7 legjobb időmérő szoftver összehasonlítva – itt megtalálhatja a tökéletes alkalmazottak időkövetési alkalmazását

7 legjobb időmérő szoftver összehasonlítva – itt megtalálhatja a tökéletes alkalmazottak időkövetési alkalmazását

7 legjobb időmérő szoftver összehasonlítva – itt megtalálhatja a tökéletes alkalmazottak időkövetési alkalmazását
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Csak annyi óra van egy napban. És ha azt akarja tudni, hogy az órák valójában mentek, akkor szüksége van időmérőre, mivel, nézzünk szembe, senki memóriája nem olyan jó!


Függetlenül attól, hogy magánszemély vagy vállalkozástulajdonos – az időkövető alkalmazások segít megtanulni, hogy Ön és a csapata hol tölti az idejét, valamint hogy mennyire eredményes az időgazdálkodás. A minőségi alkalmazott időkövető alkalmazás valóban felbecsülhetetlen értékű lehet.

Ebben a bejegyzésben 7 különböző időmérő eszközt fogok megosztani és összehasonlítani, beleértve több lehetőséget egyének, csapatok vagy a távoli csapatok kezelésére szoftvert kereső munkáltatók számára..

Elkezdem ezzel a praktikus összehasonlító táblával, hogy állítsd be a színpadot. Ezután kicsit mélyebben megyek, és megosztom néhány alapvető funkciót és előnyt / hátrányt minden egyes időkövető eszközhöz.

Legjobb időkövető eszközök és szoftverek

Összegezve a legjobb időkövető eszközöket

Legjobban…
A követés típusa
Ingyenes terv?
Prémium induló ár (havonta)

Idő orvosA munkaadók távoli csapatokat követnekKézi vagy automatikus✅ (korlátozott)Felhasználónként 9,99 USD
TogglMagánszemélyek és csapatokKézi vagy automatikus (asztali alkalmazással)(Nagylelkű)Felhasználónként 9 USD
AratásMagánszemélyek és csapatokKézikönyv✅ (2 projekt)Felhasználónként 12 USD
ÓrákegyénekKézikönyv✅ (csak iOS alkalmazás)Felhasználónként 8 USD
IdőszerűMagánszemélyek és csapatokAutomatikus időkövetés, kézi korrekcióvalFelhasználónként 20 dollár csapatokra vagy 7 dollár szólóra
HubstaffA munkaadók távoli csapatokat követnekKézi vagy automatikus✅ (korlátozott és csak egyéni felhasználók számára)Felhasználónként 5 USD
KetyegésMagánszemélyek és csapatokKézikönyv✅ (1 projekt)19 dollár 10 korlátlan felhasználású projekt számára

A legjobb időkövető alkalmazások összehasonlítva:

1. Idő orvos

Legjobban…időkövetés távoli csapatok és vállalkozások számára. Nem magánszemélyek számára.

A Time Doctor segít nyomon követni az időt az egész csapatban, és kifejezetten a "Időkövetés a távoli csapatok számára", ami nagyon jó képet ad neked arról, hogy ki a célpiac.

Ha több irányítást szeretne kapni a távoli csapat felett, ez magában foglalja a lehetőséget arra is, hogy automatikusan készítsen képernyőképeket annak biztosítása érdekében, hogy mindenki feladatot végezzen.

Megtekintheti a webhelyek és az alkalmazások használatát is, hogy megtudja, mire töltenek az emberek időt.

alkalmazott alkalmazott időkövető alkalmazás: idő orvos

Ezután, amikor fizetési ellenőrzési idő van, automatikusan kiszámíthatja bérét a Time Doctor által követett órák rögzített fizetése alapján, és azonnal fizethet PayPal, Payoneer, TransferWise vagy más módszerekkel.

�� Mit szeretsz …

 • Részletes jelentések, amelyek lehetővé teszik a részletesebb kidolgozást projektek, időfelhasználás, részvétel, pazarolt idő stb. Szerint, így kiváló alkalmazottak időkövetési alkalmazásává válnak.
 • Sokféle integráció, főleg a projektmenedzsment eszközökkel.
 • Az emberek következetesen dicsérik a könnyű használatot.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • Az idő közvetlenül az asztali alkalmazásból nem szerkeszthető – be kell jelentkeznie a webalkalmazásba.
 • Az "Még mindig dolgozol?" bosszantó lehet, ha jogos indokai vannak a közösségi hálózatokon való tartózkodáshoz.

Árképzés

A Time Doctor különösen egyszerű árazással rendelkezik. Használhatja a korlátozott ingyenes szolgáltatási csomagot, vagy fizethet havonta 9,99 USD-t az összes szolgáltatásért.

Menj az időorvoshoz

2. Toggl

Legjobban…Magánszemélyek és szabadúszók, bár a Toggl rendelkezik vállalati tervekkel a csapatok számára, és kiváló alkalmazottak időmegfigyelő alkalmazást jelenthet.

A Toggl egy gyönyörű freemium időmérő alkalmazás, amely nagy rugalmasságot biztosít Önnek a követés megszervezésében.

Egy egyszerű időkövető felületet kínál, amely lehetővé teszi a feladatok hozzárendelését a projektekhez és az ügyfelekhez menet közben, ideértve az időmegtakarítási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik új projektek vagy ügyfelek létrehozását az irányítópult elhagyása nélkül..

Nagyon bárhol felhasználhatja – van egy webes felület, böngésző-bővítmények, mobilalkalmazások és még egy asztali alkalmazás is.

toggl időkövető alkalmazás

Az asztali alkalmazásban automatikusan nyomon követheti bizonyos tevékenységeket és emlékeztetőket állíthat be. A többi alkalmazás esetén manuálisan el kell indítania / le kell állítania az időzítőket.

A dolgok lekerekítéséhez nagyszerű számlázási számlát kap, valamint 100+ integrációt más népszerű eszközökkel, mint például a Trello, az Asana és még sok más..

�� Mit szeretsz …

 • Könnyű címkézés projekt és ügyfél szerint. És új projektek / címkék létrehozása csak néhány másodpercig tart – nem kell újratölteni az oldalt, vagy nem kell rákattintani.
 • Részletes jelentéskészítő funkció, amely segít elképzelni, hogy hol töltötte az idejét, vagy jelentéseket készíthet az ügyfelek számára. Rugalmas szűrőket is biztosít.
 • 100+ integráció. Például elindíthat egy időzítőt a Trello kártya belsejéből, vagy csatlakoztathat számos más eszközhöz.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • Nincs számlázás, bár tartalmaz integrációkat harmadik féltől származó eszközökhöz (itt szoktam választani – nagyon kevés hibát találok a Toggl-rel)
 • Az asztali alkalmazás néha kissé nehézkes lehet.

Árképzés

Nagyvonalú ingyenes terv. Az egyének valószínűleg megismerkedhetnek az ingyenes csomaggal (személyes megjegyzésként, az ingyenes csomagot nulla kérdéssel használom).

A fizetett tervek havonta 9 dollár / felhasználó (évente számlázva), és havonta akár 49 dollár is lehetnek a vállalati tervnél, ami valószínűleg jó választás, ha munkavállalói időkövetési alkalmazásra van szüksége.

Menj Togglba

3. Aratás

A legjobb… Szabadúszók és csapatok, akik szeretik a beépített számlázási támogatás, számlázható órák, költségkövetés és egyéb számviteli funkciók gondolatát, amelyek egy jó alkalmazottak időkövetési alkalmazásának rendelkeznie kell.

A Harvest időmérő … még egy kicsit hozzá. Az egyszerű időkövetésen túl a következők nyomon követésében is segít:

 • Költségek
 • Számlázható órák

A Harvest támogatja a számlázást is, beleértve a számlázható órák számlákká történő alakításának lehetőségét is. Az egyik különösen nagy dolog a Harvest számlázásában az, hogy támogatja a 0,50 USD átalánydíjas PayPal üzleti kifizetéseket (ha van amerikai bankszámlája).

Aratás

�� Mit szeretsz …

 • Beépített számlázás, beleértve a 0,50 USD átalánydíjas PayPal üzleti kifizetések támogatását (fantasztikus lehetőség az USA-ban élő emberek számára).
 • Sok integráció az eszközökkel, beleértve a projektmenedzsmentet, a számlázást, a CRM-et, az ügyfélszolgálatot, a fejlesztői eszközöket és még sok más.
 • Nyomon követheti az időt az internetes alkalmazások, a böngészőbővítmények, az asztali alkalmazások és a mobil alkalmazások segítségével.
 • Beépített költségkövetés, beleértve a nyugták beolvasását

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • A kezelőfelület nem olyan szép, mint a többi alkalmazás (ez ilyen jellegzetes, mert nem befolyásolja a funkcionalitást, de valami gyönyörű használata szórakoztatóbbá teszi az életet).
 • Új projektek létrehozása több kattintást és oldal-újratöltést igényel, mint más eszközök, ami nem nagy a szabadúszók számára, akiknek sok projektet kell létrehozniuk.
 • A jelentési felület nem olyan rugalmas, mint más eszközök, bár a legtöbb felhasználásnak megfelelőnek kell lennie.

Árképzés

A Harvest egy ingyenes tervvel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyének számára akár 2 projekt létrehozását.

Ezt követően a korlátlan projekttervek havonta 12 dollárba kerülnek felhasználónként.

Menj a Harvest-hez

4. Órák

A legjobb… Olyan személyek, akik csak egyszerű időkövetést akarnak egy gyönyörű felületen (Az órák tartalmaznak egy Team funkciót, de nem olyan mélyreható, mint más eszközök).

A Hours az egyik legszebb interfész, amelyet láttam egy időmérőben. Talán még jobb is, mint a Toggl!

A gyönyörű felületen szükség szerint elindíthatja és leállíthatja az időzítőket. És ez is nagyon hasznos Idővonal funkció, amely lehetővé teszi az időkövetés hiányosságainak gyors kitöltését a nap teljes beszámításához.

A Jelentések felület ugyanolyan jól megtervezett, és rengeteg szűrőt biztosít a jelentések szétválasztásához és szétválasztásához..

Órák

Az Óra még mindig kicsit fiatal, és csak a weboldalán vagy egy iOS-alkalmazáson keresztül érhető el, amely nem nyújt annyira lefedettséget, mint a többi időmérő eszköz..

�� Mit szeretsz …

 • Az Idővonal funkció megkönnyíti a hiányosságok kitöltését, például amikor elfelejtette indítani az időzítőt, vagy offline esemény követésére van szüksége a mobilalkalmazás nélkül.
 • A felület gyönyörűnek tűnik, és csillagfelülettel rendelkezik.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • Ha minden nap különféle projekteket kell készítenie, akkor az interfész nem olyan egyszerű, mint a Toggl.
 • Ez csak egy webalkalmazás és egy iOS alkalmazás, amely az Ön igényeitől függően korlátozott lehet, különösen, ha speciális funkciókat szeretne a munkavállalói időkövetési alkalmazásból.

Árképzés

Az órák havonta 8 USD-t fizetnek felhasználónként a webes felület eléréséért. Ingyenesen érheti el az iOS alkalmazást (a Pro funkciók nélkül).

Ugrás az Órákra

5. Időszerű

Legjobban…egyének és csapatok, akik kifejezetten egy automatikus időmérő.

Az időszerű egyedi eladási javaslat az automatikus időkövetés

Az automatikus időkövetés finom dolog lehet, tehát a következőképpen teheti meg időszerűen:

 • Először: időben rögzíti az összes tevékenységet, és csoportosítja azt az elvégzett tevékenység alapján
 • Ezután javaslatot ad egy címkére és címkékre annak alapján, amit gondol.
 • Vagy elfogadhatja a Timely javaslatát, manuálisan szerkesztheti, vagy az időbevitelt teljes mértékben elvetheti.

Időszerű

Nos, itt van a hűvös dolog …

Minden alkalommal, amikor manuálisan szerkeszti az időbejegyzést, időben edzik, hogy javuljon a jövőben.

Alapvetően, ez nem hülye. A szerkesztései alapján megtanulja, hogy a jövőben pontosabb javaslatokat tegyen.

Nem mindenkinek szól – például napom nagy részét kizárólag a Google Dokumentumokban töltik, tehát nekem nehéz nekem valamit kiképezni, hogy automatikusan nyomon követhessem az összes különféle ügyfelem / projektem, amikor egész nap ugyanazt a weboldalt használom..

De ha más feladatokat végez – az automatikus időkövetés elég ügyes.

�� Mit szeretsz …

 • Automatikus időkövetés. Már látta fent. Időt takaríthat meg, ügyelhet arra, hogy ne hagyjon le órákat, és nyomon kövesse. Ez is jó szolgáltatás, ha olyan alkalmazottak időkövetési alkalmazására van szüksége, amely elmondja neked, mit csináltak az emberek az egész nap.
 • Van egy beépített Projekt egészségügyi irányítópult amely segíti a számlázható órák ellenőrzését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön vagy az egész csapat nem haladja meg a költségvetést.
 • A csapat irányítópultja betekintést nyújt a teljes csapat termelékenységéhez.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • Egyes egyedi helyzetekben (például egész nap kizárólag a Google Dokumentumokon dolgozik) nehéz lehet, hogy az automatikus időkövetés hatékonyan működjön. Valójában jobban szeretem a kézi időkövetést, és biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen.
 • Nincs ingyenes terv.

Árképzés

Havi árak esetén a Timely havonta 7 dollárral kezdődik egyéni felhasználók esetén, vagy havonta 20 dollárral, a csapatok esetén.

Menj a Timely-hez

6. HubStaff

Legjobban…időkövetés távoli csapatok és vállalkozások számára, így ez jó alkalmazotti időkövetési alkalmazásként szolgál. Nem magánszemélyek számára.

A Time Doctor-hez hasonlóan a Hubstaff inkább a munkáltatók felé irányul, akik figyelni és követni akarják alkalmazottaik idejét.

A Hubstaff akár asztali, akár mobil alkalmazásként működik, beleértve a kisebb operációs rendszerek, például a Chromebookok és a Linux támogatását is.

Ha valóban meg akarja figyelni a csapatot, akkor:

 • Készítsen akár 3 véletlenszerű képernyőképet 10 perces időszakonként (vagy kapcsolja ki ezt a funkciót, ha szükséges)
 • Kövesse nyomon az egér mozgatásait és a billentyűzet kattintásait
 • Figyelemmel kíséri az internet és az alkalmazások használatát, beleértve az egyes webhelyeken / alkalmazásokban töltött időtáblázatot

Hubstaff

Ezután, ha megvan a csapata összes adata, a Hubstaff automatikusan kiszámítja a bérszámfejtést, beleértve az automatikus kifizetéseket a PayPal, Payoneer vagy Bitwage segítségével..

�� Mit szeretsz …

 • Több különálló szervezetet hozhat létre, mindegyik saját alkalmazottakkal és projektekkel.
 • A Hubstaff támogatja a kézi és az automatikus időkövetést is, beleértve azt is, hogy a csapat tagjai manuálisan hozzanak létre bejegyzéseket.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • Néhányan furcsa automatikus indulást / leállítást jelentenek.
 • A felhasználói felület egy kicsit keltezett, különösen az asztali alkalmazásban.

Árképzés

Hubstaff korlátozott ingyenes szólótervével rendelkezik. A fizetett csapattervek havonta 5 dollár / felhasználó, és havonta 10, illetve 20 dollárba kerülnek a további integrációk, automatikus bérszámfejtés és egyéb szolgáltatások elérése érdekében..

Menj Hubstaff-ba

7. Ketyegés

A legjobb… Nagyobb csapatok, akiket elhárítanak "felhasználónként" más eszközök árazása, és inkább azt akarja, hogy a munkavállalói időkövetési alkalmazás kevésbé korlátozzon a fedélzeten lévő felhasználók szempontjából.

A Tick számlázási struktúrája az egyik legegyedibb dolog ebben az időmérőben. Mivel minden más eszköz díjat számít fel Önnek "felhasználónként" a csapat terveihez, Kullancs díjak / "program", minden tervvel támogatva korlátlan számú felhasználó.

Attól függően, hogy hány projekten dolgozik, ez jelentős költségmegtakarítást jelenthet, különösen a nagyobb csapatok számára.

A tényleges felület meglehetősen alapvető – olyan projektekkel és feladatokkal áll fel, amelyeket nyomon követhet valós időben vagy az adatok kézi bevitelével, ha elkészült.

Ketyegés

Ezután megnézheti nyomon követését olyan egyedi jelentésekben, amelyek lehetővé teszik a következők részletezését:

 • Ügyfél
 • Csapat tagja
 • Számlázható vs nem számlázható órák

�� Mit szeretsz …

 • Az árazási stratégia vonzó azoknak a nagy csoportoknak, amelyek nem dolgoznak egy csomó projekten.
 • Beállíthat egy "idő költségvetése" projektenként, hogy segítsen a pályán maradni.

�� Mi lehet, hogy nem tetszik …

 • A felülete nem olyan szép, mint a legtöbb eszköz.
 • Az egyes projektek felületén beállítania kell a feladatokat – nem hozhat létre őket menet közben. Ez miatt a projektekhez új feladatok létrehozása a szükségesnél hosszabb ideig tart.

Árképzés

Emlékezik – ezek a tervek korlátlan csapattagokat támogatnak (még az ingyenes tervet is). A tervek:

 • 1 projekt – ingyenes
 • 10 projekt – 19 USD havonta
 • 30 projekt – 49 USD havonta
 • 60 projekt – 79 USD havonta
 • Korlátlan projektek – 149 USD havonta

Az archivált projektek igen nem számolj be a korlátaidba.

Menj a Tick-be

Mely alkalmazotti időkövetési alkalmazást kell használni? ��

Nos, nyilvánvalóan ez erősen függ az Ön igényeitől. Lehetetlen megjósolni, mert annyira alapja a saját munkafolyamatok.

De itt van néhány javaslat, kezdve a tényleges eszközökkel, amelyeket én és a CodeinWP csapata használunk.

Egyedülálló szabadúszó vagyok, tehát az én igényeim eltérnek, mint a CodeinWP csapatának egészében.

 • Személyesen, használom Toggl az összes szabadúszó projektem kezelésére, mert azt találtam, hogy a felülete a legegyszerűbb. A Toggl csapata nagy munkát végzett azért, hogy minden releváns műveletet elérhetővé tegyen egyetlen képernyőn – imádom, hogy soha nem kell pazarolnom az időt a többi területre való navigáláshoz. Az egyetlen alkalom, amikor elhagyom az egységes képernyőt, amikor jelentést kell készítenem.
 • Másrészről, a CodeinWP csapata a Time Doctor alkalmazást használja mert távoli csapat, akiknek képeseknek kell lenniük a projektek együttes nyomon követésére.

Ezen túlmenően a Timely egyedülálló megközelítést kínál, nagy hangsúlyt fektetve az automatikus követésre és a tanulásra. A Hubstaff potenciálisan olcsóbb lehet, mint a TimeDoctor, különösen a nagyobb távoli csapatok számára. És a Tick egyedülálló árképzési megközelítést kínál, amely valóban megfizethetővé teszi az együttműködő csapatokat, még akkor is, ha nem személyesen rajongom annak felületét..

Ez itt a nagyszerű dolog:

Ezek az eszközök akár ingyenes terveket, akár ingyenes próbaverziókat kínálnak, így játszhatsz velük és megnézheted, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára és / vagy a csapat munkafolyamatainak!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector