Hogyan szerezzen be kliens-ajánlásokat, és mit tegyen velük utána – Végső útmutató

Hogyan szerezzen be kliens-ajánlásokat, és mit tegyen velük utána – Végső útmutató

Hogyan szerezzen be kliens-ajánlásokat, és mit tegyen velük utána – Végső útmutató
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hogyan szerezzünk ügyfél-beszámolókat, és mit tegyünk velük


Az ügyfelek beszámolói minden üzleti élet eleme. Ha nagyobb és jobb ügyfeleket szeretne vonzani, akkor először meg kell mutatnia, hogy jól tudsz dolgozni. És nem számít, mennyire kényelmes ön eladni magát, a dicséret inkább hihető, ha valaki mástól származik. Minden vállalkozó alapvető képessége az ügyfél-beszámolók beszerzése.

Ez az útmutató fog megmutatja, hogyan szerezzen ügyfél-beszámolókat, amelyek segítenek Önnek több, jobb üzlet vonzását. Ehhez megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni a tökéletes kérést, és hogyan írhat saját beszámolósablonokat az ügyfelek számára a folyamat egyszerűsítése érdekében..

A saját beszámolók írásának ereje

Ha új üzleti tulajdonos vagy, akkor a véleménye elkészítésének gondolata félelmetesnek tűnik. Végül is ezek állítólag személyes ajánlások. Még mindig értnek-e valamit, ha Ön, nem az ügyfelek írta?

Az ügyfelek ezzel szemben másképp látják.

Lehet, hogy szeretik a munkádat, és szívesen ajánlanak téged, de ez egy újabb feladat a már teljes tennivalók listáján. Ha írja a beszámolót, és csak annyit kell tennie, hogy aláírja azt, az még kevésbé kell aggódnia.

Ha néhány beszámolót részletekben ír, és egy sablon-kérési e-mailt csatol, akkor ezt megteheti kérjen ügyfél beszámolót néhány perc alatt, és megkönnyíti számukra, hogy még kevesebb idő alatt is bizonyságot tegyen Önnek.

Hogyan írjuk be a beszámolóikat az ügyfél jóváhagyására

írjon beszámolókat

A következő háromlépéses eljárással saját véleményét írhatja:

1. Döntse el, mit akarja hangsúlyozni

Brainstorm felsorolja azokat a dolgokat, amelyeket kiemelni szeretne vállalkozása kapcsán. Például hangsúlyozhatja, mennyire szorosan dolgozik az ügyfelekkel, vagy hogy milyen gyorsan eredményezi a munka.

Célozzon legalább öt olyan dolgot, amelyről szeretne beszélni.

2. Írjon annyi beszámolót, amennyit csak tud egy órán belül

Írjon annyi 2-3 mondatnyi beszámolót, amennyit csak tud egy órán belül, és használjon időzítőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezt nem végezi egész nap. Minden egyes beszámolót alapítson vállalkozásának egy meghatározott aspektusára, amelyet Ön úgy döntött, hogy kiemel. Ne maradjon túl sokáig egyetlen beszámolóval sem. 20 vagy több listát szeretne létrehozni, így ezt a gyakorlatot nem kell hosszabb ideig megismételnie.

Ugyanakkor ne lépjen túl a történetekkel vagy a botokkal. Ennek tényekről kell szólnia.

3. Szerkessze a beszámolóit az érthetőség és a helyesírás érdekében

Olvassa el újra az ajánlásokat és javítsa ki a hibákat. Nem akarja, hogy a véleménye túl hidegnek vagy professzionálisnak hangzik, de azt sem akarja, hogy ügyfelei – vagy potenciális jövőbeli ügyfelei – elvonjanak egy nyilvánvaló helyesírási hibától. Vagy ami még rosszabb, oly zavaros, hogy elhagyják az Ön weboldalát.

Példa ajánlások

Nem tudom, mit kell írni? Íme néhány példa a kezdéshez:

(Üres) öröm volt együtt dolgozni. A folyamat minden szakaszában kommunikált velem. A DOLMÁNAK tették eleget az összes funkcionális követelményemnek, és meghaladtam esztétikai elvárásaimat.
(Üres) bonyolult igényekkel és kemény határidővel fordultunk cégünk beindításához. Azonnal megértette igényeinket, és időben kitűnő dologot hozott össze a határidőre.
(Üres) a mi dologunkat valami modernmá és látványossá változtatta. Biztosították fejlett THIS-t és THAT-ot, és nem lehettünk boldogabbak az eredményekkel.
(Üres) nemcsak egy gyönyörű dologt épített számunkra, hanem személyzetünket is felkészítették valamire, így önmagunkkal is dolgozhatunk vele..
A dolog elindítása után (Üres) továbbra is kommunikációs és segítőkész. Bármikor, ha probléma merül fel, vagy frissíteni szeretnénk dologunkat, megbízhatunk (Üres).

Ha ezeket a sablonokat használja alapjául az első beszámolókhoz, akkor feltétlenül cserélje ki őket "Üres" a neveddel, és változtassa meg a szavakat körül – mindent nagybetűkkel. Nem akarja, hogy az ügyfelek ebben a cikkben találják véleményüket szó szerint kifejezésre!

További inspirációért átnézheti néhány véleményét a szabadúszó író webhelyemről:

dianna ajánlások

Hogyan szerezhet be kliens-ajánlásokat e-mail sablonnal

szerezzen beszámolókat

Miután elkészítette a véleményét, elkészítheti az e-mail sablonot, amelyet arra kér, hogy ügyfeleitől kérje. A cél az, hogy az ügyfeleknek a lehető leggyorsabban és könnyebben kijelentkezhessen a létrehozott ajánlásokon..

Az e-mailben a következőket kell tennie:

 • Emlékeztesse ügyfelét a közösen végzett munkára.
 • Köszönöm nekik a munkát.
 • Kérdezd meg, hajlandók-e adni neked egy ajánlást.
 • Tegyen ajánlatot egy saját maga által írt véleményre.
 • Kérje meg őket, hogy jelentkezzenek be az ön által írt beszámolón, vagy használja őket inspirációként a saját maguk számára.
 • Mondja meg nekik, hogy a tanúsítványt hogyan fogják használni.

Ezeket a dolgokat a lehető legrövidebb idő alatt szeretné elvégezni. Célja, hogy legfeljebb négy 2-3 mondat bekezdést tartalmazzon, beleértve a javasolt beszámolót is.

Amikor elkészült, a sablon e-mailjének olyasmit kell olvasnia:

Kedves ügyfél),

Öröm volt együtt dolgozni veled (projekt). Még egyszer köszönöm, hogy velem dolgozott.

Kíváncsi voltam, hajlandó-e bizonyságot tenni webhelyemről? Valami az alábbi idézet szerint (ezt a pontos idézetet is felhasználhatom, ha akarod):

"(Üres) nemcsak egy szép weboldalt készített számunkra, hanem a WordPress menedzsmentjében is kiképztük munkatársainkat, így saját maguk is frissíthetjük az oldalt.."

Nagyon hálás lennék, ha feliratkozik erre az ajánlásra, vagy megírja a sajátját. A beszámoló a webhelyemre kerül, és felhasználható a potenciális ügyfelekkel folytatott privát e-mailekben is.

Köszönöm az idődet,
(Üres)
(Weboldal)
(Elérhetőség)

A legtöbb ügyfél szívesen kijelentkezik, bármit is küldött nekik. A legjobb ügyfelek kibővítik ezeket a beszámolókat, részletes beszámoló írása arról, hogy miként segített nekik. Akárhogy is, ez az e-mail sablon azt szolgálja, hogyan szerezzen be kliens-ajánlásokat, amelyeket felhasználhat a marketing erőfeszítései során.

Hogyan testreszabhatja a kérési e-maileket

Amikor megtanulja, hogyan szerezze be az ügyfelek véleményét, fontos szem előtt tartani, hogy senki sem szeret kedvelni egy számot. A sablonok időt takaríthatnak meg, de kockázatot jelentenek az ügyfelek elidegenítésében is. Ennek elkerülése érdekében a sablont különféle módon kell testreszabnia, amikor elküldi a bizonysági kérelmet:

 • Cserélje ki az (ügyfél) minden példányát a személy nevére.
 • Cserélje ki (projekt) a projekt nevére.
 • Adjon hozzá egy mondatot arról, amit az ügyféllel végzett munkája során kifejezetten élvez.
 • Cserélje ki a tanúsítványt olyanra, amelyet még nem használt.

Ezek a kicsi, de erőteljes módosítások a sablon e-mailben megmutatják az ügyfelének, hogy nem csak az alsó sorában, hanem rájuk gondol.

Mikor kérjen beszámolót

kérjen beszámolókat

Az ügyfelekről szóló beszámolók beszerzésének utolsó része az, hogy megértjük, mikor kérjük őket. Két ideális idő van a véleménynyilvánítás kérésére:

1. Az idő végén együtt dolgozhatsz

Ha egy nagyméretű, egyszeri projekten dolgozik, akkor a bizonyság kérése akkor a természetes, amikor a projekt befejeződik. Ha ez egybeesik egy vállalat vagy termék bevezetésével, érdemes várni egy héttel a bevezetést követően, amikor ügyfele kevésbé lesz stresszes.

2. Három hónap elteltével

Néhány ügyfél azt akarja, hogy végezzen folyamatos karbantartást, vagy hozzon létre tartalmat webhelyükhöz és / vagy közösségi média platformjaihoz. Lehet, hogy egy vagy két évig együtt fog dolgozni ezekkel az emberekkel, de nem akarod ilyen sokáig várni a beszámolót, különösen, ha ők az első ügyfelek. A három hónap időt ad nekik ahhoz, hogy hozzászokjanak veled dolgozni és megértsék az értéküket, és inkább hamarosan, mint később kapnak beszámolót, hogy új ügyfeleket keressenek..

Hogyan használjuk az ügyfél ajánlásait

használjon ajánlásokat

Most, hogy megértette, hogyan szerezhet be kliens-beszámolókat, meg kell értenie, hogy mit kell velük csinálni.

Íme néhány módszer, amellyel az ügyfél-ajánlások felhasználhatják munkájukat:

1. Készítsen esettanulmányokat körülöttük

Az esettanulmányok anekdotikus bizonyítékok és statisztikai adatok kombinációját használják annak bemutatására, hogy valami miért hatékony vagy nem hatékony. Itt, a CodeinWP-nél kiterjedt esettanulmányt készítettünk arról, hogy miként szereztük meg az első 4000 előfizetőt az e-mail listánkhoz.

Ha az egyik ügyfele kiterjesztett beszámolót ad neked, felhasználhatja azt egy esettanulmány alapjául, amely megmutatja, hogyan segített nekik. Ilyen típusú marketing esettanulmányt készítettünk itt a CodeinWP-nél, még akkor is, amikor a vállalat először indult, és főleg körülbelül "PSD a WordPress-hez" szolgáltatásokat. A darab Sam Lloyd beszámolója alapján készült. Megjegyezzük, hogy ebben az esetben a beszámoló annyira részletes volt, hogy hagytuk, hogy többnyire önmagában álljon. Érdemes lehet további anyagokat hozzáadni annak pontosításához, amit az ügyfele mondott a saját esettanulmányában.

2. Mutassa meg őket a webhelyén

Van néhány különféle hely, ahol az ajánlásokat megjelenítheti webhelyén:

 • A tetején és / vagy alján "Ról ről" oldal
 • Külön "Beszámolók" oldal
 • Bizonyos termékek nyitóoldalain
 • Az oldalsávon
 • A láblécben

Valószínűleg a legjobb beszámolókat a fenti helyek közül egynél többet is el kívánja helyezni.

Ne felejtsd el mellékelni az ügyfél képet, ha tudod. Ez a vallomást valóságosabbá teszi. Íme egy példa az egyik szerkesztõnk számára:

colin ajánlások

3. Vegye fel őket a javaslatokba

Dolgozik egy új ügyfélajánlaton? Adjon hozzá egy maroknyi ajánlást, hogy megmutassa a potenciális ügyfeleinek, hogy tudja, mit csinál. Ha webdizájn-sablont használ, akkor az összes beszámolót is belefoglalhatja, majd eltávolíthat néhányat, mielőtt elküldi a javaslatot, és csak az ügyfelek számára releváns árajánlatokat tartja meg..

4. Átalakítsa őket vizuális tartalommá

A közösségi média blogunkban, a Revive.Social-ban sokat beszélünk a szociális média grafikai tervezés. A képek nagyobb figyelmet kapnak mind a közösségi médiában, mind az Ön webhelyén, ezért használjon olyan programot, mint a Canva hogy a legjobb beszámolóid szemet gyönyörködtető grafikákká váljanak.

5. Tegye közzé őket a közösségi médiában

Függetlenül attól, hogy grafikusként vagy egyszerű idézetként feladja-e őket, a véleményed a közösségi médiában való feladása erőteljes motivációt jelenthet az emberekkel való gondolkodás szempontjából. Az ügyfelek címkéit is megcímkézheti ezekben a bejegyzésekben, hogy növeljék elérhetőségüket.

Végső gondolatok arról, hogyan szerezzünk ügyfél-beszámolókat

Most, hogy megértette, hogyan szerezhet be kliens-beszámolókat, felépítheti a sikerhez szükséges társadalmi bizonyítékot.

És ha már megvan a szilárd ügyfél-beszámolók, ezek válhatnak a marketingstratégia legerősebb eszközévé.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector