Hogyan és hol lehet kiszervezni a WordPress-hez kapcsolódó munkát

Hogyan és hol lehet kiszervezni a WordPress-hez kapcsolódó munkát

Hogyan és hol lehet kiszervezni a WordPress-hez kapcsolódó munkát
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mint az ügyfelek számára tervező építkezési hely, valószínűleg egy konkrét dologgal küzd. Ez lépést tart a WordPress világában zajló eseményekkel, és gondoskodik arról, hogy webhelyei összhangban álljanak a WordPress fejlesztésének legújabb bevált gyakorlataival és trendeivel..


Ez nem könnyű, a WordPress nagyon népszerű eszköz egy hihetetlenül élénk közösséggel, amely szó szerint minden nap új megoldásokkal áll elő..

Tehát ha nem volt elegendő a tervezett izom meghajlítása, akkor ez nem volt elegendő, most építenie kell egy WordPress izmot is ?! (És tartsa ugyanolyan hajlítva?)

Nos, talán nem, és a legkézenfekvőbb kiút ebből az, hogy egy kiszervezőt bérel fel.

Lehet ez a megoldás az Ön számára? Találjuk ki.

Kiszervezés ma

A kiszervezés nagyon érdekes koncepció. Hivatalosan is lehet az alábbiak szerint magyarázta:

A kiszervezés az üzleti folyamatok elosztása egy speciális külső szolgáltató számára.

Egyszerűen angolul, egy a kiszervező egyszerűen valaki, aki eladja szolgáltatásait egy másik vállalkozás számára, helyett a végfelhasználónak.

Népszerű? Egyszóval, óriási.

Mint jelentette Udemy, az outsourcing folyamatosan növekszik. 2013-ban több mint 2 000 000 munkahelyet bocsátottak ki kiszervezésre (az Egyesült Államok adatai). És ennek a kiszervezésnek nagy része az informatikai szektorban történik (a munkahelyek 43% -át elsősorban Kínába és Indiába bocsátják ki).

Céljai és kihívásai

Az ok, amiért a kiszervezés ilyen népszerű, nyilvánvaló. A vállalatok csak azt a kiszervizt bocsátják ki, amelyet valaki olcsóbban tud elvégezni, mint a házon belüli csapatuk.

Tehát a kihívás az Ön számára érje el ugyanezt a WordPress-hez kapcsolódó munkával / feladatokkal.

Más szavakkal, bármit is végez kiszervezéssel, azt költséghatékony módon kell elvégezni, időben kézbesíteni, és elég jó minőségűnek kell lennie.

Tegyük a fenti nyilatkozatot átfogó referenciává arra, hogy mire kell törekednünk kiszervezéskor.

Emellett érdemes elkészíteni egyfajta mester-csaló lapot is, amelynek nagyon konkrét céljait világosan megfogalmazzák. Néhány lehetséges cél, amelyet a WordPress munka kiszervezésekor meg kell határoznia:

 • Töltsön XX% -kal kevesebb időt a WordPress-hez kapcsolódó feladatokra anélkül, hogy a végeredmény minőségét rontaná.
 • Építsen hosszú távú kapcsolatot egyetlen kiszervezővel vagy egy céggel.
 • A teljes projekt költségvetésének XX% -át fordítsuk a kiszervezésre (oly módon, hogy a munka egy részét kiszervezzük, és így is profitot szerezzünk)..

Milyen WordPress dolgozik a kiszervezésnél

Valószínűleg már van egy általános elképzelése arról, hogy mit bízhatna kiszervezéssel, mióta ezt olvassa. Tehát most itt az ideje, hogy felgyújtsa az Evernote-ot, és végezzen egy rövid ötletbörze.

Csak a segítség kedvéért, íme néhány a WordPress általános feladatairól, amelyekkel meg lehet kezdeni (az ügyfél számára webhelyet felépítő tervező szempontjából):

 • Teljes PSD-to-WordPress konvertálás. Az elejétől a végéig folytatott munkáról beszélek. Adsz nekik néhány PSD-t; adnak néhány PHP-t.
 • A WordPress telepítése és beállítása. Úgy tűnik, egyszerű, de ez összeadódik, ha maroknyi webhelyet kell elindítania.
 • A WordPress webhelyek biztonságának megőrzése. A WordPress biztonságában jelenleg sok minden zajlik, az új fenyegetéseket meglehetősen gyakran nyilvánosságra hozzák, és az új beépülő modulok legyőzik őket. Jó ötlet lehet, ha valaki kezeli ezt a korábban már bemutatott webhelyeken.
 • Kézi kódmegkísérletek elvégzése az egyedi funkciók engedélyezéséhez. Mindig van valami, amit az ügyfelek akarnak, de a pluginokkal ez nem könnyű.
 • Ügyfélszolgálat a WordPress problémákhoz. Csak annak érdekében, hogy valaki képes válaszolni az ügyfelek kérdéseire.

Általános szabály, hogy minél konkrétabbak azok a feladatok, amelyeket kiszervezni szeretne, annál jobb.

(Kiszervezni akarnak "WordPress cucc" valószínűleg nem fog jó eredményeket adni, és nem jó kiszervizt sem.)

A WordPress munka kiszervezése

Tehát e folyamat következő lépése annak eldöntése, hogy milyen megközelítést kell alkalmaznia a munka kiszervezésekor. Fontolja meg ezt a három fő utat:

 • a) Csak egyszerű egyszeri feladatok kiszervezése.
 • (b) Szabadúszó felvétele több alkalommal való együttműködésre.
 • c) Egy ügynökséggel való együttműködés és esetleg partnerség megszervezése.

Attól függően, hogy milyen időt és pénzt szeretne befektetni, valamint hogy mennyire magabiztosan érzi magát a munkavégzés-delegálási képességeivel kapcsolatban, itt kitalálhatja az oktatást, és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb utat..

Ennek könnyebbé tétele érdekében nézzük meg az egyes utak néhány előnyeit és hátrányait.

a) Csak egyszerű egyszeri feladatok kiszervezése

Előnyök
CONS
 • Csak kis pénzügyi beruházásra van szükség.
 • Könnyű elkülöníteni a kisebb WordPress-feladatokat a nagyobb projektből.
 • Kipróbálhat egyszerre több outsourcert.
 • Az ilyen típusú kiszervezés magasabb hibaarányt tud tartani. Gondolj bele erre: jobb megoldás, ha valakinek unokaöcsét 10 dollárért bérel fel, hogy csak egy weboldal logóját tervezze, vagy jobb, ha bérelt egy irodát, amely az egész weboldalt a logóval együtt tervezné? Melyik a megközelítés, amely valószínűleg kudarcba fullad?

(b) Szabadúszó felvétele több alkalommal való együttműködésre

Előnyök
CONS
 • Építhet kapcsolatot egyetlen emberrel, és megtaníthatja nekik, hogy milyen dolgokat vár el tőlük.
 • Még mindig megfizethető.
 • Nagyon sok szabadúszó létezik a WordPress világában.
 • Minden egymást követő projekt kevesebb súrlódást igényel a menedzsment szempontjából, és arra törekszik, hogy a kívánt minőség elérjék őket.
 • Van egy tanulási görbe, mielőtt mindkét fél megtudja és megérti, mire számít a másik fél.
 • A megfelelő személy megtalálása időt vehet igénybe.

c) Egy ügynökséggel való együttműködés és esetleg partnerség megszervezése

Előnyök
CONS
 • A legmagasabb az esélye, hogy minőségi munkát végezzen (feltéve, hogy egy tisztelt ügynökséggel dolgozik).
 • Munkáját mindig időben kézbesítik, és valószínűleg több ember felülvizsgálja, mielőtt hozzád kerülne.
 • A költség.

Hol lehet kiszervezni a WordPress munkát

Oké, úgy gondolom, hogy ezen a ponton meggondolta magát, és tudja, a WordPress munkájának melyik részét szeretné kiszervezni, valamint azt, hogy hogyan szeretné ezt megtenni. Tehát most beszéljünk arról, hova kell mennünk.

Itt maroknyi webhelyet fogok felsorolni, és a választott út alapján néhányan jobban megfelelnek, mint a többiek.

Codeable

codeable

Exkluzív piactér a WordPress szabadúszók számára, ismert arról, hogy nem fogad el mindenkit, aki jelentkezik a platformon. A csak kompetens szabadúszó profilok bemutatására vonatkozó szigorú politikák hozzájárultak a Codeable tekintélyének erősítéséhez a WordPress szakemberek körében az évek során. Itt számos szabadúszó munkahelyet találhat, amelyek óránként legalább 60 dollárt fizetnek.

Fiverr

Fiverr

Az 5 dolláros koncertek királysága. A Fiverrnél felsorolt ​​összes (-ish) szolgáltatást 5 dollárért lehet megvásárolni (néhány extrát fel lehet fizetni további fizetésért). Van egy széles körű WordPress kategória ott. Ami a Fiverrnél remek, hogy egyszerű feladatokat viszonylag gyorsan elvégezhet és kevés felügyeletet igényel az Ön részéről. A hátránya, hogy a minőség változhat, és hogy az ott felsorolt ​​feladatokra korlátozódik.

PeoplePerHour

peopleperhour

Ez az oldal kissé hasonlít a Fiverr-hez, ám a munkák árcédulái – óráknak hívják – mintegy 5 és 500 dollár között vannak. A legtöbb órában jó leírások vannak, más felhasználók által benyújtott értékelésekkel és megjegyzésekkel. A könyvtár nagyon jó és sokat fed le lehetséges WordPress feladatok.

Odesk

Odesk

Talán ez a legnépszerűbb outsourcing / szabadúszó webhely odakint. A WordPress keresése valójában 500 oldal eredményt eredményez, tehát sok közül lehet választani. Itt olyan embereket talál, akik bármit meg tudnak csinálni a WordPress-rel kapcsolatban, az egyszerű feladatoktól kezdve egészen az összetett projektek kezeléséig.

Guru

guru

Ezután van egy Guru, amely sok szempontból nagyon hasonlít az Upwork-ra. Úgy gondolják, hogy ez a webhely jobb az USA-ban működő csapatok és szakemberek felvételére. Szintén sok ügynökség sorolja fel szolgáltatásait ott. Kukucskálj a WordPress részben.

WPRiders

wpriders

Egy ügynökség, amely egyedi WordPress munkát nyújt – egyedi WordPress plugin fejlesztés, webhely fejlesztés a semmiből, háttér-fejlesztés és weboldal sebesség optimalizálása. Tekintettel a több mint 1000 ügyféllel szerzett 14 éves tapasztalatukra, a WPRiders elengedhetetlen kapcsolattartója a weboldal komoly fejlesztésének. 600 dollárral kezdődő projekteket vállalnak.

Ha van új üzleti ötlete, a WPRiders ezt gyorsan elkészíti. Az Agile WordPress Development használatával piachelyeket, feliratkozási vagy tagsági webhelyeket, e-kereskedelmi megoldásokat, e-tanulási platformokat vagy webhelyek felsorolását indítják el. Projektek 5000 USD-tól kezdődnek.

jobs.wordpress.net

jobs.wordpress

Végül, ne felejtsük el a WordPress saját natív munkahelyi platformját. Könnyedén elküldheti munkáját oda, és ráveheti valakit arra, hogy pontosan azt csinálja, amit keres.

A puzzle többi darabja

Olyan webhely kiválasztása, ahol felveszi a bérbeadását, és a szükséges dolgok felsorolása még nem a játék vége. Ezen a ponton még mindig ki kell töltenie a puzzle-t néhány hiányzó darabgal.

A legfontosabb dolog az, hogy megvizsgáljuk, hogyan lehetne felvenni a munkatársakat, és mit kell keresni egy minőségi kiszervezőtől az idő múlásával?.

Egy másik dolog a képzés – megtanítja nekik (legalábbis bizonyos mértékben), mit vársz és hogyan kell elvégezniük munkájukat. Ha magánszemélyekkel dolgozik, akkor ez a lépés kötelező.

Végül be kell állítania a munkakezelési környezet valamilyen formáját, ahol bejelentkezhet az előrehaladás ellenőrzése és visszajelzés küldése céljából.

Ezek mind a dolgok, amelyekre itt nem voltunk megérintetve, mivel ez valószínűleg kétszer olyan hosszú lenne. De ne habozzon, és tudassa velünk, ha szeretne megismerni ezeket a dolgokat is? ().

Időközben milyen módon kezeli a WordPress munkáját? Van-e megbízható személyed, aki az Ön dolgaiért gondoskodik??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector