Minden, amit tudnia kell a WordPress Partnerprogramokról – 30+ Partnerprogramok a WordPress programhoz, és hogyan lehet népszerűsíteni őket

Az affiliate programok a legnépszerűbb online marketing eszközök, és ugyanez vonatkozik a WordPress kapcsolt programjaira: a termék alkotói ingyenes kezdeti hirdetést kaphatnak, és csak teljesítmény alapján fizethetnek, a termék promóciói pedig fizethetnek, ha nagyszerű termékeket ajánlanak..


A WordPress társult programjai nagyon egyszerűen működnek: egyedi termékeket reklámoznak a blogodban, a közösségi médiában és / vagy az e-mail listában, és ha az olvasók rákattintanak a linkre, és megvásárolják a terméket egy meghatározott napon belül (általában 30-60), akkor kapnak a bevétel százalékos aránya.

A WordPress ökoszisztémájában nincs hiány nagyszerű WordPress társult programokból, de ezen a világon nehéz lehet navigálni, az etika nem egyértelmű, és az egész felépítés néhánynak kellemetlen. Hogyan navigálhat ezen, és megtalálja a WordPress leányvállalati programjait, a legjobb bevált módszereket és a népszerűsítés legjobb módjait?

Ez a bejegyzés visszahúzza az affiliate marketing függönyét. Először megvizsgáljuk a társult programok szemantikáját, majd továbblépünk arra, hogy hogyan kell kiválasztania a támogatni kívánt termékeket, a leghatékonyabb promóciós módszereket, és végül a legmegfelelőbb programokat. Ezen üzenet végére egyértelműen megérti, hogyan működik a legjobb WordPress társult programok – és hogyan lehet kihasználni őket.

Tartalomjegyzék:

 • Hogyan kell megközelítenie a WordPress társult programjainak promócióját??
 • Társult etika és közzétételek
 • Partnerprogramok a következőkhöz: WordPress témák, WordPress plugins, WordPress piacterek, WordPress tárhely, Tartalomszolgáltatási hálózatok (CDN), Biztonság és karbantartás, WordPress források és oktatás, E-mail marketing, Weboldal képek, Vegyes
 • Bónusz: A WordPress beépülő modulok a társult promóciók kezeléséhez

Még néhány teljesítményjegyzetet is beépítettünk a CodeinWP / ThemeIsle tapasztalataiba ezen kapcsolt programok kapcsán. Annak ellenére, hogy adatvédelmi okokból nem adhatjuk ki adatainkat, örülünk, hogy megoszthatjuk, melyik társult program a legjobban teljesítőnk, ezért tartsuk szem előtt a!

Contents

Hogyan kell megközelítenie a WordPress társult programjainak promócióját??

Először nézzük meg, hogy ez hogyan fog működni a gyakorlatban az Ön számára. Más szavakkal: miután kiválasztotta a támogatni kívánt WordPress társult programokat, hogyan kell folytatnia a promóciót??

Feltételezzük, hogy halad tovább, akkor van egy bloga, esetleg e-mail listája és közösségi média a blog támogatására. Az összes tartalomtípus jól illeszkedik ebbe a formabe, függetlenül a tényleges réstől, amelyben blogod található. Nézzük meg először néhány általános szabályt a blogbejegyzések létrehozására vonatkozóan, amelyek célja a WordPress társult programjainak népszerűsítése:

 • A jó minőségű tartalom a legfontosabb: mindig be kell tartania a jól kutatott, jól megírt és jól formázott blogbejegyzésekre vonatkozó szabályokat. Ez azt jelenti, hogy használja és időt töltsön a hirdetett termékkel. Az olvasónak azonnal világossá kell tennie, hogy Ön a hatóság és a kézben lévő termék és téma témája.
 • A promóciós tartalomnak jól illeszkednie kell: minden kapcsolt tartalomnak összhangban kell lennie a szokásos tartalommal. Az olvasók és a Google egyaránt homlokát ráncolják. A SEO eszközökkel kapcsolatos bejegyzés helytelennek tűnne a filozófiai blogjában, és ugyanez vonatkozik a WordPress termékekre. Csak olyan termékeket reklámozzon, amelyek megfelelőek.
 • A tartalom testreszabása a közönség számára: gondoljon arra, hogyan lehet a legjobban összekapcsolni a hirdetett termékeket a blog témájával és az olvasó emberek érdekeivel. Például, ha egy élelmiszerblog a WordPress témákat kívánja népszerűsíteni, akkor írhat "Hogyan lehet elindítani egy élelmiszerboltot" és tartalmazzák a téma részleteit – nemcsak a közzétételt "10 legjobb WordPress téma 2018-ra".
 • Vegye komolyan a SEO-t: ezért nem kell túl mélyen belemennie a gyomokba. Csak ellenőrizze, hogy elvégezte-e a SEO-kutatással kapcsolatos alapos gondosságát. Ennek során releváns kulcsszavakat kell találni, amelyeket a blogbejegyzés megcélozhat (használhat Ez az eszköz segít) SEO legjobb gyakorlatok írás közben és a rangsor követése után. Hasznos lehet azt is gondolni, hogy milyen kérdéseket tegyen fel az olvasó az írása közben. Nem kell szakértővé válnia, de ügyeljen arra, hogy az alapokat helyesen tegye meg.

WordPress társult programok

Ezek az általános szabályok biztosítják, hogy az Ön társult promóciós tartalma egyaránt jól illeszkedjen a blogjához és a közönséghez, és valóban hatékony. Végül is a hatékonyság nagyon fontos: a WordPress társult programjainak hátránya, hogy az összes kockázat ráterül, és ha nem értékesít, akkor nem fog visszatéríteni, vagy akár fedezni a saját költségeit. idő.

Tekintettel az affiliate tartalom létrehozásának általános szabályaira, nézzük meg most a négyféle bejegyzésfajtát, amelyeket a WordPress társult programjainak népszerűsítése érdekében végezhet:

Termék áttekintés:

Részletes áttekintés a hirdetett termékről. Melyek az előnyei és hátrányai a terméknek? Hogyan működik a gyakorlatban? Mit tudtál csinálni a termékkel? Válaszoljon ezekre a kérdésekre, és tartalmazzon képernyőképeket, és rendelkezésére áll egy nagyszerű ismertető, amely az olvasók számára hasznos.

A termékkategóriák fordulói:

Ezek rendkívül hatékony társult hozzászólások, mivel lehetővé teszik, hogy egy termékbe több terméket is tartalmazzon. Rendeljen rengeteg képernyőképeket és minden termék rövid leírását.

Blogod kulisszái mögött:

Az emberek kíváncsi lények, és "a színfalak mögött" a blogod futtatásáról szóló bejegyzés fantasztikus eszköz a kíváncsiság teljesítéséhez – és a webhelyén használt termékek népszerűsítéséhez.

Ajánlások a szokásos hozzászólásaiban:

Ez a végső kiváló azok számára, akik finomabb módon kívánják népszerűsíteni a WordPress társult programjait, de vegye figyelembe, hogy ennek eredményeként valószínűleg kevésbé hatékony. Ezek az ajánlások akkor működnek a legjobban, ha a termék releváns a témában.

Ezeknek az iránymutatásoknak és a specifikációknak a felhasználásával valójában ez csak a feltörés és a minőségi tartalom létrehozásának esete, amely az affiliate linkeket az emberek elé fogja hozni! Most térjünk tovább az affiliate marketing zamatos szempontjaira, amelyek visszatarthatják az embereket – és hogyan lehet őket összeegyeztetni.

Társult etika és közzétételek

Fontos döntést kell hoznia annak eldöntésekor, hogy mely termékeket reklámozza: népszerűsíti azokat a termékeket, amelyeket Ön személyesen használ, vagy olyan termékeket reklámoz, amelyek a legmagasabb jutalékokkal járnak? Ez egy kulcsfontosságú dilemmát jelent az affiliate marketingben, és ami megoldás nélkül sok embert vonz ki a bevételi forrás előnyeiből.

Ezek azonban nagyon sok megoldható probléma. Ha a hitelesség rendkívül fontos az Ön számára, akkor csak olyan termékeket reklámozzon, amelyeket Ön használ, és még az affiliate link nélkül is ajánlott. Ha a hitelesség fontos neked, de pénzt akar keresni, fontolgassa a váltást olyan termékekre, amelyeket hirdetni tervez. Ha tévedni szeretne a pénz oldalán, akkor keresse a legmagasabb jutalékokkal járó termékeket. Csináljon bármit, amiben kényelmesebbé válik.

Szintén nagyon fontos gondolkodni a nyilvánosságra hozatalon. Iránymutatások a Szövetségi Kereskedelmi Bizottságtól (FTC) világosan közzé kell tennie társult kapcsolatait a blogodon oly módon, hogy az olvasók könnyen észrevegyék. Ez azt jelenti, hogy a legelején nagyon egyértelművé kell tennie az olvasók számára, hogy ha rákattintanak a bejegyzésben szereplő linkekre és vásárolnak, jutalékot kapnak. Ne feledje, hogy a feladás utáni vagy egy külön oldalon történő közzététel nem megfelelő; a nyilvánosságra hozatalnak világosnak és elérhetőnek kell lennie, mielőtt az olvasó megnézné a postát. Az FTC iránymutatások vonatkoznak minden webhely, amely az Egyesült Államok polgárait népszerűsíti – tehát, ha webhelyén amerikai olvasók vannak (szinte biztosan igen), akkor ezt be kell tartania.

Végül, egy megjegyzés a termék vélemények: ezeket becsületesen, alaposan és tisztességesen kell elvégezni azoknál a termékeknél, amelyeket Ön személyesen használt, anélkül, hogy az affiliate Commission-t figyelembe kellene vennie az írás során. Összpontosítson a termék felülvizsgálatára, és ne a kapcsolt bizottságra. Az olyan rossz minőségű termékkel kapcsolatos aggodalmak, amelyeket az olvasók az Ön ajánlásának alapján vásárolnak, gyengítik az ön és az olvasók közötti bizalmat. Noha rövid távon elveszítheti a jutalékokat, az olvasók tudni fogják, hogy amikor egy terméket ajánl, jónak kell lennie, és megbízható.

Oké, mindezek mellett, soroljuk fel a piac legjobb WordPress társult programjait … azóta több mint 30, pontosabban:

Íme a WordPress legnépszerűbb társult programjai:

Tartalomjegyzék:

 • A társult programok a WordPress témákhoz
 • Csatlakozási programok a WordPress bővítményekhez
 • Társult programok a WordPress piacterekhez
 • Partnerprogramok a WordPress tárhelyéhez
 • Társult programok a tartalomszolgáltató hálózatokhoz
 • SecurityA biztonsági és karbantartási társult programok
 • Partnerprogramok a WordPress tanfolyamokhoz és oktatáshoz
 • Partnerprogramok az e-mail marketinghez
 • Társított programok a weboldal képeihez
 • �� Különböző társult programok

WordPress témák

Elegáns témák társult programja

Elegáns témák egy nagyon népszerű WordPress cég, amely tagsági modellt dolgoz fel, 87 témával és hat pluginnal. Őket legismertebb módon a többcélú Divi téma fejlesztõinek hívják. Társult rendszerük egy másik szilárd lehetőség – az Elegáns Témák évente 3 millió dollárt fizetnek leányvállalataiknak.

Tapasztalataink szerint az Elegáns Témák kevésbé mutatják be a legjobb teljesítményünket, amikor a WordPress társult programjaira vonatkozunk. Nem csak az első ügyfelekkel való sikeres átalakulás mellett, hanem az Elegáns Témák is hajlandóak megtartani ügyfeleik több mint felét – és mivel fizetnek jutalékot a megújításoknál, az azt jelenti, hogy évente többet kereshet a társult rendszeréből..

Elegáns témák az egyik legjobb társult program a WordPress számára

Társult jutalékok: 50% az összes eladásért, plusz megújítási jutalékok
Termék árak: tagság indulása 69 dollár / év
Fizetési küszöb:
$ 58
Süti időtartama: 180 nap
Kattintson a részletekért

ThemeIsle társult program

Ez a miénk ThemeIsle társult program. Több mint 30 fantasztikus témával és tíz prémium pluginnel (rengeteg kiegészítővel), ThemeIsle az egyik legnépszerűbb WordPress klub a környéken, és az egyik leggyorsabban növekvő témabolt a piacon.

Az ügyfelek éves díjat fizetnek, majd teljes hozzáférést kapnak a teljes ThemeIsle gyűjteményhez. Az ügyfél szempontjából ez kivételes értéket képvisel; A kapcsolt marketingszakemberek szempontjából a program megbízható konverter. Objektív szempontból az adatok azt mutatják, hogy a ThemeIsle az egyik – ha nem a – legjobb affiliate program a freemium témákhoz. Ráadásul a legmagasabb szintű magas pontok komolyan jövedelmező ajánlatot jelentenek.

ThemeIsle A WordPress legnépszerűbb társult programjai a freemium témákhoz

Társult jutalékok: 55%
Termék árak: az eladások 14,99 és 299 dollár között mozognak
Fizetési küszöb:
100 $
Süti időtartama: 365 nap
Kattintson a részletekért

StudioPress társult program

A Genesis keretének otthona, StudioPress az egyik legismertebb témafejlesztő, amely jelenleg működik. Kiváló minőségű termékek, drága csomagok azt jelentik, hogy nem fog hiányozni a kiváló reklámozásra kerülő termékek hiánya. Ha jóváhagyja a Pro Plus csomagot 499,95 dollárral, eladásonként 174,98 dollárt nettósíthat.

StudioPress

Társult jutalékok: 35%
Termék árak: az értékesítés 59,95 és 499,95 dollár között mozog
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

CSS Igniter társult program

CSS gyújtó szinte bármilyen típusú webhelyhez sablonokat kínál, és az árképzési lehetőségek sokfélesége miatt ez kiváló lehetőség a változatos áttételhez. "All Access" Az élethosszig tartó csomag 249 dollár, ami azt jelenti, hogy jutalékonként 99,60 dollárt kereshet.

cssigniter

Társult jutalékok: 40%
Termék árak: az értékesítés 49 és 249 dollár között mozog
Fizetési küszöb: N / A
Süti időtartama: N / A
Kattintson a részletekért

Themify társult program

Themify egy minőségi témabolt, amely 52 gyönyörűen kialakított WordPress témát tárol. Ők is ismertek kiváló Themify Builder bővítménye miatt. Az ügyfelek külön e-kereskedelem, vállalati és étterem témákat találnak. Adataink azt mutatják, hogy Themify is megbízható konverter, és így a WordPress egyik legnépszerűbb társult programja..

Themify

Társult jutalékok: 30%
Termék árak: a tagság indulása 79 dollár / év
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

MyThemeShop társult program

MyThemeShop kínálja a legnagyobb kapcsolt jutalékokat a WordPress világában – ez a 70% -ot jelent. A mai napig 85 prémium WordPress témát, 13 prémium plugint és klubtagságot kínálnak. Blogjaink tapasztalatai alapján a MyThemeShop az egyik legjobban átalakító társult program a WordPress-hez.

MyThemeShop

Társult jutalékok: 70%
Termék árak: A klubtagság évente 167 dollárba kerül
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

A TeslaThemes társult programja

Nem csak az TeslaThemes minden értékesítésnél jelentős 50% -os jutalékot kínál, de 15% jutalékot is kereshet minden olyan eladásból, amelyet olyan kapcsolt vállalkozások generálnak, amelyeket magukhoz vesznek fel a programba. Ez a második szint teszi a WordPress egyik legnépszerűbb társult programjává a passzív jövedelemszerzés szempontjából. A csúcsminőségű témák valamivel alacsonyabb áron vannak, mint a versenytársak, de 50% -on Ön továbbra is 99,50 dollárt fizet jutalékonként a felső kategóriás eladásoknál.

Tesla témák

Társult jutalékok: 50%
Termék árak: az eladások 48 és 199 dollár között mozognak
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

TemplateMonster társult program

Template Monster egy több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező webdesign-ipar világszerte ismert veteránja. Sablonokat kínálnak a legnépszerűbb CMS és e-kereskedelem platformokhoz, valamint HTML sablonokat, WordPress témákat, céloldalakat, kész márka identitásokat és még sok másat kínálnak.

Társult programjuk átlátható tervet tartalmaz a jutalékarány növelésére, minden egyes eladás 30–50% -ára kezdve.

TemlateMonster_768x432 final

Társult jutalékok: akár 50% minden eladás esetén
Termék árak: Átlagosan 75 dollár
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: 365 nap
Kattintson a részletekért

Az Apollo13 Témák társult program

Apollo13 alkotói mindennapos, a kreatív WordPress téma előre elkészített tervekkel, könnyedén importálható egyetlen kattintással, és rengeteg testreszabási lehetőség áll rendelkezésre. A téma havi és éves fizetéssel érhető el, 14 napos ingyenes próbaverzióval..

Az Apollo13 35% -os megbízást kínál a Rife témához, amelyet minden évben megújítanak. Ez csak azt jelenti, hogy ha az ügyfél az előfizetést egy évre meghosszabbítja, akkor 35% -ot ismét kereshet ugyanazon ügyféltől. Jó stratégia pénzt keresni hosszú távon.

Apollo13 Rife kapcsolt vállalkozás

Társult jutalékok: 35% + megújítási jutalékok
Termék árak: Az eladások havi 9 dollártól kezdve – 72 dollár / év
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Themeum társult program

Themeum egy szép WordPress témabolt, amely modern és felhasználóbarát témájú gyűjteményt kínál minden célra. A legtöbb sablonuk a blokk-szerkesztőre van optimalizálva, és integrálva van a WP oldalkészítő – A Themeum saját drag-and-drop oldalépítő pluginja.

Az ügyfelek a társaság témáit és beépülő moduljait csomagokban (klubtagsági tervükön keresztül) vagy különálló termékekként vásárolhatják meg. A társult program olyan vonzó ajánlatokkal érkezik, mint például az élethosszig tartó ismétlődő bevételek, a valós idejű követés, a célzott társult támogatás és a problémamentes tranzakciók..

Themeum leányvállalata

Társult jutalékok: 30% az összes értékesítésről (ismétlődő előnyökkel)
Termék árak: 39 és 149 dollár között mozog
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

SuperbThemes társult program

SuperbThemes egy olyan online üzlet, amely a SEO optimalizálására, az oldalsebességre és az érzékenységre összpontosító témákat hoz létre. Ha kapcsolt webhelyeket vagy blogokat szeretne létrehozni, a SuperbThemes az a hely, ahol érdemes megnéznie. Témáikat havonta frissítik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a legújabb SEO és kód trendeket követik-e.

Az üzletben több mint 35 minőségi termék érhető el, mind pluginok, mind témák formájában. A skandináv vállalatok gyönyörű és minimális kialakításukról híresek; A SuperbThemes nem kivétel, ha erről van szó.

A SuperbThemes társult

Társult jutalékok: 40% -60%
Termék árak: $ 29- $ 199
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

PremiumCoding társult program

Val vel PremiumCoding affiliate program, akkor nagyon niche-specifikus menhet, ösztönözve a kreatív és modern WordPress blog témákat. Természetesen nem ez az egyetlen témakör, amelyet kínálnak, de ez a kategória, amelyre a leginkább összpontosítanak.

A PremiumCoding egyre növekvő WordPress témabolt, amely rendszeresen enged ki egyszerűsített, könnyen használható és figyelemfelkeltő témákat. A felhasználó dönthet úgy, hogy megvásárol külön témákat, vagy feliratkozik éves vagy élethosszig tartó tervekre. Az utóbbi kettő azonnali hozzáférést biztosít a tagoknak 30+ csúcstechnikához, amelyek a különféle iparágakat lefedik.

PremiumCoding leányvállalat

Társult jutalékok: 35% -50%
Termék árak: az értékesítés 49 és 359 dollár között mozog
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

WordPress plugins

Beaver Builder társult program

A Beaver Builder segítségével nagyszerű egyedi elrendezéseket készíthet a kódolási know-how nélkül (nézd meg összehasonlításunkat). Rengeteg elegáns sablonnal, közel 30 hatalmas modullal szállítja, és támogatja az elülső verzió szerkesztését, így valós időben elkészítheti weboldalát. A Beaver Builder az egyik legjobban átalakító pluginunk.

Beaver-Builder

Társult jutalékok: 25%, beleértve a megújításokat
Termék árak: 99 dollártól
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

MemberPress társult program

MemberPress egy nagy név a WordPress tagsági webhelyiparban. A bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a prémium tartalomhoz való hozzáférés korlátozását és a tagságért fizetendő díjakat a PayPal, Stripe vagy Authorize.net fizetési átjárók egyikének felhasználásával..

MemberPress

Társult jutalékok: akár 30% ismétlődő a MemberPress felhasználók számára; 10% visszatérő nem használók számára
Termék árak: árak 99 USD / év-től
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

CSS Hero társult program

Szereted a WordPress témát, de szeretnének kozmetikai javításokat készíteni? Nem ismeri a CSS-t? Akkor pontosan ezért van szüksége CSS Hero. Ez a fantasztikus bővítmény rendkívül egyszerűen használható, és lehetővé teszi a webhely bármely részének valós időben történő testreszabását.

CSS-Hero

Társult jutalékok: 40%
Termék árak: évi 49 USD-tól tervez
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

A WPForms társult programja

Az egyik legerősebb, felhasználóbarát WordPress űrlap-bővítmény, WPForms kiváló eszköz a népszerűsítéshez, ha blogod erőteljesebben esik le a pluginre, mint a témára.

Noha a jutalék mértéke sokkal alacsonyabb, mint a többi legjobb választásunknál, ne feledje, hogy a neked megfelelő partnerprogram kiválasztása sokkal fontosabb, mint egyszerűen a legjobban fizető terv – és a legmagasabb árat elérő 349 dollár áron továbbra is 69,80 dollárt keresel. ajánló.

WPForms

Társult jutalékok: 20%
Termék árak: az értékesítés 48-349 dollár között mozog
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 45 nap
Kattintson a részletekért

WeDevs társult program

Következőként egy kevésbé ismert plugin-fejlesztő: WeDevs. Ne becsülje le őket. Fejlesztették ki a WordPress világ néhány rejtett gyöngyszemeit. Kedvenceim pluginjaim közül a WP Projektmenedzser, amely lehetővé teszi a WordPress felhasználóknak – különösen a szabadúszóknak – az egész vállalkozásuknak a WordPress irányítópultján történő kezelését..

WeDevs

Társult jutalékok: 20%
Termék árak: 14 USD-tól
Fizetési küszöb: 300 $
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Elementor társult program

Az Elementor egy prémium oldalkészítő a WordPress számára, könnyen használható és tökéletes kompatibilitást kínál bármilyen témával vagy oldallal. Telepítse a jelenlegi WordPress-téma tetejére és kezdje el testreszabni. Ha meg akarja váltani a terveket, akkor nem veszíti el az Elementor segítségével készített elrendezéseket és sablonokat.

Közel egymillió letöltéssel és számlálással az Elementor ingyenes kezeket nyújt Önnek céloldalak, honlapok, hozzászólások, portfóliók, termékek, körhintak, közösségi oldalak készítéséhez. Nincs szükség kódolási ismeretekre!

Elementor nyitóoldal

Társult jutalékok: 50%
Termék árak: 49 USD-tól
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Barn2 Media társult program

Barn2 Media az egyik legfontosabb WordPress ügynökség, székhelye az Egyesült Királyságban. Társult programjuk nagylelkű jutalékot fizet a prémium WordPress bővítmények kínálatának értékesítéséért.

A regisztráció ingyenes és kevesebb, mint 1 perc, azonnali jóváhagyással. Ez azt jelenti, hogy azonnal elkezdi keresni a saját könnyen használható műszerfalán. A Barn2 Media linkeket és szalaghirdetéseket biztosít Önnek, de Ön szabadon reklámozhatja pluginjaik más módjait is, ideértve a saját szalaghirdetések tervezését is. 365 napos visszavételi sütiket kínálnak, ami azt jelenti, hogy akkor is fizetni fog, ha az ügyfél később vásárol, és havonta jutalékot fizet, minimális kifizetések nélkül..

Barn2 Media kezdőlap

Társult jutalékok: 30%
Termék árak: 55–75 USD
Fizetési küszöb: nincs küszöb
Süti időtartama: 365 nap
Kattintson a részletekért

LiveChat társult program

Élő chat egy felhőalapú üzenetküldő alkalmazás és ügyfélszolgálati szoftver, amelyet az online értékesítéshez és az ügyfélszolgálathoz kívánnak. A LiveChat, mint egyik piacvezető, jelenleg több mint 26.000 vállalatot segít 150 országban.

Csatlakozás a LiveChat partnerprogramhoz hozzáférést biztosít egyedi kedvezményekhez, maroknyi promóciós erőforráshoz és kapcsolt marketing ismeretekhez. Ezenkívül egy dedikált fiókkezelőt kap az induláshoz.

LiveChat nyitóoldal

Társult jutalékok: 20% ismétlődő
Termék árak: az ártartomány havonta 19 $, de havonta + 1000 $ lehet
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 120 nap
Kattintson a részletekért

WordPress piacterek

Envato társult program

A WordPress piachelyein az egyik név dominál minden más felett: Envato, a hét népszerű piacért felelős anyavállalat. Minden bizonnyal megismerheti a két legnagyobb piacot: ThemeForest, amely több mint 6500 WordPress témát tárol, és CodeCanyon, 4000+ WordPress bővítménnyel.

Annyi ajánlott termékkel az Envato a lehető legközelebb áll a garantált konverterhez – valószínűleg miért fizetnek több mint 3 millió dollárt leányvállalatoknak évente. Ezt az Envato termékek népszerűsítésével szerzett tapasztalataink alapján blogokon garantálhatjuk. Természetesen a WordPress legnépszerűbb társult programjai között.

Envato

Társult jutalékok: 30% az első vásárlásoknál
Termék árak: a témák általában körülbelül 50 dollárba kerülnek; plugins körülbelül 20 dollár körül
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

A Mojo témák társult programja

Mojo témák egy újabb lenyűgöző WordPress témapiac, tiszteletreméltó 1200+ témával eladó. Raktárukban vannak a külön Joomla, az e-kereskedelem és a Tumblr témák is.

Mojo-témák

Társult jutalékok: 30% az első vásárlásoknál
Termék árak: a témák általában körülbelül 50 dollárba kerülnek; plugins körülbelül 20 dollár körül
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

WordPress tárhely

WP Motor társult program

WP motor a legnagyobb név a kezelt WordPress tárhelyben. Terveik kissé drágábbak, mint a rendelkezésre álló megosztott tárhelyszolgáltatások, de a WP Engine garantálja a villámgyors sebességet és a kiváló minőségű ügyfélszolgálatot..

WPEngine

Társult jutalékok: 200 USD vagy az első hónap kifizetésének 100% -a (attól függően, hogy melyik nagyobb)
Termék árak: havonta 29 USD-t tervez
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 180 nap
Kattintson a részletekért

Lendkerék partnerprogram

A lendkerék egy másik kivételesen menedzselt WordPress tárhely, mely nagy sebességgel és a WordPress szakértőinek hozzáértő csoportjával készen áll a felmerülő problémák megoldására. Kiváló minőségű szolgáltatás megfizethető áron.

Lendkerék

Társult jutalékok: Az első havi háromszor kifizetés, a kifizetések 45 USD-tól kezdődnek
Termék árak: havi 15 dollártól tervez
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

HostGator társult program

Bár nem mindenki csésze tea, HostGator kétségtelenül az egyik legnagyobb szereplő a megosztott tárhely játékban. Alacsony áraik miatt különösen vonzóvá teszik őket az újszülött webmesterek számára, biztosítva ezzel, hogy társult rendszerük következetesen átalakuljon.

HostGator

Társult jutalékok: progresszív jutalékszintek 50–125 USD / áttétel
Termék árak: havi 3,95 dollártól tervez
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

SiteGround társult program

SiteGround vitathatatlanul a WordPress felhasználók számára elérhető legjobb megosztott tárhelyszolgáltatás. Ajánlja azt azoknak a látogatóknak, akik kiváló minőségű tárhelyet akarnak a bank megszakítása nélkül. Kezelt WordPress tárhelyet is kínálnak.

Amikor a társult jutalékokat szerezzük a tárhelyszolgáltatások elősegítéséből, akkor a SiteGround kiemelkedő számunkra jelent meg, bizonyítva, hogy a WordPress egyik legjobb társult programja..

SiteGround

Társult jutalékok: progresszív jutalékszintek 50–125 USD / áttétel
Termék árak: havi 3,95 dollártól tervez
Fizetési küszöb: Nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

Bluehost társult program

A Bluehost a hivatalos WordPress.org weboldalon szereplő négy jóváhagyott házigazda egyike. Mint ilyen, tudod, hogy mind a felhasználók, mind a leányvállalatok megbízhatnak benne. Valójában a leányvállalatainak több mint 5 millió dollárt fizettek 2015-ben.

Bluehost

Társult jutalékok: $ 65
Termék árak: havi 3,95 dollártól tervez
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

DreamHost társult program

DreamHost a végleges tárhelyszolgáltatás, amely a mai listán szerepel, és egy másik, a WordPress.org által ajánlott tárhelyszolgáltató. Az 1997-ben alapított társaság az egyik legelterjedtebb hosting cég, amely több mint 1,5 millió ügyfelet szolgált ebben az időszakban.

DreamHost

Társult jutalékok: 30 havonta havi megosztott tárhelynél 97 dollárig az éves tervek esetén
Termék árak: havi 7,95 USD -tól tervezi
Fizetési küszöb: $ 20
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Kinsta társult program

A Kinsta egy prémium menedzsment WordPress tárhely-szolgáltató, amelyet a Google Could Platform működtet. Tárhely-terveik sokféle felhasználó számára elérhetők, a kis- és középvállalkozásokatól a nagy forgalmú webhelyek tulajdonosáig.

A társult program egyszeri magas regisztrációs bónuszt nyújt. Ennek összege attól függ, hogy az áttételi feliratkozási terv melyik legyen: 50 dollár a Starter számára, 100 USD a Pro számára, 150 USD az 1-4. Üzleti vállalkozás számára, 500 USD a vállalati szintű tervekhez. Ráadásul havonta 10% -os ismétlődő jutalék van. Az egyedi kapcsolt irányítópulton a társult vállalkozások nyomon követhetik az oldalmegtekintéseket, az előfizetéseket és a fizetéseket.

Kinsta

Társult jutalékok: egyszeri regisztrációs jutalék + 10% havi ismétlődő
Termék árak: kezdve 30 dollár / hónap és 900 dollár / hónap
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

InMotion Hosting társult program

Az InMotion egy olcsó menedzselt WordPress tárhely-szolgáltató, amelynek kapcsolt programja több mint 25 000 ügyféltől kapott elismerést 2018-ban.

Terveik mindenki számára megfelelőek: a személyes blogoktól az üzleti oldalakig és a fejlesztőbarát csomagokig.

Az InMotion nagyszerű tulajdonsága, hogy a WordPress szoftvert automatikusan telepíti a felhasználó számára a fizetési folyamat során.

InMotion tárhely

Társult jutalékok: progresszív jutalékok 50 USD / eladás és 120 USD / eladás között
Termék árak: havi 7,26 USD -tól tervezi
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

Tartalomszolgáltatási hálózatok (CDN)

MaxCDN társult program

Azon felhasználók számára, amelyek fel akarják gyorsítani a WordPress webhelyet, a CDN vonzó lehetőség. MaxCDN az egyik legismertebb CDN, és megbízható átalakítóvá teszi. A MaxCDN az Ön webhelyét több szerverre tárolja, a világ minden tájáról. A látogatók csatlakoznak a földrajzilag legközelebbi szerverhez, csökkentve ezzel a késleltetést és javítva a betöltési időket.

MaxCDN

Társult jutalékok: alig több mint kétszeres fizetés az első hónapban
Termék árak: tervek 9 dollárt / hó
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 180 nap
Kattintson a részletekért

Biztonság és karbantartás

WP Curve társult program

WP görbe a végső megoldás minden WordPress fejfájásra. Megfizethető havi díj ellenében elvégzik az unalmas WordPress karbantartási munkákat, és képzett fejlesztők csapata korlátlan számú kis feladatot fog elvégezni az Ön nevében – egy "kis feladat" minden olyan feladatnak számít, amelyet 30 perc alatt lehet végrehajtani. Jó példa a WordPress minőségi kapcsolt programjaira.

WPCurve

Társult jutalékok: Havonta 10 dollár, legfeljebb 12 hónap / ügyfél
Termék árak: A tervek havi 79 USD-tól kezdődnek
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: egy év
Kattintson a részletekért

ManageWP társult program

Több webhely kezelése kissé kellemetlen, nem igaz? ManageWP korszerűsíti a folyamatot, mivel lehetővé teszi, hogy az összes WordPress-alapú webhelyet egy praktikus irányítópulton kezelje. Terveik megfizethetőek, valamint az élethosszig tartó ismétlődő jutalékok kötelesek fellebbezni a leányvállalatoknál. Jó választás a társult programok között a WordPress felhasználók és fejlesztők számára.

ManageWP

Társult jutalékok: 30% élettartamú értékesítés
Termék árak: egyedi tervek havi 1,50 dollártól kezdve; üzleti tervek 9 dollártól havonta
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: korlátlan
Kattintson a részletekért

Sucuri társult program

Sucuri a WordPress biztonsági mester, a weboldalak vírusvédelmi, tűzfalak és rosszindulatú programok eltávolító szakterületeire szakosodott. Szolgáltatásuk a Joomla, a Drupal és a Magento webmesterek számára is elérhető.

Sucuri

Társult jutalékok: 25%
Termék árak: A tervek havi 16,66 USD-tól kezdődnek
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

A WP Buffs társult programja

WP rajongók egy népszerű teljesítmény-, biztonsági és karbantartási vállalat, amely kifejezetten a WordPress webhelyekre koncentrál. Gondolj rájuk az új technológiai igazgatóra és a WordPress műszaki partnerére.

Korlátlan szerkesztésekkel, teljesítményjavításokkal, napi egészségügyi karbantartással és rendszeres biztonsági hibaelhárítással foglalkoznak. Ez lehetővé teszi merész döntések meghozatalát a webhelyén, a műszaki korlátozások miatt való habozás nélkül. Napi felhőalapú biztonsági mentésekkel, napi 24 órás felügyelettel, webhelye sebességének és teljesítményének teljes optimalizálásával, valamint a heti jelentésekkel a WP Buffs többfunkciós csomagokat kínál, amelyeket nehéz legyőzni..

WP rajongók

Társult jutalékok: 300 USD áttételenként
Termék árak: A tervek havi 40 USD-tól kezdődnek
Fizetési küszöb: $ 40
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

Ismerje meg a WordPress erőforrásokat

Udemy társult program

Udemy egyre növekvő online tanfolyampiac (többek között megoldások). Bárki létrehozhat egy tanfolyamot, olyan kurzusokkal, amelyek szinte mindent tartalmaznak. Erősen koncentrálódik a számítástechnika, több mint 500 tanfolyamon szentelték a WordPress tanulását. Vegye figyelembe, hogy blogodhoz havonta több mint 500 egyedi látogató igényel, hogy jogosultak legyenek az Udemy társult programjára.

Udemy

Társult jutalékok: A végső ár 40% -a
Termék árak: WordPress tanfolyamok 20 dollártól (előre kedvezmény)
Fizetési küszöb: nincs minimális fizetés
Süti időtartama: 7 nap
Kattintson a részletekért

WP101 társult program

WP101 a WordPress készségek teljes skáláját tanítja, többrészes video tanfolyamként csomagolva. A hallgatók konkrétabb segítséget is kérhetnek a WP101 csak tagok számára fórumán.

WP101

Társult jutalékok: $ 19 / eladás
Termék árak: tanfolyamok egyenként 24 dollár
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

E-mail marketing

OptinMonster társult program

OptinMonster az egyik legjobb eszköz a látogatók e-mail listákra történő előfizetővé alakításához (teszteltük). Gyönyörű előugró ablakokat és opt-in formákat épít, valamint az egyik első eszköz volt a kilépési szándék technológiájának megjelenítéséhez. Blogjainkban az OptinMonster népszerűsítésével kapcsolatos tapasztalataink megerősítik, hogy ez egy szilárd átalakító és a WordPress egyik legnépszerűbb társult programja..

OptinMonster

Társult jutalékok: 25%
Termék árak: A tagság évente 49 dollárral kezdődik
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 45 nap
Kattintson a részletekért

SendinBlue Partnerprogram

A SendinBlue a választott e-mail kézbesítő szolgáltatás. Egy ideje költözöttünk a SendinBlue-be, miután a MailChimp-költségeink kissé túl magasak lettek (az erről itt olvashat). A szolgáltatás szempontjából a SendinBlue mindent megad, amire szüksége van, és a társult program sem hihetetlen, nagyon jó jutalékokkal, a piaccal megegyezően..

sendinblue

Társult jutalékok: 30% jutalék
Termék árak: havi 7,37 dollártól tervez
Fizetési küszöb: 100 EUR
Süti időtartama: 90 nap
Kattintson a részletekért

Aweber társult program

Aweber a MailChimp mellett a világ legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatása. Sajnos a MailChimp kapcsolt jutalmainak nincs pénzbeli értéke, és azokat csak a MailChimp költségeivel lehet beváltani. Ezért ha e-mail marketing szolgáltatással ajánlani szeretne pénzt keresni, az Aweber az egyik legfontosabb választás a társult programok között a WordPress felhasználók számára.

Aweber

Társult jutalékok: 30% ismétlődő jutalékok
Termék árak: tervek 19 dollárt / hó
Fizetési küszöb: $ 30
Süti időtartama: 365 nap
Kattintson a részletekért

Weboldal képek

ShutterStock társult program

A képek elkészíthetik vagy megbonthatják a webhelyet. Shutterstock 80 millió gyönyörű, jogdíjmentes, stock fotók, videók és vektorok gyűjteményét kínálja. Másodpercenként is elképesztő négy képet adnak el.

Shutterstock

Társult jutalékok: 20%
Termék árak: öt képcsomag 49 dollár; A tervek havonta 169 dollárra indulnak
Fizetési küszöb: nincs minimális fizetés
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Depositphotos társult program

Ha a Shutterstock alternatíváját szeretné, depositphotos vitathatatlanul az egyetlen stock image webhely, amely ezzel versenyez. Lenyűgöző stock képeket, videókat és vektorokat is kínál. Gyűjteménye kisebb, mint a ShutterStocké ("csak" 30 millió erős), de versenyképes áron.

depositphotos

Társult jutalékok: 30% az első vásárlások esetén; 15% az ismételt vásárlás esetén
Termék árak: öt képcsomag 39 dollár; A tervek havi 59 USD-tól kezdődnek
Fizetési küszöb: $ 50
Süti időtartama: 30 nap
Kattintson a részletekért

Vegyes

Idő orvos társult program

Népszerű eszköz a WordPress szabadúszók és távoli csapatok körében, Idő orvos nagyszerű a projektek és a munkaidő nyomon követésében. Az eszköz nagyon hatékony, mivel automatikusan napi / heti jelentéseket készít, és a kifizetéseket a munkaidő alapján kezeli.

Leányvállalati programjuk tartalmazza a második szintű díjakat, amelyek 2% -os ismétlődő jutalékot kínálnak a társult vállalkozásának leányvállalatai számára (ügyfelek, akiket egy affiliate utal, amelyet Ön a Time Doctor-re utal.

Idő orvos

Társult jutalékok: akár 30% ismétlődő jutalékok
Termék árak: Havonta 9,99 USD / felhasználó
Fizetési küszöb: 100 $
Süti időtartama: 6 hónap
Kattintson a részletekért

Long Tail Pro társult program

Keresi a legjobb kulcsszavakat a rést? Szeretne gyengeségeket találni a versenytársak SEO stratégiáiban, hogy azokat a SERP-kben kisajátítsa? Akkor ne keresse tovább Long Tail Pro – talán a legjobb kulcsszó-kutató eszköz az összes közül.

Hosszú farok-Pro

Társult jutalékok: 30% ismétlődő jutalékok
Termék árak: havonta 25 dollárt tervez
Fizetési küszöb: nincs minimális kifizetés
Süti időtartama: 60 nap
Kattintson a részletekért

Amazon társult program

Végezzük el a világ legnépszerűbb társult programjával. Természetesen arról beszélek amazon. Rendben, tehát ez valószínűleg nem kifejezetten a WordPress felhasználók számára szól, de minden niche-ben vannak termékek, és az elismert Amazon név biztosítja a magas átváltási arányokat. És ha el akarja reklámozni a WordPress-rel kapcsolatos termékeket, akkor az Amazon laptopok, otthoni irodai eszközök és WordPress-tanulási források, például könyvek tárolását teszi lehetővé..

amazon

Társult jutalékok: progresszív jutalék mértéke 4% és 8,5% között
Termék árak: bármi és minden
Fizetési küszöb: $ 10
Süti időtartama: 24 óra, vagy ha a terméket bevásárlókosárba helyezzük, 90 nap
Kattintson a részletekért

Bónusz: A WordPress beépülő modulok a társult promóciók kezeléséhez

Itt egy hasznos elvihető WordPress tipp a WordPress társult programjainak kezelésében: használja a plugins, például a Szomjas Partnervállalatok szabványosítását az affiliate linkeket úgy, hogy azok a következő webhelyen jelenjenek meg: yoursite.com/go/product/ vagy yoursite.com/recommends/product/.

Ezek nemcsak professzionálisabbnak tűnnek, és megakadályozzák, hogy bejegyzéseidet hihetetlenül egyedi társult URL-ek töltsék fel, hanem később meg is változtathatók..

Ez az utolsó pont fontos, mivel ez könnyű rugalmasságot biztosít: ha már nem akarja használni a társult URL-t, akkor a program leáll, vagy a program váltja a szolgáltatót, és így megváltoztatja URL-jét, akkor csak egy linktel rendelkezik a frissítéshez.


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Szerzői): ThirstyAffiliates


90% Értékelések


30.000 + telepítések


WP 4.5 + szükséges

Több információ

thirstyaffiliates.3.9.3.zip

Aktuális változat: 3.9.3

Utolsó frissítés: 2020. május 30


90% Értékelések


30.000 + telepítések


WP 4.5 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Végső gondolatok

És ez befejezi az affiliate marketing világának alapos áttekintését a WordPress ökoszisztémájában.

Most már megfelelő felszereléssel választhat a bevált WordPress társult programok közül, létrehozhatja azt a tartalmat, amely a közönséggel és a keresőmotorokkal rezonál, és jutalékot kereshet!

Az affiliate marketing rendkívül hasznos passzív bevétel-generátor lehet a vállalkozása számára a szokásos tartalmak mellett. A kutatás elvégzése valóban (szó szerint!) Megtérül, ha a rendszeresen használt WordPress termékekkel reklámozza és hatalommal bír.

Tudjuk, hogy valószínűleg sokat kell tennünk, de azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Ha csak a WordPress három leányvállalati programjának irányába kellene mutatnunk, javasoljuk:

Elegáns témák

Messze a legjobban átalakító társult programunk, az Elegáns Témák a legjobb program a prémium WordPress témákhoz. Jó édesítővel is jön: adataink azt mutatják, hogy a beterjesztések több mint fele meghosszabbítja tagságát, és az Elegáns Témák ugyanazt az árat fizetik a megújításokkor.

ThemeIsle

Lehet, hogy ez kissé elfogultnak tűnik, de ez az ajánlás az összegyűjtött hideg és kemény adatokon alapul. Bebizonyosodott, hogy ez a legjobb társult program a freemium témákhoz.

SiteGround

A tárhelyszolgáltatók hajlamosak nagylelkűen fizetni, és a SiteGround következetesen keres bennünket a társult vállalkozásunk legnagyobb ellenőrzésein keresztül a host világon. A Bluehost egy újabb erős előadó.

Természetesen tapasztalatai eltérhetnek a miénktől, tehát kipróbálhatja a lehetőségeket, hogy megtudja, mi működik a legjobban az Ön webhelyén. Csak hagyja jóvá, mielőtt jóváhagyta volna a terméket!

A mai lista semmiképpen sem kimerítő. Ha affiliate programot szeretne ajánlani, ezt megteheti az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani a WordPress kapcsolt programjairól is bemutatott gondolatait!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Eredeti szöveg: Shaun Quarton, Alex Denning és Karol K.
Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map