20+ legjobb „távoli” munkahelyi webhelyek távoli munkakereséshez 2020-ban

20+ legjobb „távoli” munkahelyi webhelyek távoli munkakereséshez 2020-ban

20+ legjobb „távoli” munkahelyi webhelyek távoli munkakereséshez 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Szabadúszó? Gondolkodik azon, hogy hol találja meg a WordPress munkahelyeket, hogy elkezdhessen dolgozni a világ legnépszerűbb CMS-ével? Nehéz lehet jó munkát találni, mint maga a munka! Különösen akkor, ha valami niche-specifikusat keres, például a WordPress.


Ne aggódjon, de azért vagyunk itt, hogy segítsen. A következő szakaszokban megadom 20 különböző hely, ahol távoli munkákat találhat (valamint helyspecifikus munkák, ha ez az Ön ízlése).

Ön képes lesz teljes munkaidőben, részmunkaidőben és szabadúszó koncertekre találni – és minden munkahely-forráshoz megjelölöm az ott található munkátípusokat..

Aztán, a hozzászólás vége felé, öt különféle WordPress-céget adok neked, akik éppen ebben a pillanatban foglalkoznak velük. Gondoljunk bele, és béreljünk fel …

hol találhatók a WordPress munkahelyek

Megjegyzés az indulás előtt

Mielőtt belépnék a listába, szeretnék egy kis figyelmeztetéssel vezetni ezt a posztot.

Mivel a munkáltatók természetesen azt akarják, hogy az álláshirdetés a lehető legtöbb képzett szemgolyó elé kerüljön, a különféle források közötti munkákban bizonyos átfedéseket talál. Ez csak a játék természete.

Megpróbálom elkerülni a WordPress feladatok 100% -osan azonos listájú webhelyek feladását, de határozottan belefut a több forrásból származó alkalmi álláshirdetésbe..

Ha nem így, menjünk a munkákra!

Hol találhat WordPress-állásokat – teljes munkaidős, szabadúszó és még sok más

Ezek a források távoli WordPress-feladatokat kínálnak, bár sokuk helyspecifikus feladatokat is kínálnak.

Mint már említettem, azt is megadom, hogy milyen típusú munkát találhat minden forrásnál. Vagyis a munkák # teljes munkaidőben, # részmunkaidőben, # szabadúszókban vagy keverékben vannak (a szokásos helyzet).

codeable

1. Kódolható

Munka típusai: # szabadúszó munkahelyek

Ugrás a Codeable-ra

A Codeable a WordPress szabadúszók exkluzív piaca. Senkit sem fogadnak el, de ha rendelkezésedre állnak a hagyományok, akkor képes lesz arra, hogy különféle szabadúszó munkákat vegyen igénybe, amelyek óránként legalább 60 dollárt fizetnek..

Nathan Ello jó példa egy WordPress szabadúszóként, aki sikeresen használja a Codeable-t. Ha érdekli, elolvashatja a blogját, amelyben betekintést nyújt a WordPress szabadúszó és kódozható szolgáltatásaiba.

Hiteles munkák

2. Hiteles munkák

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős vagy # távoli, de szűrhet # szabadúszó és # részmunkaidőben is

Lépjen az Authentic Jobs oldalra

Az Authentic Jobs munkaterület a tervezők, fejlesztők és kreatív szakemberek számára. A WordPress feladatokat egyszerűen a „WordPress” kulcsszó keresésével találhatja meg. Az Autentikus Munkák másik ügyes tulajdonsága az, hogy gyorsan tudunk váltani Minden munka és Távoli munkák egy kattintással. Szűrőket adhat hozzá a munka típusához, a készségekhez, a tapasztalati szinthez, a kompenzációhoz és egyebekhez is.

Gyors tipp: A riasztásokat szintén figyelembe kell venni; keresse meg a WordPress alkalmazást, kapcsolja be a távirányítót, és értesítést küldjön e-mailben, amikor új feladatok jelentkeznek.

Ha érdekli a WordPress fejlesztőinek felvétele, használja a promóciós kódot CODEINWP10 a pénztárnál, és 10% kedvezményt kap.

Toptal szabadúszó piac

3. Toptal

Munka típusai: # szabadúszó koncertek

tal

A Toptal számlázza magát mint a "a szabadúszó tehetségek 3% -a". Ha meg szeretné tekinteni a munkahelyeket a webhelyen, jelentkeznie kell és elfogadnia kell őket. Ennek eredményeként jobban fizető munkahelyeket fog találni, mint néhány más szabadúszó piactéren, amelyeket később felsorolok ebben a bejegyzésben..

Keresse meg a WordPress feladatokat a Remote OK oldalon

4. Remote OK Job Board

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős # távoli WordPress munka

Lépjen a Remote Ok menüpontra

A Remote OK a népszerű távoli munkahelynek az offshore része Nomád lista. Kizárólag távoli feladatokat sorol fel, így nincs szükség rendezésre a helyalapú és a távoli jobok között.

A választás nem hatalmas, de keresve "WordPress", gyorsan szűkíthető az összes elérhető távoli WordPress-feladatra.

Abban az időben, amikor ezt a posztot írtam, négy aktív WordPress-állásfoglalás volt.

Jobs.WordPress.net

5. Jobs.WordPress.net

Munka típusai: Szilárd keverék # teljes munkaidős, # részmunkaidős és # projekt alapú munkák között

Lépjen a Jobs.WordPress.net oldalra

A Jobs.WordPress.net a WordPress webhelyek családjának része (még a WordPress.org láblécében megtalálhatja). Mivel számos ember kiszervezi a WordPress munkáját, minden típusú WordPress-feladatot tartalmaz, a tervezéstől a fejlesztésig, kisebb finomításokig és írásig.

Néhány feladat helyspecifikus – tehát feltétlenül ellenőrizze a Elhelyezkedés oszlopba, mielőtt túl izgatott lenne egy munkáról.

Állapot utáni WordPress Jobs Board

6. Post Status Job Board

Munka típusai: # Teljes munkaidős és # részmunkaidős munka

Lépjen a Post Status Job Board oldalra

A Post Status Job Board a Post Status, a WordPress szakemberek számára népszerű webhely, a munkára összpontosító oldala.

Nincs sok munka. De az oldalon minden egyes munka kifejezetten a WordPress-re vonatkozik. Ismét csak győződjön meg arról, hogy megkeresi a Távoli címke, mert néhány feladat helyspecifikus.

smashingmagazine

7. Smashing Jobs

Munka típusai: # Teljes munkaidős és # szabadúszó munka is – bár a legtöbb felsorolás teljes munkaidős

Lépjen a Smashing Jobs oldalra

A Smashing Jobs, ahogy a neve is sugallja, a Smashing Magazine munkaterülete. Ez magában foglalja az összes típusú webdizájn és fejlesztő feladatát, de a WordPress feladatokat a keresőmező segítségével is megtalálhatja.

Szűrhet teljes munkaidős és szabadúszó munka típusok szerint is. Csak ismét ellenőrizze, hogy a munka támogatja-e a távoli munkát. Nem minden munkalehetőség történik.

A WPHired kizárólag a WordPress munkákhoz készült

8. WPhired

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős, de tartalmaz néhány # szabadúszó és # részmunkaidős munkát

Ugrás a WPhired oldalra

Amint a névből kitalálható, a WPhired kizárólag a WordPress jobokra összpontosít. Úgy tűnik, hogy a webhely arra kényszeríti az álláshirdetéseket, hogy válasszanak egy helyet, de ha elolvassa a munkaköri leírásokat, akkor rájön, hogy ezek közül sok lehetővé teszi a távoli munkát.

WPMU Dev Job Board

9. WPMU DEV Munkabizottság

Munka típusok: Elsődlegesen # szabadúszó koncertek

Lépjen a WPMU DEV Job Board oldalra

A WPMU DEV Job Board nem olyan aktív, mint valaha, de még mindig talál egy kis választékú szabadúszó WordPress munkát ott.

Amikor ezt a bejegyzést írtam, négy különböző bejegyzés volt az egyszeri WordPress koncertekre.

SkipTheDrive

10. SkipTheDrive

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős munka

Ugrás a SkipTheDrive oldalra

A SkipTheDrive egy olyan oldal, amely a távoli munka lehetőségeit kezeli más munkalehetőségekkel foglalkozó webhelyekről. A választás nem hatalmas – a keresésem csak néhány WordPress-munkát jelenített meg. De ez egy jó hely, ahol ellenőrizheti, hogy kizárólag WordPress-feladatokat szeretne-e megtalálni, amelyek lehetővé teszik a távoli munkát.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asia

Munka típusai: A legtöbb adat # teljes munkaidős, de tartalmaz # # részmunkaidős és # szabadúszó munkát is

Ugrás az StartUp Jobs Asia oldalra

Noha a legtöbb WordPress munka ezen a webhelyen Ázsiában található (ahogy a névből valószínűleg elvárható), a webhelyen távoli WordPress munkákat is találhat. Tehát függetlenül attól, hogy WordPress állást keres Szingapúrban, Malajziában vagy "Bárhol", számos lehetőséget megismerhet a StartUp Jobs Asia webhelyen.

AngelList

12. AngelList Jobs

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős munka

Ugrás az AngelList Jobs oldalra

Az AngelList a világ minden tájáról induló vállalkozások számára gyűjt munkahelyeket, amelyek közül sok lehetővé teszi a távoli munkát. Míg a munkák nem WordPress-specifikusak, kulcsszavak, szerepek, fizetés, saját tőke és egyéb alapján szűrhet, hogy megtaláljon WordPress-feladatokat, amelyek tökéletesen megfelelnek a kritériumoknak.

Valójában véleményem szerint az AngelList által kínált szűrők részletessége megkülönbözteti a többi munkahelyet. A feladatok megtekintéséhez regisztrálnia kell egy fiókot és kitöltenie a profilját.

Távolról dolgozunk

13. Távolról dolgozunk

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős # távoli munka

Ugrás a Távoli munka

Nem meglepő, hogy a Remotey Work kizárólag a távoli munkákra koncentrál. Mivel az összes munka távoli, csak annyit kell tennie, hogy keresni "WordPress" a megbízható munkahelyek kiválasztása.

A bejegyzés írásakor körülbelül 6 WordPress-szel kapcsolatos távoli munka volt, ami elég távoli a távoli munkahelyekről..

Odesk

14. Felépítés

Munka típusok: Egyszeri # szabadúszó koncertek

Ugrás az Upwork oldalra

Nem szeretem feltölteni az Upwork-t, mert oly sok munkalehetőség gyorsan az alsó versenyre válik, amikor az ár szól..

De itt van egy dolog, amit nem tagadhatok meg a Upwork kapcsán:

Rengeteg WordPress-munka található.

A bejegyzés írásakor kerestem "WordPress" több mint 8500 különböző állást jelentett meg. Ezek többsége valószínűleg nem életképes lehetőségek, de 8500 különböző munkahelynél nagyobb mintával határozottan előállíthat valamit.

Krop

15. Krop

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős állások, bár vannak # szerződéses kiküldetések

Menj Krop-hoz

A Krop kifejezetten azokra tervezett táblák "kreatív, tervezési és tech munkahelyek." Sok munka található a helyszínen, de ha áttekinti az egyes munkaleírásokat, találhat távoli munkákat.

Beleépítem a Kropot, mert számos minőségi WordPress álláshirdetést tartalmaz, bár a távoli munkához szükséges szűrő hiánya bosszantó.

Freelancer.com piactér

16. Szabadúszó

Munka típusok: Ahogy a neve is sugallja, ezek elsősorban # szabadúszó koncertek

Ugrás a Freelancer-hez

Mint a Upwork, a Freelancer vegyes táska, amikor a munka minőségéről van szó, de rengeteg munka közül választhat. Valójában 2015 januárjától 243 161 WordPress projekt befejeződött a Freelancer.com webhelyen (összesen 60 571 205 USD) – állítják az adatok.

A bejegyzés írásakor a Freelancernek több mint 2400 különféle WordPress-koncertje volt, amelyeket megismerhet.

Ha átszitálhat a gyakran alacsony fizetésű munkákon, akkor a kezdődő munkát fogja találni a WordPress telepítése bővítmények fejlesztésére és még sok másra.

FlexJobs

17. Flexjobs

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős, de magában foglalja # részmunkaidős munkát is

Ugrás a Flexjobs-ra

A Flexjobs egy nagy, általános munkahely, amely különös figyelmet fordít a távmunkára. A WordPress keresése lenyűgöző 279 hozzászólást eredményez. Ennek része azért van, mert a Flexjobs egy kicsit kevésbé van olyan kurátoros, mint néhány olyan agresszívebben szűrt webhely, mint a Remote OK és a Remotey Work.

Mégis, ha csak egy nagy számú távoli WordPress-munkát szeretne, és hajlandó átváltani néhány piszokon, akkor a Flexjobs jó választási lehetőséget kínál Önnek..

Jobspresso

18. Jobspresso

Munka típusai: Leginkább # teljes munkaidős, de szűrhet is # részmunkaidőben és # szabadúszóban

Ugrás a Jobspresso oldalra

A Jobspresso egy jól megtervezett munkalehetőséget nyújtó webhely, amely kifejezetten a távoli munkára összpontosít. Kereshet kulcsszó alapján, és szűrheti az iparág alapján is a WordPress munkákhoz.

Hasonlóképpen, a szűrők segítségével választhat a teljes munkaidős, a részmunkaidős és a szabadúszó munka között is.

A bejegyzés írásakor a WordPress fejlesztési feladatok keresése 11 különböző feladatot adott vissza.

Craigslist

19. Craigslist / Telecommuter Jobs

Munka típusok: Leginkább # teljes munkaidőben vagy # részmunkaidőben a kereséseimben, de az YMMV.

Lépjen a Távközlési munkák oldalra

Medve velem itt …

Igen, tudom, hogy a Craigslistnak nem mindig van a legjobb hírneve a munkahelyeknél. És igen, ki kell válogatnia egy csomó szemetet. De… ha a többi lehetőség sem működött, akkor valójában megtalálhatja a WordPress feladatokat a Craigslistban.

Játszottam néhány várossal, ahol éltem, és az arányom "ígéretes munka" nak nek "szemét" körülbelül 1: 9 volt, ami szintén nem nagyszerű.

Hasznos szűrés hozzáadásához használhatja a Távközlési feladatokat a Craigslist eredményeinek szűrésére, különös tekintettel a távoli lehetőségekre.

onthegosystems

20. OnTheGoSystems

Munka típusai: #teljes idő

Lépjen az OnTheGoSystems oldalra

A két legnépszerűbb WordPress plugin, az Eszközkészlet és a WPML mögött álló csapat mindig szerepet játszik a WordPress ökoszisztémájában.

Csatlakozzon a 90 emberhez, akik világszerte együtt dolgoznak olyan pluginekkel kapcsolatban, amelyeket jelenleg több mint 700 000 webhely használ. Nézze meg a teljes munkaidős álláslehetőségeket, és jelentkezzen, ha meg akarja élvezni a multikulturális környezetet az OnTheGoSystems-en..

remotejobsclub

21. Remote Jobs Club

Munka típusai: # teljes munkaidős # távoli # nemzetközi

Lépjen a Remote Jobs Club oldalra

A Remote Jobs Club egy heti hírlevél, amely kézzel válogatott és manuálisan ellenőrzött távoli feladatokat küld. Ha belefáradt a tucat távoli munkalap ellenőrzésébe, nagyon ajánlom feliratkozni hírlevelükre, függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozol..

22. Saját webhely

Munka típusai: Amit csak akarsz!

Oké, ez egy kicsit aranyos. A tény azonban továbbra is az, hogy az egyik legjobb hely a minőségi WordPress munka megtalálásához a saját webhelyén.

Rengeteg olyan WordPress szabadúszót talál, akik saját webhelyükön találnak munkát.

Ha néhány példát keres, íme néhány portfólióoldal a WordPress sikeres szabadúszóitól:

Nem fogja tudni elrabolni egy portfólió-helyet, és azonnal elkezdeni munkát keresni. Sikeres szabadúszó íróként azonban az első kézből szerzett tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy a szilárd portfólióhely nagy hosszú távú befektetés a WordPress munkahelyek kereséséhez..

Még automatizálhatja vállalkozása egyes részeit, hogy időt spóroljon meg a webhelyén generált ügyfeleknél.

Jelenleg 5 WordPress-társaságot foglalkoztat

Ki szeretné hagyni a munkaleíró táblákat, és egyenesen a WordPress cégeket keresné, amelyek felveszik a bérbeadást épp most? Ez az öt vállalat szinte mindig új WordPress tehetségeket vesz fel. Nézze meg őket!

Automattic

1. Automattic

Igen, ez egy kicsit nem bátor. De kihez dolgozhat jobban, mint a társaság, amely alapvetően mögött áll a WordPress?

Az Automattic szinte mindig bérbead, bár hallottam, hogy az alkalmazási folyamat nagyon lendületes.

Ugrás az Automattic oldalra

10up

2. 10up

A 10up egy olyan fejlesztési ügynökség, amely mindig felveszi a WordPress legjobb tehetségeit. Ha úgy gondolja, hogy el tudja végezni a vágást, akkor ma pályázhat valamelyik állásra.

Menj a 10up-ra

Reaktiv Studios

3. Reaktiv Studios

A Reaktiv Studios egy WordPress fejlesztési ügynökség, amely általában legalább néhány álláshirdetéssel rendelkezik. Olyan ügyfelekkel működnek együtt, mint a Harvard és a The Wire Cutter, tehát határozottan érdekes projektekkel foglalkozhat.

Menjen a Reaktiv Studios oldalra

Incsub

4. Incsub

Az Incsub az Edublogs és a WPMU DEV mögött álló társaság, ami azt jelenti, hogy rengeteg munkájuk van a WordPress szakértők körében..

Menj az Incsub-ba

Elegáns témák

5. Elegáns témák

Az Elegant Themes az anyavállalat a rendkívül népszerű Divi téma, valamint számos más téma és plugin mögött. Népszerűségük miatt az Elegant Themes általában legalább néhány WordPress pozíciót felvesz.

Ugrás az Elegáns témák oldalra

Menj oda, és szerezz egy WordPress-munkát

És ez felkerekíti azon listánkat, ahol megtalálhatjuk a WordPress munkákat. Ha tud egy nagyszerű WordPress-feladatforrást, amely nem szerepel a listán, nagyszerű lenne, ha megosztaná a megjegyzésekben, hogy ezt az erőforrást mindenki számára jobbá tegyük.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector