelt influencer. Den bedste fremgangsmåde er sandsynligvis at liste alle hovedfeeds fra en given person. For nogle mennesker er deres Medium-feed ofte en ompost af deres vigtigste blog. I dette tilfælde ønsker du ikke begge dele.

b) Opsæt Revive Network for at gøre dig bemærket

Som jeg nævnte, er målet her ikke kun at dele andre menneskers indhold, men også med subtile lade disse mennesker vide, hvor meget trafik de får på grund af dig. Nøgleordet her er subtilt.

Hvad du gør er at starte med at oprette Revive Network normalt. Integrer det først med dine egne sociale medieprofiler – så det ved, hvor det skal deles indhold.

Fortsæt derefter med at tilføje din influencer indholdsfeeds. Igen, her er den komplette vejledning til plugin.

konto tilføj
tilføj RSS-feeds

Det næste trin er at indstille tidsplanen og fortælle Revive Network, hvor ofte det skal være på udkig efter nye ting at dele.

Jeg vil anbefale følgende indstillinger:

 • se efter nyt indhold hver tredje time (ikke nødvendigt at gøre det oftere),
 • del bare et indlæg (hvis din influencer offentliggør flere stykker indhold på kort tid, er de sandsynligvis kun forskellige versioner af den originale, og vi behøver ikke at dele dem alle),
 • delingsintervaller – hvor ofte du skal dele indhold med dine feeds – indstil dette til hvad der fungerer til din profil,
 • rens alt indhold efter 12-24 timer.

indstillinger 1

På dette tidspunkt sporer Revive Network de feeds, du har tilføjet, og analyserer dem for nyt indhold. Hver gang der dukker op noget i influencerens feeds, sender Revive Network en andel på sociale medier baseret på din skabelon. Når vi taler om:

skabelon 1

Målet her ville være at få dine skabeloner til at lyde naturlige og bruge nogle korte introer, der vil gå før hver deling. På samme tid kan du bruge "Magiske tags," som derefter erstattes, før aktien startes. For eksempel en skabelon som denne:

{omtale} skriver om "{titel}". Læs mere her {link_w_utm}

Vil blive forvandlet til noget lignende:

@codeinwp skriver om "August 2017 WordPress News". Læs mere her https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/

Nu om "bliver bemærket" en del:

Så aktierne alene er måske ikke nok til at få dig på nogens radar. For at forbedre dine chancer skal du bruge brugerdefinerede UTM-tags i dine aktier.

Noget, du måske har bemærket ovenfor, er, at når vi delte indholdet, brugte vi Magic Tag {link_w_utm}. Dette tager den direkte URL, der peger på personens indhold og tilføjer et tilpasset UTM-tag til det.

F.eks. Konverteres en URL som https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/ til https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/?utm_source = karol_twitter.

Dette giver dig en enorm fordel:

Hver gang nogen ser din tweet og følger med til indflydelsesindholdets indhold, vil den påvirkende se din henvisning i deres webstedsanalyse. Ligesom:

Trafik

Sandheden er, at mange mennesker er besat af analytics. Og selvom ikke, så kontrollerer de i det mindste deres statistik hver uge eller deromkring. Når alt kommer til alt er det at være bevidst i deres online indsats det, der først og fremmest fik dem til at påvirke.

Så når disse henvisningsnumre er fyldt op over tid, er der en stor chance for, at influencer vil bemærke dem. Dette gør det til gengæld lettere for dig at nå ud til dem med alt hvad du måtte have og sandt sige, at du har været opmærksom og delt deres indhold i et stykke tid.
Trello

Du kan nemt indstille tilpassede UTM’er i Revive Network. Og selvom du ikke ændrer nogen af ​​standardindstillingerne, udfylder plugin stadig UTM-tags baseret på dit websteds URL.

UTM

Generelt er det en enorm fordel for folk at kunne se, hvem der taler om dem i deres UTM’er, og du kan meget godt drage fordel af det.

Netværk er alt – ikke en overdrivelse. Som Bill Widmer for eksempel delte i et af vores nylige indlæg her på bloggen, kan du citere:

Jo mere dit netværk vokser, jo lettere bliver det at promovere dit arbejde, og jo flere muligheder kommer naturligvis din vej.

Fremragende eksempel: Min freelanceskrivningskarriere tog et massivt opsving i januar. Jeg var i stand til at komme ind i en Slack-gruppe bestående af nogle af de mest kendte marketingfolk og forfattere på nettet.

Min indkomst tredoblet næsten natten over. De gav mig muligheder, som jeg aldrig ville have drømt om.

2. Pas på al din indsats for oprettelse af indhold på et sted

Som jeg nævnte tidligere, er det meget simpelt at indstille nogle grundlæggende autodeling til dit websteds hovedindhold – du kan bare installere Jetpack (eller hvad du ellers ønsker) og være færdig med det på få minutter.

Når du først begynder at bidrage til en masse andre steder, er det her tingene bliver mere komplicerede.

For eksempel er det ikke ualmindeligt, at folk blogger, mediumeres, YouTubing, podcasting og deltager i forskellige fora på samme tid. Og selvfølgelig skal alt dette indhold få en vis kærlighed på sociale medier. Når alt kommer til alt ønsker du, at folk enten skal se dig, fortsætte med at vende tilbage til mere af dit indhold eller simpelthen ikke glemme, hvorfor de fulgte dig i første omgang.

Så hvordan konfigurerer du en pålidelig autodeling for alt det?

En åbenlyst løsning, Buffer, som du sandsynligvis er ganske bekendt med. Den måde, det fungerer på, er enkel – du sender bare et link, og det tilføjes til din kø. Eller en funktion, der er en relativt ny tilføjelse til Buffer, kan du nu tilføje hele RSS-feeds til det, gennemgå, hvad der kommer ind, og derefter beslutte, hvad der deles, og hvad der afvises.

Buffer har imidlertid også sine ulemper. Specifikt er der 12 sådanne ulemper hvert år. Her er mine:

Indrømmet, $ 10 om måneden er ikke nøjagtigt meget – omtrent to og en halv flade hvide kaffe på Starbucks – men det føles stadig lidt svært at mage for mig.
Bufferregninger

Og misforstå mig ikke; Hvis Buffer er dit yndlingsværktøj nogensinde, skal du sandsynligvis fortsætte med at bruge det. Jeg forstår… og som du kan se, er jeg stadig en betalende kunde. Det er fint.

Det, jeg gerne vil præsentere dig i dag, er imidlertid kun et alternativ – noget at overveje, hvis du måske leder efter en billigere løsning eller efter noget, du helt kan styre fra top til bund.

Lad os se, hvordan det fungerer:

a) Saml alle dine indholdsfeeds

Den måde, du kommer i gang her, ligner, hvordan vi gjorde influencer-opsætningen, men denne gang arbejder du med dine egne feeds.

Begynd med at liste alt, der er et originalt indholdsfeed af dig. Hvis du f.eks. Bruger din Tumblr-blog til bare at nævne dit vigtigste blogindhold, behøver du ikke at angive det Tumblr-feed her, ville dette dybest set være en duplikat.

Nogle steder, hvor du muligvis offentliggør indhold:

 • din egen blog,
 • din forfatter feeds af blogs, som du bidrager med regelmæssigt,
 • din YouTube-kanal,
 • dine Medium og andre eksterne blogs,
 • dine forumprofiler, hvis de generelt er relevante for din tilstedeværelse på sociale medier.

b) Få det hele delt smart

Der er et par hovedmål, som vi ønsker at nå med denne opsætning:

 • Intet indholdsstykke bør overses.
 • Aktierne bør bogføres jævnt over tid. Vi vil ikke have, at det hele deles inden for, for eksempel, et par timer, og så ikke har noget resten af ​​ugen.

Så her er hvad du kan gøre:

Først skal du føje dine feeds til Revive Network normalt.

Opret derefter skabeloner. Men denne gang skal du huske, at du deler dine egne ting, så ordlyden skal afspejle det. Du kan bruge UTM-tags i dine skabeloner, men det er ikke så vigtigt på dette tidspunkt.

Når du opretter dine skabeloner, skal du linke dem til dine specifikke sociale medieprofiler – dem, der giver mening for et givet indholdsfeed.

Indstil derefter din tidsplan:

 • For denne skal du indstille checkintervallet til hvad der forekommer fornuftigt.
 • Antallet af poster, der skal deles, skal sandsynligvis kun være et.
 • Indstil dine Twitter- og Facebook-delingsintervaller til en værdi, der vil sikre dig, at du ikke løber tør for indholdet for hurtigt, og også at uanset hvad du deler får tilstrækkelig "lufttid."
 • Indstil renseintervallet til 0 – hold evigt.

indstillinger 2

På dette tidspunkt bliver alt dit nye indhold i kø og deles derefter i henhold til den plan, du har angivet. Alt på autopilot. Du behøver ikke bekymre dig om at dele for meget eller for lidt i en given periode.

3. Saml og del automatisk alle firmainyheder

Ideen her ligner noget den tidligere brugssag, men formålet er lidt anderledes. # 2 handlede om at promovere dig selv / dit brand på sociale medier – sørg for, at din sociale medieaktivitet er på spids, og at dit indhold bliver udsat for nye (og tilbagevendende) øjebolde.

Denne tjener et mere bredt formål – du når ikke kun nye læsere, men holder også dit team og dine partnere opdaterede med, hvad der sker i din virksomhed.

Det, vi skal gøre, er at samle alt indhold, der kommer fra virksomhedens forskellige afdelinger, og dele det på tværs af relevante sociale mediaprofiler.

a) Saml feederne

Hvert firma er forskellige, så det er svært for mig at give dig en kuglesikker liste, men generelt ønsker du at samle alle de feeds, der kan være relevante for enten en ekstern person – f.eks. en kunde – såvel som et teammedlem.

Disse inkluderer typisk firmablogs, interne opslagstavler, det sted, hvor virksomhedsmeddelelser normalt kan findes, alle offentligt stillede blogs og websteder, som virksomheden ejer, administrerende direktørs personlige blog eller Medium (hvis relevant) og så videre.

b) Konfigurer deling

Fra dette tidspunkt er opsætningen stort set den samme som i den tidligere brugssag. Det, vi ønsker at opnå, er, at intet overses, og på samme tid at holde aktierne jævnt over tid, i tilfælde af, at meget indhold kommer igennem i en kort periode.

Sæt skabeloner til side og tilføjer feeds, lad os fokusere på skemaet:

 • Generelt skal du sandsynligvis kontrollere for nyt indhold oftere. En halv time synes rimelig.
 • Indstil plugin til at dele et eller flere indlæg ad gangen (afhængigt af hvor meget indhold der produceres); Jeg vil dog ikke anbefale at indstille det til mere end tre.
 • Indstil intervaller til en værdi, der afspejler mængden af ​​indhold, som virksomheden normalt producerer.
 • Indstil rensning til 0 – opbevar indhold for altid, indtil det deles.

indstillinger 3

4. Gør dit liv lettere ved at konfigurere autodeling til enkelt formål

Lyder kryptisk. Her er hvad jeg mener:

Grundlæggende har alle noget, de ved, at de burde (eller vil være) deling, men enten glem det, eller så er der altid noget mere vigtigt på dagsordenen.

Nogle eksempler:

 • Måske er du en del af et voksende samfund, der ønsker at blive bemærket og kunne bruge lidt hjælp til at sprede deres ord (det være sig et forum, en blog, hvad som helst).
 • Måske har du en ven, hvis indhold du ikke er meget opmærksom på hver dag, men du stadig gerne vil hjælpe dem med at dele og dele deres ting uanset.
 • Måske arbejder du hos en virksomhed, hvis indhold du gerne vil dele hver gang imellem … ikke alt for ofte, men bare for at holde tingene aktive.

Alt det ovenstående er ting, der er vigtige for dig, ting, som du ikke vil overse, men også ting, som du måske ikke har tid til at håndtere manuelt.

Så det er her Revive Network kommer til at spille. Opsætningen er ikke anderledes end med de tidligere brugssager:

Du vælger dine feeds, opretter skabeloner, der forklarer hvad der sker, og indstiller derefter skemaet i overensstemmelse hermed.

Den ene ting, du kan gøre anderledes her, er at indstille delingsintervallet til en større værdi, måske hver anden dag eller deromkring. På den måde ser du aldrig din sociale mediaprofil spammet med indhold, hverken når din ven messer med deres RSS-feed ved et uheld, eller der bare er en tilstrømning af indhold i det samfund, du promoverer.

Hvis du vil, kan du stadig bruge UTM-tags for at sikre dig, at den, du promoverer, ved, at trafikken kommer på grund af dig.

Automatiserer du din udstationering på sociale medier?

Dette opsummerer vores liste over fire brugssager om, hvordan du automatiserer din tilstedeværelse på sociale medier ved hjælp af WordPress og Revive Network.

Jeg er nysgerrig, har du oprettet nogen form for automatisk udstationering til dine sociale medieprofiler i øjeblikket? Hvad synes du om det – jeg mener, er det cool i princippet, eller er du på hegnet med hele ideen?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector