9 legjobb ingyenes üzleti névgenerátor + Hogyan lehet őket használni

9 legjobb ingyenes üzleti névgenerátor + Hogyan lehet őket használni

9 legjobb ingyenes üzleti névgenerátor + Hogyan lehet őket használni
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Sok különböző dolgot kell tennie, amikor vállalkozást indít, és a megfelelő név kiválasztása az egyik legfontosabb. Szeretne valami emlékezeteset, és olyasmit, ami közvetíti azt, amit vállalkozása kínál a potenciális ügyfelek számára. Szerencsére sok ingyenes üzleti névgenerátor létezik, amelyek segítenek a helyes választásban.


Hogyan működnek az ingyenes üzleti névgenerátorok?

Minden üzleti névgenerátor kicsit más, de általában beír egy, a vállalkozásához kapcsolódó szót, és a generátor megadja az adott szó alapján a lehetséges nevek listáját..

A listán szereplő ingyenes vállalkozásnév-generátorok felhasználásának leghatékonyabb módja az, ha kiválaszt egy vagy két szót, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a vállalkozásához, és azokat különböző generátorokon keresztül adja át, amíg meg nem találja a tökéletes nevet.

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok

Hogyan válasszuk ki a legjobb bemeneti szót

Nem biztos benne, mit kell pontosan beírni ezekbe az ingyenes üzleti névgenerátorokba? Gondoljon arra, amit ügyfeleinek tudnia kell az üzleti vállalkozásról, mielőtt bármi mást elkezdene.

Ez általában magában foglalja a piacot, a rést, a termékkategóriát vagy a fő termékcsaládot.

Például, ha van egy olyan üzlete, amely baristákhoz vagy bármilyen más, kávéval kapcsolatos termékhez kapcsolódó kiegészítőket árusít, akkor egyszerűen veheti igénybe "kávé készletek." Ha ez nem eredményez kielégítő eredményeket, cserélje ki a mag kulcsszót valami másra, és ismételje meg.

A fő ötlet itt a különféle beállítások és magvető kulcsszavak kísérletezése. Nincs korlátozva, hogy hányszor használhassa ezen eszközök bármelyikét.

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok

1. Naming.net

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: elnevezés

A Naming.net lehetővé teszi nevek létrehozását szavak, szótagok vagy akár betűk alapján.

Ezután dönthet úgy, hogy neveket generál különféle elemek hozzáadásával, például közönséges szavak vagy görög és latin előtagok hozzáadásával.

Kiválaszthatja azt is, hogy hány szótagnak kell lennie a generált nevekben, és csatolhat egy olyan kiterjesztést, mint például .com, ha egy weboldal nevét tervezi használni.

Íme egy példa arra, hogy ez hogyan néz ki működés közben:

elnevezésű keresés

2. DomainWheel

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: DomainWheel

A felszínről úgy tűnhet, hogy a DomainWheel tisztán domain névgenerátor, de valójában még sok más létezik. Mindez a DomainWheel eredeti algoritmusán alapul, amely új domain nevek előállítására szolgált.

Ahelyett, hogy csak ellenőriznénk, hogy a vetőmag kulcsszavak milyen variációk állnak rendelkezésre a domain regisztrációhoz, a DomainWheel az AI segítségével további szavakat tartalmaz, amelyek a magként megadott kifejezésre vonatkoznak.

Ennek eredményeként olyan neveket kap, amelyek megtartják az eredeti szándékot, de kibővítik a kifejezést és egyedivé teszik azt. Ez adhat nagyszerű ötleteket, amikor megpróbálja megnevezni vállalkozását.

Íme, hogy mi történik, amikor a teszt kifejezéssel keresünk, "kávé készletek":

domainwheel nevét

Ha tetszik ezeknek a neveknek, akkor rákattinthat, és azonnal regisztrálhatja domainjét.

3. Anadea

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: Anadea

Az Anadea teljes körű szolgáltatást nyújtó szoftverfejlesztő cég, amely mindenféle vállalkozónak segíti a fejlett funkciókkal rendelkező mobilalkalmazások és webhelyek létrehozását.

Néhány ingyenes üzleti eszközt kínálnak, köztük egy ingyenes üzleti névgenerátort.

A hatalmas eszköz használatához csak annyit kell tennie, hogy beír egy vállalkozással kapcsolatos kulcsszót, és nyomja meg a gombot "Nevek generálása."

Ezután kap egy listát a javaslatokról, például az alábbiak szerint:

anadea nevek

Nem tudja testreszabni a nevek előállításának módját, de az ezen eszköz által felállított nevek a legjobbak, amelyeket a listán szereplő bármely ingyenes üzleti névgenerátorról kaphat..

4. NameSmith

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: NameSmith

A NameSmith kifejezetten az a célja, hogy segítsen megtalálni a vállalkozásának megfelelő domain nevet.

Rendszerük automatikusan megkeresi a domain piacon minden általuk javasolt nevet.

A jelenleg nem regisztrálható nevek nem jelennek meg az eredményekben.

Ez nagyszerű, ha csak online vállalkozást akar megnevezni. Ha nem tetszik az, ami elérhető, akkor kevésbé általános kiterjesztéseket is beilleszthet a keresésébe, amely több nevet eredményez.

A NameSmith számos módon generál neveket, például módosíthatja a választott kulcsszót egy új szó előállításához. Nem szabad testreszabnia ezeket a neveket.

névmás nevek

A NameSmithnek van egy véletlenszerű névgenerátora is, amelyet akkor használhat, ha nem választott bemeneti szót. Ezek a nevek azonban nem adják meg azt a SEO-növekedést, amelyet egy adott név fog nyújtani.

5. Shopify üzleti névgenerátor

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: Shopify

A Shopify üzleti névgenerátor, amint az várható lenne, egy olyan eszköz, amelyet kifejezetten azon embereknek nyújtanak, akik szeretnének egy boltot megnyitni a Shopify segítségével, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudja használni, ha más tervei vannak.

Végezheti a keresést, és láthatja eredményeit anélkül, hogy bármi feliratkozást igényelt volna.

Ez az eszköz elsősorban neveket generál, új szavakat adva a megadott kulcsszóhoz, például az alábbi példában:

neveket boltosítani

Ez egy jó eszköz, ha valóban azt tervezi, hogy az Ön új nevével egy Shopify boltot épít. Az eszköz megmutatja, hogy a vizsgált nevek elérhetőek-e az új Shopify-áruházakban, és néhány kattintással elkészítheti a beállítást..

6. Oberlo

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: Oberlo

Az Oberlo maga a Shopify leányvállalata, amely megkönnyíti az emberek számára a cseppüzleti vállalkozások létrehozását.

Az üzleti névgenerátoruk nagyjából ugyanúgy működik, mint a Shopify, de a kapott nevek kissé eltérnek.

Vessen egy pillantást arra, hogy mi jelenik meg, amikor a teszt kifejezést használjuk:

Oberlo nevek

Ha vállalkozását az Oberlo segítségével szeretné beállítani, akkor kattintson a kívánt nevére, amelyet közvetlenül a regisztrációs oldalukra kell vinni. A választott nevet azonban nem fogjuk automatikusan fenntartani; a regisztráció során manuálisan kell igényelnie.

7. Namelix

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: Namelix

A Namelix egy AI-alapú üzleti névgenerátor, sokféle testreszabási lehetőséggel.

A bevitt szó beírása után megkérdezik, hogy válassza ki, mennyi ideig kell a generált neveknek lennie, és milyen stílusú névvel szeretne.

Még néhány példát is láthat arról, hogy hogyan néz ki az egyes márkanevek stílusa:

A Namelix névstílusok

Ön azonban korlátozottan választhat egyszerre egy stílust. Ha két vagy három névstílust szeretne megnézni, akkor két vagy három különféle keresést kell végrehajtania. Ha át szeretné tekinteni az összes névstílust, akkor mindegyikre külön-külön kell keresnie. Ez kicsit unalmas lehet, de ez egy nagyszerű lehetőség az összes lehetőség megtekintésére.

Íme néhány név, amelyet a Namelix generált a teszt kifejezésünk alapján:

namelix nevek

A Namelix csatlakozik a népszerű domain név regisztrátorhoz, a Namecheap-hez. Ez azt jelenti, hogy az összes generált név elérhető domain névként. Ha tetszik valamelyik név, akkor rákattinthat és közvetlenül a domain regisztráció folyamatába léphet.

Megjegyezzük, hogy a keresési eredmények a tetején nem tűnnek relevánsnak a választott kulcsszóhoz, és kicsik "prémium" szalaghirdetés képeik alján. Ezek a továbbértékesíthető domainek hirdetései, amelyek jelentősen költségesebbé teszik őket, mint egy átlagos domainvásárlás. Mehet előre, és figyelmen kívül hagyhatja ezeket.

8. Novanym

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: Novanym

A Novanym üzleti névgenerátor az AI segítségével több száz potenciális nevet generál körülbelül egy perc alatt.

Vagy végezhet egyszerű keresést egy releváns kulcsszó megadásával, vagy segíthet a Novanym-nek a megfelelő név kiválasztásában az iparág és a kívánt névstílus kiválasztásával..

Megjegyzendő három dolog, amelyek különbözik a Novanymtól a listán szereplő legtöbb ingyenes üzleti névgenerátortól. Először is több, mint név; minden név három potenciális logóval készül.

novanym nevek

Másodszor, a Novanym valójában nem tartalmazza a kulcsszót a nevükben. Ehelyett emlékezetes neveket generálnak, amelyek megfelelőek a megadott kulcsszóhoz és iparághoz.

Végül, de nem utolsósorban, ezeket a neveket – és a kapcsolódó logókat – prémium árakon értékesítik, sokkal többet, mint egy domain költsége. A kiválasztott névvel társított .com domain már regisztrálva van a Novanym által, és a vásárlási folyamat során az öné lesz.

Ha tetszik a Novanym által kiválasztott egyik név, de nem akarja megfizetni a prémium árakat, akkor van néhány lehetőség. A nevet a helyesírás megváltoztatásával vagy a kulcsszavak hozzáadásával módosíthatja. Vagy választhat másik kiterjesztést, például .net vagy .org.

9. WordLab

A legjobb ingyenes üzleti névgenerátorok: WordLab

Ha olyan nevet keres, amely a kreativitásra és az emlékezetre összpontosít a SEO előtt, a WordLab a kívánt névgenerátor.

A generátor használatához nincs szükség bemeneti szóra: egyszerűen nyomja meg a gombot "Kérjen nevet" gombot, és nézze meg, mi jön fel.

Több millió lehetőség közül választhat, tehát végül mindig talál valami érdekes dolgot.

Ha a WordLab generátorból választ egy nevet, ne feledje, hogy a domain név részeként nem fogja megadni a cég nevét. A releváns domain név megszervezése az egyik legegyszerűbb módszer a SEO fejlesztésére, és mivel új vállalkozásnak nem kell szóban forgó marketingre támaszkodnia, akkor érdeklődik az emberek vonzására a keresőmotorokon keresztül.

Íme egy példa arra a névtípusra, amelyet a WordLab-ban találhat:

WordLab javaslat

Végső gondolatok a legjobb ingyenes üzleti névgenerátorokról

Az összes ingyenes üzleti névgenerátor szinte azonnali hozzáférést biztosít tucatnyi kreatív márkanév-ötlethez. És nem korlátozódik az egyikük használatára: használhat kettőt, háromt, vagy akár mindet is, ha a vállalkozásának a legjobb név kiválasztására törekszik. Ez teljesen rajtad múlik, és az Ön igényeinek.

Ezenkívül segítsen magának ezen domain névgenerátorok bármelyikében, hogy még mélyebbre menjen a tökéletes domain név keresésekor.

Segítettek ezek az eszközök a vállalkozás megnevezésében? Szeretnénk hallani erről az alábbi megjegyzésekben!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector