Ha nem ezt ajánlja WordPress szabadúszóként / ügynökségként, akkor pénzt hagy az asztalon

Ha nem ezt ajánlja WordPress szabadúszóként / ügynökségként, akkor pénzt hagy az asztalon

Ha nem ezt ajánlja WordPress szabadúszóként / ügynökségként, akkor pénzt hagy az asztalon
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Nyilvánvaló, hogy a WordPress ritkán bomlik önmagában… mint egy autó, vagy a hűtőszekrény. Időnként azonban új biztonsági problémákat vagy hibákat fedeznek fel, néhány plugin csúnyán kezdi fellépni, és még az adatbázisnak is szüksége van tavaszi tisztításra.


Tehát olyan nagyszerű, mint a WordPress, ez nem karbantartás nélküli termék.

És a kérdések általában idővel összeadódnak. A leggyakoribb jel, hogy valami nincs rendben, és a legkönnyebb észrevenni, a webhely sebessége csökken. Ez mindig a webmester felébresztése, hogy végezzen karbantartást.

Mi lenne, ha a webmester nem olyan WordPress-hozzáértő? Mi van, ha az ön ügyfele, aki csak azt akarja, hogy az átkozott webhelye megfelelően működjön (!), És nem törődik ennyire az adminisztratív munkával.
Hogyan-Get-Your-kliensek-to-Pay-You-a-havi-rögzítőt

Nos, itt léphet be a képbe, és felajánlja számukra egy WordPress ellenőrző csomagot havi díj ellenében.

Ezért a következőt fogom kitalálni ebben a bejegyzésben:

 • hogyan lehet bevezetni a WordPress ellenőrző csomagot az ajánlatába,
 • hogyan lehet biztonságos visszatérő jövedelem az alsó sorban,
 • hogyan lehet felépíteni a dolgokat oly módon, hogy az lehetővé tegye további pénzkeresést az úton,
 • és mindenekelőtt hogyan lehet az ügyfelet boldoggá tenni az út során.

Akkor tovább! Kezdjük azzal, hogy foglalkozzunk az első kifogással:

"A WordPress nem elég könnyen használható, hogy az ügyfelek maguk is fenntarthassák azt?"

Annyira szeretnénk hinni, hogy a WordPress bárki karbantartható, nem egészen ez a helyzet.

Nézzük meg mind a karbantartással kapcsolatos legalapvetőbb feladatokat – a WordPress magjának frissítését. Mint láthatjuk a hivatalos statisztika, a WordPress legnépszerűbb verziója a 4.1, de a WordPress összes webhelyének csak körülbelül 46% -a használja azt. Ez azt jelenti, hogy a másik 54 százalék elavult szoftverekre támaszkodik.
statisztika

Miért? Ennek sok oka lehet. Egy másik megjegyzésként biztos vagyok benne, hogy néhány ilyen webhely ezt szándékosan teszi (valószínűleg a mag módosított verzióit futtatják stb.). Azt hiszem, hogy az elavult WordPress-en ülő emberek többsége még csak nem is ismeri a frissítés lehetőségét / szükségességét.

Lehet, hogy nem tudják, hogy frissítést kell végezniük. Lehet, hogy nem tudják, hogyan kell csinálni. És talán nem is tudják, hogy van is ilyen lehetőség (egyes fejlesztők csak adminisztrátorok helyett szerkesztői fiókokat adnak ügyfeleiknek, valamint egy egyszerűsített adminisztrációs felületet).

Ezért, mivel a legtöbb ember önmagában még a legalapvetőbb karbantartási feladatot sem tudja elvégezni, ami arra gondolja, hogy nincs szüksége a segítségedre?

Miért érdemes eladni egy ellenőrző csomagot?

Mindenekelőtt sok stresszt takarít meg.

Így értem. Ön szerint ki fogja hívni az ügyfelet, ha a webhely hirtelen leáll, vagy ha bármilyen probléma merül fel vele?

Nyilvánvalóan te.

És ezzel az a kérdés, hogy ezek a felhívások általában akkor érkeznek, amikor a problémák már több mint súlyosak.

Ezért ezt nagyrészt megakadályozhatja, ha elsőként lép fel, és folyamatos szolgáltatást kínál közvetlenül a szervezéstől. Ez egy remek lehetőséget kínál arra is, hogy megteremtse a helyes elvárásokat, és pontosan leírja, hogy mi a szolgáltatása, mi része annak, és mi nem. Mindez a szerződésben elmondható.

De valójában több oka van annak, hogy egy ellenőrző csomag jó ötlet.

Például a WordPress szabadúszó életének időnként nehéz lehet.

Ebben a karriervonalakban könnyű megtalálni, hogy annyi munkája van, hogy nincs is ideje kávét készíteni, majd visszatérni a következő hónapban egyáltalán nem dolgozik. Ez gyilkos lehet az alsó sorban, és az a képessége is, hogy a lámpákat bekapcsolja.

Hatalmas lehet bevezetni ebbe a képbe néhány ismétlődő bevételt. Még ha az összeg egyáltalán nem is hatalmas. Amit azonban ad neked az a bizonyosság, hogy bármi is legyen, akkor számíthat arra, hogy az X dollár 30-án érkezik..

De ez csak egy előnye.

Azt mondanám, hogy még ennél is fontosabb az a tény, hogy bármilyen folyamatos szolgáltatás nyújtásával hatékonyan kapcsolatba léphet az ügyfelekkel és kapcsolatokat építhet. Ez hatalmas lehetőséget teremt arra, hogy időről időre valami újat kínáljon nekik, úgy hangzik, mintha csak a falnak dobnád a dolgokat.

Például minden évben tervezési frissítést kínálhat számukra. Vagy SEO audit. Bármi is legyen, az ügyfél sokkal jobban reagál, ha egész évben kapcsolatba lép velük.

Végül az ismétlődő jövedelem idővel növekszik. Más szavakkal: ha az ügyfelek valóban hasznosnak találják az Ön szolgáltatását, akkor nem valószínű, hogy visszavonják Önt. Ebben az esetben minden új ügyfél, akit meggyőzött róla, hogy lövés, csak növeli az alsó sorot.

Mit kínálhat a check-up csomag részeként

Többféle lehetőség létezik, de jó az, hogy nem kell mindent kínálnia a nap alatt. Kényelmesen kiválaszthatja és kiválaszthatja azokat a dolgokat, amelyek a leginkább értelmesek – azokat a dolgokat, amelyekben jártas.

Ismét az az ötlet, hogy megkönnyítse a munkát a végén, így viszonylag gyorsan elvégezhető és nem okoz sok fejfájást az út során..

Íme néhány egyedi al-csomag, amelyet figyelembe kell venni:

1. A frissítési csomag

 • Először is, tartsa folyamatosan az ügyfél webhelyét a WordPress legújabb stabil verzióján. Ez biztonsági okokból fontos, és lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy részesüljön a rendszeresen bevezetett új szolgáltatások előnyeiből is.
 • Ezután ellenőrizze, hogy a bővítmények még mindig naprakészek-e. A legtöbb webmester általában a pluginokat figyelmen kívül hagyja. Úgy értem, mindenki észre fog venni egy új frissítést, amely egy bővítményről szól, de mi van, ha egy adott bővítményt évek óta nem frissítettek? A WordPress erről nem értesít. Ezért olvassa végig a telepített bővítmények listáját, és ellenőrizze, hogy azok még mindig naprakészek-e a WordPress.

2. A biztonsági és biztonsági csomag

 • Biztonsági vizsgálatok. Rendszeres vizsgálatokkal segítse ügyfeleit webhelyének biztonságában. Használhat olyan megoldásokat, mint például Sucuri, Wordfence biztonság. Meg fogják csinálni a varázsaikat a háttérben, majd ajánlásokat adnak Önnek, mit kell tenni, ha bármilyen probléma felbukkan.
 • Mentést. Kezelje az ügyfél biztonsági másolatát, és győződjön meg arról, hogy valóban használható-e (minden biztonsági mentés csak annyira jó, mint annak lehetősége, hogy ténylegesen felhasználjuk egy webhely helyreállításakor). Van egy maroknyi plugin, amelyet felhasználhat a biztonsági mentések kezelésére. Dolgok mint: BackupBuddy (kedvencünk).
 • Uptime monitoring. Figyelje a webhely üzemidejét.

3. Optimalizálás és teljesítménycsomag

 • Gyorsítótár és CDN. Integrálja a webhelyet egy gyorsítótárazó pluginnel, például W3 teljes gyorsítótár és csatlakoztassuk egy CDN szolgáltatáshoz (pl. CloudFlare). Ez gyors és elérhetővé teszi a webhelyet minden látogató számára. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a konfiguráció működik-e, és hogy minden problémamentes-e.
 • Képek optimalizálása. Ajánlja az ügyfél által az oldalon használt képek optimalizálását. Ezt meg lehet tenni olyan sokoldalú megoldással, mint például Optimole. Az egész művelet sok sávszélességet takarít meg és gyorsabbá teszi a webhelyet.
 • Az adatbázis optimalizálása. A WordPress adatbázis idővel zavarossá válik. Néhány havonta végzett szép söpörés csökkentheti az adatbázis kiürülését és megóvhatja a dolgokat. Ezt meg lehet tenni egy pluginnel, például WP-söprés.
 • Bővítmények optimalizálása.

4. Analytics csomag

Noha az ügyfeled valószínűleg rendszeresen ellenőrzi elemző / forgalmi eszközét, segíthet nekik a hatékonyabb végrehajtásban. Például a következőket kínálhatja:

 • A leglátogatottabb oldalak felvázolása és javaslatok felkínálása, hogyan lehet még jobbá tenni azokat (az eredmények megsokszorozása érdekében).
 • A legkevésbé megtekintett oldalak kijelölése. Elkerülhetetlenül nem minden lesz a weboldal slágere, és néhány oldal teljes élettartamuk során csak maroknyi látogatót vonz. Megkeresheti a legrosszabb teljesítményű oldalakat és bejegyzéseket, javasolhatja az ügyfélnek, hogy törölje őket, és átirányítsa az URL-eket a jobb tartalomra, vagy újból felhasználja a tartalmat új hozzászólásokhoz vagy oldalakhoz.
 • Megszakadt hivatkozások keresése. Körülbelül havonta beolvashatja ügyfele webhelyét egy olyan pluginnel, mint például Broken Link Checker majd rögzítse az összes zsákutcát. Ez egy újabb dolog, amely pozitív hatással lesz a weboldal SEO-jára.

5. Funkcionális bővítő csomag

 • Segítsen nekik az új bővítmények telepítésében. Időnként ügyfele egy pluginra fog bukkanni, amelyet tesztelni akar majd az oldalon. Ugyanakkor nem minden beépülő modul működik közvetlenül a dobozból, és néhányuk komoly problémákat okozhat (még a halál fehér képernyője). Adjon segítséget az új pluginek biztonságos telepítéséhez.
 • Javasoljon új beépülő modulokat, amelyekből az ügyfél részesülhet. Alapvetően ugyanaz, mint a fentebb, de ezúttal a plug-inek ajánlását javasolja. Ezt megteheti az ügyfél igényei és az általuk eddig használt funkciók alapján.
 • Prémium plugineket kínál alacsony árakon. Egyes plugin-áruházak ügynökségi licenceken kínálják termékeiket, ahol engedélyezheti az ügyfelek webhelyein történő telepítést.

6. Óránkénti WordPress munka

 • X órát kínáljon a WordPress-hez kapcsolódó munkáknak az ellenőrző csomag részeként. Lehet, hogy az ügyfélnek optimalizált céloldalra vagy valamire van szüksége.

Ez összefoglalja az összes alcsomagot, amire gondolok. Megint nem próbálom azt mondani, hogy mindet fel kellene kínálnia. Csak válassza ki azokat a dolgokat, amelyeknek van értelme az Ön esetére.

Végül, az elefántról a szobában – az árképzés. Félek, hogy kitalálom, hogy ez a rész teljes mértékben rajtad múlik. Nem tudom megmondani, hogy méltónak kell lennie egy órája az időidnek, így el kell indítania az Excel-et, és ezt magának kell kiszámolnia..

Itt egy csalólap, amelyet használhat:

 1. Próbálja meg becsülni, hogy egy hónapban hány órát kell töltenie az egyes ügyfelekkel a check-up csomag részeként.
 2. Miután megszerezte ezt a számot, csak szorozza meg a kívánt óradíjat, és rendelkeznie kellene egy jó golyóspark-összeggel, amelyet elkezdesz.
 3. Az idő múlásával módosítsa azt az ügyfél visszajelzései alapján.

Hogyan lehet eladni a WordPress ellenőrző csomagot?

Mint a legtöbb terméknél vagy szolgáltatásnál, az első dolog, amit meg kell tennie, az a szolgáltatás előnyeinek átadása – más szóval…

Mondd el nekik, mi a helyzet velük

Azt mondanám amit tényleg itt adsz el, a nyugalom. Itt van a dolog; a WordPress karbantartása egy nagyon sok időt igénylő feladat, unalmas feladat, amelyet gondosan kell elvégezni (tehát a probléma miatt a webhely nem esik le a karbantartás során). Ezenkívül műszaki szempontból is fontos a webhely jóléte, sebessége és általános elérhetősége szempontjából mind a látogatók, mind a Google számára.

Ezért jó értékesítési pont lehet, ha a szolgáltatást olyan megoldásként pozicionálja, amely nyugodást nyújt az ügyfélnek azáltal, hogy ezt a felelősséget magára hárítja.

Most, mikor a legjobb alkalom az eladásra?

Nem meglepő, hogy amikor egy új ügyféllel kapcsolatos eredeti javaslatán dolgozik – amikor ők éppen felveszik a fő ajánlatát (Önnek épít fel webhelyet). Abban az időben ezek is hajlamosabbak az esetleges eladásokra.

Az a trükk azonban, hogy okosan pozicionálja ezeket az eladásokat.

megkérdeztem Ruben Gamez, a Bidsketch (javaslati szoftver) és az ügyfél-javaslatok szakértője, hogy segítsen nekem itt és megosszák mi lenne a legfontosabb eladási / javaslat-tanácsai szabadúszók számára, akik folyamatos szolgáltatásokat akarnak kínálni ügyfeleiknek. Íme:

Ruben Gamez
Három lehetőséget kínáljon javaslatára.

 • Az első a legalapvetőbb és a legolcsóbb lehetőség, amely nem foglalja magában a folyamatban lévő szolgáltatásokat.
 • A következő, magasabb árú réteg olyan folyamatban lévő szolgáltatásokat foglal magában, amelyek a legjobban kapcsolódnak ahhoz a munkához, amelyet éppen nekik végeztek.
 • A legolcsóbb csomag mindent tartalmaz a másik kettőtől, de átfogóbb és kihangosító nélküli folyamatos szolgáltatást kínál.

A legmagasabb árat is megkísérelheti egy szolgáltatás vagy kettő bevonásával, amelyek kissé kevésbé közvetlenül kapcsolódnak a számukra elvégzett munkához (de még mindig relevánsak és hasznosak)..

Íme egy példa erre:

 • Az első lehetőség a szokásos webhelyépítő csomag, folyamatos szolgáltatás nélkül. Ez a legolcsóbb csomag.
 • A második lehetőség a drágább. Ez az 1. lehetőség, mondjuk a frissítési csomag, valamint a biztonsági és biztonsági csomag, amiről már korábban beszéltünk. Ez a két csomag valószínűleg a legkevésbé nehéz munka az Ön részéről.
 • A harmadik lehetőség a 2. lehetőség, valamint a többi átfogóbb folyamatban lévő csomag.

Most itt van a kicker, kínálnak 2. és 3. lehetőséget ugyanazon az áron.

Ez egy trükk, amit elolvastam Megjósolhatóan irracionális: Dan Ariely. Az ötlet az, hogy meggyőzzük az ügyfeleket, hogy mindig vegye át a legdrágább csomagot. Ha közvetlenül összehasonlíthatják az értékét két csomag között, és láthatják, hogy az ár azonos, akkor sokkal valószínűbb, hogy valóban a legmagasabb szintű opciót választják. Ariely ezt bizonyította kutatásai és kísérletei során.

Oké, azt hiszem, ez egyelőre a WordPress ellenőrző csomagok kínálatának témája. Nyugodtan tájékoztasson minket, ha ez a fajta szolgáltatás jó ötlet lehet vállalkozása számára.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector