A 2020-ban a legjobb CRM szoftvereszközök vállalkozásainak ötödik része

A 2020-ban a legjobb CRM szoftvereszközök vállalkozásainak ötödik része

A 2020-ban a legjobb CRM szoftvereszközök vállalkozásainak ötödik része
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A sikeres vállalkozás működtetéséhez nyomon kell követnie a feladatok hatalmas körét, beleértve az ügyfélkapcsolat-kezelést is. Ha a márkájának ezen aspektusának kezelésére használja a legjobb módot, sokféle szoftveropció segíthet. Itt játszik szerepet a legjobb CRM szoftver.


A CRM szoftver minden formában és méretben kapható. Egyes platformok jobban arra koncentrálnak, hogy segítsenek az ügyfelek elősegítésében, míg mások az értékesítésről vagy a termékek kezeléséről szólnak. Olyan sokféle változatosság mellett valószínűleg olyan lehetőséget talál, amely tökéletesen megfelel az üzleti vállalkozás igényeinek.

Ebben a cikkben elsőként adok neked a a legjobb CRM szoftver vállalkozások számára 2020-ban. Az öt legkedveltebb lehetőségre összpontosítunk, és segítünk szűkíteni választását. Menjünk hozzá!

A legjobb CRM szoftver

Öt legjobb CRM szoftveropció a vállalkozások számára 2020-ban

A CRM-szoftvereknél jóval több mint öt lehetőség van. Azonban az alábbiakban felsoroltak közül néhány a legjobb választás a vállalkozások széles köre számára.

Mindegyikük esetében kezdjük azzal, hogy lebontjuk a kezdőterveik jellemzőit, majd megbeszéljük, mi különbözteti meg őket.

(Nincs külön sorrendben)

 • Bitrix24 (www.bitrix24.com)
 • Salesforce (www.salesforce.com)
 • Frisskereskedés (www.freshworks.com)
 • Insight (www.insightly.com)
 • Zoho CRM (www.zoho.com/crm)

1. Bitrix24

A legjobb CRM szoftver: bitrix24

 • Ingyenes terv: ✅ (korlátlan felhasználó, alapvető CRM szolgáltatások)
 • Ár: Havonta 19 USD két felhasználó számára
 • Csapattagok: korlátlan
 • Vezetékek és érintkezők száma: korlátlan
 • Ügyfélprofilok száma: korlátlan
 • Elemzés és jelentések: csak fizetett tervek
 • Projektmenedzsment funkciók: Kanban táblák, Gantt táblázatok, időkövetés és munkaterhelés-tervezés

A Bitrix24 rögtön a denevérrel hatalmas funkciókkal várja Önt. Kombinálja ezt egy nagylelkû ingyenes tervvel, és megértheti, hogy miért szerepel ez a platform rendszeresen a legjobb CRM szoftverek között.

Sajnos a Bitrix24 használatának megkezdése könnyebb lehet. Olyan sok funkció van itt, hogy a tanulási görbe kihívásokkal teli oldalon áll, még egyszerű munkafolyamatok esetén is. Ez a platform azonban ragyog, amikor erről van szó vezetékek generálása, feladatok kiosztása és információk megosztása a csapaton belül.

Ami a csapat együttműködését illeti, a Bitrix24 az egyik legérdekesebb CRM, amelyet láttam. Gazdag kommunikációs és projektmenedzsment funkciókkal rendelkezik, így megnézheti a megosztott naptárakat, delegálhatja a feladatokat és még sok más.

A legtöbb CRM szoftver nagyon korlátozott kezdési szinteket kínál. A Bitrix24 esetében nem ez a helyzet. Szinte minden ügyfélkapcsolatot, projektmenedzsmentet és kommunikációs funkciót biztosít az ingyenes terv részeként. Ezt szem előtt tartva ez lehet ideális megoldás az Ön számára, ha szűk költségvetéssel rendelkezik.

2. Értékesítési erő

Legjobb CRM szoftver: salesforce

 • Ingyenes terv:
 • Ár: Felhasználónként havonta 25 USD (a Salesforce Essentials számára)
 • Csapattagok: korlátlan
 • Vezetékek és érintkezők száma: korlátlan
 • Ügyfélprofilok száma: korlátlan
 • Elemzés és jelentések: kiegészítőként vagy fejlettebb tervekkel kapható
 • Projektmenedzsment funkciók: elérhető extraként vagy fejlettebb tervekkel

Amikor az emberek CRM-ekre gondolnak, a Salesforce gyakran az első olyan eszköz, amelyre eszünkbe jut. A szoftver használatának megkezdése azonban nagy kihívás lehet, még a kisvállalkozások számára is.

A denevérről a Salesforce funkcióinak egyszerű navigálása egész napot igénybe vehet. Dedikált eszközöket kínál ügyfélszolgálathoz, értékesítéshez, marketinghez, e-kereskedelemhez, elkötelezettséghez, elemzéshez, termelékenységhez és még sok máshoz. Noha tartománya plusz, nehéz lehet megtalálni, amire szüksége van.

Ennek ellenére, ha egy olyan platformot keres, amely képes bármit kezelni, amit beledob, akkor a Salesforce egyértelmű választás! Nagyon moduláris szolgáltatás, amely lehetővé teszi az üzleti vállalkozáshoz szükséges eszközök kiválasztását és kiválasztását, tehát a testreszabás szempontjából legjobban szerepel..

A Salesforce szintén kiemelkedő lehetőség az értékesítés, a marketing és az ügyfélszolgálat területén. Olyan sok más platformon integrálódik, nehéz ezeket nyomon követni. Ráadásul egyszerű drag and drop funkciókat kínál az ügyfélkezeléshez és a tesztelt CRM legmélyebb elemzéséhez..

Összességében: ha teljes CRM csomagot keres, és megfelelő költségvetéssel rendelkezik, akkor a Salesforce egy nehéz lehetőség a legyőzésre.

3. Freshsales

A legjobb CRM-szoftver: frisskereskedés

 • Ingyenes terv:
 • Ár: Havonta 12 USD / felhasználó (számlázva évente)
 • Csapattagok: korlátlan
 • Vezetékek és érintkezők száma: korlátlan
 • Ügyfélprofilok száma: korlátlan
 • Elemzés és jelentések: fejlettebb tervekkel kapható
 • Projektmenedzsment funkciók: táblázatok segítségével nyomon követheti az egyes ügyleteket

Eddig a CRM szoftveres eszközök, amelyekről beszéltünk, mindent egyben megoldások. Az értékesítés sokkal koncentráltabb lehetőség, hangsúlyt fektetve az értékesítésre.

Az értékesítés integrálódik vállalkozásához, hogy segítsen azonosítani és pontozni az ügyfeleket viselkedésük szerint. Gyorsan készíthet profilokat a potenciális ügyfelek számára, és nyomon tudja követni, hol vannak az értékesítési csatornán.

A szolgáltatás beépített telefon- és SMS-funkciókat is tartalmaz, így az e-mailen kívüli lehetőségekkel is kapcsolatba léphet az ügyfelekkel. Végül lehetővé teszi az egyes ügyletek előrehaladásának nyomon követését az asztalok között mozgatható kártyák segítségével, aminek minden csapat számára meglehetősen egyszerű rendszernek kell lennie..

Ha olyan megoldást keres, amely egyszerre használható és értékesítésre összpontosít, akkor ezt érdemes megnézni. Van egy ingyenes szint a Freshsales számára, de annyira korlátozott, hogy próbacélból nem tudom ajánlani..

4. Insightly

insightly

 • Ingyenes terv: ✅ (két felhasználó számára)
 • Ár: Havonta 29 USD / felhasználó (évente számlázva)
 • Csapattagok: korlátlan
 • Vezetékek és érintkezők száma: korlátlan
 • Ügyfélprofilok száma: korlátlan
 • Elemzés és jelentések: konfigurálható jelentések automatikus ütemezés szerint
 • Projektmenedzsment funkciók: mérföldkövek, naptár szinkronizálás és egyéni folyamatok

Az Insights arra koncentrál, hogy segítsen azonosítani és az optimális értékesítőkhöz vezetjen. Amint az irányítja ezeket az ügyfeleket, nyomon követheti az előrehaladást az értékesítési csatornán, valamint az ügyfelek és a csapat közötti kapcsolattartáson keresztül..

Mindezen adatokhoz hozzáférhet egy felhasználóbarát felületen keresztül, amely nagymértékben testreszabható. Az Ins Insight lehetővé teszi új műszerfalak beállítását, a megadott mutatókkal. Ezenkívül minőségi elemzési jelentéseket készít olyan engedélyekkel és láthatósági beállításokkal, amelyeket a csapat igényeihez konfigurálhat.

Ezen túlmenően az alapvető Insight-terv beépített e-mail marketing funkciókat kínál. A platform lehetővé teszi kampányok megtervezését és felhasználását az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz.

Az Insight ingyenes tervet kínál, legfeljebb két ember támogatásával. Ugyanakkor a funkcionalitás szempontjából is nagyon korlátozott. Ha vállalkozása az e-mail marketingre támaszkodik, és nagymértékű testreszabhatóságot igényel, akkor az Insighti Plusz terve az út.

5. Zoho CRM

Zoho

 • Ingyenes terv: ✅ (három felhasználó számára, alapvető szolgáltatások)
 • Ár: Havonta 12 USD / felhasználó (évente számlázva)
 • Csapattagok: korlátlan
 • Vezetékek és érintkezők száma: korlátlan
 • Ügyfélprofilok száma: 10 000-ig
 • Elemzés és jelentések: előre elkészített jelentéssablonok és egyedi beállítások
 • Projektmenedzsment funkciók: egyedi értékesítési feladatok

A Zoho zászló alatt egy teljes termékcsaládot tartalmaz. CRM szoftvere ezek közül többet egyesíti, ideértve a felméréseket, az űrlapokat és a marketing kampány funkcióit. Mindezen „extrák” ellenére továbbra is kínál felhasználói felületet, amelyet könnyű felvenni (bár kissé elavultnak tűnik).

A Zoho CRM egyik fő előnye a rugalmas árképzés. Mint Ön már tudja, a legtöbb hasonló eszköz sokkal magasabb áron indul. A Szabványos tervvel hozzáférést biztosít vezető pontozáshoz, e-mail elemzéshez, egyedi munkafolyamatokhoz, kapcsolattartó csoportokhoz, űrlapokhoz, valamint egyéni jelentésekhez és műszerfalakhoz. Néhány fejlettebb terv játéktechnikai lehetőségeket is kínál azoknak a csapatoknak, amelyeket meglepően szórakoztató használni (bár talán nem érdemes külön fizetni).

Van egy ingyenes lehetőség is, amely akár tíz felhasználót is támogat. Ezzel a tervvel a Zoho segítségével értékesítési feladatokat, eseményeket, hívásnaplókat és jegyzeteket naplózhat. Ezenkívül segíthet a közösségi média-fiókok kezelésében. Noha nem nyújt sok fejlett funkciót, mégis támogatja a viszonylag nagy csapatokat, és szilárd választás.

Mit kell keresni a legjobb CRM szoftver kiválasztásakor?

A CRM szoftver funkcionalitása nagyon sokféle. Ez csak logikus, ha nem vesszük figyelembe, hogy két vállalkozás pontosan ugyanaz, és lehet, hogy más prioritásai vannak, mint a többi tulajdonosé.

Ezt szem előtt tartva, itt vannak azok a szolgáltatások, amelyeknek a CRM szoftveres szerszámai nem hiányozhatnak:

Könnyű elfogadás
Sok vállalat nagyban függ a CRM-ektől a napi működés során. Ehhez szükséges a csapat áthelyezése egy új platformra, a tanulási görbén való átjutás és egy olyan pont elérése, ahol megnövekedett termelékenység tapasztalható meg. Ennek a folyamatnak a lehető legrövidebbnek kell lennie, tehát olyan platformra van szüksége, amelyet könnyű felvenni.
Integráció harmadik fél szolgáltatásaival
A modern vállalkozások gyakran több online platformon támaszkodnak. Például egy eszközt használhat e-mailben, egy a belső kommunikációhoz és egy másikt értékesítéshez. A legjobb CRM-ek minél több integrációs lehetőséget biztosítanak, így az adatokat minden csatornáról le lehet vonni.
Mélyreható jelentések
A CRM szoftverrel képesnek kell lennie olyan jelentések létrehozására és elérésére, amelyek áttekintést nyújtanak vállalkozásának teljesítményéről. Ez az információ kulcsszerepet játszik a folyamatok fejlesztésében, így több vezetéket szerezhet és konvertálhat.
Projektmenedzsment
Figyelembe véve a modern CRM-k összes funkcionalitását, logikus, hogy ezek is segítenek a különféle feladatok megfigyelésében és megszervezésében. Egyes szolgáltatások lehetővé teszik az idő nyomon követését, a projektek hozzárendelését az egyes csapattagokhoz, a teljesítmény értékelését és így tovább.
testreszabás
Mindenekelőtt a CRM testreszabhatónak kell lennie, és alkalmazkodnia kell a lehető legtöbb típusú vállalkozáshoz. Ez magas megrendelés, de az alábbi szoftver opciók minden bizonnyal teljesítik e tekintetben.

Mindemellett a költség kérdése is van. Ideális esetben azt akarja, hogy a CRM szoftvere növekedjen az üzleti életével. Ez azt jelenti, hogy a kiindulási áraknak nem szabad túlzottnak lenniük, így még az új márkák is fel tudnak lépni mindkét lábával.

Kiválaszthatja vállalkozása számára a legjobb CRM szoftvert 2020-ban

A CRM szoftverek világában való navigálás trükkös. Ezen platformok többsége olyan sok funkcióval bír rád, nehéz lehet szűkíteni választását. Az alábbiakban ajánlom azokat a platformokat, amelyek alapján vállalkozása prioritása:

 • ⭐ # legjobban: Olyan CRM számára, amely szinte minden típusú vállalkozás számára megoldást kínál mindenki számára, akkor nem hibázhat Értékesítési erő.
 • �� # szabadon választás Ha a lehető legtöbb szolgáltatáshoz ingyen akar hozzáférni, Bitrix24 legyen az ön választási lehetősége.
 • Al #alternatívák Ha van alternatív célja, akkor kipróbálhatja: Freshsales az értékesítés integrációja érdekében, Insightly a legjobb e-mail marketing funkcióikért és a testreszabható jelentéseikért, Zoho CRM az olcsó ajánlatért, a szociális média ügyfélkezelésére összpontosítva.

Íme egy másik oldalsó pillantás az egyes CRM-szoftverekre, amelyekre kiterjedtünk:

A legjobb CRM szoftver

Bitrix24
Értékesítési erő
Freshsales
Insightly
Zoho CRM

Ingyenes terv
Kezdő ár$ 19 / két felhasználó / hónap25 USD / felhasználó / hónap12 USD / felhasználó / hónap29 USD / felhasználó / hónap12 USD / felhasználó / hónap
a csapattagok számaKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Vezetők / névjegyek számaKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan
ÜgyfélprofilokKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlanLegfeljebb 10 000
Elemzés és jelentésekKorlátlanKiegészítőként vagy speciális tervekkel kaphatóKapható fejlettebb tervekkelKonfigurálható jelentések automatikus ütemezés szerintElőre beépített jelentéssablonok és egyedi beállítások
ProjektmenedzsmentKanban, Gantt grafikonok, időkövetés és munkaterhelés-tervezésKiegészítőként vagy speciális tervekkel kaphatóAsztalok és drag-and-drop üzletkártyákMérföldkövek, naptár-szinkronizálás és egyéni folyamatokEgyedi értékesítési feladatok

Van kérdése a CRM szoftverrel kapcsolatban? Kérdezd meg az alábbi megjegyzés rovatban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector