ThemeForest vs független témaüzletek: Hol szerezzen be WordPress témákat?

ThemeForest vs független tematikus üzletek? Nos, nézzünk szembe a tényekkel – a potenciális WordPress témavásárlók számára elérhető számos lehetőség rendkívül elképesztő. Mint ilyen, jó ötletnek tűnik a jelentkezők számának csökkentése egy vagy két megbízható eladóra, de felteszi a kérdést: hol kell valójában a WordPress témákat vásárolni??


Sokaknak, ThemeForest a forrás. Hatalmas témátárgyal rendelkezik, és nem talál kevés olyan WordPress-felhasználót, akik a legnépszerűbbekkel foglalkoznak. Vita van azonban arról, hogy a ThemeForest ideális piac-e. Valójában a ThemeForest vásárlása feltehet még olyan etikai kérdéseket, amelyekre Ön még nem gondolt.

Népszerű kiadványok, mint például a WordPress Tavern kétségeit vetette fel a ThemeForest kapcsán a múltban, és ezt szem előtt tartva, szeretnénk mélyebben belemerülni a ThemeForest és a független témakereskedők kérdésébe. Ebben a bejegyzésben röviden megvitatjuk, mi a „ThemeForest” pontosan, mélyebben megvizsgáljuk a tőlük történő vásárlás előnyeit és hátrányait, és alternatívaként megvizsgáljuk a független tematikus üzleteket. Végül pontosan tudja, hol vásárolhat WordPress témákat.

ThemeForest vs független témaboltok

Mi a ThemeForest??

A ThemeForest honlap.

ThemeForest, az egyik Envato a sok szoftver-ösztönző vállalkozás számára, a webhely témáinak piaca. Az írás idején ez a világ 890. leglátogatottabb weboldala, Alexa szerint.

Több ezer témát kínál mindenféle platformon, a WordPress nagy teljesítményével. Ez a népszerűség a WordPress közösségen belül a ThemeForest rendkívüli pénzügyi sikeréhez vezetett, a WordFress összes témájának 50% -ával havonta legalább 1000 dollár.

A ThemeForest téma nyeresége

Nem kétséges, hogy a ThemeForest a témák széles skáláját kínálja (bár változó minőségű), és nem kérdőjelezhető meg domináns szerepük a WordPress témapiacon. Szóval, mi a helyzet itt?

Ha a ThemeForest-től vásárolna??

A ThemeForest a digitális nagy bazár a WordPress témákhoz. Ha egy meghatározott típusú témát keres, akkor valószínűleg valahol a kiterjedt könyvtárában található.

A mennyiség mellett a minőség is megtalálható. A ThemeForest hatalmas választékát kínálja a jól beépített témákból, amelyek közül sok felhasználóbarát, és lehetővé teszi a gyors működést. A ThemeForest minden idők legkeresettebb témája, Adava, kiváló példa a fentiek működésére:

Az Avada honlap.

A ThemeForestben azonban nem minden a napfény és a szivárvány.

A téma felfúvása az első olyan kérdés, amelyet érdemes meggondolni, amikor a ThemeForest és bármi másról beszélünk. A ThemeForest egy olyan piactér, amely tele van olyan eladóval, aki nagyobb, jobb és funkciógazdagabb témák előállításához versenyez egymással – ez első látásra fantasztikusnak tűnik..

A valóságban azonban ez a heves verseny azt jelenti, hogy bizonyos témák túlterheltek olyan funkciókkal, amelyeket a legtöbb WordPress webmester soha nem használna. A tömeges témák hozzájárulhatnak a megnövekedett betöltési időkhöz, ami viszont hozzájárulhat negatívan befolyásolja a SEO-t. Ez nem csupán elmélet, hanem az is a végfelhasználók észrevették.

Ami az engedélyezést illeti, a ThemeForest nem egyeztethető össze a kínált termékekkel – valami tárgyalja ezt az EngageWP srácai. Ahelyett, hogy minden terméket felkínálnánk a Általános nyilvános engedély (GPL) – mivel a legtöbb ingyenes WordPress-téma és plugin például – a ThemeForest olyan termékeket kínál fel, amelyek engedélyezési szempontból eltérőek, bizonytalanságot okozva.

Például egyes témák csak részben GPL-t jelentenek, ami azt jelenti, hogy a téma egyes elemeit kereskedelmi licenc védi, ami ellentétes a WordPress nyílt forráskódú természetének szellemével. Beszélj zavaróról.

A ThemeForest vásárlásának etikai kérdései

Azt lehet állítani, hogy a ThemeForest vs valahol másutt történő vásárlása etikai kérdéseket vet fel. Vessen egy pillantást az érvekre mindkét oldalról:

Erkölcsi szempontból érdemes megfontolni a következőket a kisvállalkozások támogatásának fontossága – különösen a mai viharos pénzügyi helyzetben. Végül is a kisebb vállalkozások szikrája, amelyek valóban előrehaladják a WordPress közösséget, miközben azt állíthatjuk, hogy az Envato nagyrészt a bevételszerzés lehetőségévé teszi ezt a közösségi szellemet..

Másrészt sokan a ThemeForest pozitív erőnek tekintik a WordPress közösséget. A kis (és a nagy) gyártók számára kiemelkedő platformot biztosítanak a digitális árucikkek széleskörű közönség előtt történő értékesítéséhez. Sok kisebb idejű WordPress témaépítő számára a ThemeForest nem más, mint áldás ebben a tekintetben.

Ez azt mondta, bár valószínűleg továbbra is segítesz a "kis srác" amikor a ThemeForest-től vásárol, akkor hozzá fog járulni az Envato folyamatos növekedéséhez is. Ez egy olyan társaság, amely például nem foglalkozik azokkal a fejlesztőkkel, akiknek nincs adómegállapodásuk az USA-val. Más szavakkal, ez nem jelent egyenlő feltételeket a globális fejlesztési közösség számára.

Végül az az egyszerű kérdés, hogy hosszú távon ritkán jó dolog az, ha lehetővé teszik egy entitás számára a piac hatalmas részének ellenőrzését. Noha a dolgok viszonylag barátságosnak tűnnek a ThemeForest mellett, ki mondja meg, hol leszünk a sorban.

Mi lenne a független szórakoztató üzletekkel??

A független WordPress tematikus üzletek pontozottak az interneten (lásd a legfeljebb 110+ cég körét), és sokan tiszteletben tartják a WordPress közösség keretein belül. Témák megvásárlásával független kiskereskedőktől, például Elegáns témákWPMU, StudioPress, és – természetesen – a ThemeIsle, akkor valószínűleg elkerüli a ThemeForest velejáró hátrányait.

ThemeForest vs más tematikus üzletek

Előfordulhat, hogy független forrásból történő vásárlással csatlakozik egy igazi WordPress közösséghez – komplett egy bloggal, támogatási fórumok, befektetett támogató személyzet, Facebook csoportok és így tovább.

Röviden: ha azt kérdezi, vásároljon-e a következő WordPress témát a ThemeForest vagy egy független témaboltban, nincs helyes vagy rossz válasz. Az átlagos témabolt azonban minden bizonnyal nagyon különbözik a ThemeForesttől, és ez jobban megfelelhet az Ön igényeinek.

Következtetés – ThemeForest vs tematikus üzletek

Rengeteg jó oka van a ThemeForest vásárlásának, és fenntartásaink ellenére minden bizonnyal nem javasoljuk, hogy bárki is bojkottáljon őket.

A postában felvetett kérdések azonban fontosak, és ezeket figyelembe kell venni a következő vásárlás előtt. Ennek eredményeként fontolóra veheti egy független gyártót, amikor legközelebb úgy dönt, hogy a WordPress témát vásárolja meg – saját és a közösség érdekében!

Összefoglalva: a következőt kell figyelembe vennie, mielőtt eldönti, hogy hol vásárolja meg a következő témát:

 • Aggódik a vásárlás mögött meghúzódó etika?
 • Szeretne könnyű, célra épített témát vagy többcélú vadállatot??
 • Szeretné, hogy a témája elérhető legyen egy általános nyilvános licenc alatt?
 • Csatlakozik egy olyan közösséghez, amelyben megbízhat, számodra fontos?

Mi a véleményed erről? "ThemeForest vs" kérdés – Ön a ThemeForest rajongója, vagy független tematikus üzletek támogatója? Ossza meg velünk véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map