20 órás legjobb üzleti könyv vállalkozóknak, szakembereknek és alkotóknak 2020-ban

20 órás legjobb üzleti könyv vállalkozóknak, szakembereknek és alkotóknak 2020-ban

20 órás legjobb üzleti könyv vállalkozóknak, szakembereknek és alkotóknak 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Manapság csábító azt hinni, hogy mindent megtanulhatunk a blogokból, de semmi sem lehet távolabb az igazságtól. Ha el szeretné mélyíteni egy nagyon specifikus téma megértését, vagy betekintést szerezhet valaki más perspektíváiba, akkor az nem helyettesíti a jó ol ”könyvet ��. Ezért összeállítottuk a vállalkozók és a szakemberek számára elérhető legjobb üzleti könyvek e listáját.


A világ mindig változik, de vannak olyan dolgok is, amelyek mindig igazak lesznek. Az előtte álló könyvek keveréke klasszikusok tele időtlen tudással és legutóbbi kiadások amelyek foglalkoznak azzal, hogy milyen az üzleti élet a mai digitális világban.

Nézzük meg ezeket további részletezés nélkül legjobb üzleti könyvek vállalkozók, kreatívok és szakemberek számára (nincs külön sorrendben):

Legjobb üzleti könyvek vállalkozók, szakemberek és alkotók számára

A legjobb üzleti könyvek, amelyeket 2020-ban meg lehet vásárolni

Legjobb üzleti könyvek: Hogyan nyerhetünk barátokat és hogyan befolyásolhatjuk az embereket

"Hogyan nyerhetünk barátokat és befolyásolhatjuk az embereket" írta Dale Carnegie

Miről szól: Dale Carnegie – Hogyan nyerjünk barátokat és hogyan befolyásoljuk az embereket, több, mint üzleti könyv. Ez egy kézikönyv annak érdekében, hogy minden beszélgetés során nyerjenek embereket az Ön oldalán. Megtanulja, hogyan lehetne olyan embereket készíteni, mint te, hogyan változtathatja meg az emberek gondolatait anélkül, hogy megbotránkoznának téged, és így tovább.

Miért kellene elolvasni: Hogyan nyerhetünk barátokat és hogyan befolyásolhatjuk az embereket, részletes, lépésről lépésre nyújt útmutatást mindenféle üzleti kapcsolat navigálásához. Az órák nagy része alkalmazható a személyes kapcsolatokra is.

Legjobb üzleti könyvek: The Innovator's Dilemma

"Az Innovator dilemma" szerző: Clayton M. Christensen

Miről szól: Az Innovator dilemma megmutatja az olvasóknak, hogy az innováció elmulasztása esetén még a legelterjedtebb vállalkozások is elveszíthetik piacvezetésüket. A könyv mind a kudarc-, mind a sikertörténetek sokféleségét feltárja, ezekkel a példákkal szemlélteti, hogy miként és mikor lehet a legjobb módja a sikernek, hogy hagyjon fel a hagyományos üzleti gyakorlatokról.

Miért kellene elolvasni: Az Innovator Dilemma olyan szabálykészletet kínál, amely segít zavaró innovációval a vállalkozás sikerének a következő szintre vezetésében. Ezeket a szabályokat szem előtt tartva könnyebben képes felmérni, mikor kell a tradicionális üzleti módszereket betartani, és ha valami más elvégzése átalakíthatja vállalkozását.

Legjobb üzleti könyvek: Emotional Intelligence

"Érzelmi intelligencia: Miért számíthat inkább, mint az IQ?" írta: Daniel Goleman

Miről szól: Érzelmi intelligencia: Miért lehet számít az IQ-nál, megmagyarázza az öt alapvető készséget, amelyek az érzelmi intelligenciát foglalják magukban, és megmutatja, hogy ezekben a készségekben való kompetenciánk milyen hatással van a sikerre életünk minden területén, ideértve az üzletet is. Ez a könyv az érzelmi intelligencia mögött álló idegtudományt és pszichológiát vizsgálja, ideértve az emberi növekedési potenciált bármely életkorban.

Miért kellene elolvasni: Az érzelmi intelligencia fejlesztése az egyik legjobb módszer az üzleti kapcsolatokban elért siker javításához, az élet többi kapcsolatához hasonlóan. Ez a könyv segít megérteni, mi az érzelmi intelligencia és miért nélkülözhetetlen minden interakcióban. Ha el akarja mozdítani a személyes növekedését, valamint vállalkozása növekedését, ezt a könyvet el kell olvasni!

Legjobb üzleti könyvek: Gondolkodj és gyarapodj

"Gondolj és gazdagodj" Napoleon Hill

Miről szól: A Gondolkodjon és tegyen gazdagságot egy másik üzleti klasszikus, először 1937-ben jelent meg. A könyv 13 lépést kínál, amelyeket bárki megtehet az üzleti siker elérése érdekében, több mint 500 interjú alapján a napi sikeres emberekkel. A Hill által megkérdezett figyelemre méltó emberek közé tartozik Henry Ford, Alexander Graham Bell, Thomas Edison és Charles M. Schwab. Hill számos saját tapasztalatát is magában foglalja, beleértve a különféle gondolati kísérleteket.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv különféle stratégiákat kínál, amelyek segítenek a gondolkodásmód megváltoztatásában a pénz és az üzleti élet vonatkozásában, hogy még több sikert szerezzen. Közel száz évvel a könyv eredeti megjelenése után ez a könyv egyidejűleg betekintést nyújt a múlt üzleti gyakorlatába, és tanácsot ad, amely még ma is hasznos. Ez ismét egy nagyszerű könyv, amely mind a személyes, mind az üzleti növekedés ösztönzésére szolgál az elkövetkező évben.

Legjobb üzleti könyvek: The Lean Startup

"A Lean indulás" szerző: Eric Ries

Miről szól: A Lean Startup bemutatja az üzleti modellt "validált tanulás," gyors tudományos kísérlet és különféle stratégiák a termékfejlesztési ciklusok hosszának csökkentésére. Ez a könyv azt is részletezi, hogy miként mérheti a kísérletek eredményeit, így adaptálhatja és kiigazíthatja stratégiáit az ügyfelek tényleges igényei alapján.

Miért kellene elolvasni: Az alkalmazkodóképesség a szakemberek hosszú távú sikerének egyik legnagyobb tényezője, és kétszer is fontos az olyan vállalkozások számára, amelyek a mai állandóan változó üzleti környezetben próbálják túlélni. Ez a könyv megmutatja, hogyan építheti be alkalmazkodóképességét az üzleti modellbe, hogy megvédje magát az iparágban bekövetkező változásoktól.

Legjobb üzleti könyvek: Jó és nagyszerű

"Jótól a nagyszerűig" Jim Collins készítette

Miről szól: A Good to Great osztja egy olyan tanulmány megállapításait, amely összehasonlította az elit vállalkozásokat (azokat, amelyek legalább 15 éves tartós időszakon felülmúltak olyan nagyvállalatokon, mint a Coca Cola) azokkal a vállalatokkal, amelyek ugyanabban az időszakban csak „jó” eredményeket értek el annak felfedezéséhez, hogy egyesek a társaságok nagyszerűvé váltak, míg mások csak jó maradtak. Ez a könyv ismerteti a jó és a nagy ugráshoz szükséges vezetés típusát, a fegyelem fontosságát a sikerhez és még sok más.

Miért kellene elolvasni: A Jótól a Nagyig eldönti, mi készteti az üzletet kivételes sikerre, és megmutatja, hogyan lehet látványos eredményeket elérni a saját területén. Ha cselekvőképes tanácsokat keres, ez az egyik legjobb üzleti könyv az Ön számára.

Legjobb üzleti könyvek: Guerilla Marketing

"Gerilla marketing" Jay Conrad Levinson

Miről szól: A Guerilla Marketing először 1983-ban jelent meg, és forradalmi keretet nyújtott az üzleti marketing számára. A könyvet többször frissítették. A 2007-ben kiadott negyedik kiadás az internetes marketing stratégiáit tartalmazza, kihasználva az új technológiák, például a podcasting stb. Előnyeit.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv az egyik legátfogóbb útmutatás, amelyet valaha megjelent a marketingről, és ötvözi a marketing új filozófiáját a modern korszakra kialakított gyakorlati stratégiákkal. Ha sikeres marketing kampányok létrehozására törekszik, akkor a Guerilla Marketing elősegítheti a szükséges gondolkodásmód változását.

Legjobb üzleti könyvek: Built to Last

"Építve az utolsó" Jim Collins készítette

Miről szól: A Built to Last megosztja egy hatéves tanulmány eredményeit, amely 18 kivételes és hosszú élettartamú társaságot vett fel, és a kortárs legjobb versenytársaikkal közvetlenül összehasonlítva vizsgálta meg őket. A könyv ezeket az eredményeket használja tucatnyi gyakorlati lépés felkínálására, amelyet a vállalkozók megtehetnek vállalkozásuk hosszú élettartamának biztosítása érdekében.

Miért kellene elolvasni: Először is, a Collins ebben a tanulmányban szereplő vállalata továbbra is virágzik, ami azt bizonyítja, hogy valamit folytatott. A könyv több száz példát kínál, amelyek segítenek látni, hogy a benne szereplő stratégiák hogyan valósulnak meg a valódi vállalkozásokban. Ez a könyv nagyszerű eszköz mindenkinek, aki azt akarja, hogy üzleti vállalkozása évtizedek óta virágzik.

A legjobb üzleti könyvek: Creative Construction

"Kreatív építés" írta: Gary P. Pisano

Miről szól: A Kreatív Építés három évtizedes kutatást folytat az innovációról és a sikerről, hogy megmutassa a vállalkozóknak, hogyan tudják növelni üzleti vállalkozásukat a fenntartható innováció környezetének megteremtésével. A könyv megmagyarázza egy nagyobb vállalkozás vezetésének összetettségét is.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv megmutatja neked, mit jelent egy hatalmas vállalat vezetése, és megtervezi a tervét a saját vállalkozásának növekedésének kezelésére. A Kreatív Építés kiválóan olvasható mindenki számára, aki arról álmodik, hogy valamikor egy száz, vagy akár több ezer alkalmazottal rendelkező globális vállalatot működtet.

Legjobb üzleti könyvek: Connected Strategy

"Összekapcsolt stratégia" Nicolaj Siggelkow és Christian Terwiesch

Miről szól: Az összekapcsolt stratégia megmutatja az üzleti tulajdonosoknak, hogyan alakítsák át az alkalmi, alkalmi vásárlókat hosszú távú munkakapcsolatokba. A könyvben ismertetett megközelítés négy fő stratégiából áll: válasz a vágyra, kurátus felajánlás, edzői magatartás és automatikus végrehajtás.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv különösen nagy a szabadúszók és más kisvállalkozók számára, akik küzdenek az ismételt ügyfelek megtalálása érdekében. Ha a következő egyszeri koncertjét állandó munkává szeretné alakítani, ez a könyv ideális hely a kezdéshez.

�� Ha a fő küzdelem az ismétlődő munka megtalálása, akkor útmutatónk van arra, hogyan lehet jelentős jövedelmet szerezni a Fiverr segítségével. Így lehet havonta 0-tól 2 – 3 000 dollárig terjeszteni a Fiverr-en.

Láthatatlan nők

"Láthatatlan nők" szerző: Caroline Criedo Priez

Miről szól: A Láthatatlan Nők számos iparágban végzett kutatások százaival vizsgálják a nemek közötti elfogultságot, ahol a férfiakat alapértelmezésként kezelik, a nőket atipikusnak tekintik. A könyv ezeket a tanulmányokat használja arra, hogy megmutassa a nemek közötti egyenlőtlenség gyökerét a kutatásban, és hogy ez hogyan befolyásolja a nők mindennapi életét. Ez a könyv azt is megmutatja, miért fontos bevonni a nőket az ügyfelek kutatásába és a személyekbe.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv megváltoztatja a világ látásmódját és az olvasott kutatás megértését. Ha valaki adatot gyűjt és tanul, ez a könyv felbecsülhetetlen gondolkodásmódbeli változást biztosít Önnek a kapott adatok megközelítésében..

A nagy kilenc

"A nagy kilenc" szerző: Amy Webb

Miről szól: A kilencedik: Hogyan tudják a technikai titánok és gondolkodógépeik elveszíteni az emberiséget, azt vizsgálja, hogy az Amazon, a Google és az Apple, például az olyan társaságok miként hoznak létre olyan AI-ket, amelyek kiszámíthatatlanul viselkednek, gondolkodva és az emberi logikát meghamisító módon cselekedve. Ezután a könyv megmutatja, hogyan változtathatjuk meg az irányt, hatékonyabb AI-t hozva létre, amelyre az emberek az elkövetkező évszázadokon támaszkodhatnak..

Miért kellene elolvasni: Az AI minden hónapban egyre fontosabbá válik az üzleti világ számára. Ez a könyv betekintést nyújt a mai AI rendszerek működésébe, és mi a helyük a piacon. A könyv arról is tájékoztatást nyújt, hogy miként tudjuk elősegíteni a jobb AI-t. Ha egyáltalán érdekli az AI, ez az egyik legjobb üzleti könyv az Ön számára.

Emberi kompatibilis

"Emberi kompatibilis" készítette: Stuart Russell

Miről szól: Emberi kompatibilitás: A mesterséges intelligencia és az ellenőrzés problémája részletezi, hogy az AI miként létezik a világunkban jelenleg, beleértve azt is, hogy miként használtak vissza olyan dolgokat, mint például az autonóm halálos fegyverek. A könyv folytatja azt a javaslatot, hogy az AI-t az alapoktól kezdve újjáépítsük. Russell állítása szerint az emberiség számára valóban hasznos segítség érdekében az AI-knek bizonytalan helyről kell működniük, hogy mi az emberi mesterük akar. Az ezzel a tulajdonsággal bíró gépek természetüknél fogva alázatosak, altruisztikusak és emberi társaik segítésére készülnek.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv széles körű információt nyújt arról, hogy miként használják az AI-t manapság az egész világon, túlmutatva a The Big Nine fókuszán, amely egy meghatározott vállalatcsoportra összpontosít. Ezt a könyvet sokkal jobban elkészíti majd, hogy foglalkozzon a mai AI eszközökkel, és talán még a saját jobb AI rendszereit is felépítse..

Extrém gazdaságok

"Extrém gazdaságok" szerző: Richard Davies

Miről szól: Az Extreme Economies a világ néhány legszokatlanabb gazdaságait vizsgálja, kezdve a világ legszegényebb nagyvárosától az első digitális államig. Davies folytatja azzal érvelését, hogy ezekben a gazdaságokban épülnek a jövő pénzügyi struktúrái.

Miért kellene elolvasni: Senki sem tagadhatja, hogy a világ hihetetlenül gyorsan változik. Gazdaságainkat az új világra reagálva kényszeríteni kell. A könyv elolvasása elősegíti a változás hullámainak meghúzódását és az üzleti vállalkozás érintetlenül hagyását.

Loonshots

"Loonshots" Safi Bahcall

Miről szól: A Loonshots szerző, Safi Bahcall a fizika és az üzleti tapasztalat felhasználásával új módszereket mutat be az olvasóknak a vállalatok és birodalmak viselkedésének megértésére. A könyv ezt követően bemutatja, hogyan lehet ezt az új módszertant felhasználni a radikális innováció elősegítésére.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv radikálisan megváltoztatja a saját vállalkozásának és az üzleti világ egészének látását. Ha azt akarja, hogy felrázza a dolgokat, és megváltoztassa gondolkodásmódját a siker javítása érdekében, ez az egyik legjobb üzleti könyv az Ön számára.

Hatótávolság

"Range: Miért diadalmaskodnak a generátorok egy speciális világban?" írta: David Epstein

Miről szól: Tartományban: Miért diadalmaskodnak a generátorok egy speciális világban, David Epstein megvizsgálja a világ legjobb sportolóinak, művészeinek, zenészeinek, tudósainak és egyének életét; felfedezni, hogy ezekben a sikerekben kivétel a korai specializáció, nem pedig a szabály. Azt állítja, hogy ez azért van, mert a generátorok mozgékonyabbak, kreatívabbak és képesek kapcsolatot létesíteni szakértőik társaikkal.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv izgalmas betekintést nyújt a sikeres emberek életébe számos iparágban. Ha fiatal szakterületre szakosodott, akkor ez a könyv meggyőző érv a készségek bővítéséhez. Ha már általános képviselő vagy, ez a könyv segít megérteni, hogy miként lehetne felhasználni a generalizmust a siker növelése érdekében.

A mentorok törzse

"A mentorok törzse" Timothy Ferriss készítette

Miről szól: A mentorok törzsének létrehozása érdekében Tim Ferriss több mint 50 világszínvonalú előadóművészt, köztük több saját bálványát, feltette egy sor kérdést arról, hogy miként használták az idejét hihetetlen karrierjük megteremtéséhez. Ezután összes tanácsot összeállította ebbe a könyvbe, beleértve több mint 50 különféle reggeli rutinot.

Miért kellene elolvasni: A könyvben szereplő tanácsok segítenek tisztázni az életcélját és annak elérésének módját, mindezt kipróbált és valós módszerek alapján. Kiváló stratégiákat is talál olyan dolgokra, mint például a kudarc felépülése és a munka és a magánélet közötti egyensúly elérése. Függetlenül attól, hogy nem biztos abban, hogy a következő vállalkozást szeretné-e folytatni, vagy egyszerűen csak tanácsot keres a folyamatok finomítására, ez a könyv kínál valamit.

Mély munka

"Mély munka" szerző: Cal Newport

Miről szól: Mély munka: A fókuszált siker egy elferdített világban a mély munka erejét tárgyalja, amelyet itt a következőképpen definiálunk "az a képesség, hogy figyelmetlenség nélkül összpontosítsanak egy kognitív szempontból nehéz feladatra." Az olyan történeteken keresztül, mint például az az idő, amikor Carl Jung toronyt épített az erdőben, hogy elméjére összpontosítson, Newport megmutatja, hogy a mély munkával a legjobb módja lehet a nagy sikernek. Ezután különféle stratégiákat kínál, hogy megnövelje képességeit a mély munkához.

Miért kellene elolvasni: A mai világban a legtöbb szakembernek naponta több tucat figyelmet kell szentelnie. Könnyen bekapcsolódhat a közösségi média, az e-mail és a közösségi média újbóli ellenőrzésébe, csak az, hogy elérje a nap végét, és rájön, hogy nem tett semmit. Ha javítani kívánja a hangsúlyt az elkövetkező évben, ez az egyik legjobb üzleti könyv az Ön számára.

�� Külön útmutató van ennek a könyvből származó tanulmányok alapján, amely a munkahelyi összpontosításra koncentrál.

Nulla az egyhez

"Nulla az egyhez" írta: Peter Thiel, Blake Masters-szel

Miről szól: Null az egyhez: Megjegyzések az induló vállalkozásokról, vagy a jövő építésének lehetőségei új keretet kínálnak az innováció szempontjából, azzal az érvelés alapján, hogy a Szilícium-völgyön kívül a technológiai stagnálás korszakában vagyunk..

Miért kellene elolvasni: Peter Thiel a PayPal és a Palantir Technologies társalapítója. Mindent, amit megtanult a sikeres vállalkozói szellem és beruházás évtizedeiből, elhozza ebbe a könyvbe. Ha radikálisan meg akarja változtatni a vállalkozása megközelítését, ez az egyik legjobb üzleti könyv az Ön számára.

A nagyon hatékony emberek 7 szokása

"Nagyon hatékony emberek hét szokása" szerző: Stephen R. Covey

Miről szól: A rendkívül hatékony emberek hét szokása azzal a feltevéssel kezdődik, hogy az, ahogyan a világot megtapasztaljuk, teljes egészében felfogásunkon alapul; hogy megváltoztassuk magunkat, először meg kell változtatnunk felfogásunkat. Ezután a könyv részletezi azokat a hét szokást, amelyeket a sikeres emberek használnak gondolkodásmódjuk megváltoztatására és sorsuk ellenőrzésére.

Miért kellene elolvasni: A rendkívül hatékony emberek hét szokása részletes gyakorlati keretet kínál a gondolkodásmód megváltoztatásához, valamint a meghatalmazott által az életed megváltoztatásához. Ha úgy találta, hogy a múltban akadályozza meg a saját sikerét, ez a könyv segíthet elkerülni ezt a jövőben.

Az élet művészete

"Az élet művészete" írta: Thich Nhat Hanh

Miről szól: A Living of Art megmutatja az olvasóknak, hogy az éberség művészete hogyan segíthet nekik megválaszolni az élet legmélyebb kérdéseit, és élvezni a kívánt szabadságot. A könyv pontos utasításokat tartalmaz hét meditációhoz, hogy segítse az embereket jobban megérteni magukat, kapcsolataikat és kapcsolataikat a körülvevő világgal.

Miért kellene elolvasni: Ez a könyv segít átfogóbb módon megérteni a világot és helyét benne. A meditáció bizonyítottan csökkenti többek között a stresszt és meghosszabbítja a figyelmet.

Végső gondolatok a 2020-as legjobb üzleti könyvekről

A folyamatos tanulás a legjobb módja annak, hogy megőrizze magát és vállalkozását, releváns 2020-ban. Sokat tanulhat a blogokból (mint például ez), ám ezek nem helyettesítik az ott található legjobb üzleti könyvekben található ismereteket. . Akár kölcsönzést keres a könyvtárból, akár saját példányaiba fekteti be, feltétlenül olvassa el néhány könyvet a következő évben. (Vagy hallgassa meg őket. A legtöbb elérhető a Audible oldalon.)

Felfelé halad a listán szereplő összes lehetőség mellett? Fókuszáljon egy könyvre egy időben, ütemezze egy-két órát minden éjszakára az olvasáshoz, és időnként végigvágja ezeket a legjobb üzleti könyveket..

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector