10 több millió vállalat, amelyek szoftverfejlesztési kiszervezéssel és távoli munkával készültek

10 több millió vállalat, amelyek szoftverfejlesztési kiszervezéssel és távoli munkával készültek

10 több millió vállalat, amelyek szoftverfejlesztési kiszervezéssel és távoli munkával készültek
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A nagy sebességű internet-kapcsolatok és az erőteljes felhőalapú alkalmazások elérhetősége minden eddiginél könnyebbé tette az átlagos ember számára, hogy igazolja a otthon dolgozik. Hasonlóképpen, a vállalatok kihasználhatják a globális tehetségkészletet a szoftverfejlesztés kiszervezésével.


A Amerikai népszámlálás, Az amerikaiak 5,2% -a otthon dolgozott 2017-ben, szemben a 2016-os 5% -kal. Az emberek többsége, akik ezt a számot számítástechnikában dolgozik. Valójában már 2015-ben becslés történt 300 000 teljes munkaidős alkalmazott számítástechnikai munkakörökben, amelyek otthoni munkát végeztek.

Az alkalmazottak több mint fele a számítógépes / informatikai iparágból számoltak be, hogy távolról dolgoznak (ez alapvetően egy teljes szoftverfejlesztési kiszervező hadsereg!), és képviselik a legfontosabb iparágat, ahonnan távoli munkavállalókat lehet felvenni. A távoli munka egyéb népszerű iparágai közé tartozik az egészségügy, az értékesítés, az oktatás / képzés és az ügyfélszolgálat. Mindemellett manapság kevés olyan iparág létezik, amely nem tudott ésszerűen alkalmazkodni a távoli munkaszerkezethez.

Az induló vállalkozások 56% -a – kiszervezte munkáját, ami növeli a távoli munkavállalók iránti igényt, és – A menedzserek 55% -a úgy vélik, hogy számítanak a távoli munkavállalók számának növekedésére a következő tíz évben.

Szoftverfejlesztés kiszervezése és távoli munka

��️ bónusz; Ha arra törekszik, hogy a távoli munka hatékony legyen az Ön vállalkozása szempontjából, akkor nézze meg ezeket a mélyreható forrásokat:

 • Hogyan kell otthonról dolgozni (és egészségesen érezni)
 • Hogyan összpontosíthatunk távolról történő munka közben?
 • A legjobb időkövető szoftver összehasonlítva
 • A legjobb webinar-szoftver összehasonlítva
 • 15+ Kiváló termelékenységi eszközök

Végül a távoli munka bizonyosan növekszik, és ennek hatásait láthatjuk az egész technológiai tájban. Itt van néhány a legnépszerűbb cégek, amelyek távoli csapatokat építettek ki szoftverfejlesztési kiszervezéssel miközben az üzleti érték több millió millió szintre növekszik:

# 1: Automattic

Automattic, a WordPress fejlesztési folyamatot és a WooCommerce-t (többek között) vezető vállalat nagyon fektetett be a távoli munka lehetőségeibe. Az alapító és vezérigazgató, Matt Mullenweg nagyon hangosan szólt az elosztott munka támogatásáról (ezt a kifejezést inkább a „távoli” helyett részesíti előnyben) "a munka jövője" – egy koncepció, amelyet egy közelmúltban osztott meg TED beszélgetés.

automaattic logó

Az Automattic több mint 860 alkalmazottal rendelkezik 68 országban, világszerte. A közelmúltban az Automattic úgy döntött, hogy bezárja a központját mert San Franciscóban senki sem jelent meg!

Az Automattic a távoli opciót működteti számukra a Slackra, valamint a P2 témán futó valós idejű blogok hálózatára támaszkodva., osztja Andrew Spittle az Automattic Happiness Engineer-t. Erős írásbeli kommunikációs készséggel rendelkező jelentkezőket keresnek, mivel leginkább a szöveges kommunikációra támaszkodnak. Az interjúkat csevegés útján valósítják meg.

Nemrégiben az Automattic kiadott egy új szerszámot az úgynevezett Happy ütemezés, az első egy új termékcsaládban "Boldog eszközök", amelyeket távoli / elosztott csapatok szem előtt tartásával hoztak létre. A Happy Schedule segít a távoli csapattagoknak az ütemtervük kezelésében, miközben szinkronizálja őket a többi csapattaggal.

Az Automattic alkalmazottai közé tartozik az éves heti visszavonulás (és a részlegek visszavonulása), otthoni iroda és munkatársak juttatása, valamint ötévente fizetett sabbatika..

Már 2014-ben az Automattic értéke 1,16 milliárd dollár volt.

# 2: Toggl

Toggl sok népszerű időmérő eszköz, amelyet sok távoli csapat használ. Gyakorolva, amit prédikálnak, a Toggl egy teljesen távoli csapattal működik, amely 75 idősebb személyből áll, 19 időzónában.

A Toggl csapata egy másik hasznos távoli munkatermék mögött is áll – Teamweek, egy projekttervező eszköz.

toggl logó

Alari Aho alapította a társaságot, eredetileg mint mellékprojekt. Sikeresen elindította nemcsak ezt a projektet, hanem az is Teamweek és H száz5, kockázatitőke-finanszírozás nélkül (de a szoftverfejlesztés kiszervezésével). Manapság az eszköz több mint egymillió felhasználót szolgál fel.

Miért szeretik az emberek a cégnél dolgozni? Összeállítottak egy videót, hogy közvetlenül a munkatársak szájából meghallhassák a választ.

Üvegajtó további munkavállalói juttatásokat jelent, amelyek magukban foglalják:

 • Kedvezmény mobiltelefonra
 • A tornaterem tagságának ösztöndíja
 • Szakmai fejlődés támogatása

Ha segítségre van szüksége a távoli munkakultúra létrehozásához vagy a szoftverfejlesztés kiszervezéséhez, olvassa el azok részletes útmutatóját, Irodán kívül.

alari aho

Alari Aho

"Mostantól több mint 5 éve távoli társaság vagyunk. A legfontosabb, hogy tetszik ez a sokféle tehetség, amelyet a világ minden tájáról megtalálhat. A távoli munka határozottan a jövő."

Alari Aho, a Toggl társalapítója és elnöke

A kiadáskor a Toggl éves bevétele 14 millió dollár.

Nézze meg a jelenlegi listát távoli állások Togglon, de csak azelőtt, hogy belemennék a távoli munkával kapcsolatos áttekintő interjúba Remote.co.

# 3: puffer

ütköző, egy közösségi média menedzsment Az a társaság, amely a felhasználók számára lehetővé teszi a közösségi számlák ütemezését, elemzését és kezelését egy platformon, az egyik legismertebb vállalat, teljesen távoli csapat szoftverfejlesztési kiszervezés és más távoli munka elvégzése, amely különböző időzónák között működik. Valójában nagyon sok erőforrást osztanak meg webhelyükön arról, hogyan teszik a távoli csapat munkáját azok számára, akik kipróbálni akarják.

puffer logó

A cég 2013-ban 8 csapattaggal indult. Ahogy egyre több ember kezdte használni a puffert (ma már több mint 100 000 felhasználójuk van), a csapat folyamatosan növekedett. Jelenleg a Buffer több mint 80 embert foglalkoztat a világ minden tájáról.

A Buffer egyik vállalati értéke a radikális átláthatóság, arra a pontra, hogy egyenértékű ossza meg fizetését online! Vegye figyelembe, hogy fizetését a megélhetési költségeknek megfelelően módosítják. De a Buffer számára dolgozni nem csak a nagylelkű kompenzáció és juttatások miatt érdemes – valóban értékelik a munkavállalók jólétét. A Buffer arra ösztönzi a csapat tagjait, hogy heteket vegyenek le vagy dolgozzanak ott, ahol a legtermékenyebben érzik magukat.

A távoli csapattal való együttműködés nehéz lehet, de azért működik, ha a csoport visszavonulásait olyan helyszíneken tartják, ahol alkalmazottai vannak (Szingapúrban, Sydney-ben és Madridban jártak többek között), és folyamatosan építik és erősítik a erős vállalati kultúra.

# 4: Dell

kis erdős völgy folyamatosan szerepel a FlexJobs éves 100 legnagyobb távoli munkahelyekkel foglalkozó társaságában.

A Dell már 2009-ben kezdte meg táv távközlési lehetőséget kínálni azzal a gondolattal, hogy mivel a Dell olyan technológiát épít, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy bárhol a világon bármikor megtehessék a legjobb munkájukat, nem szabad, hogy a távoli munka első alkalmazói saját munkavállalóik legyenek? Ezt a gondolkodási folyamatot a Dell alapvető vállalati értékei támogatják: etika, befogadás és rugalmasság.

dell logó

A Dell Connected Workplace programjával a jogosult csapattagok kiválaszthatják azt a munkastílust, amely leginkább megfelel az igényeiknek mind a munkában, mind a személyes életben. A munkavállalók választhatnak egy teljesen távoli élményt, az online napok kiválasztását, valamint a munkamegosztást.

A Dell videokonferencia segítségével interjúkat készít és szociális média segítségével távoli alkalmazottainak történeteit osztja meg. Van egy Conexus nevű munkaerő-erőforrás csoport (ERG), amely együttműködő munkakörnyezet létrehozásával támogassa a rugalmas munkaközösséget. Ez tartalmazza az összes erőforrást, amelyre a távoli munkavállalóknak szükség lehet, és az online közösség segíthet megőrizni a távoli munkával járó magányt..

Míg a Dell egy megalapozott társaság, a távoli munkalehetőségek és a szoftverfejlesztési outsourcing bevezetése óta becslések szerint több mint 25 millió kWh villamos energiát takarítottak meg (2013 óta), és több mint 39,5 millió dollárt takarítottak meg a társaság számára (2014 óta). A becslések szerint mind a Dell-csapat tagjai, mind ügyfeleik 6,1 millió metró tonna CO2-t takarítottak meg a távmunkából 2015-ben, önmagában.

Érdekes ez a vállalati kultúra? Nézze meg a legfrissebb felsorolásaikat távoli munka lehetőségek.

# 5: Függelék

Ausztrál cég Appen egy másik munkáltató, amely közismert távoli csapattal rendelkezik. Valójában az 1. helyet foglalta el a FlexJobs listáján A 100 legfontosabb társaság, amelyet távoli munkákra néznek.

Az 1996-ban alapított Appen a beszéd- és technológiai szolgáltatások globális vezetője.

appen logó

Az Appennek két fő üzletága van:

 • Nyelvi erőforrások osztály, amely adatkészleteket (audio, szöveg, kép és videó) biztosít az AI motorok kiképzéséhez.
 • Tartalmi relevancia osztály, amely segíti az ügyfeleket az AI-vezérelt termékek (elsősorban keresőmotorok) kiképzésében az emberi értékelés és visszajelzés révén.

Dióhéjban az Appen partnerként működik az autóipari és e-kereskedelemmel foglalkozó cégekkel (a kormány is), hogy segítsék őket a természetes nyelvre és a gépi tanulásra támaszkodó termékek kifejlesztésében. Az Appen értéke 51 millió AUD volt, de mióta 2015-ben IPO-kérelmet nyújtott be, a bevétel folyamatosan növekszik, amelyet az AI és a gépi tanulás globális fellendülése okozott..

2018-tól a társaság 574 főállású alkalmazottat foglalkoztatott, és a szoftverfejlesztés kiszervezését is magában foglalja 1,2 millió szabadúszó vállalkozó internetes elemzőként, szociális média értékelőként és átíróként dolgozik több mint 140 országban.

# 6: Gitlab

Gitlab egy kód-együttműködési nyílt forráskódú platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kód létrehozását, áttekintését és telepítését – mindezt egyetlen platformon keresztül, így a szoftver életciklusa 200% -kal gyorsabb.

Számos nagy márka használja, köztük a NASA, a Sony és a Siemens.

gitlab logó

A Gitlab a kezdetektől távoli csapattal rendelkezett, mivel a két alapító, Sytse Sijbrandij és Dmitriy Zaporozhets, mindkettő különböző országokban él (Sijbrandij akkoriban Hollandiában, Zaporozhets pedig Ukrajnában volt), és embereket kezdtek foglalkoztatni különböző országok számára, hogy nekik dolgozzanak. A kiadáskor a Gitlab több mint 50 országból több mint 550 alkalmazottal rendelkezik.

Gitlab a távoli manifesztum kiemeli a vállalat értékeit, ideértve a személyes találkozókat online módon, hogy megbeszéljék, mit kell megoldaniuk a nap folyamán. Gitlab a közelmúltban összegyűjtött 100 millió dollárt, a társaság értékelése 1,1 milliárd dollárra növekszik. 2020-ig IPO-t veszít.

Nézd meg A Gitlab távoli munkanyílásai ha érdekel együtt dolgozni ezzel a céggel.

# 7: Látás

InVision egy olyan digitális tervezési platform, amelyet több mint egymillió felhasználó használ, ideértve a legnépszerűbb vállalkozásokat, mint például az Evernote, az Amazon, az HBO és a Salesforce. Az InVision segítségével a felhasználók bármilyen terméket intuitív felület használatával megtervezhetnek és tesztelhetnek egy terméket.

Clark Valberg vezérigazgató támogatja a távoli munkát, mivel ez a csapat tagjainak több szerzőt ad az életükben, és ez pedig úgy véli, hogy kreativitást és innovációt idéz elő.

láthatatlan logó

Az InVision egy elosztott csapattal rendelkezik, amely több mint 200 szoftverfejlesztési outsourcing alkalmazottat foglalkoztat 14 ország több mint 14 országából, és egy nevű alkalmazást használ Megmunkálható új állásjelöltek keresése.

Az előnyök magukban foglalják az egészségbiztosítást, az edzőterem tagságát, a felszerelési támogatásokat, az utazási és konferencia-ösztöndíjakat, a versenyképes kompenzációs csomag mellett.

Ellenőrizze az InVision jelenlegi állapotát távoli állásajánlatok, amelyek magukban foglalják a termék, a mérnöki, az értékesítési és az ügyfélszolgálati pozíciókat.

# 8: MeetEdgar

MeetEdgar egy olyan társadalmi ütemezési platform, amely teljesen távol volt, mióta Laura Roeder vezérigazgatója és alapítója 2014-ben elindította..

A MeetEdgar egyszemélyes csapatként indult, és az alapító teljesen lerövidítette, amíg 20 évesnél több csapatgá nőtte ki magát, főleg Kanadából és az Egyesült Államokból..

meetedgar logó

Annak ellenére, hogy teljesen bootstrapped, a MeetEdgar már túl is nőtt 4 millió dollár éves ismétlődő bevétel 4 rövid év alatt, mindegyik teljesen távoli. A vállalat értékeli a sokféleséget és a távoli munkát, hogy befogadóképességet hozzon létre a csapatban. Meggyőződésük, hogy a távoli munka annyira hozzájárul a jobb munka és a magánélet egyensúlyának eléréséhez, hogy átfogó előnyöket kínálnak, amelyek magukban foglalják az internetet / a közösségi munkát / a Macbook juttatásokat, az éves konferenciákat, és még a háztartási támogatást is segítik a munkavállalóknak a többi felelősségük kiegyensúlyozásában..

Az új alkalmazottak megfontolásakor jó írásbeli kommunikációs készségeket, jó önmotivációt, és egy olyan személyt keresnek, aki képes önállóan dolgozni, de a csapatra is hajlandó.

# 9: Todoist

2007-ben alapították, Todoist, az egyik legnépszerűbb teendő és feladatkezelő alkalmazás, Amir Salihefendić vezérigazgatója mellékprojektjeként indult.

Jelenleg 61 alkalmazottal rendelkezik 24 országból. A Todoist az egyik termékcsoport Doist, anyavállalata.

todoist logó

Salihefendić nem idegen a globális állampolgársághoz: Bosznia-ban született, tinédzserkorát Dániában töltötte (ahol egyetemre járt), végül Tajvanba költözött, miközben Plurk, egy ázsiai népszerű társadalmi platform, amelyet társalapított.

Amikor Salihefendić főiskolán volt, két munka közben kiegyensúlyozta tanulmányait, és szüksége volt egy eszközre, amely sikeresen irányítaná projektjeit. Mivel elégedetlen volt a jelenlegi piaci megoldásokkal, úgy döntött, hogy saját maga készíti el.

Amikor Salihefendić elhagyta Plurket, meglepődött, hogy a Todoist 300 000 felhasználót felhalmozott annak ellenére, hogy nem tett komoly erőfeszítéseket az alkalmazás fejlesztésére. Mivel tudta, hogy valamivel foglalkozik, úgy döntött, hogy teljes hangsúlyt fektet erre a kezdeményezésre.

Abban az időben nem találta meg a helyi tehetségeket. Amikor szembesül azzal a választással, hogy valahova, például New Yorkba vagy San Franciscoba költözik, és irodát nyit, vagy olyan embereket keres, akik távolról segíthetnek neki a világ minden tájáról, az utóbbi lehetőséget választotta..

Salihefendić nagyon nyíltan szól arról, hogyan nagyon gondolja a távoli munkáról és hogyan járul hozzá a munka és a magánélet megfelelő egyensúlyához. Mivel egy olyan vállalat vezérigazgatója, amely elősegíti a termelékenységet, ezt cselekedeteként ajánlja fel, például kötelezővé tételeket Évente 40 pihenőnap.

A kiadáskor a Todoist becsült összeget hoz 5 millió dollár évente.

# 10: Zapier

A Zapier hatékonysági megoldás az adatmegosztás automatizálására és az alkalmazások közötti különféle műveletek kiváltására. Alapvetően integrációt teremt a különféle szoftveres eszközök között, amelyek egyébként nem léteznének.

A Wade Foster társalapítójával készített interjú szerint Hacker délben, A Zapier 2011-ben indult el Missouriban, Columbia-ban, Bryan Helmig társalapítójával. Abban az időben sok ügyfél számára weboldalfejlesztőként fordultak elő, és lehetőséget láttak arra, hogy hozzáadott értéket teremtsenek ügyfeleik projektjeihez.

zapier logó

A Zapier csapata 100% -ban távol van, több mint 150 taggal 15 időzónában és 17 országban. A perks korlátlan nyaralási politikát, nyugdíjazási tervet tartalmaz 4% -os társasági mérkőzéssel (az USA-ban székhellyel rendelkező alkalmazottak számára – de más profitmegosztási lehetőségeket kínálnak mindenki számára), 2 éves társasági visszavonulást, fizetett szülői szabadságot és szakmai továbbfejlesztési támogatást. Bérleti folyamata online űrlapon kezdődik, és egyéni építésű kiterjesztéseket használnak a jelöltek nevének és fotóinak elrejtésére, hogy eltávolítsák a torzulást a folyamat kezdetétől..

Zapier megosztja a saját tapasztalataikat Végső útmutató a távoli munkához, számtalan egyéb szoftverfejlesztési erőforrás mellett a webhelyükön és a blog.

Bár a társaság pontos értékelését nem tették közzé, a Business Insider részvényei vannak, amelyek a Zapier-nek vannak 35 millió dolláros éves futamidő 2018-tól.

Nézze meg Zapier legfrissebb híreit távoli munkalehetőségek.

Végső gondolatok a szoftverfejlesztés kiszervezésével és a távoli munkával felépített vállalatokról

Miután megvizsgálta a rugalmas, de jövedelmező társaságok egész csoportját, a következő átvételek hasznosak lehetnek távoli csapat vagy szoftverfejlesztési kiszervezésnél az üzleti vállalkozás számára:

 • Az átláthatóság és a kommunikáció – kifejezetten az írásbeli kommunikáció – két tényező, amelyek óriási szerepet játszanak a távoli munkák sikerességében. Ezenkívül a bizalom fenntartása hatalmas tényező, mivel a vezetők fizikailag nem tudják megnézni, hogy a csapat tagjai működnek-e – csak a teljesítményükre (és az online kommunikációra való reagálásukra) támaszkodnak.
 • ��️ A sikeres távoli csapatok a lehető legnagyobb mértékben megpróbálják személyesen találkozni – évente legalább egyszer vagy kétszer megismerik azokat az embereket, akikkel együtt dolgoznak..
 • �� Mivel megtakarítják az általános költségeket, ezeknek a vállalatoknak a nagy része versenyképes kompenzációt kínál, és különleges juttatásokat nyújthat, például felszerelésekkel, wellness szolgáltatásokkal és konferenciákkal alkalmazottainak munkavállalói számára, hogy kibővítsék tanulásukat.

Tehát elhalad a helyes utat a vállalkozása számára?

A zsűri még mindig nem működik, de van néhány általános szempont, amelyet mérlegelnie kell a döntés meghozatala előtt:

Első, "távoli munka" különböző dolgokat jelent különböző emberek számára. A legáltalánosabb megtestesülése során a távoli munka az irodán kívüli munka elvégzésére utal. Ugyanakkor többféle típusú távoli munka is létezik.

Például vannak olyan vállalatok, amelyek teljes távoli élményt nyújtanak, míg mások csak munkavállalóiknak heti egy-néhány napig otthonukból dolgozhatnak. Ezenkívül egyes vállalatok továbbra is inkább helyi alkalmazottakat toboroznak, csak hogy mindenki szükség esetén részt vehessen egy értekezleten, míg mások teljes egészében globálisan működnek..

Összességében, bár számos előnye lehet a távoli munkavégzésnek, ez nem mindenki számára működik. Az olyan vállalatok, mint a Yahoo és az IBM megkíséreltek otthoni munkát kínálni, ám azóta úgy döntöttek, hogy csökkentsék vagy teljes mértékben csökkentsék hulladék távmunka annak érdekében, hogy az embereket innovációra hozzák össze. Mivel ezek a vállalatok nagyobb csapatokból állnak, a csapattagok összegyűjtése és a termékek kiszorítása problémát jelenthet a kis induló csapatokhoz képest, amelyek agilisabbak.

A távoli munkakultúrát és a szoftverfejlesztési outsourcingot alkalmazó cégek úgy vélik, hogy a helyfüggetlenségük révén nemcsak mélyebb medencével rendelkeznek a világ legjobb tehetségeinek megtalálására. Úgy vélik továbbá, hogy azáltal, hogy munkavállalóik számára autonómiát adnak arra, hogy megválaszthassák, ahol a legjobban dolgoznak, kreatívabb és innovatívabb gondolkodást engednek szabadon, amelyre szükség van a gyors ütemű tech induló vállalkozásokban (mint a legtöbb e listán szereplő vállalat).

Mi akadályozza meg abban, hogy elindítsa a saját távoli csapatát? Elfelejtettünk megemlíteni egy jó társaságot, amelyet a szoftverfejlesztés kiszervezésével építettek fel? Ossza meg velünk gondolatait a Twitter @CodeinWP oldalon!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector