WordPress szabadúszók: Hogyan lehet az üzleti részét automatapilótaba helyezni (Díjmentes számok, az ólomgenerálás automatizálása, WordPress fejlesztés az Autopiloton)

Hivatalosan nem vagyok jó e-mail.


És nem az, hogy nem érdekel, vagy nem zavarhatom, amikor az emberek kapcsolatba lépnek velem. Úgy tűnik, hogy nem kompatibilis magával a médiummal.

Pro bloggerként és a WordPress-szel együttműködve ez nem könnyíti meg az életem, és különösen akkor, ha új leendő ügyfelekkel foglalkozunk, akiket esetleg elhárítanak a küzdelmeim.

De várj csak … miért mondom neked ezt?

Nos, a dolgom, amire vezettem, a szakmai termelékenység Szent Grálja – néhány ember azt akarja, hogy higgyen – ami a üzleti automatizálás.

Automatizálás – mint például azért, ha vállalkozása egyes részeit autopilotra helyezi, így nem kell időt töltenie kézzel, hogy vigyázzon rájuk. Például a fő probléma számomra, amint mondtam, az e-mail. Az e-mailek olyasvalaki voltak, amelyekben gondot kellett viselnem, és csak annyira fájdalmasan kellett elkészülnem. De vannak még több ilyen probléma. Problémák, amelyekkel számtalan szabadúszó küzd minden nap, talán anélkül is, hogy tudná.

WordPress szabadúszók: Hogyan tegye vállalkozása egyes részeit autopilotba

Önmagában az automatizálás valószínűleg olyan, amire most már gondolkodnia kellene … még akkor is, ha viszonylag új vagy a WordPress szabadúszó világában. És ha egy ideje már ebben a vállalkozásban dolgozol, hogyan sikerült automatizálás nélkül megbirkózni a földön??!

Mindenesetre, itt vannak a konkrét dolgok, amelyeket megtehetsz a WordPress-vállalkozás egyes részeinek autopilotba helyezése érdekében:

Tartalomjegyzék:

 • A X módszer
 • Dolgozzon a rendszerein
 • Menj az egyszerű győzelemért
 • Használjon szöcskét az intelligens automatizáláshoz
 • Automatizálja az ólomfogást
 • Automatizálja a WordPress fejlesztését
 • Fejlett automatizálás – használja a Zapier-t
 • összefoglalás

1. A X módszer

Oké, csak akartam mondani "módszeres legyen" ahelyett "X módszer" de akkor már abbahagyja az olvasást "módszeres legyen" igazán klisének hangzik. De tartsd magad, és viselj itt velem, kérem! Ezt értem:

Az automatizálás titka – amint azt David Allen mondta (valaki sokkal jobban ismeri ezeket a kérdéseket, mint én) – három dologra összpontosít (és újrafogalmazom):

X módszer

 • (A) meg kell szüntetni. Mutassa be, hogy egy adott feladatot / tevékenységet / elemet valóban meg kell-e csinálni. Lehet, hogy teljesen megszünteti ezt a dolgot? Ha igen, akkor csináld.
 • b) Egyszerűsítés. Döntse el, vajon szükségtelenül bonyolult-e a dolog – hasonlóan ez a kifejezés. Más szavakkal: bármit is akar automatizálni, ennek először egyszerűnek kell lennie!
 • (C) automatizálása. A fő feladat. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a harmadik, vagyis azt jelenti, hogy csak olyan gépeket képes automatizálni, amelyek fontosnak bizonyultak (nem szüntették meg), és amelyek már elég egyszerűek.

Tehát ebben a fényben a módszertannak vagy az X módszernek az a célja, hogy csak az elegendő számú dolgot automatizálja, hogy azokat teljes mértékben ne lehessen kiküszöbölni..

Alapvetően a módszertani képesség megakadályozza, hogy szándéktalanul elmenj és egy másik dolgot keressen az automatizáláshoz "csak mert." Ehelyett a jelenlegi folyamatok fejlesztésére összpontosíthat.

"A versenyképesség megőrzéséhez automatizálnia kell – vagy valaki más automatizálja Önt az üzleti életből."
– Jeff Haden

Ahogy Jeff Haden mondja az Inc.com oszlopában, "A versenyképesség megőrzéséhez automatizálnia kell – vagy valaki más automatizálja Önt az üzleti életből." És nem tudtam egyetérteni többé.

Ez valószínűleg mindenféle prédikáció, értem, de igazán szeretném hangsúlyozni ezt a X. módszer részét, ezért azt kérlek tőled, hogy tartsa szem előtt, miközben átlépünk a lista többi pontján.

2. Dolgozzon a rendszerein

Az automatizálást nehéz elvégezni, ha nem dokumentál minden olyan megismételhető dolgot, amely a napi program részét képezi.

Őszintén szólva: ha nem ismeri a pontos lépéseket, amelyek egy adott feladat végrehajtásához vezetnek, hogyan tudja ezeket automatizálni?

Ez az oka annak, hogy az automatizáláshoz vezető első szokásnak tudomásul kell vennie a folyamatait, majd ezeket a folyamatokat minden alkalommal felül kell vizsgálnia, amikor átmennek rajta az adott feladat végrehajtásához..

Ezután, amint már megvan a folyamat végső verziója (az Ön véleménye szerint), csak akkor kezdje el automatizálni.

Kezdje a folyamatok könyvtárának kiépítését ma – azokat a folyamatokat, amelyek nélkülözhetetlenek az üzleti vállalkozásodhoz. Ez a könyvtár hamarosan felbecsülhetetlen értékű eszközzé válik.

3. Menjen az egyszerű győzelemhez

Automatizálja először azt, amelyik a legkönnyebb automatizálni.

Csak annak érdekében, hogy példát adjak, valamint a nap első eszközjavaslatomat, amint mondtam, a legtöbb problémám az e-mailek köré fordult. Az egyik ilyen probléma az, hogy soha nem lép fel időben az emberekkel. A dolgom volt, hogy megjelöltem egy e-mailt egy csillaggal, majd visszatérek hozzá ASAP (olvasás: soha).

Megváltásom valami úgynevezett névből származott Bumeráng. Ez egy egyszerű Gmail-bővítmény, amely új vezérlősort ad hozzá minden új e-mail vázlathoz, így:

Boomerang Gmail alkalmazás

Ezzel bizonyos e-maileket megjelölhet, hogy később visszatérjen a postaládájába, néhány indító alapján. Beállíthatja például, hogy visszatérjen egy e-mail, ha nem kap választ X napon belül. Alapvetõen, ha jól rendezi a dolgokat, akkor a Boomerang automatizálhatja a "lépjen kapcsolatba azzal a személlyel" utasításokat.

Ez egy egyszerű győzelem példája. Többé nem kell ezeket a dolgokat megjelölnie a naptárában. A bumeráng emlékezteti Önt a megfelelő időben.

4. Használja a Grasshopper eszközt az intelligens automatizáláshoz (ingyenes számokkal)

Bár nem azonnal látszik, Szöcske egy hűvös szolgáltatás, amely nagyon hasznos lehet az automatizáláshoz, de a beállítás részleteiben mindent tartalmaz.

Szöcske 1-800 ingyenes számok

Csak úgy, hogy ugyanazon az oldalon vagyunk, a Grasshopper egy virtuális telefonrendszer. Más szavakkal, beállíthat vele működő telefonszámokat (1-800 ingyenes vagy helyi telefonszámok), majd átirányíthatja azokat más helyekre az Ön igényei alapján.

A legegyszerűbb beállítás során ezt az ingyenes számot átirányíthatja a személyes cellájába, csak adatvédelmi okokból (így nem kell a valós számot megjelenítenie a webhelyen).

De valójában még sokkal több vár a Grasshopperben. Két legfontosabb tulajdonság számunkra a kiterjesztések és az egyedi üdvözlet.

Először is, néhány ember továbbra is inkább telefonon fog választani, és hívni, mint e-mailben kommunikálni. És ha a webhelyén nincs felsorolt ​​szám, akkor csak figyelmen kívül hagyják téged, mint potenciális vállalkozót.

A Grasshopper használatával, nemcsak lehetővé teheti számukra, hogy elérjék Önt, hanem egyéni üzenettel is üdvözölje őket, és hagyja, hogy válasszanak egy konkrét kiterjesztést, amely a kérdésükhöz kapcsolódik..

Például beállíthatja az x1 kiterjesztést körülbelül "értékesítés," majd x2-ig "támogatás," stb. Ezután mindegyik elvezetheti az ügyfelet egy előre rögzített üzenethez, hogy jobban megismerje az Ön ajánlatát. Ez az ügyfél valószínűleg nagyobb valószínűséggel hallgatja meg tényleges hangját, még akkor is, ha rögzíti, mint hogy másolatot olvas a webhelyén.

A hívás végén a hangpostára kerül, majd megkaphatja a hívás felvételét és az Ön rendelkezésére bocsátott átiratot..

Az automatizálás szempontjából még tovább mehet:

 • Például, ha egy nap valamelyik jelentős hibát felfedeznek, és az ügyfelek elkezdenek szenvedni tőle, nyilvánvalóan megoldást fognak kérni tőlük. Felvehet egy üzenetet, amely megmondja nekik, mit kell tenni, és beállíthatja fő üdvözletnek. Ilyen módon nem kell minden alkalommal megismételnie magát.
 • Nyaralni megy? Rögzítsen egy új üdvözletet, és tudassa vele az emberekkel, mikor jössz vissza.
  • Továbbá, ha vakáción van, de továbbra is azt akarja, hogy legfontosabb ügyfelei elérhessék Önt, állítson be egy "titok" az ingyenes telefonszámainak kiterjesztése. Ne tegye ezt közzé az üdvözletben, hanem csak mondja el ügyfeleinek, hogy milyen számot kell megnyomnia, hogy azonnal kapcsolatba léphessen Önnel. Állítsa be azt a kiterjesztést, hogy közvetlenül kapcsolódjon a cellájához.
 • Kényszerítve egy ideig teljesen lekapcsolni? Az összes hívást átirányíthatja egy partnerre vagy egy munkatársra, vagy csak egyenesen a hangpostára egy egyedi üdvözlettel, amely tudatja az embereket.

Szöcske engedi megtenni mindezt. Itt a képzelet talán az egyetlen korlát. Még néhány példa.

Bizonyos értelemben ez az automatizálás az, hogy kiküszöbölje a megismételhető interakciók közül néhányat a napirendből, és hagyja, hogy egy virtuális telefonrendszer gondoskodjon róla..

5. Automatizálja az ólomfogást

"Ólomfogás" piszkos szónak hangzik.

Sőt, a kifejezés azt is kiszabadítja minket, hogy valódi emberekkel kell foglalkoznunk, nem csupán néhány elvontan "vezet." Sajnos ennek ellenére alig van jobb módja annak, hogy felhívjuk, tehát hagyjuk itt.

Az ólommegfogás kulcsfontosságú minden üzleti vállalkozáshoz, a WordPress-hez kapcsolódó és egyéb üzleti tevékenységekhez.

A probléma kettős:

 • ha csak most kezdődik, hogyan fogsz szerezni vezetéseket?,
 • ha már létrehozottál, hogyan lehet megakadályozni a magasabb színvonalú vezetékek kihagyását??

Itt értem az utóbbit. Főként, ha egy ügyféllel dolgozik, akkor valószínűleg elegendő az elfoglaltság, hogy nem fordít 100% -ot figyelmet a bejövő új ügyfelekre. Végül is elfoglalt vagy. Ez egy újabb probléma az e-mailekkel … az ügyfelek bekerülnek, nem cselekszem. Biztos vagyok benne, hogy bizonyos mértékig kapcsolatban állsz.

Tehát a legfontosabb dolog, amit meg kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy minden bejövő ólom megfelelően kiszolgálásra kerül-e, és ha ezek az Ön számára megfelelőek, akkor nem fog hiányozni. Attól tartok, hogy az a képessége, hogy mindent kézzel kezeli, rövid út a kudarchoz.

Itt van két alternatív megoldás, amelyek egyaránt jóak (véleményem szerint):

Használjon optin űrlapokat az ügyfelek beszerzéséhez

A klasszikus módja annak, hogy az emberek elérjék Önt, az, hogy csak feltesz egy kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyére. Egyszerű.

De nem hatékony.

Most úgy tűnik, hogy sokkal jobban működik, ha az optin űrlapot használja a szokásos kapcsolattartási űrlap helyett.

Itt van, amit csinálsz:

Először jelentkezzen be a Sendinblue segítségével – mindent használunk a CodeinWP / ThemeIsle oldalán (szeretjük). Megfizethető (különösen a MailChimp-hez képest), és ügyes funkciókat kínál, különösen az automatizálási osztályon.

Sendinblue e-mail automatizálás

Ezután hozzon létre egy új űrlapot, és helyezze el a kapcsolattartó oldalra. Kívülről ez a forma normálisnak tűnik. Van hely a név és az e-mail címre. De ami a következő, az egyedülálló rész.

Lépjen a Sendinblue automatizálási szakaszába, és hozzon létre egy rövid üzenetsorozatot, amely a személyt átveszi az Ön ajánlatán és az Önnel folytatott munka folyamatán. Mondja meg nekik, hogy látogassa meg a blog bizonyos oldalait, és talán kérdezze meg őket Typeform (ez az az eszköz, amelyet a széles körű tárhely-felmérésünk során használtunk) stb. Kérdezze meg tőlük igényeit, költségvetését és így tovább. Alapvetően bármi, ami megfelel a vállalkozásának.

Ennek részleteit rajtad múlik, de megkapod az ötletet.

Mindezek végén van egy vezetéke, amely 100% -ban készen áll arra, hogy személyesen felvegye és kezelje. És ami a legfontosabb: néhány ember félbeszakítja a folyamatot – ezek a nem ideális ügyfelek, és továbbra is vigyáznod kellene rájuk, ha nem a vezető gen rendszer számára.

Ez az út bizonyos mértékig hasonló ahhoz, amit megvitattunk Szöcske ingyenes telefonszámok, de e-mailben és telefonon keresztül történik.

Használjon CRM-integrációt az ügyfelek beszerzéséhez

Alternatív módszer egy CRM rendszer használata a folyamat kezelésére.

A CRM elérési út jobb megoldás lehet, ha az értékesítési folyamat kezdeti szakaszai összetettebbek, és gyorsabban igényelnek személyes bemenetedet (az optin űrlap elérési útjához képest)..

Az összes népszerű CRM nagyszerű integrációval rendelkezik az e-mailekkel és az új vezetők kezelésének különféle módjai vannak. Azt hiszem, ez mind a személyes preferenciáidon múlik, mivel senki sem rendelkezik CRM-mel, amely mindegyiket uralja. Ennek ellenére nézd meg a Nutshell CRM, az Insightly CRM vagy a Highrise CRM szolgáltatásokat.

6. Automatizálja a WordPress fejlesztését

Azt hiszem, itt az ideje, hogy kifejezetten a WordPressről beszéljünk.

Tudomásul veszem, hogy az alábbiak nem mindegyike lesz hasznos az Ön WordPress-üzleti vállalkozása számára, ezért nyugodtan választhatsz mindent, ami jónak tűnik:

Automatizálja a webhely migrációját / klónozását

A legtöbb WordPress projektnél először a webhely helyi verziójával dolgozik, majd áttelepíti azt a végső kiszolgálóra. Ha már rendelkezik erre a hatékony rendszerbeállítással, akkor nyugodtan hagyhatja figyelmen kívül azt, amit mondok, de ha nem – akkor a Duplicator plugin valószínűleg segít.


Másoló - WordPress Migration plugin Másoló – WordPress Migration plugin

Szerzői): Snap Creek

Aktuális változat: 1.3.34

Utolsó frissítés: 2020. május 16

duplicator.1.3.34.zip


98% Értékelések


1.000.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Ez egy plugin, amelyet a CodeinWP csapata már régóta használ a webhelyek mozgatására és az indítási folyamatok jelentős felgyorsítására.

Végül miért tenné mindezt kézzel? Az olyan automatizálási plugin-hez hasonlóan, mint a Duplicator, a dolgok nem csak gyorsabban készülnek el, hanem az emberi hibákra sem.

Automatizálja a tisztítást

Egy másik dolog, amelyet időnként meg kell tennie, amikor a WordPress fejlesztésén dolgozik, az, hogy a teljes telepítést visszaállítja az alapértelmezett beállításokra. Ez akkor fordulhat elő, ha valami igazán árnyékos dolgot csinálsz, és az egész összeomlott.

Természetesen ezt kézzel is megteheti, de a plugin elérése gyorsabb lesz. Itt található egy részletes útmutató.

Automatizálja a témabeállításokat

Ha egy WordPress-projekten dolgozik, amely magában foglalja a téma hangolását, akkor valószínűleg gyermekk témákat fog használni. Noha ez egy jobb megközelítés, mint pusztán a szülői téma megválasztása, bizonyos esetekben kicsit kreatívabb lehet és automatizálhatja a folyamatot.

Például, ha a legtöbb projektnél kerettémát használ, akkor valószínűleg megvan a kedvenc témabeállításainak készlete – azokat, amelyeket minden alkalommal kihúz. De kézzel történő végrehajtásuk nem túl hatékony.

Alternatív megoldás az, ha ezeket a beállításokat elvégzi, és egyéni konfigurációs bővítménygé alakítja. Ilyen módon aktiválhatja a plugint, és egyetlen kattintással integrálhatja a beállításokat egy új webhelyre.

Hűvös útmutató a WPMUDEV-en erről szól.

Automatizálja a közösségi média megosztását

Függetlenül attól, hogy az ön vagy az ügyfél weboldala, a közösségi média fontos elem lesz az egész dolog általános sikerében.

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a folyamatos kezelést a webhelyet üzemeltető személyek számára, miért nem szerez be olyan plugint, amely automatikusan megosztja a blog tartalmát?

Éppen így történik, nagyon titokzatosan (köhögés!), Mint a miénk Újjáéled a régi posztot ehhez nagyszerűen működik. Csakúgy, mint a neve is sugallja, a plugin belepillant a weboldal archívumába, és megosztja az egyik hozzászólást a közösségi média profiljain az autopilotban (a Twitter, a Facebook, a LinkedIn együttműködik).

Újjáéled a régi posztot

Automatizálja a biztonsági mentéseket

A biztonsági mentések egyszerűen olyan dolgok, amelyekben nem kell aggódnia. Csak azt akarja, hogy vigyázzanak rájuk.

Itt található a miénk átfogó összehasonlítása, amely a WordPress legnépszerűbb biztonsági mentési megoldásait vizsgálja meg (spoiler figyelmeztetés; nyertesünk a BlogVault).

Beállíthatja, hogy a legtöbb biztonsági mentési plugin a teljes autopiloton működjön … mint amilyennek lennie kellene.

7. Fejlett automatizálás – használja a Zapier-t

Végül, de nem utolsósorban, van Zapier – vitathatatlanul a legjobb módja annak, hogy két alkalmazást összekapcsoljanak egymással, és automatizálják az eredményt.

És Zapier világában egy "app" nagyon széles kifejezés.

Ha nem tudod, a Zapier meglehetősen hasonló az IFTTT-hez, de kissé fejlettebb (és tapasztalatom szerint megbízható). Röviden: ki kell választania egy bemeneti alkalmazást, egy indítót, egy kimeneti alkalmazást és egy műveletet, amelyet az adott kimeneti alkalmazásban végre kell hajtani..

Oké, ez nem tűnik túl világosnak, de itt van egy példa:

Az egyik a Zapier által támogatott alkalmazások közül a GitHub. Amit tehet például az, hogy új kiadásokat vesz át a GitHub-tól, és mindegyikhez kártyákat készít a Trello-ban.

(És egyébként, amikor ezt mondom "tudsz" ezt csinálom, azt értem, hogy ez történik autopilóton – Zapier végzi a feladatot.)

Ilyen módon nem kell tovább mennie a GitHubba, hogy megnézze, mi folyik itt. De ez csak a jéghegy csúcsa … A Zapier több mint 700 alkalmazást támogat.

Mi van még ott?

Összegzés: Itt vannak a legfontosabb eszközjavaslatok a vállalkozás részeinek automatizálásához:

Eszközök a WordPress-vállalkozás automatizálásáhozBumeráng
Szöcske
Sendinblue
WordPress fejlesztés
Zapier
Használja azt a nyomon követési e-mailek automatizálásához. Küldje el őket a megfelelő pillanatban, és derítse ki, mikor olvasják el őket.Állítsa be az ingyenes telefonszámokat, és használja a Grasshopper virtuális telefonrendszerét a vállalkozás összes telefontevékenységének automatizálásához, és ugyanakkor további ügyfelekhez.Használja fel az érintkező nyomtatványok cseréjére az optin formákkal – ezáltal automatizálja az ólomfogás egyes részeit.Automatizálás webhely migráció, az adatbázis visszaáll, téma beállítások, közösségi média megosztása, mentések.Csatlakoztasson bármelyik két alkalmazást, és automatizálja a munkafolyamatot közöttük.

Ez erre a bejegyzésre, de talán van néhány ötlete a WordPress-vállalkozás automatizálására vonatkozóan …

Gondolod, hogy olyan dolgok, mint az optin űrlapok (a Sendinblue-rel vagy más módon), díjmentes számok a Szöcske, vagy a fejlesztés egyes részeinek autopilotba helyezése jó módszer a munka automatizálására a WordPress térben? Nyugodtan ossza meg.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map