5 legjobb e-kereskedelmi platform a többkereskedő piacokhoz 2020-ban

5 legjobb e-kereskedelmi platform a többkereskedő piacokhoz 2020-ban

5 legjobb e-kereskedelmi platform a többkereskedő piacokhoz 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Szerezze meg mindazokat a sikeres többkereskedő piacokat, amelyek önöknek szeretnék létrehozni?


Az olyan webhelyek hatalmas népszerűségével, mint az Etsy és a ThemeForest, a többkereskedő e-kereskedelem piacai népszerűvé váltak a fizikai és a digitális termékek értékesítésében egyaránt..

Az ügyfelek elégedettek, mert választhatnak a sok szállítótól származó termékek széles választéka közül, és örülnek, mert jutalékot számítanak fel az eladónak. A többszörös értékesítő piacok azonban bizonyos egyedi funkciókat igényelnek, ami azt jelenti, hogy feltétlenül szükség van speciális szoftverre, ha saját multi-eladó piacot szeretne létrehozni..

Már lefedtük a legjobb e-kereskedelmi platformokat, így ma, nézzük meg a többkereskedő e-kereskedelem piacának legjobb platformjait mivel kapcsolódnak a jó piaci áruház alapvető kritériumaihoz.

A legjobb e-kereskedelmi platformok a többkereskedő piacokhoz

A több gyártó piacának alapvető jellemzői

Ha sikeres multi-eladó piacot szeretne létrehozni, akkor legalább a következőkre van szüksége:

�� Minőségi keresési szolgáltatás

A keresés mindig elengedhetetlen az e-kereskedelem számára, de a több gyártó piacán ez kétszeresen fontos. Az ügyfeleknek képesnek kell lenniük arra, hogy megtalálják, amire szükségük van egy harmadik féltől származó termék tengeren (gondolkodjanak el, hogy a ThemeForest keresés milyen tömeges lehet!).

Könnyű vélemények

Mivel több eladó lesz, az ügyfeleknek képesnek kell lenniük az eladók és termékek könnyű felülvizsgálatára, hogy az eladók hírnevet teremtsenek.

��️ Digitális vs fizikai

Egyes piacterek digitális vagy fizikai termékekre korlátozódnak. Ki kell választania azt a lehetőséget, amely megfelel a céljainak.

�� Lehetőség a jutalék felszámítására

Mint egy piac tulajdonosa, bevételt generál jutalék felszámításával. A platformjának nem csak lehetővé kell tennie ezt, hanem egyszerűvé kell tennie a kifizetések kezelését is, így nem szabad megterhelnie.

�� Ár

Vannak hatalmas különbségek az árak több szállítói piacon (a WordPresshez és máshoz), ezért gondosan mérlegelnie kell a platform árát a szolgáltatás jellemzőihez, amikor azt választja.

Vessük be az öt legjobb platformot a többkereskedő e-kereskedelem piacaihoz (nincs külön sorrendben):

1. WordPress with Mayosis + Easy Digital Downloads

A Mayosis egy népszerű WordPress-téma, amely szorosan integrálódik az Easy Digital Downloads-ban, és így multi-eladó piacok létrehozására szolgál a digitális termékek számára. Megfizethető áron bonyolult és könnyen használható, a megszokott WordPress felületnek köszönhetően.

Mayosis regisztráció és jegyzékbe vétel folyamata:

A Mayosis megkönnyíti a gyártók számára az egyszerű nyomtatványon történő regisztrálást. A regisztráció és a jóváhagyás után a szállítók benyújthatják termékinformációikat az elülső oldalról – tehát nem kell aggódnia, hogy a szállítókat arra kényszeríti, hogy használják az általános WordPress irányítópultot.

A szállítók saját profiloldalt is kapnak, amely felsorolja az összes terméket és egy rövid életrajzot:

legjobb e-kereskedelem multivendor platformok: Mayosis-lista

Mayosis keresési funkciók:

Az alapvető Mayosis-keresési funkció meglehetősen csupasz csont. A felhasználók kereshetnek kulcsszó alapján, majd kategóriák szerint rendezhetnek:

De ha vásárol valami ilyesmit Keresés & Filter Pro, jelentősen kibővítheti ezt a funkciót.

Mayosis felülvizsgálati rendszer:

Az ellenőrzött vásárlók egyszerűen áttekinthetik a termékeket egy felhasználói felület segítségével. A Mayosis automatikusan hozzáadja a sémajelölést az összes áttekintéshez, és a szállítók gyorsan megtekinthetik az összes véleményüket az irányítópulton.

Mayosis digitális vagy fizikai termékek:

Mivel az Easy Digital Downloads alapja, a Mayosis szinte * kizárólagosan digitális termékekhez. Ha fizikai termékeket szeretne eladni, akkor más platformra lesz szüksége.

* Az EDD segítségével néhány fizikai terméket is értékesíthet egy csipetnyi alatt – éppen ez nem az, ami a legmegfelelőbb.

Mayosis jutalékok:

A Mayosis lehetővé teszi a jutalékok beállítását az egész üzlet számára, valamint az egyedi gyártók egyedi jutalékait. Ezenkívül létrehoz egy .CSV-t az összes kifizetetlen jutalékról, amelyet feltölthet a PayPal tömeges fizetési rendszerébe, hogy a jutalékok kifizetése egyszerű legyen..

Mayosis árazás:

Maga a Mayosis téma 64 dollárba kerül a ThemeForestnél. DE, ha funkcionális piacra van szüksége, akkor meg kell vásárolnia a Egyszerű digitális letöltések Professional Pass további 299 dollárért. A Professional Pass hozzáférést biztosít a piac összes funkciójához, valamint az összes prémium EDD fizetési átjáróhoz.

Mindent összevetve, 363 dollárt keres a témához, valamint az alapvető Easy Digital Downloads funkcióhoz.

Szüksége lesz továbbá saját e-kereskedelmi WordPress-tárhelyre is az üzlet tárolásához.

�� Menj a Mayosis-hoz
�� Lépjen az Easy Digital Downloads oldalra
�� Ugrás az EDD Professional Pass oldalra

2. Magento a piactéren

A Piac a Magento népszerű kiterjesztése, amely teljes mértékben működőképes, több gyártó piacává válik. A fejlesztő, a Webkul, a Marketplace programot is kínálja a WordPress, a Shopify és más tartalomkezelő rendszerek számára. Úgy döntöttem, hogy kiemelem a Magento verziót, mert úgy tűnik, hogy a legerősebb, de te is tekintse meg az összes platformon elérhető verziókat.

Ha meg szeretné tudni, hogy összehasonlítják az alapvető e-kereskedelmi platformokat, olvassa el a Shopify vs WooCommerce vs Magento összehasonlításunkat.

A Magento Marketplace regisztrációs és tőzsdei jegyzési folyamata:

A gyártók egyszerű regisztrációs űrlapon regisztrálhatnak. Miután jóváhagyták, hozzáférhetnek egy részletes irányítópulthoz:

Több eladó e-kereskedelem piacplatformjai

Az "termék hozzáadása" A forma részletes, de nem túl szép. Úgy néz ki, mint egy háttér-űrlap, amely nem túl felhasználóbarát az eladók számára, akik számos terméklista létrehozását próbálják létrehozni:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-magento-2-lista

A szállítók megkapják a saját részletes profiloldalt is, amelyen megjelennek minden termékük és értékelésük. Mint láthatja, a szállítói profiloldal lényegesen részletesebb, mint a Mayosis:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-magento-3-profil

A Magento Marketplace keresési funkciói:

A Magento Marketplace valamivel jobb keresési funkcióval rendelkezik, mint a Mayosis. Az ügyfelek kereshetnek kulcsszó alapján, majd kategóriák, ár, relevancia és név szerint rendezhetnek:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-magento-4-kereső

Magento Marketplace áttekintő rendszer:

Az ügyfelek könnyen áttekinthetik mind üzleteket, mind az egyes termékeket. A webhely adminisztrátora kezelheti és jóváhagyhatja ezeket az értékeléseket.

Magento Marketplace digitális vagy fizikai termékek:

A Magento Marketplace mind fizikai, mind digitális termékeket képes kezelni. A gyártók a terméklisták létrehozásakor meghatározhatják, hogy a termék fizikai vagy digitális.

Magento Marketplace jutalékok:

Beállíthatja a globális jutalékarányt, valamint az egyes üzletek egyedi jutalékkulcsát. Az jutalékok az irányítópult megkönnyíti az összes szám nyomon követését:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-magento-5-bizottság

Magento Marketplace árképzés:

Az Piactér kiterjesztés önmagában 349 dollárba kerül. Azt is meg kell fontolnia, hogy felhasználhatja-e a Magento ingyenes közösségi kiadását igényeinek, vagy fizetnie kell-e az Enterprise Editionért. Ha szüksége van a Magento Enterprise-ra, az gyorsan megfizethető.

�� Menj Magento-ba
�� Nyissa meg a Marketplace kiterjesztést

3. WordPress a WooCommerce + WC Vendors Pro segítségével

Több beépülő modul is hozzáadhat több gyártó piacát a WooCommerce-hez. Azért választottam, hogy a WC Vendors plugin funkcióját azért támogassam, mert ez jól támogatott, valamint ingyenes és prémium verziókkal egyaránt rendelkezik, de itt van még két további minőségi lehetőség:

 • Termékértékesítők – nem hatalmas rajongó, mert arra kényszeríti az eladókat, hogy használják a WordPress háttérprogramot (bár olcsó – csak 79 dollár).
 • Dokan – nagyon hasonló funkcionalitással rendelkezik, mint a WC Vendors Pro, de olcsóbb (149 USD / év a kezdő tervhez).

A listán szereplő többi platformon összehasonlítva, WC-gyártók szép előnye, hogy továbbra is igénybe veheti a WooCommerce számára elérhető számos kiterjesztést és támogatást.

Ennek a megközelítésnek a részletesebb megismeréséhez olvassa el útmutatót arról, hogyan hozhat létre többszörös eladó piacot WC-szolgáltatókkal.

WC Vendors Pro regisztráció és jegyzékbe vétel folyamata:

A gyártók regisztrálhatnak egy egyszerű űrlapon, majd kezelhetik termékeiket egy előtér-irányítópulton, például Mayosis:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-wc-szállítók-1-műszerfal

Az Termék hozzáadása a beállítások alapvetően megegyeznek azzal, mint amit a WooCommerce használatakor a WordPress adminisztrátorban látnál. De kissé felhasználóbarátabb módon mutatják be őket:

legjobb e-kereskedelmi multivendor-állványok-wc-szállítók-2-add-termék

A gyártók egy egyszerű profiloldalt is kapnak logóval, szociális számlákkal, áttekintésekkel és termékinformációkkal.

WC Vendors Pro keresési funkciók:

Tetszőleges számú WooCommerce kiterjesztés felhasználhatja a keresési funkciók hozzáadását.

WC Vendors Pro áttekintő rendszer:

A WC-gyártók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy az egyedi termékeket áttekintsék. Ezeket az egyedi termékértékeléseket ezután összességében összesítik "áruház minősítés" az üzlet profiloldalához. Az összesített üzletminősítés szép pillanatképet ad az eladóról a potenciális ügyfelek számára.

WC Vendors Pro digitális vagy fizikai termékek:

Mivel a WCoors Pro a WooCommerce-ra épül, lehetővé teszi a gyártók számára, hogy fizikai és digitális termékeket is készítsenek.

WC Vendors Pro jutalékok:

A WC Vendors Pro lehetővé teszi néhány ügyes bizottsági struktúrát. Inkább mint csak egy átalányszázalék, felszámíthat átalánydíjat, százalék + díjat vagy átalánydíjat. A jutalékok azonnal kifizethetők a Stripe használatával.

Megjegyzés: a jutalékkifizetések fordítottan működnek a többi pluginhoz képest – ahelyett, hogy a webhely adminisztrátorát keresnék a jutalékot, az egyes szállítók fizeti a jutalékot. Vegye figyelembe ezt a jutalék felépítésekor.

WC Vendors Pro ára:

WC Vendors Pro 199 dollárba kerül egy éves támogatás / frissítés után (599 dollárért egy életre szóló engedélyt is megragadhatsz). Szüksége lesz a saját WooCommerce témájára, amely extra költségeket jelent. Ha pénzt akar megtakarítani, akkor az induláshoz használjon egy ingyenes WooCommerce témát.

Van egy korlátozottabb a plugin ingyenes verziója, de szerintem el kellene mennie a Pro verzióhoz, ha komolyan gondolkodik a többszörös eladó piacok létrehozásáról a WordPress-en.

�� Lépjen a WooCommerce oldalra
�� Lépjen a WC Vendors Pro oldalra

4. Részvény

A Sharetribe egy szolgáltatás, amelynek célja kizárólag a több gyártó piacának létrehozása. Kétféleképpen különbözteti meg a lista többi lehetőségét:

 1. Ez lehetővé teszi a piac, a termékek, szolgáltatások vagy bérleti díjak létrehozását. A többi lehetőség csak a termékeket engedélyezi.
 2. Több hangsúlyt fektet a peer-to-peer piacok létrehozására, nem pedig a többszörös eladók számára szervezett üzlethelyiségekkel.

Tehát a Sharetribe minden bizonnyal nem lesz. De ha te vannak peer-to-peer piactér létrehozására törekszik, ez a platform az Ön számára.

A részvényes regisztrációs és tőzsdei jegyzési folyamata:

A Sharetribe regisztrációs és tőzsdei jegyzési folyamata határozottan inkább az egyes eladókra irányul, mint a szervezett üzletekre. A felület sima, de nem működne sok termék feltöltésekor:

Sharetribe Új lista hozzáadása

Az eladók kapnak egy profiloldalt, amelyben felsorolják termékeiket, de megint inkább egy egyén profilja, mint üzlet profilja.

Sharetribe keresési funkció:

A Sharetribe keresési oldala működőképes – a felhasználók kulcsszó alapján kereshetnek, majd árat, kategóriát és címkéket szűrhetnek. Meg kell adnia az összes szűrési lehetőséget, amelyet a legtöbb áruház igényel.

Van egy térképnézet is, amely jó érzés a helyi piacok számára:

Sharetribe keresési funkció

Sharetribe felülvizsgálati rendszer:

A felhasználók a vásárlás után visszajelzést küldhetnek az eladónak. Más vásárlók láthatják ezeket az értékeléseket az eladó profiloldalán.

Megosztott digitális vagy fizikai termékek:

Beállíthatja a Sharetribe-t fizikai vagy digitális termékek eladására. Ebben az osztályban nagyon rugalmas.

Részvényesi jutalékok:

A sharetribe lehetővé teszi a százalékos, a rögzített minimális díj vagy a kombináció beállítását. Ez a jutalék automatikusan befizetésre kerül a PayPal számlájára, amikor egy ügyfél vásárol egy piactéri eladótól, ami jó. Nem kell aktívan részt vennie a fizetési folyamat bármely részében.

Részvényalap ára:

Sharetribe ismétlődő díjat számít fel a piacon lévő felhasználók száma alapján. A legolcsóbb csomag a Sharetribe márkanév nélkül 149 USD havonta akár 1000 tag számára is (vagy 119 USD havonta, ha egyszerre 6 hónapot fizet).

�� Ugrás a Sharetribe oldalra

5. CS-Cart többszörös kiadás

A CS-Cart többszörös verziója egy szolgáltatásban gazdag, de drága többkereskedő piaci platform. Mivel a többszörös kiadás a többszörös szolgáltató funkcióit az alulról építve integrálta, sokkal koherensebbnek tűnik, mint a listán szereplő többi, bővítményekre támaszkodó lehetőség..

A CS-Cart regisztrációs és listázási folyamata:

Az eladók regisztrálhatnak a felhasználói felületen keresztül. A bejelentkezés után egy nagyon szép műszerfal panelt látnak:

CS-Cart gyártó műszerfal

Az Termék hozzáadása fül nem túl esztétikus, de funkcionális:

CS-Kosár Új termék hozzáadása az eladóhoz

Az eladók az összes terméküket és készletüket könnyedén kereshetik és kezelhetik az irányítópulton.

CS-Cart keresési funkcionalitás:

A CS-Cart határozottan rendelkezik a legjobb alapértelmezett keresési funkcióval. Az ügyfelek különféle lehetőségek szerint válogathatnak és szűrhetnek.

Még ennél is jobb, hogy az egyes gyártók profiloldala tartalmaz egy keresési lehetőséget csak az eladó. Egyik másik platform sem kínálja ezt az alapértelmezett funkciót.

CS-Cart áttekintő rendszer:

Választhat úgy, hogy globálisan vagy egyes termékek esetében engedélyezze vagy tiltja az áttekintéseket. Az ügyfelek azonban csak egyes termékeket tekinthetnek át. Nincs összesített eladó minősítés.

CS-Cart digitális vagy fizikai termékek:

A CS-Cart fizikai termékekhez készült. Nincs lehetőség a termék megjelölésére "digitális" az eladó felületen.

CS-Cart jutalékok:

Beállíthatja a jutalék mértékét az egyes eladók számára. A jutalék lehet százalékos vagy átalánydíj. Amikor az ügyfelek fizetnek, a pénz közvetlenül Önnek (a webhely adminisztrátorának) kerül. Ezután elosztja a pénzt a jutalék szerkezete szerint.

CS-Cart árazás:

1450 dollárnál, CS-Cart többszörös eladó messze a legdrágább lehetőség a listán. Kiváló funkcionalitással rendelkezik, de az 1450 dollár még mindig sok pénzt jelent.

�� Ugrás a CS-Cart-hez

Melyik többkereskedő piaci platform megfelelő az Ön számára?

Noha mindegyik érdemes lehet, az általam felsorolt ​​többkereskedelmi piacok nem cserélhetők fel.

 • Azok, akik többszörös eladók piacát szeretnék létrehozni digitális termékek fontolóra kell vennie a WordPress + Mayosis + Easy Digital Downloads vagy a WooCommerce használatát a WC-szolgáltatóval.
 • Ha többszörös eladó piacokat szeretne létrehozni szervezett eladók számára fizikai termékek, nézd meg a Magento Marketplace-t, a CS-Cartot vagy a WooCommerce-t a WC-szállítóval.
 • És végül, ha bármilyen típusú képet szeretne létrehozni peer-to-peer multi-eladó piac, fontolja meg a Sharetribe-t.

Melyik platform a kedvenced a több gyártó piacán? Ossza meg választásait a megjegyzésekben!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector