10 legjobb ország, amely az adatok alapján kiszervezi a szoftverfejlesztést

10 legjobb ország, amely az adatok alapján kiszervezi a szoftverfejlesztést

10 legjobb ország, amely az adatok alapján kiszervezi a szoftverfejlesztést
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A szoftverfejlesztés kiszervezése kiváló módszer lehet a pénzmegtakarításra, miközben továbbra is magas színvonalú munkát végez. Van azonban néhány dolog, amit tudnia kell a kiszervezésről, mielőtt hatékonyan megtenné. A kezdőknek tudnod kell Melyek a legjobb országok a szoftverfejlesztés kiszervezéséhez így hatékonyan koncentrálhatja keresését.


Ebben a cikkben közelebbről áttekintjük a tíz legjobb országot, amelyekhez szoftverfejlesztést fordítanak.

A szoftverfejlesztés kiszervezésének legjobb országai

Az Ön kivágott-összefoglalója

Ha siet, itt van egy rövid összefoglaló a legjobb országokból, amelyekhez szoftverfejlesztést kell kiszervezni, plusz azt, hogy mennyit költenek rá:

(Diagram: megjelenítő.)

Mi teszi az országot kedvezővé a kiszervezéshez?

A szoftverfejlesztés kiszervezéséhez a legjobb országok meghatározásakor a főbb dolgok az alacsonyabb költségek, a fejlett informatikai piac, a magas színvonalú oktatási infrastruktúra és a kívánt nyelven történő kommunikáció képessége (ennek érdekében) cikk, feltételezzük, hogy inkább angolul dolgozol). Ezek a tényezők nagy képzettségű műszaki szakemberekből állnak, amelyek közül választhat.

Egyes vállalkozások más tényezőket is figyelembe vehetnek, például a kulturális különbségeket. Ezek a különböző hivatalos ünnepektől kezdve a hatalmas kulturális különbségekig terjedhetnek, amelyek akadályozhatják egyes személyeket abban, hogy veled dolgozzanak.

Az utolsó szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor a legjobb országokat veszik figyelembe a szoftverfejlesztés kiszervezésében, az időzónák. Számos vállalat talál módot a különféle időzónákban való együttműködésre a dolgozókkal, de a keresés megkezdése előtt mérlegelnie kell, hogyan fog dolgozni más időzónákban élő emberekkel. Készen állsz arra, hogy korán kelj fel, vagy későn maradj az irodában a Skype találkozókra? A projekt elég alacsony prioritást élvez-e ahhoz, hogy a kommunikáció közötti késés rendben legyen? Vagy azt akarja, hogy az időzónák átfedjék egymást, hogy valós időben kommunikálhasson az emberekkel?

Miután kitalálta, hogy mi a vállalat sajátos kiszervezési igénye, készen áll arra, hogy együttműködést keressen a legjobb országokban a szoftverfejlesztés kiszervezésére.

A 10 legjobb ország, amely kiszervezi a szoftverfejlesztést

1. India

A szoftverfejlesztés kiszervezésének legjobb országai: # 1 India

India valószínűleg az első olyan ország, amelyre gondol, amikor meghallja a kifejezést "outsourcing", és jó okkal. India a második legnagyobb angol nyelvű ország a világon, így ideális választás az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban a kiszervezés iránt érdeklődő munkaadók számára. Oktatási rendszere szintén nagy hangsúlyt fektet a matematikára, és annyit termel 2,6 millió STEM diplomás egy év alatt.

Alapján kutatás a Gild-től, Az indiai fejlesztők teljes mértékben 11% -kal túlmérték az amerikai társaikat a matematikai és logikai értékelések során. Jelentősen alacsonyabb pontszámot kaptak a PHP és HTML tesztekben, tehát ha webes fejlesztést keres, érdemes lehet ellenőriznie, hogy a kiszervezők, akikkel dolgozni fogsz, jól teljesítették-e a munkát.

Bérek: Alapján PayScale, az indiai szoftverfejlesztők átlagos éves fizetése 779 700 Rs, vagyis 11 139 USD.

2. Ukrajna

A szoftverfejlesztés kiszervezésének legjobb országai: # 2 Ukrajna

Az ukrán kormány nagy hangsúlyt fektet az oktatásra, amely támogatta a virágzó technológiai ipar ott. Alapján statisztikai elemzés a HackerRank-tól, Az Ukrajna fejlesztőinek átlagos pontszáma 88,7% volt a HackerRank összes kihívása során. Ukrajna is otthont ad a a legtöbb C ++ programozó világszerte.

Az angol nem elterjedt a lakosság körében, de IT-közösségük 80% -a beszél angolul, tehát a kommunikációs akadályok itt minimális kérdés. Az Ukrajnához történő kiszervezés további előnyei között szerepel egy időzóna, amely részben átfedésben van az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság időivel, valamint egy hasonló munkamódszer, amely díjazza a kihívást és a versenyt.

Bérek: Alapján PayScale, az ukrán fejlesztők éves fizetése 11 936 és 46 787 dollár között mozog.

3. Kína

Kína

Kína sok országnak ad otthont a leggyorsabban növekvő informatikai cégek és annyit termel Évente 4,7 millió diplomás műszaki diplomás. Hipotetikus elemzés során az országok részt vehetnek a "programozási olimpia" írta: HackerRank, Az első helyezett Kína.

Vannak azonban néhány lehetséges hátrány. Először csak Kína 1,3 milliárd lakosának 10 milliója beszél angolul, nagy kommunikációs akadályt jelent számos nemzetközi munkáltató számára.

Másodszor, Kínáról ismert, hogy a szellemi tulajdonról szóló törvények végrehajtása nem elegendő. Ezt azonban meg lehet oldani egy megbízható kiszervező iroda felvételével és világos szabályok megállapítása mielőtt elkezdené együtt dolgozni.

Bérek: Éves szoftverfejlesztői fizetések Kínában jellemzően 189 000 CNY (27 695,96 USD) és 357 000 CNY (52 314,59 USD) között mozog..

4. Lengyelország

Lengyelország

Alapján statisztikák a HackerRank-tól, Lengyelország ad otthont a világ harmadik legképzettebb programozójának. Programozóik első helyen szerepelnek a Java értékelésben, és az első öt helyen szerepelnek más mainstream programozási nyelvek, például a Python, a Shell és a Ruby számára. Lengyelország két legnagyobb városa, Varsó és Krakkó szintén szerepelt az 50 legnagyobb városban A Tholons Globalizációs Indexe.

A nyugati fejlesztők ezt is örömmel veszik észre A lengyel lakosság 30% -a beszél angolul, mint második nyelv, a kommunikáció egyszerűvé tétele. Az észak-amerikai vállalatoknak el kell végezniük néhány időzónát, ha élő találkozókat akarnak tartani, de elegendő az átfedés a funkcionális együttműködés lehetővé tétele érdekében..

Bérek: Adatok a PayScale-tól azt mutatja, hogy egy átlagos lengyel szoftverfejlesztő éves fizetése 85 069 PLN, vagyis 22 273,88 USD.

5. Fülöp-szigetek

Fülöp-szigetek

Felett A filippínók 92% -a beszél angolul, a Fülöp-szigetek a világ egyik legnagyobb angol nyelvű népességévé vált. Szakterületük is van A STEM középiskolai rendszer és végrehajtották komoly oktatási reform az elmúlt években.

Ezek a tényezők a Fülöp-szigetek peso alacsony globális értékével együtt a Fülöp-szigetek egyikét képezik az outsourcing legfontosabb célállomásai, az ország fővárosa, Manila, a a világ második legjobb kiszervezési városa a Tholons Globalizációs Index alapján.

A reformok azonban még mindig nem űzték meg a szakadékot a fülöp-szigeteki szoftverfejlesztők és a listán szereplő többi nemzet fejlesztői között. Ez azt jelenti, hogy bár ez az egyik legjobb ország a szoftverfejlesztés kiszervezéséhez, ha egyszerű projektre van szüksége, érdemes megfontolni Kínát vagy Ukrajnát összetettebb projekteknél..

Bérek: Az átlagos szoftverfejlesztő a Fülöp-szigeteken 554 000PHP-t, vagyis 10 563,40 dollárt tesz ki.

6. Románia

Románia

Románia hozzáférést biztosít az állampolgároknak tandíjmentes, egalitárius oktatáshoz, amely ösztönözte a legkülönbözőbb tech jelenetek Európában. A román fejlesztők az egész világon a 20. helyen szerepelnek HackerRank programozási tesztek.

Románia komoly beruházásokat végzett informatikai infrastruktúrájába az elmúlt években, és meghajtotta őket a 18. helyezett az A.T. A Kearney globális szolgáltatási helyének indexe, amely az országokat a pénzügyi vonzerő, a képzettségi szint és a rendelkezésre állás, valamint az általános üzleti környezet alapján rangsorolja. És a legtöbb fejlesztő legalább így keres háromszor annyit Átlagos románként ez a terület képes folyamatos új és tehetséges munkavállalók áramlására.

Románia más kulcsfontosságú előnyöket kínál a nyugat-európai és észak-amerikai munkaadók számára is. Az időzóna jelentős átfedést mutat Nyugat-Európával és akár az Egyesült Államok időzónáival. A romániai fejlesztõ közösség csaknem 90% -a beszél angolul, és még sok más az idegen nyelvek, mint például az orosz és a német, Romániában gyakoriak.

Bérek: Éves fejlesztői fizetések Romániában 12 000 és 35 000 USD között lehet.

7. Brazília

Brazília

Nagyjából Brazília ad otthont 6,18 millió folyékonyan beszélő angolul és egy kormány, amely keményen dolgozik a jobb építés érdekében technológiai oktatási infrastruktúra. Szokatlanul fiatal munkaerővel kombinálva – A népesség 38,18% -a 24 évesnél fiatalabb – ez Brazíliát egy üzemelő országgá teszi a szoftverfejlesztés kiszervezésében.

A brazil informatikai közösség azonban még mindig viszonylag fiatal. A brazil programozók csak gólt szereztek átlagosan 71,3% a HackerRank értékelésein. Ez teszi Brazíliát remek helynek a fiatal fejlesztők megtalálására, de azt jelenti, hogy a listán szereplő más országokat is meg szeretné tekinteni a fejlettebb projektek számára..

Bérek: A Brazíliában a megélhetési költségek vadul változnak, és a programozók fizetése ennek megfelelően változik. Helyétől és tapasztalati szintjétől függően, Brazil fejlesztők fizetése tartomány: R24 000 (6 009,26 dollár) és R132 000 (33 054,78 USD).

8. Tajvan

Taiwan

Tajvan ad otthont a világ hetedik legképzettebb fejlesztőjének szerint a HackerRank, erős jártassággal rendelkezik olyan területeken, mint a funkcionális programozás és az adatszerkezetek. A tajvani kormány szintén komoly beruházásokat tett a válásuk célja felé "Ázsia Szilícium-völgye" továbbfejlesztett STEM oktatás és informatikai infrastruktúra.

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy Tajvan a legjobb hely a kiszervezéshez. A Angol nyelvtudási index, Tajvan a nem angolul beszélő 80 ország közül a 40. helyen áll. Nehéz megtalálni a programozó közösségen belüli egyedi számokat, ám ez a szám arra enged következtetni, hogy a kommunikációs akadályok komoly problémává válhatnak, ha Tajvanon végez kiszervezést. Tajvan jelenleg fontolóra veszi az angol nyelvük egyikét hivatalos nemzeti nyelvek hogy megoldja ezt a problémát.

Bérek: PayScale kijelenti, hogy egy átlagos tajvani szoftverfejlesztő évente TWD729 147 dollárt vagy 23 427 dollárt keres.

9. Egyiptom

Egyiptom

Egyiptom csak a 42. helyen áll a HackerRank listáján az 50 legjobb ország a szoftverfejlesztés területén, de elkötelezték magukat a technikai dolgozók számának növelése mellett. Az elmúlt években Egyiptom beruházott a A STEM-központú középiskolák, nagy medencét állít elő a hozzáértő munkavállalók számára. A legtöbb iskola Egyiptomban is angolt tanítani, tehát a kommunikációs akadályoknak minimálisnak kell lenniük az egyiptomi munkásokkal való kapcsolattartás során.

Ugyanakkor az a tény, hogy Egyiptom ragyog ezen a listán, az a megfizethetőség: Egyiptomba történő kiszervezés kevesebbbe fog kerülni, mint a listán szereplő másutt történő kihelyezés..

Bérek: Egyiptomi szoftverfejlesztő átlagbére: EGP103,187, amely 6 041,22 dollárra konvertálható. Ez lényegesen alacsonyabb, mint másutt a fejlesztőknél, így bár hosszú időt tölthet a megfelelő ember keresésével, sokat kell megtakarítania, miután megtalálta őket..

10. Kanada

Kanada

Kanada erős oktatási infrastruktúrával rendelkezik, különös tekintettel a technológiára: A kanadai éves diplomások 18,6% -a legyen STEM fok. A tényleges képzettségi szint szempontjából a kanadai programozók voltak a 21. helyen a HackerRank. Három kanadai város szintén az 50 legjobb rangsorban volt A Tholons Globalizációs Indexe: Toronto, Calgary és Halifax.

A Kanadába történő kiszervezés számos más előnyt is kínál, különösen az amerikai székhelyű vállalkozások számára. Kevés kulturális különbség miatt kell aggódni, és az időzónák lehetővé teszik az egyszerű kommunikációt az amerikai ügyfelekkel. Ez megkönnyíti a vállalkozások számára az igazi együttműködés megvalósítását összetettebb projekteknél.

Bérek: Kanada a legdrágább hely a kiszervezéshez ebben a listában, az átlagos szoftverfejlesztő 64 266 USD-t (47 659,67 USD) keresett. a PayScale szerint. Ezt a többletköltséget azonban ellensúlyozza a munkavállalók stabil minősége és a kedvező árfolyam.

Végső gondolatok a legjobb szoftverek kiszervezésével foglalkozó országokról

A keresésnek a legjobb országokba történő korlátozása a szoftverfejlesztés kiszervezéséért csak a sikeres kiszervezési kapcsolat első lépése. Világos rendszereket kell létrehoznia a kommunikációhoz és az együttműködéshez.

�� Ha további segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban, olvassa el útmutatásainkat a Hogyan és mikor kell kiszervezni a WordPress munkát, és hol található a legjobb WordPress súgó.

�� Érdemes átnéznie a 10 több millió vállalkozás profilját, amelyek szoftverfejlesztési kiszervezés és távoli munka révén épültek fel.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector