Tutorial complet: Com crear un lloc de membres a WordPress

Els llocs de membres (a WordPress) són un concepte realment interessant, i sobretot quan es tracta de trobar una manera única d’entregar contingut premium a la vostra audiència o clients.


Quan ho mireu, no hi ha pràcticament cap altre mètode que us doni un control total sobre la part del contingut que poden accedir els usuaris. Per exemple, amb un producte estàndard o un llibre, aquest control no és possible. Les persones solen transmetre llibres i altres formes de productes físics. Però, en la majoria dels casos, no passaran pels detalls del lloc de membres.

Per tant, la idea de llocs d’adhesió al propi WordPress és excel·lent, sempre que, o l’empresa que creeu el lloc, tingueu el contingut adequat per compartir de forma membre.

En aquesta guia, anem a tractar tots els aspectes externs dels llocs de membres i com crear-los a WordPress. Tot el procés passarem a pas, des d’un lloc de WordPress en blanc fins a un lloc de WordPress amb una funció totalment funcional.

Tutorial complet: Com crear un lloc de membres a WordPress

La visió general

En primer lloc, el tema no és tan fàcil com podríeu pensar. Construir un lloc d’adhesió a WordPress és molt més que simplement instal·lar i activar un munt de plugins i esperar que les coses s’ocupin d’ells mateixos..

El que realment importa aquí és triar els complements adequats que s’encarreguen de gestionar les seves tasques específiques, configurar-les correctament i crear el contingut de WordPress de membres i lligar-los tots.

Llavors, el que faré aquí és present, quins complements d’adhesió tria i com configurar-los correctament.

Els trets d’un lloc d’adhesió adequat a WordPress

Comencem per prendre un minut per discutir per què WordPress no tenia la intenció de dirigir cap lloc de membres.

"Espera Què?!"

Manteniu el que realment vull dir no és que WordPress no es pugui utilitzar per executar un lloc fantàstic. Només vull dir que només no ho era per a aquest propòsit quan es va crear la plataforma originalment.

Però podem superar les mancances de WordPress creant una breu i breu idea sobre el que realment volem aconseguir amb la nostra creació.

A continuació, es detallen alguns dels detalls sobre WordPress que cal abordar / resoldre:

1. La falta de formularis d’inici de sessió adequats, registre front-end o pàgines de perfils d’usuari per defecte de WordPress.

D’acord, sé que tothom pot registrar un compte en un lloc de WordPress si aneu a la secció /wp-login.php?action=register del lloc, però no és exactament el que volem.

Així, al nostre lloc de membre de WordPress, necessitem un formulari d’inscripció frontal que s’assembli més a Facebook (com per a persones normals) i no com a cosa destinada als desenvolupadors.

El mateix passa amb les pàgines d’inici de sessió i les pàgines del perfil d’usuari. Si bé tots els usuaris d’un lloc de WordPress tenen accés a la secció /wp-admin/profile.php del lloc, de nou, les persones normals poden tenir problemes per trobar el seu camí al voltant del tauler d’administració..

2. La manca de rols addicionals dels usuaris.

A WordPress, només teniu un rol d’usuari sensible que podeu assignar als vostres membres: subscriptor. Però, i si teniu més nivells d’afiliació? I si teniu més programes d’adhesió al mateix lloc? Què passa si voleu donar comptes de membres als vostres empleats?

Al final, només hem de tenir una manera de crear rols addicionals d’usuari.

3. No hi ha possibilitat de definir qui veu què hi ha al lloc.

WordPress només té funcions bàsiques de protecció de contrasenya i "contingut privat" estat a l’hora de protegir publicacions i pàgines. No és una cosa que puguem executar un lloc de WordPress amb bons membres. Hem d’expandir l’estructura de contingut per defecte tenint un millor mecanisme per definir el contingut bloquejat i el que està disponible per a tothom.

4. Cap control avançat sobre els menús.

La majoria de llocs de membres publiquen molt contingut i la classifiquen de diverses maneres (per exemple, segons la data de disponibilitat, el tema, etc.). Tot això significa que també cal tenir una forma de gestió avançada de menús. Una cosa que ens permetria mostrar determinades opcions de menú a grups específics d’usuaris i ocultar-los dels altres.

D’acord, de manera que tenim una llista de problemes de WordPress que hem de superar si fins i tot volem anomenar el nostre lloc com a membre. Ara, anem a discutir una cosa més, i és el tipus de lloc de membres que anem a construir.

Això és el que el 90 per cent de la gent necessita d’un lloc de membres de WordPress

Suposo que la millor manera d’afrontar aquest tema, perquè tothom se’n pugui beneficiar, és crear un entorn d’adhesió estàndard i és probable el que necessiti el 90 per cent (és a dir, per descomptat) dels propietaris de llocs quan pensen introduir-hi component al seu negoci.

Per tant, el que farem exactament és el següent:

 • Creeu un lloc d’adhesió a WordPress que permeti impartir / realitzar un curs en línia. Aquesta és la forma més popular d’un lloc d’adhesió. Ofereix al propietari del lloc la possibilitat d’entregar contingut premium / exclusiu només als que s’han adherit al lloc i no posar-lo a l’abast del públic en general..
 • Hi haurà un tipus principal d’adhesió que els usuaris simplement s’anomenen membres. Tanmateix, l’estructura del lloc necessita permetre’ns afegir altres nivells d’afiliació en el futur si cal.
 • Els membres podran registrar-se a través d’una pàgina front-end, sense la necessitat d’entrar a l’administrador wp.
 • Els membres també podran editar els seus perfils i iniciar sessió des del front-end.
 • El registre es realitzarà principalment amb correu electrònic.
 • Tots els membres hauran de proporcionar detalls bàsics sobre ells mateixos (per exemple, nom, cognoms, país, correu electrònic).
 • Hi haurà contingut exclusiu disponible només per als membres.
 • Els membres veuran diferents elements del menú.
 • Necessitem la possibilitat de personalitzar els missatges de correu electrònic que reben els nous membres quan es subscriuen.
 • Després de iniciar la sessió, el membre s’ha de redirigir a la pàgina principal de l’àrea de membres.

Pas 1: obtenir els complements

Nota. La solució que es presenta aquí inclou una barreja de plugins. Dos d’ells són gratuïts, i el tercer és una versió PRO d’un complement gratuït disponible al directori de WordPress. Per obtenir tota la funcionalitat que discutim aquí, necessitareu la versió PRO. Tanmateix, si només voleu començar, i aprendre a llançar un lloc d’adhesió funcional a WordPress, la versió gratuïta també ho farà.

Aquests són els complements amb els quals treballarem:


Membres – Membre & Complement de l’editor de rols d’usuari

Autor (a): MemberPress


94% de valoració


200.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Més informació

membres.3.0.8.zip

Versió actual: 3.0.8

Darrera actualització: 30 d’abril de 2020


94% de valoració


200.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Membres – Membre & Complement de l’editor de rols d’usuari


Registre d’usuaris & Perfil de l’usuari: creador de perfils

Autor (a): Cozmoslabs


94% de valoració


50.000 + instal·lacions


WP 3.1 + Requereix

Més informació

perfil-builder.3.1.7.zip

Versió actual: 3.1.7

Darrera actualització: 4 de maig de 2020


94% de valoració


50.000 + instal·lacions


WP 3.1 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Registre d’usuaris & Perfil de l’usuari: creador de perfils

Estem fent servir la versió professional per obtenir els millors resultats.

Funcions de menú de navegació

Autor (a): Kathy Darling


98% Valoracions


100.000 + instal·lacions


4.5.0 Requereix

Més informació

nav-menu-roles.1.10.1.zip

Versió actual: 1.10.1

Darrera actualització: 26 de març del 2020


98% Valoracions


100.000 + instal·lacions


4.5.0 Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Funcions de menú de navegació

Després d’haver-los descarregat i activat, passa al següent pas.

Pas 2: creació de rols addicionals d’usuari

De forma predeterminada, per tant, de manera predeterminada, WordPress us ofereix un bon nombre de funcions d’usuari: Subscriptor, Col·laborador, Autor, Editor, Administrador. Aquests papers tenen per objecte regular qui pot editar / accedir a allò que es troba al fons d’un lloc de WordPress. Tanmateix, no estan totalment optimitzats per treballar amb usuaris finals (coneguts, entre els seus membres), per la qual cosa necessitem alguns rols addicionals.

Això es fa amb el Membres connectar. A la wp-admin, vés a Usuaris | Funcions i feu clic a Afegir nou.

Anem a dir el nostre primer membre com a tal:

1

A la web Funcions de rol llista, deixa només una cosa comprovada: llegir.

En aquest moment, haureu de veure el rol addicional visible al gestor de funcions a Usuaris | Funcions:

3

Pas 3: creació de registre i sessió front-end

Aquí és on l’altre complement – Creador de perfils – entra en joc.

Primer, anem a Creador de perfils | Configuració general per assegurar-se que els paràmetres bàsics estan tots correctament definits. Aquí és el que he anat:

4

Com veieu, puc permetre a tothom que iniciï la sessió amb correu electrònic i el nom d’usuari al lloc de membres de WordPress. Deixant això "només per correu electrònic" podrien incomodar els usuaris existents: editors i autors que podrien tenir els seus comptes al lloc.

També, la cosa amb les contrasenyes. Vaig ser la meva pròpia opció amb un mínim de sis caràcters i com a mínim la contrasenya "feble." No dubteu en seleccionar qualsevol opció que tingui sentit per a vosaltres.

A continuació, el Creador de perfils | Configuració de la barra d’administració fitxa Això us aconsello que seleccioneu allà:

5

La barra d’administració és una cosa nativa de WordPress i no crec que els membres ho vegin.

Ara és hora de triar els camps de perfil necessaris per als membres. Per fer-ho, aneu a Creador de perfils | Gestionar camps.

De manera predeterminada, hi ha moltes coses allà, però me n’eliminaré de la majoria fent clic a l’enllaç Elimina que hi ha a l’última columna de la taula.

6

Quan acabi, això em queda:

7

En aquest moment, podem crear el nostre primer formulari frontal: el formulari d’inscripció.

Com que és WordPress, això es pot fer a través de la interfície d’edició de pàgines estàndard, només cal que aneu a Pàgines | Afegir nou i introduïu la informació que desitgeu (probablement és un bon moment per explicar què us registra l’usuari).

El que tinc a la meva pàgina de registre és bastant simple:

8

El codi curt que veieu allà s’assegura que qui s’inscrigui serà assignat a l’edifici "Membre" paper. El codi curt de nou:

[wppb-registre role ="membre"]

Quan publico aquesta pàgina, és el que sembla al front-end (el tema predeterminat):

9

D’acord, de manera que ara que tenim la pàgina de registre actualitzada, és hora de mostrar el formulari d’inici de sessió en algun lloc.

La ubicació més evident seria una de les àrees de widget del lloc. Així que només aniré a Aparició | Ginys i utilitzeu el botó Giny d’inici de sessió del creador de perfils. La configuració és bastant simple:

10

A més, també crearé una pàgina d’inici de sessió personalitzada i hi posaré aquest codi curt:

[wppb-login]

Això s’ocuparà de mostrar el formulari d’inici de sessió en una pàgina separada. (Utilitzarem la pàgina més endavant.)

Pas # 4: Creació de l’edició de perfils front-end

Tot i que només un bon grapat d’usuaris aprofitaran aquesta oportunitat, haureu de proporcionar una manera que els membres canviïn d’informació. Aquí és quan entra en joc la pàgina d’edició de perfils.

Un cop més, anem a Pàgines | Afegir nou i creeu la pàgina del perfil. La meva pàgina de perfil és una altra creació molt senzilla. L’element principal que hi ha és aquest codi curt:

[wppb-edit-profile]

També faig alguns ajustos dins d’un dels blocs personalitzats visibles a sota del camp d’edició principal de la pàgina:

11

Així s’assegurarà que només els membres puguin editar els seus perfils.

El formulari real per editar el perfil s’assembla molt al formulari d’inscripció, així que no hi ha gaire cosa per parlar aquí.

Pas 5: creació de contingut bloquejat

El lloc fonamental de qualsevol membre de WordPress és, òbviament, el contingut que està disponible exclusivament per als membres.

Només com a demostració, crearé una pàgina que serà la meva "Pàgina inicial de l’àrea de membres" i una pàgina que actua com a subzona. Coses senzilles … tot fet a través Pàgines | Afegir nou. L’únic que he de fer a l’hora d’accedir al control d’accés és seleccionar el quadre dret a la secció Permís de contingut quadre (vegeu la imatge superior).

Per descomptat, depèn de la amplitud o la profunditat que voleu introduir en el concepte de contingut de membres. WordPress i els complements que estem utilitzant aquí poden gestionar qualsevol mida de la vostra àrea de pertinença. El motiu pel qual creo només dues pàgines senzilles és que n’hi ha prou per demostrar el funcionament de les coses.

Pas 6: crear un menú personalitzat

El següent pas de la nostra llista és crear un menú personalitzat que mostrarà tots els enllaços de membres.

Tot i això, en lloc de convertir-lo en un menú senzill, realment anem a mostrar certs enllaços en funció de l’estat de membres de la persona que està veient el lloc. No està bé?

Aquí és quan entra en joc l’últim complement: Funcions de menú de navegació.

La diversió comença Aparició | Menús.

Creeu un menú normalment i truqueu-lo, per exemple, a Àrea de membres. Seleccioneu totes les vostres pàgines de membres i afegiu-les al menú, així:

14

Ara és la part més divertida: fer que les subpagines estiguin disponibles en funció dels nivells de membres.

Quan feu clic a la fletxa cap avall al costat de qualsevol element del menú, és el que veureu:

15

Aquests paràmetres addicionals us permeten assignar qualsevol nivell d’accés en funció de l’estat de membres de l’usuari. Aquí teniu la meva configuració per a cadascuna de les pàgines:

 • Inici de sessió de membres: mode de visualització: usuaris tancats.
 • Registre: Mode de visualització: usuaris tancats.
 • Edita el teu perfil: Mode de visualització: tothom; Funció d’accés: membre.
 • Pàgina inicial de l’àrea de membres: mode de visualització: tothom; Funció d’accés: membre (més les funcions d’autor, editor i administrador).
 • Un altre apartat de membres: mode de visualització: tothom; Funció d’accés: membre (més les funcions d’autor, editor i administrador).

Un cop fet això, afegim el menú a la barra lateral i veiem com es veu. Aquí teniu la versió per defecte: ningú no s’ha iniciat la sessió:

17

I amb un membre connectat:

16

Pas 7: personalització de missatges i redireccions de correu electrònic

Per fer que aquest pas funcioni, haurem d’habilitar alguns mòduls addicionals a la secció Creador de perfils connectar. Això es fa a Creador de perfils | Mòduls. En particular, necessitarem aquests:

18

Primer, personalitzar els missatges de correu electrònic.

Per què es fa això? La raó és simple, no volem tenir estàndard, "Benvingut al meu lloc" correus electrònics quan algú es subscriu. La personalització d’aquests missatges és imprescindible per oferir als vostres membres una experiència realment optimitzada i fer-los sentir benvinguts des del primer dia.

Així que perquè això passi, aneu a Creador de perfils | Personalitzador de correu electrònic de l’usuari.

Aquesta secció permet personalitzar missatges per a diferents escenaris de registre, com ara: registre per defecte, registre amb confirmació de correu electrònic, registre amb aprovació d’administrador, notificació d’aprovació de l’usuari, correu electrònic de restabliment de contrasenya i un parell més.

19

A continuació, anem a tenir cura de les redireccions que es produeixen després de certes accions realitzades pels membres. Això es fa a la secció Creador de perfils | Redireccions personalitzades secció.

Hi podeu fer moltes coses interessants, però només experimentaré el següent:

20

Aquí, acabo de fixar una informació bàsica "després de l’inici de sessió" redirecció que portarà el membre a la pàgina principal de l’àrea de membres.

I l’altra part:

21

Aquí, tinc cura de les pàgines de registre i registre de WordPress predeterminades. Això fa que redirigeixi qualsevol persona que intenti accedir a wp-login.php. Aquest és un bon toc per protegir el vostre fons de WordPress.

Això tanca pràcticament l’abast de la nostra demostració del lloc d’adhesió. Però aguanta …

Què passa amb els professors?

Com podeu veure aquí, no ens centrem gaire en els creadors de contingut. Crec que aquesta part del treball es realitza millor des de wp-admin. La majoria de les vegades, la majoria de les tasques seran gestionades per una sola persona / administrador.

Tingueu en compte que amb la configuració actual no discutirem com gestionar els pagaments ni construir el vostre lloc de manera que us permeti cobrar als vostres membres per participar-hi. Ara mateix, qualsevol persona pot inscriure’s un cop omplir el formulari d’inscripció.

Conclusió

Ja està! Arribats a aquest punt, el nostre lloc de membres a WordPress està complet i està a punt per donar la benvinguda a alguns nous membres.

Per ser sincer amb tu, vaig estar curiós en tot aquest procés si pogués crear realment un lloc d’adhesió funcional amb plugins de WordPress, sense ajuda exterior i només passant per la configuració i optimitzant les coses del camí. Però ben aviat, em vaig impressionar realment amb les habilitats d’aquests tres complements i la funcionalitat del producte final.

Vull dir, tots aquests formularis, redireccions, bloqueig de contingut i etc..

Però bé, aquesta és la meva opinió. Així que què et sembla? Els llocs de membres són alguna cosa que ja voleu provar o oferir als vostres clients?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map