5 Költségvetés-barát Intercom Alternatívák az Ön kisvállalkozása számára

5 Költségvetés-barát Intercom Alternatívák az Ön kisvállalkozása számára

5 Költségvetés-barát Intercom Alternatívák az Ön kisvállalkozása számára
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha rendszeresen foglalkozik az ügyfelekkel a webhelyén keresztül, akkor esélye van arra, hogy részesüljön az ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) eszközből. Az Intercom az egyik népszerű lehetőség, de meglehetősen drága lehet, ami miatt Intercom alternatívákat kell keresnie.


Szerencsére sok elérhető olcsó megoldás van, amelyek az Intercom helyére kerülnek. Sokan hasonló eszközkészletet kínálnak, bár két CRM nem azonos. Ezért érdemes rengeteg kutatást végezni, és olyan lehetőséget találni, amely az Ön vállalkozása igényeinek megfelel.

Ebben a bejegyzésben segíteni fogunk a szükséges kutatások elvégzésében. Itt leszünk öt legfontosabb Intercom-alternatíva, és megvitassák, mit kínálhatnak mindegyikük. Lássuk!

kaputelefon alternatívák

Miért lehet előnyös, ha megvizsgálja az Intercom alternatíváit?

Ügyfélkapcsolat-menedzsment egy széles kifejezés, amely magában foglalja az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és az ügyfelekben gyakorlatilag mindent. Ez magában foglalja a potenciális ügyfelek elérését, a kérdések megválaszolását, a javaslatok küldését, a támogatás nyújtását és még sok minden mást.

Ezeket a feladatokat a webhelyén sokkal könnyebben tudja kezelni, ha megfelelő eszközökkel rendelkezik. A CRM megoldások kínálnak lehetőségeket a termelékenység javítására, a kulcsfontosságú folyamatok korszerűsítésére és a kommunikáció hatékonyabb kezelésére.

Amikor a CRM eszközökről van szó, házi telefon az egyik legismertebb lehetőség.

Ez egy teljes funkcionalitású megoldás, amely olyan funkciókat kínál, mint egy élő csevegő rendszer, ügyfélszolgálat és tudásbázis-szoftver, valamint különféle alkalmazások és integrációs lehetőségek. Az Intercom azonban drága megoldás, havonta 87 dollárba kerül a legolcsóbb terv szerint. Gyakorlatilag ez csak nem illeszkedik sok kisebb vállalkozás költségvetéséhez.

házi telefon

A jó hír az, hogy rengeteg Intercom-alternatíva közül lehet választani. Noha nem talál olyan eszközt, amely azonos funkciókészlettel rendelkezik, sok megoldással találkozhat, amelyek ugyanazokat a lehetőségeket kínálják, sokkal megfizethetőbb áron..

Öt költségvetés-barát Intercom-alternatíva kisvállalkozása számára

Amit most fogunk tenni, az öt Intercom alternatíva bevezetése, amelyeket érdemes megnézni. Mindegyik esetében megvitatjuk a szolgáltatáskészletét és az árazást, valamint azt, hogy miként hasonlíthatunk maga az Intercom-hoz. Előfordulhat, hogy ezeknek az eszközöknek egy vagy kettő könnyen megbirkózhat azzal, amit kisvállalkozásának szüksége van. Kezdjük a fentről!

1. LiveChat

élő chat

Először nézzük meg egy egyszerű lehetőséget. Az Intercom a szolgáltatások széles skáláját kínálja, de sok vállalkozás elsősorban az élő csevegés funkcióinak használja.

Ha ehhez csak szükséged van – extra harangok és sípok nélkül – a jól nevezett Élő chat lehet, hogy tökéletesen illeszkedik.

�� Főbb jellemzők

 • Kommunikáció az ügyfelekkel és a weboldal látogatóival egy élő csevegőrendszeren keresztül
 • Hozzon létre egy szervezett jegyrendszert
 • Engedélyezze a látogatók számára az egyes csevegések értékelését, így láthatja, hogy a támogatási csapat hogyan teljesít
 • Könnyen megnézheti a mutatókat, például a csevegést és a jegyek válaszidejét

Árképzés

A LiveChat kezdőterve költségekkel jár Ügynökönként havonta 16 USD, így ez egy nagyon megfizethető lehetőség.

livechat árképzés

�� Könnyű használat

A LiveChat beállítása rendkívül gyors folyamat, az irányítópult intuitív és egyszerűen használható. Amikor elkezdi, akkor áttekintheti a fő funkciókat egy példa csevegésen keresztül egy támogatási bot segítségével.

A LiveChat műszerfal.

Az eszköz weboldalával történő integrálása szintén egyszerű, és néhány perc alatt készen áll a működésre.

�� Bővítmények és integrációk

A LiveChat jól integrálódik a számos népszerű szolgáltatás, például a Google Analytics, a MailChimp, a Zendesk és a Dropbox. Van még egy kiterjedt az alkalmazások piactérén felhasználásával javíthatja annak tulajdonságait és végrehajthat mindenféle integrációt.

���� LiveChat vs Intercom

A LiveChat által kínált szolgáltatáskészlet sokkal egyszerűbb, mint amit az Intercom segítségével kapsz. Ha azonban valójában csak csevegési és jegyvásárlási megoldást keres, ez a platform költséges extrák nélkül biztosítja azt, amire szüksége van..

2. User.com

user.com

Másodszor, nézzük meg User.com (korábban UserEngage néven ismert).

Az Intercomhoz hasonlóan ez a megoldás számos eszközt kínál a marketing és az ügyfelek közötti kommunikáció automatizálásához.

Ez egy csapatközpontú megoldás is, amely funkcionalitást biztosít a különböző tagok vagy osztályok számára ugyanazon az oldalon maradni.

�� Főbb jellemzők

 • Kommunikáció az ügyfelekkel élő chat, automatikus üzenetekkel is
 • Kövesse nyomon az ügyfelek tevékenységeit és információit
 • Hozzon létre előugró ablakokat és automatikus e-maileket, hogy segítsen az ügyfeleknek konkrét üzenetküldéssel célozni
 • Összeállítása és SMS-kampányok küldése
 • A különféle szervezeti eszközök és irányítópultok segítségével tartsa be a csapata és a mutatók lapjait

Árképzés

A User.com csomagokat kínál havonta 49 USD-tól. Ez teszi a lista olcsóbb opcióinak egyikét, és természetesen sokkal olcsóbbá, mint az Intercom.

�� Könnyű használat

Amikor fiókot hoz létre a User.com webhelyen, akkor felkérést kell választania, hogy mi a leginkább érdekli a megvalósításban.

Új User.com fiók létrehozása.

Ezen lehetőségek egyikének kiválasztása révén számos hasznos tippet mutat be, amelyek megtanítják az irányítópult használatát, és segít a User.com legalapvetőbb funkcióinak beállításában. Ez megkönnyíti az indítást.

�� Bővítmények és integrációk

User.com sokféle integrálódik eszközök és platformok. Ide tartoznak a WordPress, a Magento, a Squarespace, a Slack, a Zapier és egyebek. Arra is lehetősége van, hogy könnyen importáljon adatokat az Intercom-ból.

���� User.com vs Intercom

Ha olyan lehetőséget keres, amely közel olyan széles eszközkészletet kínál, mint az Intercom, de alacsonyabb áron, ez egy jó választás. Néhány eszközről, például az ügyfélszolgálatról és a tudásbázis-szoftverről hiányzik, de a legfontosabb szolgáltatások ugyanazok.

3. Drift

sodródás

Mi lenne, ha olyan Intercom alternatívákat keres, amelyek kissé ésszerűbbek, nagyobb hangsúlyt fektetve az ügyfélkommunikációra?

Ebben az esetben, Sodródás erős illeszkedés lehet. Ez a megoldás kisebb, de mégis lenyűgöző szolgáltatást kínál, sokkal kisebb vállalkozás számára reálisabb áron.

�� Főbb jellemzők

 • Állítson be naptárat az értekezletek kezelésére, és hagyja, hogy az emberek automatikusan foglalják az időket
 • Küldjön célzott és helyzeti értékesítési e-maileket a ‘Drift Sequences’ segítségével
 • teremt chatbots vevői kérdések kezelése
 • Kövesse nyomon a látogatói tevékenységeket a webhelyén, és indítsa el a személyre szabott üzenetküldést
 • Kezelje az e-mail marketing kampányokat webhelyén keresztül

Árképzés

A szokásos sodródási terv meg fogja tenni havonta 50 dollárba kerül. Még egy korlátozott ingyenes szint is van, amely lehetővé teszi számos alapvető szolgáltatás ingyenes kipróbálását.

drift árképzés

�� Könnyű használat

A Drift beállításakor kiválaszthatja azokat a területeket, amelyekre összpontosítani szeretne, a felhasználói felület testreszabásával együtt.

A Drift beállítása.

Ezután a Drift webhelyére történő integrálásán keresztül jár, amely egy egyszerű folyamat. Plusz, ez azt jelenti, hogy nem kell elhagynia webhelyét, hogy elérje annak számos fő funkcióját.

�� Bővítmények és integrációk

A sodródás egy újabb eszköz, amely nagyon sok beépített integrációs lehetőségek. Használhatja a Salesforce, a Slack, a HubSpot, a Google Analytics, a Drip és egyebek mellett.

���� Drift vs Intercom

Az Intercom egy CRM funkciókból álló csomag, és a kisebb vállalkozásoknak nem kell sokuk közülük. Ezzel szemben a Drift az ügyfelek interakciójának korszerűsítésére, automatizálására és személyre szabására összpontosít – a dolgok szinte bármely vállalkozás számára előnyösek lehetnek..

4. UseResponse

useresponse

Következö, UseResponse egy olyan megoldás, amelynek célja a lehető legjobb ügyfélszolgálat nyújtása.

Ehhez számos csatornát kínál Önnek, amelyekkel ügyfélszolgálatot nyújthat. Ez magában foglalja az élő csevegést, az ügyfélszolgálatot és a tudásbázis-szoftvert.

�� Főbb jellemzők

 • Kommunikáció az ügyfelekkel élő csevegés és / vagy olyan népszerű programok segítségével, mint a Skype és a WhatsApp
 • Hozzon létre jegyjegy-alapú ügyfélszolgálati rendszert a kérdések hatékonyabb kezelése érdekében
 • Biztosítson vevőket olyan tudásbázissal, ahol saját maguk kereshetnek válaszokat
 • Kérjen és elemezze az ügyfelek visszajelzését a jobb szolgáltatás nyújtása érdekében a jövőben

Árképzés

A UseResponse megfizethető felhőalapú szolgáltatást nyújt, amely havonta 49 dollárba kerül két ügynök esetében (további ügynökök havonta 19 dollárba kerülnek ügynökénként). Rendelkezésre áll egy teljes csomag az összes megoldásért, évente 690 dollárért, ami havonta kb. 69 dollárt eredményez (a két hónap ingyenes).

�� Könnyű használat

A UseResponse használatával hozzáférhet egy meglehetősen intuitív műszerfalhoz, és rengeteg hasznos tippet tartalmaz a kötelek megtanításához..

A UseResponse irányítópult.

A felület tiszta, jól szervezett és felhasználóbarát. Mindent egybevetve, a UseResponse az Intercom egyik legkönnyebb alternatívája a megszokáshoz.

�� Bővítmények és integrációk

A UseResponse API-alapú integrációt biztosít, valamint kiegészítők könyvtára hogy csatlakoztassa a platformot a Salesforce, Zapier, Slack és más népszerű szoftverekkel.

���� UseResponse vs Intercom

Ha már más csatornákon keresztül kezeli a marketingot, és elsősorban eszközt keres az ügyfél-támogatási igények kezelésére, akkor a UseResponse megkapja a hátad. Lefedi az összes legfontosabb kommunikációs csatornát, lehetővé téve egységes szolgáltatás nyújtását.

5. HelpCrunch

helpcrunch

Végül, HelpCrunch a A készlet kiemeli a hatékonyságot és az automatizálást.

Ez intelligens választást jelent, ha minőségi ügyfélszolgálatot szeretne nyújtani, miközben minimalizálja az Ön és a támogatási csapata által rá fordított időt..

�� Főbb jellemzők

 • Használjon dinamikus és testreszabható élő chat rendszert
 • Automatikus üzeneteket és e-maileket küldhet ügyfeleinek és vezetőinek
 • Készítsen célzott és személyre szabott e-mail marketing kampányokat
 • Használjon adatvezérelt jegyrendszert a vevői kérdések és problémák kezeléséhez
 • Kövesse nyomon a látogatói tevékenységeket, és figyelje az ügyfélprofilokat és az adatokat

Árképzés

Ha a költségvetése különösen szűk, akkor értékelni fogja a HelpCrunch alacsony befizetését. Az alapterv mindössze 15 dollár havonta ügynökénként.

helpcrunch árképzés

�� Könnyű használat

A HelpCrunch-fiók hozzáférést biztosít egy központosított irányítópulthoz.

A HelpCrunch műszerfal.

Itt könnyen kezelheti a csevegéseket, automatikus és kézi üzeneteket hozhat létre, és jelentéseket tekinthet meg. Az Ön lehetőségei egyértelműen meg vannak határozva, és többféle módon is lehet segítséget kapni, ha szüksége van rá.

�� Bővítmények és integrációk

tudsz integrálja a HelpCrunch programot rengeteg külső eszközzel, köztük a Slack, WordPress, Google Analytics, WhatsApp és Zendesk eszközökkel.

���� HelpCrunch vs Intercom

A kisvállalkozásokat gyakran megfeszítik az idő, ami azt jelenti, hogy feltétlenül szükséges olyan eszközt találni, amely felgyorsítja Önt és gyorsan működik. A bonyolultabb opcióktól, például az Intercomtól eltérően a HelpCrunch használatának megkezdése egyszerű, és számos lehetőséget kínál az automatizálásra és az egyszerűsítésre..

Következtetés

Kisvállalkozás működtetése során meg kell találnia az egyensúlyt a szükséges eszközökhöz való hozzáférés és a költségvetés többet költő összegei között. Noha egy olyan megoldás, mint az Intercom, értékes lehet, ugyanakkor rendkívül költséges is, és több funkciót tartalmazhat, mint amire valóban szüksége van.

Ehelyett az egyik Intercom-alternatíva, amelyet ebben a bejegyzésben tárgyaltunk, jobban megfelelhet vállalkozása számára. Összefoglalva:

 1. Élő chat: Azok számára, akiket elsősorban az Intercom élő csevegési funkciói érdekelnek, ez az eszköz sokkal alacsonyabb költségekkel biztosítja azt, amire szüksége van.
 2. User.com: Ez a megoldás majdnem annyi funkciót kínál, mint az Intercom, mégis jelentősen olcsóbb.
 3. Sodródás: Ezzel a platformon hozzáférhet számos alapvető lehetőséghez, mint például az e-mail marketing, a chatbotok és a látogatói tevékenység nyomon követése.
 4. UseReponse: Ha olyan eszközre van szüksége, amely nagy hangsúlyt fektet a dinamikus ügyfélszolgálati csatornák biztosítására, akkor érdemes megnézni.
 5. HelpCrunch: Ez az időtakarékos megoldás megkönnyíti az ügyfélszolgálat és a marketing nagy részének automatizálását.

�� Bónusz. Ha más CRM megoldások iránt érdeklődik – különösen azok, amelyek 100% -ban működnek a WordPress webhelyén -, itt található egy külön lista a a legjobb CRM-bővítmények.

Használt-e valamelyik ilyen Intercom-alternatívát, és mi volt az Ön tapasztalata ezekkel? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector