11 måder at fremskynde WordPress-ydelse (OPDATERET)

11 måder at fremskynde WordPress-ydelse (OPDATERET)

11 måder at fremskynde WordPress-ydelse (OPDATERET)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

11 måder at fremskynde WordPress


Hvordan man fremskynder WordPress er bestemt et varmt emne i disse dage. Heldigvis er der adskillige teknikker, som du kan bruge til at få jobbet gjort. Så vores hensigt her er at liste hvert trick, vi kender til, der kan gøre dit WordPress-websted meget hurtigere.

Men først…

Dette er et gæstepost af Ahsan Parwez.

Hvorfor skal du fremskynde WordPress?

Der er mange grunde til at ringe alarmklokker, hvoraf nogle endda kan give dig store bekymringer:

 1. Søgemaskiner (som Google) rangerer websteder med hurtig indlæsningstider højere end dem med langsom indladning. Så hvis du vil forbedre din position i SERP’erne, bør forbedring af hastighed være en af ​​dine prioriteter.
 2. Undersøgelser har vist, at site-loading hastighed på mere end 2 sekunder resulterer normalt i, at ca. 47 procent af besøgende hopper ud fra webstedet. Så for at holde omkring halvdelen af ​​dine besøgende interesserede, skal du fremskynde din WordPress.
 3. Onlinekøbere er det mest utålmodige parti; de forventer, at siden indlæses inden for et sekund. Så hvis du driver en e-handelsbutik på WordPress, skal du bedre klar til at foretage større forbedringer, så din virksomhed kan være mere rentabel.

Sådan testes indlæsningstiden på dit websted?

Første ting først, skal du analysere den aktuelle indlæsningstid for dit websted. Husk, at denne hastighed kan variere fra side til side, da den afhænger af forskellige faktorer, nemlig:

 • størrelsen på den pågældende side,
 • hvor mange anmodninger det genererer,
 • om det er cachelagret eller ej,
 • og til sidst, hvilken slags indhold (statisk eller dynamisk) det er vært.

Hjemmesiden på et websted bruges normalt som benchmark til at teste belastningstiden. For at kontrollere hastigheden på et websted bruges følgende tre værktøjer meget på tværs af nettet:

 1. WebPageTest.org
 2. Tools.Pingdom.com
 3. PageSpeed ​​Insights (dette rapporterer ikke rigtig side om indlæsningstid, men fremhæver de elementer, du kan justere for at fremskynde WordPress)

Okay, det er på tide at begynde at tale noget! Her er de 11 måder at fremskynde WordPress:

1. Vælg en bedre udbyder af webhosting

Den største faktor, der påvirker hastigheden af ​​et websted, er hosting af dit WordPress-websted. Det kan synes som en god ide at være vært for dit nye websted på en delt hosting-udbyder, der tilbyder "ubegrænset" båndbredde, plads, e-mails, domæner og mere. Det punkt, som vi normalt glip af med hensyn til dette tilbud, er, at delte hostingmiljøer ikke leverer gode lastetider på spidsbelastningstider, og de fleste leverer ikke 99 procents driftstid i en given måned.

Delt hosting har en tendens til at levere en dårligere ydelse, fordi du deler den samme serverplads med utallige andre websteder, og der er ikke noget at fortælle, hvor mange ressourcer andre bruger. Desuden ved du ikke nøjagtigt, hvor godt serverne er optimeret.

Heldigvis er web-hosting-industrien avanceret med teknologi, og priserne på cloud-hosting-udbydere er faldet med tiden. I den nuværende tid kan du købe dedikerede sky-servere fra SiteGround, DigitalOcean, Amazon Web Services og endda Google Compute Engine til en nominel pris. Imidlertid kan opsætning af disse servere være en skræmmende opgave, da du er nødt til at indstille servere fra bunden. Der er webhost-udbydere som Cloudways (hvor jeg arbejder), der gør opgaven med at opsætte optimerede cloud-servere så let som klik og start.

2. Brug et let / WordPress tema / ramme

WordPress-temaer med en masse dynamiske elementer, skydere, widgets, sociale ikoner og mange flere blanke elementer er utroligt tiltalende for øjet. Men husk dette: hvis de har for mange elementer og højere sidestørrelser, vil de helt sikkert få din webserver til at slå et dumt.

Den bedste mulighed her er at bruge lette temaer. En løsning er at gå til et af standard WordPress-temaerne. En anden er at prøve noget lignende Neve, bygget af de samme fyre bag CodeinWP.


Neve Neve

Forfatter (e): Themeisle

Nuværende version: 2.7.1

Sidst opdateret: 21. maj 2020

neve.2.7.1.zip


96% Ratings


833.922 Downloads


2.7.1Version

Alternativt kan du til et funktionsrige websted også vælge et tema, der bruger en god ramme som Bootstrap eller Foundation.

3. Reducer billedstørrelser

Billeder er de vigtigste bidragydere til størrelsesforøgelse af en given webside. Kunsten er at reducere størrelsen på billederne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du manuelt optimerer billederne ved hjælp af Chrome PageSpeed ​​Insights-udvidelse eller Photoshop eller andre værktøjer, vil processen tage lang tid. Heldigvis er der plugins til rådighed for næsten alt hvad du kan tænke på, inklusive billedoptimering. De værd at nævne er:

Brug af en af ​​de ovennævnte plugins på dit WordPress-sted vil reducere billedstørrelser drastisk og dermed forbedre dit websteds hastighed.

4. Komprimer JS- og CSS-filer

Hvis du kører dit websted gennem Google PageSpeed ​​Insights-værktøjet, får du sandsynligvis besked om at minimere størrelsen på dine CSS- og JS-filer. Hvad det betyder er, at ved at reducere antallet af CSS- og JS-opkald og størrelsen på disse filer, kan du forbedre webstedsindlæssningshastigheden.

Hvis du kender din vej omkring WordPress-temaer, kan du også studere vejledningerne leveret af Google og foretage nogle manuelle rettelser. Hvis ikke, er der plugins, der hjælper dig med at nå dette mål; den mest populære er Autoptimize der kan hjælpe med at optimere CSS, JS og endda HTML på dit WordPress-websted.

5. Brug avancerede cachemekanismer med et cache-plugin

WordPress-cache-plugins (f.eks. W3 Total Cache) har været der i lang tid, hvilket gør de komplekse opgaver med at tilføje cache-regler til dine webstedselementer lettere. Kombination af sådanne plug-ins med avancerede cachemekanismer som Varnish kan hjælpe dig med at forbedre indlæsningshastigheden på dit websted og i sidste ende fremskynde WordPress betydeligt.

6. Brug en CDN

De mennesker, der besøger dit websted, hører til forskellige steder i verden, og unødvendigt at sige, vil hastigheden for indlæsning af webstedet variere, hvis besøgende er placeret langt væk fra, hvor dit websted er vært. Der er mange CDN (Content Delivery Networks), der hjælper med at holde webstedshastighedshastigheden til et minimum for besøgende fra forskellige lande. En CDN opbevarer en kopi af dit websted i forskellige datacentre placeret forskellige steder. Den primære funktion af et CDN er at betjene websiden til en besøgende fra det nærmeste mulige sted. Cloudflare og MaxCDN er blandt de mest populære CDN-tjenester.

7. Aktivér GZIP-komprimering

Komprimering af filer på din lokale computer kan spare meget diskplads. Tilsvarende for internettet kan vi bruge GZIP-komprimering. Denne manøvre vil dramatisk reducere brugen af ​​båndbredde og den tid det tager at få adgang til dit websted. GZIP komprimerer forskellige filer, så hver gang en besøgende prøver at få adgang til dit websted; deres browser skal først pakke ud webstedet. Denne proces reducerer brugen af ​​båndbredde i betydelig grad.

Du kan enten bruge et plugin som PageSpeed ​​Ninja, som muliggør GZIP-komprimering, eller tilføj følgende koder i din .htaccess-fil.

AddOutputFilterByType DEFLATE tekst / almindelig
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / x-javascript

8. Oprydning WordPress-database

Sletning af uønskede data fra din database holder dens størrelse til et minimum og hjælper også med at reducere størrelsen på dine sikkerhedskopier. Det er også nødvendigt at slette spam-kommentarer, falske brugere, gamle udkast til dit indhold og måske endda uønskede plugins såvel som temaer. Alt dette vil reducere størrelsen på dine databaser og webfiler og dermed fremskynde WordPress – din WordPress.

9. Deaktiver eller afinstaller plugins

Opbevaring af uønskede plugins på dine WordPress-websteder vil tilføje en enorm mængde uønsket til dine webfiler. Derudover vil det også øge størrelsen på din sikkerhedskopi og lægge en overvældende mængde belastning på dine serverressourcer, mens sikkerhedskopifiler genereres. Det er bedre at slippe af med de plugins, du ikke bruger, og også se efter alternative metoder til at bruge tredjeparts tjenester til automatisering eller planlægning af opgaver (som deling af dine seneste indlæg til sociale medier).

IFTTT eller Zapier er to webservices, der hjælper med at automatisere sådanne opgaver og reducere byrden på dit websted og serverressourcer.

10. Hold eksterne scripts til et minimum

Brug af eksterne scripts på dine websider tilføjer en stor del af data til din samlede indlæsningstid. Således er det bedst at bruge et lavt antal scripts, der kun inkluderer det væsentlige som sporingsværktøjer (som Google Analytics) eller kommenteringssystemer (som Disqus).

11. Deaktiver pingbacks og trackbacks

Pingbacks og trackbacks er to centrale WordPress-komponenter, der advarer dig, hver gang din blog eller side modtager et link. Det lyder måske nyttigt, men du har også ting som Google Webmasterværktøjer og andre tjenester til at kontrollere linkene på dit websted.

At holde pingbacks og trackbacks tændt kan også lægge en uønsket mængde belastning på dine serverressourcer. Dette er tilfældet, fordi hver gang nogen forsøger at oprette forbindelse til dit websted, genererer det anmodninger fra WordPress frem og tilbage. Denne funktionalitet misbruges også vidt, når du målretter mod et websted med DDoS-angreb.

Du kan slukke det hele i WP-Admin → Indstillinger → Diskussion. Fravælg bare "Tillad linkmeddelelser fra andre blogs (pingbacks og trackbacks)." Dette vil hjælpe dig med at fremskynde WordPress lidt mere.

Konklusion

Den største fordel ved at sænke dit websteds indlæsningstid er, at det vil hjælpe enormt med at forbedre oplevelsen af ​​dine besøgende. Sagen forbliver den samme, uanset om de bruger mobile enheder eller pc’er. Derudover vil det også forbedre din placering i SERP’erne. Når alt kommer til alt, reduceret brug af din hostingbåndbredde og hurtigere indlæsningshastighed på siden på klientsiden vil kun gavne dig både på kort og på lang sigt.

Hvis du endnu ikke har startet en blog, skal du se denne vejledning: hvordan man opretter et websted på WordPress. Det er en stor ressource, der tilbyder trinvis vejledning til opbygning af en personlig eller professionel blog.

Nu er det din tur. Hvordan fremskynder du WordPress? Har du nogle tricks i ærmet?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector