A legjobb WiFi router: 5 népszerű útválasztó összehasonlítva, hogy munkavégzése mentes legyen a frusztrációtól (plusz, hogy a belső játékosok boldoggá váljanak)

A legjobb WiFi útválasztó kiválasztása teljes mértékben függ az otthoni vagy irodai hálózaton végzett munka (vagy játék) típusától..


Néhány ember érdekli a WiFi-útválasztót annak biztosítása érdekében, hogy kisvállalkozásuk internet-hozzáféréssel járjon, leállások vagy holt zónák nélkül.

Mások inkább a nagy házban fennálló szilárd kapcsolat iránt érdeklődnek – lehetővé téve a szülők számára, hogy a Netflix-et közvetítsék, és a gyerekek házi feladataikat elvégezzék a ház különböző helyein.. 

Függetlenül attól, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsen megtalálni a helyzetéhez legmegfelelőbb WiFi útválasztót!

A legjobb WiFi router

Mit kell keresnie, amikor a legjobb WiFi útválasztót keresi?

Néhány specifikáció és szolgáltatás univerzális minden útválasztóhoz. De néha szeretne valami különlegeset – attól függően, hogy mit csinálsz online. Ezt követően vessünk egy pillantást néhány általános szempontra, amelyet figyelembe kell venni, amikor a legjobb WiFi útválasztót keressük:

��️ Maximális hatósugár
Nem mindig gyakori, hogy egy útválasztó a specifikációjában felsorolt ​​tartományban van. Gyakran látni fogod "kiterjedt" vagy "hosszú távú" minden részlet nélkül. Az Ön hatótávolsága valóban a ház vagy az iroda beállításától függ, és szükség lehet némi tesztelésre és visszatérésre. Ha nagy vagy egyedi tervezésű házuk van, a hálózati útválasztók gyakran a legjobban működnek.
�� Árazás
A technológia ára mindig fontos a fogyasztók számára, ezért azt javasolnám, hogy kevesebb költségkerettel rendelkező routerre tekintsenek. Ha a felhasználás vagy a ház konfigurációjában nincs semmi szélsőséges, válassza az olcsóbb, minőségi útválasztókat, amelyeket alább ismertetünk.
�� Két- vagy háromsávos
Az összes vásárolt útválasztónak legalább kettős sávúnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli jelet két frekvencián sugározzák, az egyik jobb szélesebb lefedettséghez, míg a másik gyorsabb.
�� A router élettartama
Bizonyos okokból úgy tűnik, hogy az átlagos router nem tart ilyen sokáig. Ami büdös, hogy soha nem fogja látni, hogy a gyártó élettartama a router dobozába kerül. A legjobb megoldás az, ha megnézi a felhasználói értékeléseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy vannak-e olyan emberek, akik panaszkodnak az útválasztók korán törte meg.
�� korlátozások
A vezeték nélküli szabványok időnként megváltoznak, ezért fontos, hogy legyen egy útválasztó, amely támogatja az internetcsomag sebességét. Az új eszközöket úgy állítottuk be, hogy kihasználják a csúcsminőségű sebességeket (például 100Mbps). Egy régebbi vezeték nélküli N útválasztó nem képes ezen sebesség elérésére.
�� USB támogatás
A jövőben valamikor előfordulhat, hogy nyomtatót vagy külső merevlemezt csatlakoztat az útválasztóhoz. Sok modem USB portokat is használ. Ha USB-portja van az útválasztónál, akkor hasznosnak bizonyulhat. A cél az, hogy megtaláljon egy útválasztót, amely legalább egy vagy két USB porttal rendelkezik – USB 3.0 támogatással.
�� Okostelefon-alkalmazások
Ez nem feltétlenül szükséges, de egy okostelefon-alkalmazás sokkal könnyebbé teszi a hálózat beállítását és a rajta lévő eszközök kezelését. Az okostelefon-alkalmazás felhasználói felülete sokkal jobb, mint a firmware böngészőn keresztüli letöltésének régi módszere. A mobilalkalmazások gyakran tartalmaznak biztonsági, szülői felügyeleti és játékélénkítő gyorsgombokat.

És most … a legjobb WiFi útválasztók körül

De előtte; többnyire router / modem kombinációs eszközt kínálnak az internetszolgáltatójától. Noha ezek az útválasztók általában rendkívül jóak az átlagfelhasználók számára, az energiafelhasználók és a játékosok nem fogják őket megfelelőnek találni. Ezenkívül hosszú távon sokkal jobb érték a router megvásárlása. Ami elvezet minket:

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK íjász C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD Mesh Router
Ár181,99 USD – 219,99 USD331,57 USD – 399,99 USD64,99 USD – 79,99 USD149,00 USD – 179,99 USD$ 339,99
Átlagos felhasználók számáraIgenNemIgenNemNem
A játékosok és a nehéz internet-felhasználók számáraNemIgenNemIgenTalán
Nagy vagy szokatlan otthonokhozNemIgenNemTalánIgen

Ne feledje, hogy az ebben a cikkben bemutatott árképzés az Amazon promócióitól és az árváltozástól függően lehet, hogy nem teljesen pontos. Az általános promóciós árakat felsoroljuk, hogy elképzelést kapjunk arról, mire számíthatunk. Javasoljuk továbbá, hogy vásárlás előtt hasonlítsa össze más helyek, például a Best Buy és a Walmart árait.

1. Netgear R7000P Nighthawk

Netgear R7000P Nighthawk

A Netgear Nighthawk sorozat számos modell közül választhat, de kedvelik az R7000P / AC2300-ot routerként, amelynek a legtöbb munkahelyi és otthoni környezetben működnie kell..

Ez egy kétsávos útválasztó Gigabyte Ethernet hálózattal, és olyan lehetőségekkel integrálható hangvezérlőkkel, mint az Amazon Alexa.

Az intelligens szülői felügyelet nagyszerűen figyelemmel kíséri a gyerekeket, és korlátozhatja az internetes időt, és szűrőket állíthat be egyes webhelyek számára.

A Netgear R7000P Nighthawk okostelefon-alkalmazással rendelkezik az útválasztó beállításához és a sebesség-tesztek futtatásához. Látnia kellene a továbbfejlesztett streaming és szörfözés lehetőségét az 1 GHz-es kettős processzorral és akár 1625 + 600 Mbps sebességgel.

Árképzés ��

181,99 USD – 219,99 USD

Előnyök ��

 • A legtöbb otthoni internet-tevékenységnek simán kell működnie az 1625 + 600 Mbps internet sebességgel és az 1 GHz-es kétmagos processzorral.
 • A hálózati forgalom prioritást élvez annak alapján, hogy mely eszközöknek és alkalmazásoknak kell a legtöbb adat.
 • Van egy útválasztó alkalmazás a hálózati biztonság kezelésére, a sebesség-tesztek futtatására és egyebekre. Riasztásokkal is rendelkezik, ha biztonsági probléma merül fel.
 • A Disney intelligens szülői felügyeletnek van egyéni szűrési szintje az életkor és az Ön által elfogadhatónak tartott tartalom alapján.
 • A biztonsági funkciók a rosszindulatú programok, a botnetek és a ransomware támadásainak leküzdésére készültek.
 • A mérsékelt játéknak jól kell működnie.

Hátrányok ��

 • A szokásos otthoni útválasztó ára kissé magas.
 • Számos Nighthawk modell létezik, így rendkívül zavaróvá válik, hogy melyiket válassza.
 • Az útválasztó kissé nagyobb és ügyesebb, mint az összehasonlítható lehetőségeknél.

Ez a legjobb WiFi router az Ön számára? ��

A Netgear R7000P Nighthawk a legjobb mindennapos router az átlagos felhasználó számára. Ide tartoznak a kis és közepes méretű, közepes méretű házakkal rendelkező családok. Ezt felhasználhatja egy hálózat létrehozására egy kisvállalkozás számára. Jobb, ha másik lehetőséget keres, ha nehéz játékra vagy streamingre tervez.

2. TP-LINK íjász C5400X

TP-LINK íjász C5400X

Az ottani játékosok nem csak szeretik a TP-LINK Archer C5400X sebességét, de ez is elég jó.

Ez nem a legolcsóbb útválasztó a piacon, de erre számíthat, amikor a rendelkezésre álló legjobb WiFi útválasztót keresi.

A TP-LINK Archer C5400X számos specifikációja intelligens beruházássá teszi a játékosokat és a nehéz internetfelhasználókat. Először is, van egy tartománynövelő. Másodszor, az útválasztó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek prioritássá teszik a forgalmat a késleltetési problémák kiküszöbölése érdekében.

A csodálatos fenyegetésvédelemmel, a VPN lehetőségekkel és a megerősített feldolgozási konfigurációval együtt nem hibázhat a TP-LINK Archer C5400X készülékkel.

Árképzés ��

331,57 USD – 399,99 USD

Előnyök ��

 • A router ára kissé kedvező azok számára, akik már szoktak fizetni a nagy teljesítményű útválasztókért.
 • A hangvezérléshez csatlakoztathatja az útválasztót az Alexa készülékhez.
 • Számos eszközt csatlakoztathat az útválasztóhoz, miközben megőrzi az élvonal sebességét és pontosságát, a késéssel kapcsolatos problémák nélkül.
 • A négymagos feldolgozás biztosítja, hogy hálózata sok energiát biztosítson az olyan dolgokhoz, mint a játék és a nagy terhelés.
 • Három szilárd WiFi sávot kínál, így a játék közepén vagy az otthoni több eszközhöz való csatlakozáskor nem lát semmilyen késést a kapcsolatban.
 • Az útválasztó beépített algoritmusokat kínál annak meghatározására, hogy a hálózat melyik eszközének kell a legtöbb erőforrást kapnia egy adott időben.
 • Kap néhány biztonsági intézkedést, például átfogó fenyegetésvédelmet és VPN-hozzáférést – a kapcsolat titkosításához még akkor is, ha otthon nincs, és bekapcsol egy nyilvános WiFi hotspotba.

Hátrányok ��

 • Az átlagos embernek nincs szüksége ilyen erős útválasztóra otthonában, így a magas árat gyakran nem indokolták.
 • A router rendkívül terjedelmes, és a kialakítás túlságosan is kitűnhet az átlagos fogyasztó számára. Végül is sok ember szeret elrejteni útválasztóit.
 • Noha ez a router rendkívül jó lefedettséggel rendelkezik, az építkezés a tartósság szempontjából javításokat is igénybe vehet.

Ez a legjobb WiFi router az Ön számára? ��

Úgy gondolom, hogy a TP-LINK Archer C5400X a legjobb WiFi útválasztó minden játékos és energiafelhasználó számára. Az energiafelhasználót nagy családnak kell tekinteni, amely többszörös kapcsolattal rendelkezik az útválasztóval, vagy akár olyan vállalkozásnak, amelyhez erős hálózatra és lefedettségre van szükség az irodájuk teljes területén. Meg kell szereznie azt a sebességet és lefedettséget is, amelyre szüksége van, ha játékos vagy.

A router lényege, hogy csökkentse a késleltetést és javítsa a teljesítményt minden játékrendszerben. Noha az átlagos felhasználó számára kissé dráganak tűnhet, egyesek nem akarnak feláldozni semmit a WiFi teljesítményének szempontjából. Ha ez az, akkor ennek a routernek kiváló felhasználói áttekintése van, és teszteken ment keresztül, hogy megmutassa, hogy az egyik legerősebb a piacon.

3. TP-Link AC1750

TP-Link AC1750

Ha érdekel egy kevés pénzt megtakarítani az útválasztón, fontolja meg a TP-Link AC1750 használatát.

Ez egy okos WiFi router otthoni és munkahelyi használatra. Két sávú WiFi kapcsolattal rendelkezik, hogy sokoldalúbb hálózati megoldást nyújtson.

Mivel ez a router általában otthoni használatra készült, örömmel fogja tudni, hogy kiválóan alkalmas HD és 4K videók streamingjére, és támogatást nyújt a házon belüli nagysebességű internethez.

Ez az egyik legjobb WiFi útválasztó opció a kicsi és közepes méretű házakhoz – ez nagyszerű lehet egy átlagos család számára, amelynek táblagépe, számítógépe és esetleg egyidejűleg néhány streaming eszköze is lehet. Még azt is látnia kell, hogy a WiFi teljesítmény bizonyos játékokhoz elfogadható. Előfordulhat, hogy a routernek problémái vannak nagy vagy egyedi formájú házakkal, de egy 2500 négyzetláb méretű háznak nagyon jól kell lennie ezzel a routerrel..

Árképzés ��

64,99 USD – 79,99 USD

Előnyök ��

 • A router az egyik legjobb érték a piacon. Nem kell törnie a bankot, és a normál házban sem kell feláldoznia a teljesítményt.
 • Kivételes lefedettséget kell látnia minden házban, 2500 négyzetlábig. Ez magában foglalhat néhány kültéri területet is, mint például a hátsó udvar vagy a belső udvar.
 • Az útválasztó lehetővé teszi akár 50 eszköz csatlakoztatását, beleértve a játékrendszereket, a nyomtatókat és a táblagépeket.
 • Bár ez egy könnyű útválasztó, a 4K streaminghez nyújtja a legnagyobb teljesítményt, és mérsékelt játékosok számára tisztességes eredményeket kell látnia..
 • Az Alexa-val is kapcsolódik, így olyan műveleteket indíthat el, mint például a hálózati biztonság ellenőrzése vagy egyes eszközök leválasztása.
 • Az útválasztó nagyszerű mobilalkalmazással rendelkezik a felügyelethez és a konfiguráláshoz. A telepítés csak néhány percet vesz igénybe, és biztonsági és csatlakozási célokra bármikor bejelentkezhet az alkalmazásba.
 • Az útválasztónak négy ethernet portja van.
 • Magasabb adatátviteli sebességet és jobb rádiófrekvenciát kell várnia, ha összehasonlítjuk a piacon hasonló árakat kínáló útválasztókkal.

Hátrányok ��

 • Az útválasztót nem úgy tervezték, hogy rendkívül nagy teljesítményű helyzetekben működjön. Ez általában azt jelenti, hogy a játékosoknak és a nehéz internetes felhasználóknak valami mást kell keresniük.
 • A nagy otthonokban a ház bizonyos területein problémákat tapasztalhat a teljesítmény.
 • Bár a gyártó azt állítja, hogy akár 50 eszközt is csatlakoztathat, és valószínűleg több, mint 50 eszközt is, úgy gondolom, hogy ez rendkívül nehéz lenne a jelenlegi specifikációkkal.
 • Ez nem egy tartós, robusztusan épített útválasztó, amely túlmutat az elektronika legnagyobb részén. Fontos, hogy legyen óvatos az útválasztóval, hogy hosszú ideig tartson, és minőségi WiFi kapcsolatot tartson fenn.

Ez a legjobb WiFi router az Ön számára? ��

A TP-Link AC1750 ésszerű a költségvetésben részesülők számára. Nem rossz ötlet kipróbálni az útválasztót, hogy megnézze, jól működik-e a házban, és elérje az előírt sebességet.

Általában nem javasolnám a TP-Link AC1750-et nehéz játékosok vagy internet-felhasználók számára. Ha azt tervezi, hogy tucatnyi készüléket csatlakoztat, megfontolhatja valami erősebbet. Ezt meg lehet mondani a nagy vagy furcsa alakú házakkal rendelkező emberekről is.

4. Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200

A Linksys Max-Stream AC2200 háromsávos beállítást kínál. Kiváló router a játékosok számára, és úgy tűnik, hogy kissé csökkenti a költségeket azok számára, akik még nem akarnak elkötelezni valami drágább ár mellett..

Ami a legfontosabb elemeket illeti, a Linksys Max-Stream AC2200 az intelligens csatlakozás miatt az egyik legjobb WiFi router opció. Ez azt jelenti, hogy minden eszköz a legjobb sávot és teljesítményt kapja.

Élvezzük a műsoridőben alkalmazott méltányosság funkciót is, amely úgy tűnik, hogy minden sebességhez hasonló sebességet és hatékonyságot tart fenn.

Árképzés ��

149,00 USD – 179,99 USD

Előnyök ��

 • Ennek a routernek az ára ésszerűbb, mint az átlagos játék routernél.
 • Három sávos vezeték nélküli kapcsolatot kínál egy erős négymagos CPU-val.
 • A router négy antennával rendelkezik, amelyek kiterjesztik a vezeték nélküli kapcsolatokat egy átlagos házban. Ön is kap hat nagy teljesítményű erősítőt.
 • Az intelligens csatlakoztatás és a műsoridőben alkalmazott méltányossági funkciók biztosítják a legjobb hatékonyságot és teljesítményt a jelenleg használt eszközök alapján. A legjobb rádiósávokat a hálózathoz csatlakoztatott eszközök alapján választják ki.
 • A WiFi sávok három különböző sebességet kínálnak, és másodpercenként akár 2,2 GB-ig is elérhetik.
 • Az útválasztónak zökkenőmentes barangolási lehetőségei vannak, ami azt jelenti, hogy képesnek kell lennie a tér nagy részének lefedésére WiFi-vel.
 • Az útválasztóhoz tartozik egy alkalmazás, amellyel beállíthatja a hálózatot, és olyan tevékenységeket végezhet, mint például a vendég hozzáférésének engedélyezése és a szülői felügyelet beállítása.
 • Várhat négy ethernet portra és egy USB 3.0 portra is.

Hátrányok ��

 • Néhány összehasonlítható útválasztó jobb CPU-val és jobban állítható antennákkal rendelkezik a jel meghosszabbításához.
 • Bár jó az egyik USB-portja, jó azt találtuk, hogy sok ugyanabban az árkategóriában lévő útválasztók további portokat is tartalmaznak – néha akár négy vagy öt USB-portot is.
 • Úgy tűnik, hogy sok Linksys útválasztó gyorsabb, mint néhány más gyártó. Sok felhasználó jelentette a tervezett elavulást.
 • Egyes játékosok és nagyon nehéz felhasználók azt tapasztalhatják, hogy ez az útválasztó nem eléggé nagy teljesítményű számukra.

Ez a legjobb WiFi router az Ön számára? ��

A Linksys Max-Stream AC2200 megfizethető választék a játékosok és a nehéz internet-felhasználók számára. Ne feledje, hogy a szuper nehéz felhasználók számára ez a router nem biztos, hogy hatékony.

5. AmpliFi HD Mesh Router

AmpliFi HD Mesh Router

A mesh WiFi útválasztók és hálózatok a legújabb, legfejlettebb technológiát kínálják otthoni és irodai hálózatokhoz.

A háló-technológia már egy ideje létezik, de csak a közelmúltban kezdtük meg látni őket a normál fogyasztók számára elérhető áron.

Röviden: egy hálózati útválasztó továbbítja a jelét több hozzáférési pontról.

Úgy működik, mint egy pókháló vagy digitális hálószövet, ahol a hálózat eloszlik a házban – ellentétben azzal, hogy egy útválasztó mindenhol jelet próbál küldeni.

Árképzés ��

$ 339,99

Előnyök ��

 • A háló-technológia gyakran a legjobb módja annak, hogy egy nagy házban kibővítse a WiFi-kapcsolatot. Kiválóan alkalmas a homályosan elhelyezett helyiségekre vagy az udvarra.
 • Ez a rendszer alapkezelővel és két hálóponttal rendelkezik.
 • Az érintőképernyő hasonlóan működik, mint az intelligens otthoni technológia – azaz sokkal könnyebben kezelhető, mint az átlagos router-konfiguráció.
 • Az útválasztó rendszer akár 10 000 láb is lehet.
 • A hálópontok kicsik és könnyen elrejthetők.
 • Kap egy gyönyörű mobilalkalmazást a hálóhálózat beállításához és a szülői felügyelet és a távoli hozzáférés befejezéséhez.

Hátrányok ��

 • Az ilyen hálózati hálózat általában az egyik legdrágább lehetőség a WiFi eléréséhez otthonában vagy irodájában.
 • A hálórendszerek kiválóan alkalmasak a jel elérhetőségének kibővítésére, de a nehéz internethasználók többet kérhetnek a sebesség és az adatátvitel szempontjából.

Ez a legjobb WiFi router az Ön számára? ��

Mint a legtöbb hálózati útválasztónál, az AmpliFi HD útválasztó célja, hogy WiFi-t biztosítson nagy terekhez. Tehát, ha nagy ház vagy iroda van, ahol sok helyiség és csatlakoztatott eszközök vannak szétszórva, ez a megfelelő router-rendszer az Ön számára.

Általában azt javasolnám egy hálózati útválasztót, ha az épület bizonyos területein következetes halott övezeteket észlel. Egy 3000 méternél nagyobb háznak valószínűleg valamilyen hálózati útválasztóra van szüksége. Szintén gyakori, hogy egy egyedi elrendezésű lakásban holt pontokat látnak. Például több történet, vastag téglafalak, pincék vagy ház-kiegészítők mind megtapasztalhatják ezeket a WiFi holt zónákat.

Melyik a legjobb WiFi router az Ön számára?

A legmegfelelőbb WiFi router megtalálása során az a nehéz kérdés, hogy oly sok lehetőség közül lehet választani. Nem csak ezt, de nehéz megérteni a technológiát. Ezen felül a tech folyamatosan változik.

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK íjász C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD Mesh Router
Ár181,99 USD – 219,99 USD331,57 USD – 399,99 USD64,99 USD – 79,99 USD149,00 USD – 179,99 USD$ 339,99
Átlagos felhasználók számáraIgenNemIgenNemNem
A játékosok és a nehéz internet-felhasználók számáraNemIgenNemIgenTalán
Nagy vagy szokatlan otthonokhozNemIgenNemTalánIgen

Remélhetőleg ez az útmutató tisztázta az esetleges kérdéseit. Tehát, megvásárolta még az ideális WiFi routerét?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Kép-jóváírások: NETGEAR, TP-Link, AmpliFi

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map