Hogyan hajózási hajózás: Itt áll módja annak, hogyan indíthatsz hajószállítási vállalkozást

A WordPress az elmúlt évtizedben összetett CMS-ként alakult ki, és abban az időben a WordPress-gazdaság növekedett, fejlődött és éretté vált. Így a WordPress fejlesztők lehetőségei ugyanolyan fényesek a WordPress közösségen kívül, mint benne. A cseppszállítás nagyszerű példa erre. Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan kell a hajót szállítani, megmutatjuk, hogyan indíthatunk egy hajózási vállalkozást, és megvitatjuk, miért szeretné.


Rendszeres átláthatósági jelentéseinkben feltárjuk a WordPress vállalkozásainak tulajdonosainak legújabb kihívásait; a sziklás utakon, ahol elveszítjük bevételünk felét (kétszer), a csapatépítés és a WordCamps csúcsáig. Az ezekben a jelentésekben futó téma a WordPress üzleti vállalkozást működtetni manapság nehéz, és olyan környezetben vagyunk, amely példátlanul versenyképes..

A világ összes internetezőjének 61,6% -a vásárol árut online Ez az arány várhatóan 2021-re meghaladja a 65% -ot 2021-re. Az online kiadási képesség növekszik, és azok a vállalkozók, akik nem alkalmazkodnak most, elveszítik a jövedelmező lehetőségeket a jövőben.

Hogyan Dropship

2020-ban, ha pénzt akar keresni a WordPress készségeivel, bölcsebb döntés lehet a WordPress használata a csepphajózási vállalkozás fellendítésére, mint a WordPress termékek eladása..

Pontosan ezt fogja vizsgálni ez a bejegyzés. Megvizsgáljuk, hogy mi, miért és hogyan indíthat egy cseppszállításot.

Mi a cseppszállítás??

dropshipping úgy történik, hogy online (e-kereskedelem) áruházakból származó termékeket felsorolja és eladja anélkül, hogy ezeket a termékeket maga tárolja.

Nincsenek raktár általános költségek, nincs raktárkészlet; és semmiféle hulladéktermék, amelyet elszámolási értékesítésre szántak. Üzleti partnerségeket alakít ki olyan beszállítókkal, akik megrendeléseket kapnak az Ön webhelyéről, csomagolják a termékeket, majd közvetlenül az Ön nevében küldik el az ügyfeleknek.

Elsősorban a termékmarketing, az ügyfélszolgálat és a reklámozás révén ad hozzáadott értéket, és a logisztikát – tárolást, csomagolást és szállítást – a szállítóra hagyja. Ki kell választania a megfelelő szállítót (ezt később tárgyaljuk), de mihelyt ez megtörtént, nem kell túl sokat aggódnia a logisztika miatt.

Kényelmesen, ha egy WordPress termékvállalat irányításán gondolkodna, ezek pontosan ugyanazok a készségek, amire szüksége van. És amint már tárgyaltuk, az e-kereskedelem lehetősége óriási. A WordPress nagy, de az e-kereskedelem nagyobb.

Nem fog időt tölteni egy termék kódolására, de meg kell adnia egy terméket vagy termékeket. Piackutatást kell végeznie, fejleszteni egy WordPress webhelyet, felállította a WooCommerce-t (vagy egy másik e-kereskedelem bővítmény), és elakadhat a marketing csatornákon a SEO-tól a tartalommarketingig. Ez utóbbi lépés megegyezik a WordPress terméküzlet futtatásával.

Ez az, ami a cseppszállítás. Ez olyan üzletviteli módszer, amely még egy pár évvel ezelőtt sem volt lehetséges.

A cseppküldés nehéz ugyanúgy, mint bármely vállalkozás működtetése, de ez egy igazán izgalmas lehetőség világa.

Most vizsgáljuk meg a csepphajózási társaság alapításának néhány lehetséges előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy hogyan lehet a csepphajót.

Milyen előnyei vannak a csepphajózási társaság alapításának?

Azon a fantázián túl, hogy a bevétel növekszik, amikor a tengerparti törülközőt egy távoli trópusi paradicsomba dobja ��, számtalan más előnye is van egy távoli csepphajózási üzletvezetésnek..

Íme néhány előnye a kényelmes listaformátumnak:

cseppszállítás profik

1. Alacsony beállítási költség: Mivel nem kell fedeznie a saját termékek gyártásának, vagy az áruk nagykereskedelmének a vásárlását, szinte azonnal, nagy beruházások nélkül kezdheti el az értékesítést – ideális forgatókönyv sovány kezdőknek és a WordPress készségekkel rendelkező új vállalkozóknak.

2. Csökkentse az általános költségeket: A csepphajó kiválasztásával átkonfigurálhatja ellátási láncát, hogy eltávolítsa az unalmas költségeket (és kockázatokat), amelyek a fizikai javak országos és kontinensbeli javításával járnak. Megtakaríthatja a teherfuvarozási szolgáltatások, a kikötői műveletek, a raktározás, a raktári alkalmazottak, a csomagolás és a címkézés költségeit.

3. Növelje a cash flow-t: Mivel nem raktározza meg a terméket, addig nem fog fizetni, amíg eladták, és már meg is kapott fizetést érte.

4. Végtelen készlet: Csatlakozzon egy online ellátási lánchoz, és hozzáférjen világszerte gyakorlatilag korlátlan szállítókhoz. Ez azt is jelentheti, hogy folyamatosan terjeszkednek új területekre.

5. Szabadítson fel időt: Igen, újra elmondjuk. Ön eladja, ideális esetben márkanevet és marketingt ad, de nem gyártja. A WordPress világában ez egyenértékű a meglévő téma vagy plugin csomagolásával és ilyen módon hozzáadott értékkel. Ez lehetővé teszi a stratégia, a marketing és a homok kihúzását laptopjából.

6. Végezzen piaci tesztet valós időben: Ha (még a legfinomabb marketing erőfeszítései ellenére is) egyik terméke továbbra sem fog eladni, ha nincs raktárkészlete, akkor azt azonnal eltávolíthatja termékkínálatából! Végezzen tiszta szünetet, és folyamatosan igazítsa termékeit a valós idejű piaci igényekhez / különböző vevőszemélyekhez, felszabadítva az értékes erőforrásokat.

7. Bárhol dolgozzon: Távolítsa el a kötelékeket bármilyen fizikai helyről vagy alkalmazottról, és adja hozzá a távoli munka lehetőségeit. Igaz, hogy ez egyúttal a WordPress termékvállalkozások megsemmisítése is, de a távoli munka továbbra is nagyszerű. Még mindig kísértés?

A felső oldal nagyon jó, de nem a teljes történet. Az egyensúly érdekében nézzük meg néhány hátrányt is, amikor megtanulja, hogyan indítson el egy cseppszállításot.

A cseppszállítás üzleti hátrányai?

Ezeknek a lehetséges hátrányoknak csak egy része vonatkozhat bizonyos ágazatokra, mások pedig olyan kockázatokra vonatkoznak, amelyek orvosolhatók egyszerűen a megfelelő lépések megtételével. Ennek ellenére fontos figyelembe venni ezeket a buktatókat, amikor megtanulja, hogyan kell átengedni a vállalkozást és hogyan kell felépíteni vállalkozását:

1. Kevesebb ellenőrzés, különböző kockázatok: Megrendelések továbbításakor egy külső szállítóhoz növelheti a boldogtalan vevők kockázatát, ha a szállítók például nem csomagolják megfelelően, vagy időben szállítják. Ezek a kérdések elkerülhetetlenek lehetnek – különösen az új partnerségek korai szakaszában -, ezért feltétlenül válasszon kiváló minõségû partnert a get-go közül. Ez egy olyan téma, amelyhez később visszatérünk.

2. Alsó haszonkulcs: Termékeket kedvezménnyel fog vásárolni, és haszonszerzés céljából értékesíti azokat. Ha azonban elindul, akkor nincs elegendő mennyisége ahhoz, hogy jelentős kedvezményeket biztosítson.

3. Kevésbé versenyképes árképzés: Bármely piac, amelynek alacsony belépési akadályai vannak, fennáll annak a veszélye, hogy a verseny belép a piacra, és árversenyt teremt. Bizonyos mértékig ezt láttuk a WordPress témákkal az elmúlt években – ami aligha könnyű megtörni a piacot. Ezért ki kell választania a megfelelő piacot. Bármi túl könnyű lesz a megszakítás komoly veszélyében.

4. Nehéz létrehozni az egyedi értéket / USP: Ön is nagyon óvatos lesz abban, hogy hogyan ad hozzáadott értéket a csepphajózási vállalkozásához. Ha szó szerint csak a vevőket a nagykereskedőhöz köti, akkor viszonylag kevés értéket képvisel. Ha márkát, minőségi garanciát, ügyfélszolgálatot, kényelmet és így tovább ad hozzá, akkor erősebb helyen áll. Ez nehéz, de nem legyőzhetetlen.

5. Könnyen másolható: Ez az előző pontról is következik: idővel meg kell építenie a saját hozzáadott értékét, de különösen a korai szakaszban nagyon könnyű lemásolni. Ha vagy amikor működik az üzlete, akkor a legjobb, ha csendben marad.

csepphajózási hátrányok

Ezek olyan kockázatok, amelyeket nem szabad könnyedén figyelembe venni. Nehéz üzleti vállalkozást folytatni bármilyen árucikkbe bevont környezetben, és a csepphajózás jellege miatt valószínűbb, hogy ki lesz téve az árucikkeknek..

Ennek nyilvánvaló módjai vannak, amelyeket kiemeltünk, és a bejegyzés többi része erre összpontosít, de igazán óvatosnak kell lennie ezzel.

Dropshipping az e-kereskedelem számára: Kezdeti lépések és hogyan kell a drophip-ot szállítani

Most már teljesen tisztában vagyunk a csepphajózási vállalkozás létrehozásának előnyeivel és hátrányaival, ez a döntési idő!

 • Ha rendelkeznek már meglévő WordPress készségekkel és olyan vállalkozást folytatnak, ahol elsősorban márkanevekkel és marketinggel adnak hozzáadott értéket, akkor lépj tovább. Ha időt szeretne tölteni a termék elkészítésével, ez valószínűleg nem az Ön számára. Mindig elindíthat egy blogot, ha a WordPress termékterülete valóban nem vonzó.
 • Ha rendben van a figyelmeztetésekkel és izgatottan tud egy nagy üzlet, márka és ügyfél-élmény felépítését illetően, akkor menjünk!

Feltételezve, hogy még mindig olvassa, mert legalábbis kíváncsi vagyunk, folytassuk a legjobb megközelítéssel a drophipping és a drophipping üzlet létrehozásának módjáról: kezdve a nyertes üzleti ötlet tiszteletben tartásától a beszállító beszerzéséig és az első vásárlóid.

1. Piackutatás: Keressen egy rést & válassza ki a terméket

Piackutatás

Ez a vállalkozás csupasz csontja alapja, tehát a legjobb, ha szilárd!

Szüksége van egy résre: amire az üzlete összpontosít. Gondoljegyedi kávézó” inkább mint “Amazon versenytárs”. Ideális esetben a fülke ott van, ahol már van szakértői ismerete. Vagy talán egy téma / termék, amelyet viszonylag felfedezetlenül és alulteljesítettek: ideális esetben a kettő kombinációja!

Sokkal nagyobb a siker esélye, ha komparatív előnyt élvez a versennyel szemben – még akkor is, ha ez csak a szakértői tudás. „Szakértői ismeretek” egy témában vagy terméktípusban, amelyben igazán szenvedélyes. Például egy meglévő hobbi.

Lehet, hogy szereti a rendkívül szokatlan, vonzó alkotások beszerzését, és élvezi a madarak fényképezését is. Vagy új anya vagy, de nem akarja feladni a golf iránti szenvedélyét. Ezek egyaránt nagy rések, mert két kategória kereszteződésében ülnek. Ha mindkettő szakértője, akkor azonnali versenyelőnyt kap. Ez a fajta megközelítés nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell csepegtetni.

Fedezzen fel sok lehetséges ötletet, válassza ki a legjobbat.

Próbáljon meg keressen néhány ötletet felfedezni. A következő lépés kulcsszó-kutatás elvégzése és meglévő termékek keresése (kiváló minőségű madárnyomatok? Baby golf bugikus?). Ugyanazok a SEO technikák használják, amikor eldönti, hogy mit szeretne blogolni, és reklámozza WordPress terméküzletét; mi nem csináltuk ki, amikor azt mondtuk, hogy ehhez hasonló készségekre van szükség ��

Szerencsére rengeteg segítségünk van: olvassa el a gyakorlati SEO útmutatót, és tekintse meg az általános blogok elindításának útmutatóját. Havonta ésszerű keresést keres egy kulcsszótartományban. Ideális esetben olyan nichet szeretne, ha nincs túl sok kulcsszóverseny, hogy elérje a potenciális ügyfeleket a Google első oldalán.

A csepphajózási kulcsszó-kutatás képernyőképeMeg kell végeznie a kulcsszó-kutatást. "Vásároljon kávébabot" nem lesz nagyszerű alapja vállalkozása számára, de innen induljon be a rés, és a győztes lehet.

Lehet, hogy négy vagy öt ötletet kell átvinnie, mielőtt talál egy igazán jó ötletet, ezért kap egy tollat ​​és papírt, és töltsön el komoly időt erre. A cseppküldéssel a rossz vállalkozás indításának költségei nem abszurdok – ez többnyire az Ön ideje -, de minden bizonnyal sok gondot megtakaríthat magának, ha megfelelő kutatást végez..

2. A megfelelő e-kereskedelmi szolgáltató és a cseppszállítás-szállító beszerzése

Akár már van e-kereskedelmi áruház, vagy megtanulja, hogyan lehet a nullszállítási vállalkozást a nulláról kezdeni; feltétlenül elengedhetetlen, hogy megfelelő egységet találjanak az e-kereskedelem szolgáltatója és a cseppszállítás szolgáltatója között.

Ezek a szolgáltatások napról napra megosztják egymással az információkat, és a kompatibilitási problémák elmondhatatlan problémákat okozhatnak. A Shopify például rendelkezik saját dedikált hajózás-alkalmazással, Oberlo. Nagyon lenyűgöző, de beragadt a Shopify ökoszisztémájába. A meglévő WordPress ismeretekkel lehetősége van arra, hogy versenyelőnyt nyújtson a testreszabható WooCommerce használatával..

A WooCommercenak megvan a maga sajátja cseppszállítás integrációk: sikeres volt az integráció WooCommerce és AliExpress a WordPress segítségével. AliExpress az Alibaba, a kínai e-kereskedelem óriása testvéroldala. A webhelyen több százezer termék található nagykereskedelmi áron, tehát tökéletes, amikor először kitalálja, hogyan kell átengedni. A fent hivatkozott bejegyzés megmutatja, hogyan kell elvégezni a teljes beállítást; ezért itt kihagyjuk ezt a lépést.

Az AliExpress honlapjának képernyőképeAz AliExpress kulcsfontosságú eleme lehet az utazásnak azzal, hogy hogyan indítson el egy cseppszállításot.

Meg kell tennie az átvilágítását a piactér kiválasztásakor, és ne feledje, hogy piacot választ, és szükség van egy beszállítóra ezen a piacon. Szeretne tudni az ügyfélszolgálatról, a szállítási díjakról és arról, hogy mely csatornákon keresztül tudja eladni. Más népszerű lehetőségek is YouDroop és DropShix. Itt folytatjuk az AliExpress-szel a termékválasztékot és a WooCommerce integrációját, de a piacon keressük a legmegfelelőbb lehetőségeket.

Itt az ideje olvassa el a ThemeIsle bejegyzést és készítse el webhelyét és áruházát! Gyere vissza ide, amikor készen áll arra, hogy megvizsgálja első vásárlóit.

3. Keresse meg első vásárlóit: Figyelemmel kíséri a díjat

Mint minden WordPress termék vagy blog, a cseppüzletnek a látogatói és az ügyfelek számára is boldogulnia kell – nem fogja megtanulni, hogyan kell csepphajót vásárolni ügyfelek nélkül! Először is tartsa a dolgokat egyszerűen, és koncentráljon a marketing csatornákra, amelyek valószínűleg vonzzák az értékesítést az Ön webhelyére.

Gondolkodjon a lehetséges marketing csatornákon, és ha van hozzáférése vagy készségei egy szokatlan vagy szokatlan csatornához, akkor tegye ezt! Ez nagyszerű módszer az első vásárlóinak megszerzésére. Itt azonban azt javasoljuk a tartalommarketingnek, mert méretezhető és szorosan illeszkedik a WordPress gyökereihez, így valószínűleg képes tisztességes munkát végezni.

a dolgok, amelyeket emlékezzen a cseppszállításra

Sokat ajánltam, de most újból megnézem a blog útmutatóját, különös tekintettel a blog hirdetésének és a blogforgalom megszerzésének szakaszaira, valamint egy ügyes üzenetre a nővéreink webhelyén a marketing eszközök a WordPress számára.

