A legjobb számlázó szoftver online: 5 platform szabadúszók és vállalkozások számára

Szabadúszó, ügynökségek és más kisvállalkozások számára a számlázás szükséges feladat. Sajnos az információk nyomon követése, a dokumentumok formázása, a számlák küldése és az ügyfelekkel folytatott nyomon követés gyorsan elpusztít értékes napi órákat ��. Szerencsére sok olyan online számlázási szoftver, amelyet ma összehasonlítunk Önnek, sokat segíthet!


A számlázó szoftver racionalizálja a számlázást és a számvitelt. Ráadásul számos szolgáltatás segít az adatok megszervezésében a számlák hatékony elkészítéséhez és a számlák nyomon követéséhez az elküldés után. Néhányuk segíti a bankszámlák és a számlák figyelemmel kísérését is.

Ebben a cikkben segítséget nyújtunk Önnek a legjobb számlázási szoftver online keresésében, azáltal, hogy javasolunk funkciókat. Akkor bemutatjuk az elérhető öt legjobb platformot. Merüljünk be!

A legjobb számlázó szoftver online

Milyen közös a legjobb online számlázási szoftver?

A számlázási platformok értékes időmegtakarítók lehetnek, de csak akkor, ha vigyázol a választására. Ha olyan drága platformot választ, amely nem rendelkezik szolgáltatásokkal, vagy több olyan szolgáltatást is szállít, amelyekre nincs szüksége, akkor az többet okozhat, ha segít,.

⏰ A platform mérlegelésekor gondolja át, hogy az miként képes időt spórolni. Ha nem tudja ezt az időt hatékonyan felhasználni a platform költségeinek pótlására, akkor valószínűleg nem éri meg a beruházást. A költséghatékonyság kulcsfontosságú.

Ezt szem előtt tartva, bölcs dolog megkeresni azokat a platformokat, amelyek többet is képesek megtenni, mint számlák küldése. Néhányuk tartalmaz egyéb értékes számviteli funkciókat, mint például az időkövetés, a költségkövetés, a számlafizetési lehetőségek, a bankszámlafigyelés vagy a becslés generálása.

�� Az automatizálás minden számlázási platform hasznos eleme. Ütemezett késedelmi díjak és emlékeztetők a nem reagáló ügyfelek kezelésére, az ismétlődő számlák és az automatikus adószámítás időt is takaríthat meg.

��️ Végül fontos, hogy keressen egy olyan platformot, amelyet testreszabhat a saját márkanevével. A számlák kicsi, ám mégis fontos lehetőségek a munkájuk népszerűsítésére, és a folyamatos márkajelzéssel az ügyfelek profesionalitásának bemutatására.

Öt legjobb online számlázási platform szabadúszóknak és ügynökségeknek

Összeállítottuk az online legjobb számlázási szoftverek listáját, figyelembe véve azok árát, szolgáltatásait és ideális felhasználóját. Ha csak áttekintést szeretne látni a mellékelt megoldásokról, nézd meg az összesített eredményeinket:

A legjobb online számlázó szoftver összefoglalva Szoftver
Ár -tól
Jellemzők
Ideális
QuickBooks5 USD / hóSzámlakezelés, adóbevallás, jelentések, jövedelem- és költségkövetés.Szabadúszó és vállalkozások, akik segítségre szorulnak az adózás terén.
Xero9 USD / hóKészletgazdálkodás, üzleti kiadások kezelése, kiegészítő funkciók harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül.Olyan vállalkozások, amelyek sokféle szolgáltatást akarnak.
Hiveage15 USD / hóTestreszabható számlák; Idő, költség és futásteljesítmény követés; Fizetési emlékeztetők; Fájl tárolása.Szabadúszó és vállalkozások, akik a számlázásra koncentrálnak.
FreshBooks15 USD / hóTestreszabható számlák, automatikus költségjelentések, projekt-költségvetések.Szabadúszó és vállalkozások, akiknek szükségük van egy platformon a számlázás és a számvitel kezelésére.
ÉS COingyenesTestreszabható számlák, ajánlat- és szerződésgenerálás, automatikus számlakészítés, feladatkezelés, költségkövetés.Szabadúszók, akik a legtöbb ütést akarják a pénzükért.

1. QuickBooks (Quickbooks.intuit.com)

QuickBooks

A QuickBooks név meglehetősen közismert, de általában adóval társul. Ugyanakkor képes kiszámlázni, becsléseket generálni és így tovább.

Ez a nagy platform nagyon sok lehetőséget kínál az ügyfélszolgálat szempontjából, ideértve a tanfolyamokat és a webináriumokat is, ha javítani szeretné számviteli készségeit..

Árazás

A QuickBooks az ár szempontjából széles választékot kínál. Kis üzleti tervük havi 10–30 dollárba esik. Opcionális bérszámfejtési kiegészítőkkel havonta további 18–40 USD-ért – nem is beszélve az egy alkalmazottra eső díjakról – e platform használatának költségei gyorsan növekedhetnek..

Van egy terv szabadúszóknak és más önálló vállalkozóknak is, amely havi 5 dollárba kerül. Valamivel kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a drágább kis üzleti terveknél. Ha azonban csak számlákat szeretne küldeni, nyomon követni a költségeket, megfizetni az adókat, és alapvető jelentéseket szeretne létrehozni, ez nagyon olcsó lehetőség lehet.

Főbb jellemzők

 • Készít számlákat és nyomon követi azok fizetési állapotát.
 • Hitelkártyás fizetéseket és ingyenes banki átutalásokat fogad el.
 • Követi a jövedelmet és a kiadásokat, és adózás céljából tárolja az információkat.
 • Létrehozza az eredménykimutatásokat, a költségjelentéseket és a mérlegeket (a rendelkezésre álló jelentések típusa a tervektől függ).
 • Becsléseket küld az ügyfeleknek (csak kis üzleti tervek).
 • Kezeli a számla állapotát és beállítja az ismétlődő kifizetéseket (csak a Small Business Essentials és Plusz tervek esetén).
 • Nyomon követi a leltárt és a projekt jövedelmezőségét (csak a Small Business Plus tervhez).
 • Segít az alkalmazottak fizetésében és az adók kiszámításában (kiegészítés a kis üzleti tervekhez).

Ki választja a QuickBooks alkalmazást??

Ha az adók kiemelt jelentőségűek az Ön számára, érdemes lehet a QuickBooks választást választania. Ez a legalacsonyabb segítséget nyújtja az adóbevallás és a kapcsolódó nyilvántartások vezetése során. Az üzleti tervei azonban drágán vannak, különösen, ha kiegészítőket tartalmaz. A szabadúszók valószínűleg élvezni fogják az alacsony havi költségeket, de lehet, hogy nem fogják értékelni a szolgáltatások viszonylagos hiányát.

�� Lépjen a QuickBooks oldalra

2. Xero (Www.xero.com)

Xero

Ez a kisvállalati számlázási platform számos olyan funkciót kínál, amelyek különféle üzleti típusok számára hasznosak.

A népszerű funkciók között szerepel a készletkezelés és a pénzügyek mobiltelefonon történő nyomon követésének módja. A Xero kiegészítő funkciókat is kínál széles körű, harmadik féltől származó alkalmazások piacán.

Árazás

A Xero korai terve havi 9 dollárral kezdődik, de havi öt számlára korlátozódik. A szoftver megfelelő kihasználása érdekében frissítenie kell legalább a növekedési tervet, amely havi 30 dolláron kezdődik a kiegészítők előtt. Mint ilyen, ha további kiegészítő szolgáltatásokat is vásárol, akkor a havi költségei könnyedén becsúszhatnak a százba.

Főbb jellemzők

 • Számlákat és árajánlatokat küld az ügyfeleknek.
 • Fenntartja a számla nyilvántartásokat.
 • Lehetővé teszi a banki tranzakciók egyeztetését.
 • Frissítéseket küld, amikor az ügyfelek számlákat nyitnak meg és tekintik meg.
 • Készleteket kezeli, beleértve a készletmennyiség és -érték frissítéseit.
 • Az egyedi projektek idejének és költségeinek nyomon követése (csak létrehozott terv).
 • Az üzleti költségeket kezeli (csak létrehozott terv).
 • Szinte végtelen funkcionalitást biztosít több mint 700 harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül.

Ki választja a Xero-t??

A vállalkozók szem előtt tartásával kialakított platformként a szabadúszók valószínűleg nem találják a Xero-t olyan hasznosnak vagy költséghatékonynak, mint a listán szereplő többi legjobb számlázó szoftver. A tervek továbbra is költségesek lehetnek a vállalatok számára, de ha hajlandó többet fizetni az alkalmazáspiac sokféle funkciójának kiaknázására, akkor a Xero lehet az eszköz az Ön számára.

�� Menj a Xero-hoz

3. Hiveage (Hiveage.com)

hiveage

A Hiveage, mivel nagy hangsúlyt fektet a számlázásra, fedezte Önnek a fizetést. Nagyon büszkék a számlatervezésre, és lehetővé teszik, hogy a márkáját reklámozza logójával és részleteivel.

Számos funkciójuk a számlázási élmény javítására és egyszerűsítésére koncentrál, hogy a lehető legtöbb időt takarítson meg.

Árazás

A Hiveage összes terve lehetővé teszi számlák hatékony elkészítését és küldését, tehát a döntés ténylegesen arra vezethető vissza, hogy hány ember vesz részt vállalkozásában. Legolcsóbb tervük 15 dollár havonta, és két csapattagot számlázik. Legdrágább havonta 79 USD, 20 alkalmazottat szolgálva. A Hiveage 50% kedvezményt kínál jótékonysági szervezeteknek, nonprofit szervezeteknek és oktatási szervezeteknek is.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan számlát, számlát és becslést nyújt korlátlan ügyfelek számára.
 • Beállítja az automatikus fizetési emlékeztetőket.
 • Követi az időt, a költségeket és a futott kilométert.
 • Engedélyezi az összes számla egyedi márkanevet.
 • Követi a forgalmi adót, a kedvezményeket és a szállítási költségeket.
 • Fájltárolást biztosít a számlák nyilvántartására (a tárolási méret a tervetől függ).
 • Időmegtakarítás céljából ismétlődő számlákat hoz létre.
 • Lehetővé teszi a számlázási feladatok átruházását a csapat tagjaira.

Ki választja a Hiveage-t??

Ha a számlázásra összpontosít és más eszközöket szeretne használni olyan feladatokhoz, mint például a bankszámlák kezelése, az adóbevallás benyújtása és fizetése, valamint a készlet kezelése, a Hiveage ideális lehet. Bár a tervek támogatják a kisvállalkozásokat, az olyan szolgáltatások, mint az idő, a költség és a futott kilométer-követés, vonzóak lehetnek a szabadúszók számára is.

�� Menj a Hiveage-hez

4. FreshBooks (Www.freshbooks.com)

FreshBooks

Ha a Hiveage számlázási funkciói vonzónak tűnnek, de attól tart, hogy hiányzik a számviteli segítség, a FreshBooks segíthet kitölteni a hiányosságokat.

Egyesíti a kiterjedt számlázási eszközöket a számviteli képességekkel, hogy egy lekerekített platformot hozzon létre szinte bármilyen üzleti tevékenységhez.

Árazás

A FreshBooks Lite csomagja havonta mindössze 15 USD, de öt ügyfélre korlátozódik, és csak a számlázási funkciókat tartalmazza. A Plusz terv havonta mindössze 25 dollár áron, hosszú listát kínál számlázási és számviteli funkciókról akár 50 ügyfél számára. Ha az üzlet virágzik, akkor számlákat küldhet 500 ügyfélnek, és havonta 50 dollárért hozzáférhet a FreshBooks összes szolgáltatásához.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan számlákat és becsléseket hoz létre és küld.
 • Követi az időt és a költségeket.
 • Lehetővé teszi a számlák testreszabását a márkájával a professzionális megjelenés érdekében.
 • Kiadásokat importál a bankszámlájáról a kiadások nyomon követése érdekében.
 • Jelentéseket készít vállalkozásának jövedelméről és kiadásairól.
 • Projektköltségvetéseket hoz létre, hogy a pályán maradjon.
 • Beállítja az automatikus fizetési emlékeztetőket és ütemezi a késedelmi díjakat (csak Plusz és Premium csomagok esetén).
 • Ismétlődő számlák ütemezése (csak Plusz és Premium csomagok esetén).

Ki választja a FreshBooks alkalmazást??

A FreshBooks mind szabadúszók, mind kisvállalkozások számára egyaránt alkalmas. Költség szempontjából több funkciót szerezhet kevesebb pénzért a Hiveage vagy a QuickBooks alacsonyabb szintű terveivel, mint a FreshBooks Lite szoftverével. Ha azonban Plusz vagy Prémium FreshBooks tervet szeretne igénybe venni, megtakaríthatja a havi költségeket, és összehasonlítható vagy jobb funkciókat kaphat más platformokkal összehasonlítva..

�� Ugrás a FreshBooks oldalra

5. ÉS CO (Www.and.co)

and.co

Végül, az AND CO sokkal több, mint a számlázó szoftver. Úgy tervezték, hogy elősegítse az egyes projektek kezdetektől a végéig történő elkészítését, és számos különféle eszközt szállít az Ön számára.

Az egyedülálló funkciókkal, amelyek segítenek a szabadúszóknak javaslatai, szerződéseik és feladatkezelésük javításában, ez kiemelkedik a listán szereplő többi legjobb számlázó szoftver közül..

Árazás

Azon ingyenes opción kívül, amely lehetővé teszi számlák létrehozását csak egy ügyféllel, az AND CO-nak csak egy terve van. Havonta 18 USD-ért ez a platform meglehetősen megfizethető, ha összehasonlítjuk a Hiveage, a FreshBooks vagy akár a QuickBooks alacsonyabb szintű terveivel. Sokkal több szolgáltatást kínál, mint ezek a tervek, csupán néhány dollárral havonta.

Főbb jellemzők

 • Testreszabható számlákat készít a márkajelzésével.
 • Testreszabható javaslatokat és szerződéseket generál az ügyfelek számára.
 • Beállítja az automatikus ismétlődő számlákat, és automatikus számlákat állít elő a szerződések vagy az időkövetés alapján.
 • A fizetéseket elfogadja és nyomon követi.
 • Támogatja a feladatkezelést határidőkkel, feladatlistákkal, ismétlődő feladat-emlékeztetőkkel és így tovább.
 • Nyomon követi és megszervezi az összes költséget.
 • Lehetővé teszi a fájlok csatolását az ügyfelek számlájához.
 • A fizetéseket külön díjak felszámítása nélkül fogadja el.

Ki kell választania ÉS CO?

Az AND CO-t szabadúszók számára hozták létre. Mint ilyen, a vállalkozások küzdenek a nagyobb léptékű projektek és csapatok irányításával ezen a platformon. Noha korlátozott számviteli funkciókkal rendelkezik az adóbevallás és a bankszámla-megfigyelés elősegítése érdekében, az AND CO feladatkezelési funkciói más területeken nyújtanak segítséget, amelyek mégis időmegtakarítást eredményezhetnek, és ez költséghatékony megoldást jelenthetnek..

�� Ugrás: AND CO

Következtetés

Noha a számlázás fájdalmat okozhat, jogi okokból és vállalkozásának jövedelmének nyomon követése szempontjából szükséges folyamat. Szerencsére az egyik legjobb online számlázási szoftver racionalizálja a számviteli és számlázási feladatokat, így a munka más fontos szempontjaira összpontosíthat.

Ebben a cikkben elmagyaráztuk, hogy mit kell keresni egy online számlázási platformon. Ezután megvitattuk az elérhető legjobb számlázási szoftverek öt elemét. Itt ismét az összefoglaló táblázat:

Szoftver
Ár -tól
Jellemzők
Ideális
QuickBooks5 USD / hóSzámlakezelés, adóbevallás, jelentések, jövedelem- és költségkövetés.Szabadúszó és vállalkozások, akik segítségre szorulnak az adózás terén.
Xero9 USD / hóKészletgazdálkodás, üzleti kiadások kezelése, kiegészítő funkciók harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül.Olyan vállalkozások, amelyek sokféle szolgáltatást akarnak.
Hiveage15 USD / hóTestreszabható számlák; Idő, költség és futásteljesítmény követés; Fizetési emlékeztetők; Fájl tárolása.Szabadúszó és vállalkozások, akik a számlázásra koncentrálnak.
FreshBooks15 USD / hóTestreszabható számlák, automatikus költségjelentések, projekt-költségvetések.Szabadúszó és vállalkozások, akiknek szükségük van egy platformon a számlázás és a számvitel kezelésére.
ÉS COingyenesTestreszabható számlák, ajánlat- és szerződésgenerálás, automatikus számlakészítés, feladatkezelés, költségkövetés.Szabadúszók, akik a legtöbb ütést akarják a pénzükért.

Kérdése van egy online számlázási platform kiválasztásáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map