7 elkerülendő hiba, amikor elõsegíti a WordPress Design Business 2020-ban történõ reklámozását

Az egyik dolog, amelyet minden új üzleti tulajdonos korábban megtanul, mint később, az, hogy egy vállalkozás előmozdítása gyakran sokkal nehezebbnek bizonyul, mint a tényleges munka elvégzése – az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások..


Néhány üzleti szakértő ezt tovább megy, és kifejti azt az ötletet, hogy a promóció fontosabb, mint a tényleges termék.

Bár nem teljes mértékben egyetértek, ez minden bizonnyal érdemes átgondolni, és különösen akkor, ha a műveletek tervezésének szakaszában van.

Ne tégy félre; a szolgáltatásnak nagyszerűnek kell lennie, ha sikert akar elérni. Egyedül a nagyszerű szolgáltatás azonban sehova sem jut el. A promóció hatékony megközelítése nélkül nem számíthat hihetetlen eredményekre az új WordPress tervező üzletével.

Sajnos az éppen induló emberek gyakran káros marketingtevékenységek áldozatává válnak anélkül, hogy ezt még észrevennék. Különböző marketing "guruk" szeretne eladni minket furcsa ötletek alapján, és ígéri, hogy rendkívül hatékonyak, míg a valóságban csak ártanak az Ön márkájának és jó hírnevének, vagy egyáltalán nem működnek.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 15+ legjobb lapos kialakítású WordPress témák üzleti, blog- és magazinstílusú webhelyekhez 2020
 • 20+ félelmetes tervezési portfólió, amelyet a saját létrehozása előtt megnézhet
 • WordPress tématervezési trendek (2003-2020)

Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakoribb hibákat és példákat arra, hogyan nem szabad népszerűsíteni az új WordPress-vállalkozást.

1. Véletlenszerű hideg tájékoztató e-mailek küldése

Az Outreach üzleti vállalkozások számára nagyszerű. Véleményem szerint ez valójában a 2020-os domináns promóciós módszer lesz. Nyugodtan újból csipogtasson minket erről …

Mindemellett a hideg tájékoztatás csak akkor működik érted, ha megvizsgálta az embereket, akikkel megpróbál kapcsolatba lépni, ahelyett, hogy véletlenszerűen választotta volna meg az ügyfeleit..

Valóban szükségesek az Ön szolgáltatásaira? Tudna-e ajánlani nekik valami egyedi, valamit, amely kifejezetten a jelenleg tapasztalt problémákhoz kapcsolódik? Tudja, hol keressen ilyen kapcsolatokat??

Mit kell tenni? Oké, itt van a személyes stratégiám. Szinte minden elképzelhető résnél működik (ideértve a WordPress kialakítását is). Nézze meg az adatbázist a CrunchBase. Ez egy nagyszerű könyvtár a közelmúltbeli finanszírozási fordulókról, új indítási indulásokról, mások megszerzéséről és így tovább (alapvetően az összes indulással kapcsolatos tevékenység). Letöltheti az adatbázisukat, és kategóriákonként böngészhet. Ily módon azonosíthatja az új vállalkozásokat, amelyek éppen finanszírozásra kerültek, és valószínűleg szükségesek az Ön szolgáltatására. Keresse meg azokat, ahelyett, amit véletlenszerűen talál a Google-on.

2. Spam a közösségi médiában

A közösségi média spamje manapság az egyik leggyakoribb promóciós bűn. Így gondolok, ha az alábbiak valamelyikét hajtja végre, spammel, és valószínűleg abba kell hagynia:

 • Tweet küldése szolgáltatásaidról óránként.
 • Közvetlen üzenetek küldése, amely felkéri az embereket, hogy látogassák meg az Ön webhelyét.
 • Minden órában Facebook állapotok közzététele az Ön webhelyéről.
 • A StumbleUpon használata csak a webhely hirdetésére.
 • 30 000 embert követtek a Twitteren, csak a számok kedvéért.
 • Küldje el alacsony minőségű és független Instagram képeket csak kedvéért.
 • Újra-tweetek és hamis részvények vásárlása az eladási oldalon.
 • Csatlakozzon független beszélgetésekhez és folyamatosan csatlakoztassa vállalkozását.

És oké, értem, bizonyos mértékig meg kell hamisítania mindaddig, amíg el nem készíti (vagy nem?), De a közösségi médiában való spamküldés túl sok, és hosszú távon nem hatékony egy egyszerű ok miatt: rendkívül bosszantó más emberek számára, és még ha most is követ néhányat, akkor nagyon hamar elveszíti.

Mit kell tenni? Csatlakozzon csak a releváns beszélgetésekhez, és kövesse azokat az embereket, akiket követni szeretne, és nemcsak a hangos hangfelvételről, hanem más okokból is. Keressen partnereket, vegyen részt és keresse meg őket. Csatlakozik Quora és keressen kérdéseket, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az Ön által kínált szolgáltatásokhoz. Garantálom, hogy van egy csomó ilyen cucc ott.

3. Nem használja ki a hivatalos témakönyvtár előnyeit

Nem mindenki veszi észre ezt, de az hivatalos témakönyvtár a WordPress.org webhelyen remek környezetet kínál a WordPress tervezési vállalkozásának népszerűsítéséhez.

Nem ritka, ha egy új témát több ezer alkalommal töltöttek le egyszerűen azért, mert a könyvtárban vannak. Az emberek természetesen csak odaugranak oda, mivel ez a hivatalos hely a témákhoz.

Mivel a könyvtárat naponta látogatják meg több ezer ember, aki érdeklődik a webhelyük kialakításának megváltoztatásában … nos, nyilvánvaló, miért találhat ott sok leendő ügyfelet.

Mit kell tenni? Készítsen maroknyi minőségi WordPress témát, és próbálja meg őket felvenni a könyvtárba, bármi is legyen. A dolgok egyszerűbbé tételéhez (és ezzel egyidejűleg jobb) használjon olyan kezdő témát, mint a _S. Ezzel sokkal gyorsabban képes felépíteni egy jó témát, mint amikor az alapoktól kezdve mindent megtesz. Az egyik nagyon fontos elem az, hogy a témáinak leírását olyan módon írja le, hogy felkéri az embereket, hogy nézzenek vissza az Ön webhelyén, és nézzék meg, mit kínálnak még Önnek..

4. Online hirdetések használata csak kedvéért

Valószínű, hogy valószínűleg hallotta már, hogy az AdWords hatékony promóciós módszer. És valóban, de nem mindenkinek.

Az AdWords csak akkor hatékony, ha olyan átgondolt kampányt hoz létre, amely néhány közvetlen válaszú hirdetést használ, és az embereket egy céloldalra irányítja, ahol azonnali intézkedéseket hozhat (például például az Ön egyik szolgáltatásának közvetlen megvásárlását)..

Az AdWords azzal a céllal, hogy forgalmat szerezzen webhelyén anélkül, hogy bármit felkínálna arra, hogy a látogató azonnal kihasználhassa azt, nem lesz hatékony, és csak pénzt fog veszíteni.

Mit kell tenni? Az AdWords programot csak a közvetlen válaszreklámokhoz használja. Az AdWords nem a leginkább költséghatékony módszer a márkaépítéshez.

5. Csak online munkalapok használata

Valójában lehetséges megtalálni az első koncertjeit online munkalehetőségeken (például oDesk, Freelancer.com vagy akár Craigslist), de valójában nem nagyon ajánlott.

A munkaügyi táblák problémája az, hogy tucatnyi emberrel versenyez minden adott koncerten, amelyet meg akar nyerni. A hátránya, hogy egy ilyen környezetben az egyetlen megkülönböztető tényező az Ön által kínált ár. Nem fogsz fölülni egy koncertet, ha nem a legolcsóbb ember vagy a szobában … és a trükk az, hogy soha nem vagy. Mindig van valami, aki hajlandó kevesebbért dolgozni.

Mit kell tenni? Felejtsd el az online munkalapokat. Jó extra pénzt keresni, de nem annyira fenntartható vállalkozás felépítésére. Ehelyett kezdje meg kísérletezni a tájékoztatással (az előző pont), és használja ki a személyes kapcsolatok hálózatát.

6. Nem osztott tesztelés

Az osztott tesztelés a legjobb módszer az online promóciós taktikák eredményeinek javítására. És mindenre gondolok.

Az osztott tesztelés olyan, mint a varázslat. Például alkalmazhat egy olyan taktikát, amely 2 százalékos választ generál, és 4 százalékrá alakítja, ami a legtöbb esetben a nyereség megduplázását jelenti.

Mit kell tenni? Az ötlet egyszerű. Bármilyen promóciós módszerrel kísérletezik, mindig futtassa a hirdetés / üzenet / tájékoztató e-mail két különálló változatát egyszerre. Például, ha két különféle tájékoztató üzenetet használ, akkor észlelheti, hogy egyikük több választ generál (hogy az emberek egyszerűen jobban hangzik vele), akkor vegye át ezt az üzenetet, és kezdje el használni a következő minden tájékoztatási e-mail vezérlőjeként. Ha hosszabb ideig ezt teszed – mindig két üzenetet tesztelnek egymással szemben -, akkor idővel nagyon hatékony sablon lesz.

7. Nem készít e-mail listát

Az e-mail lista elkészítése a folyamatos promóció egyik legjobb módszere. Először azzal vonzza az embereket a webhelyére, meggyőzi őket, hogy csatlakozzanak a levelezőlistához (például egy ingyenes ajándék nyújtásával), majd kövesse velük a kapcsolatot, amikor úgy érzi, hogy tetszik..

Még azt sem tudom elmondani, hányszor láttam interjút egy népszerű vállalkozóval vagy bloggerrel, ahol beismerték, hogy sajnálják, hogy nem állítottak össze e-mail listát az első naptól kezdve. Manapság – különösen az interneten – a legnagyobb üzleti eszköz az e-mailek listája azoknak az embereknek, akiket érdekli az Ön által kínált ajánlat..

Mit kell tenni? A jó e-mail marketing titka az, hogy a kommunikáció tartalma vezérelt, nem pedig promóció-vezérelt.

Tehát, ahogy mondtam, kezdje el valami felajánlással, hogy például a hasonló ügyfelekkel csábítsa a potenciális ügyfeleit "Webhelytervezési ellenőrzőlista – A tervező felvételének lépései."

Ezután iratkozzon fel egy jó e-mail hírlevél szolgáltatásra, például a Sendinblue (ingyenes) szolgáltatásra, és ágyazza be előfizetési űrlapjait webhelyére. Állítson be mindent úgy, hogy minden előfizető megkapja az ellenőrző listáját, miután regisztrált.

Végül győződjön meg arról, hogy az e-mailek / hírlevelek többsége nagyszerű tartalommal rendelkezik, és csak egyszer küldjön promóciós üzenetet.

Ennek igazi ereje az, hogy csak a listájának összeállításakor kell keményen dolgoznia, majd később közvetlenül felár ellenében veheti fel a kapcsolatot előfizetőivel..

Következtetés

Összefoglalva, itt van egy rövid összefoglaló stratégia, amelyet használhat:

 • Kutatás a felhívás előtt, és használjon olyan segítő webhelyeket, mint a CrunchBase.
 • Ne spam a közösségi médiában. Helyezze be inkább.
 • Nyújtson be legalább néhány témát a hivatalos témakönyvtárba.
 • Gondoljon az online hirdetési stratégiáján. Vajon tényleg megtérül??
 • Felejtsd el az online munkalapokat.
 • Osztott teszt … mint őrült.
 • Indítsa el az e-mail listát.

Mit gondol erről, és van-e valami különleges a sütőben vállalkozása számára 2020-ban??

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map