A fenti útmutatások nagy segítség lesz. A legfontosabb dolgok, amelyeket itt emlékezni kell:

 1. Készítsen igazán jó tartalmat amely a termékekkel kapcsolatos megválaszolatlan kérdésekre válaszol, vagy a már megválaszolt kérdésekre jobban válaszol, mint jelenleg.
 2. Vegye figyelembe a cél kulcsszót minden hozzászólásra.
 3. Vállaljon néhány hónapra tartalom marketing. Időbe telik a munka.

Felvehet olyan dolgokat, mint például a keresési rangsor követése, UTM-kódok felhasználásával nyomon követhetők az egyes bejegyzés eladási eredményei és létrehoz egy e-mail listát, de ezeket meg kell vizsgálni, ha ez működik (amit tudni fog, mert eladása lesz!). A legfontosabb az, hogy valós értéket és hasznos információkat nyújtsanak, amelyek megőrzik az ügyfelek visszatérését az Ön webhelyére.

Próbáld ki ezt, és ügyeljen arra, hogy a megfelelő egyensúlyt találja meg a megfelelő időtartamra való elkötelezettség és a szükség esetén a stratégia módosítása között. Ez egy fantasztikus módszer az ügyfelek felépítésére áruházában, és végül megtanulja, hogyan kell csepegtetni.

4. Sikertörténetek: Tanulja meg, hogyan indítson el egy cseppszállítású üzletet a profikból

Nézzük meg néhány cseppszállításot az e-kereskedelem sikertörténeteiről! Ez egy igazán izgalmas terület, tehát megtudhatjuk, mit tanulhatunk azoktól, akik már működnek sikeres drophipping cégeket.

�� Egyszerű ötlet százmillió dollárhoz.

Az egyik legjobb példa ezen a téren Ankeres hordó, a telefon akkumulátorok és kábelek eladója. Valószínűleg van egy – értem! Az Ankert 2011-ben egy Google mérnök indította ki látta hely a „kedvező árú kiegészítők sorozatához, amely jobb, mint az Appletől és más nagynevű márkáktól vásárolható”. Most az Amazonon a legnépszerűbb márka az akkumulátorok számára.

Ankeres hordóAz Anker hasonlít egy csepphajózási társasághoz

Az Anker nem a klasszikus hajózási üzlet, de pontosan ezért van kitűnő példa: egy árucikket vett – akkumulátort és tartozékokat -, és kidolgozta, hogy hatalmas többletértéket tud hozzáadni az ügyfélszolgálat, a márkaépítés és a minőség révén. Mindeközben alapvetően mindent megcsalogattak, amiről itt beszélgettünk. Íme néhány nagyszerű betekintés a The Verge interjúval, a fentiekkel kapcsolatban:

 • A kezdeti beállítás egy évbe telt mivel Anker megbízható gyártó partnereket akart keresni. Az alapító Steven Yang Kínába járt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ellátási láncuk szilárd.
 • Az Anker laptop akkumulátorokkal kezdte – nem telefon akkumulátorokat -, de a telefonok nirvánáját a sok termék tesztelése.
 • A hangsúly egy nagyszerű termék építésére volt a hangsúly! Az akkumulátorok jobbak voltak, mint amit a gyártónál szereztél be a telefonodba. Ez elősegítette a megbízható márka hírnevének kiépítését.
 • Az Amazon-on történő eladással Anker képes volt lerövidíteni az önkiszolgálásból származó marketingkövetelmények egy részét.
 • Miután találtak egy elég jó terméket, arra összpontosítottak, hogy mi működik. Anker 2012-ben minden nap 100 és 1000 terméket értékesített. A többi, kiderült, nagyon jó történelem volt.
 • Olvassa el a teljes interjú Anker alapítójával itt.

Passion A szenvedélytől a profitig három héten belül.

Csésze & Levél növényen egy régimódi szenvedélyből született, és már pénzt keres pénzt, az idei indulás után.

Nat Eliason rést látott az online piacon a magas színvonalú, az amerikai székhelyű teakereskedők számára, akik online szállítanak. Tehát volt értelme személyes teaszeretetét társasággá alakítani, és megtanulni, hogyan kell csepegtetni.

És – lenyűgözően – az egész cég felállítása, regisztrálása és indítása az MVP-nál befejeződött kevesebb, mint három hét.

csésze és levélCsésze & Levélteák

Csak néhány betekintés arról, hogy Nat kitalálta, hogyan indítson el egy cseppszállítási üzletet a Cup-on & Levél három hét alatt:

 • Regisztrálta az üzletet incorporate.com, ami 10 percet vett igénybe. Két napon belül teljesen licenccel rendelkezik.
 • A költségek csökkentése érdekében Nat a saját digitális tükörreflexes fényképezőgépet és egy összecsukható világító dobozt (amelyet az Amazonon vásárolt) használta a termékfotózáshoz. Emellett úgy döntött, hogy saját termékét csomagolja, amely testreszabott hangulatot adott a márka számára.
 • A Nat emellett gondoskodott a marketing bevált gyakorlatainak bevezetéséről, például a stratégiailag elhelyezett cselekvési felhívásokról (CTA) a weboldalon, valamint az érdekes, SEO-re optimalizált tartalomról a blogban. Néhány alkalmazás, például a Titkos (előugró ablakokhoz), FOMO és a Shopify beépített áttekintő alkalmazását (a társadalmi bizonyíték hozzáadásához). Mindezeket a WooCommerce-lal is megismételheti.
 • Olvassa el a teljes esettanulmány itt.

0 0 és 6000 dollár között négy hónap alatt.

AliDropship egy egész webhely azoknak az embereknek, akik meg akarják tanulni, hogy hogyan szállíthat hajókat és építsenek áruk szállítását az AliExpress segítségével! A webhely rengeteg esettanulmányt tartalmaz, és itt van egy: Alexet (nem én!) Vonzotta az a gondolat, hogy magas áron vásároljon és áruljon árut, anélkül hogy fizetnie kellene a tárolásért; a cseppszállítás lényege.

Miután elhatározta a rést, felállította az üzletet, hogy szüreti ékszerekre és kiegészítőkre specializálódjon. Az Alidropship blogban azt mondta:

A műszaki végzettség nélküli és kicsi számítógépes tapasztalattal rendelkező emberek a legelején azt gondolhatják, hogy hatalmas mennyiségű tudást és készséget kell szerezniük a webáruház sikeres kezeléséhez. De ez csak az első benyomás: éppen el kell kezdenie – és a dolgok könnyen érthetővé és megtehetővé válnak.

Néhány kihívás, amellyel Alex szembesült, és hogyan oldotta meg őket:

 • Fontos a szilárd ellátási lánc. Ez ugyanaz a helyzet, mint Anker esetében, de Alexnek más megoldása volt: a vevőknek követőkódot adott a csomag helyének megtekintéséhez. Ez megnyugtatást nyújt számukra, miközben nem igényel drasztikus változást.
 • A közösségi média kezdetben volt "nem az idő legjobb kihasználása", Alex azt mondja – de ő vitatta ezt a feltételezést és rájött rá, hogy remek marketing csatorna. Csináld ezt! Döntsd el, mi a legjobb! A fizetett marketing nem mindenki számára a legmegfelelőbb, különösen induláskor, de nyilvánvalóan jól alkalmazható.
 • Most, hogy három üzlettel rendelkezik, Alex szerint a fő kérdés, hogy időt talál a megrendelések kezelésére! Jó probléma, hogy van. Most tervezi asszisztensek felvételét, akik foglalkoznak a megrendelésekkel és az ügyfélszolgálattal. Mit csinálna még egy cseppbolt? ��
 • Olvassa el a teljes esettanulmányt itt.

Készen áll a WordPress-vállalkozás átalakítására?

Függetlenül attól, hogy már hajlandó fejleszteni a WordPress webhelyeket, vagy rengeteg tapasztalattal rendelkezik az üzleti életben, de korlátozott technikai szakértelemmel rendelkezik, a csepphajó megtanulása óriási piaci lehetőséget kínál! A WordPress terméküzem indításának alternatívájaként – ugyanazokkal a készségekkel – ez szilárd alternatíva.

Lehetséges, hogy karcsú, helyfüggetlen vállalkozást indítson, és magas profitot szerezzen a csepphajózással, de (bár ez elbűvölőnek tűnhet) fontos megjegyezni, hogy a csepphajózási vállalkozás indítása ugyanolyan kockázattal jár, mint bármely más e-kereskedelem felállítása. vállalat. Meg kell építeni egy szilárd marketing műveletet és hozzáadott értéket kell hozzáadnia a folyamat valahol.

Ugyanakkor a cseppszállítás relatív újonc az online e-kereskedelem területén. Pár évvel ezelőtt szó szerint nem lehetett kitalálni, hogyan lehet megközelíthetően megkapni a hajót. Itt az ideje, hogy fontolja meg ezt a zavaró üzleti modellt.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map