Integració de Google Maps amb WordPress (Com fer) – Intergeo Maps Plugin Review

Informació de contacte detallada sempre és important per al propietari d’un lloc web, i sobretot si el lloc web es va crear amb finalitats comercials. El fet lamentable és que mai ens hem de confiar en el visitant "conduir" per arrebossar i trobar les dades de contacte per si soles. Aquest és el tipus d’informació que sempre hauria d’estar directament al davant. Només facilita als visitants trobar-vos i comunicar-vos de manera eficaç.


Aquí és on Complement Mapes Intergeo surt a la imatge.

En resum, hem analitzat el funcionament d’aquest complement i ara volem compartir les vostres conclusions amb vosaltres.

Les coses que aprendreu aquí:

 • Què és Intergeo Maps
 • Quines són les seves principals característiques
 • Qui necessita el connector de mapes Intergeo i per què
 • Com es pot aconseguir
 • Com funciona
 • Els pros i contres
 • Quant costa … d’acord, això et puc dir de seguida … no costa res ($ 0)

Intergeo Maps Plugin Review

Renúncia Intergeo Maps és la nostra adquisició més recent i el membre més recent de la família CodeinWP.

Quines són les principals característiques d’aquest complement?

Intergeo Maps és un complement gratuït de WordPress que afegeix un component de Google Maps al vostre lloc web i us permet personalitzar-lo lliurement. Tot i que és gratuït, aporta diversos avantatges. El més important, us permet utilitzar un mapa de Google totalment funcional al vostre lloc, la qual cosa significa que podeu dirigir tots els visitants directament a la porta de la vostra empresa..
intergeo
Vés a Mapes d’Intergeo

En primer lloc, anem a fer una ullada a les principals característiques d’aquest complement:

 • A potent creador d’UI que també és fàcil d’utilitzar. Amb ell, podeu canviar ràpidament tot el que necessiteu sobre el mapa. Aquí teniu el que es pot fer amb el constructor d’UI amb precisió:
  • configura una posició inicial i un nivell de zoom,
  • ajusta els controls i el posicionament,
  • configura els estils de color del mapa mitjançant esquemes de color predefinits o paràmetres de color personalitzats,
  • afegiu superposicions: retoladors, rectangles, cercles, polilínies i polígons,
  • crear rutes d’una adreça a una altra,
  • integra AdSense, de manera que podeu mostrar anuncis als mapes.
 • Podeu crear mapes de Google mitjançant dreceres. El formulari estàndard de codi curt és [intergeo] La vostra adreça [/ intergeo]. Però podeu afegir altres atributs com alçada, amplada, estil, zoom i etc..
 • Tu pots crear un mapa amb el creador d’UI. Aquesta és la part en què hauràs d’explorar les opcions de personalització del complement.
 • El connector té un Biblioteca de mapes, on guarda tots els mapes que heu creat mai.

Qui necessita el connector de mapes Intergeo i per què?

Si aquest plugin pot ser una bona opció si mostrant informació detallada sobre un lloc concret és una necessitat per a vostè i per al seu negoci.

Per exemple, les empreses relacionades amb els viatges poden utilitzar Mapes Intergeo per mostrar-les indicacions de conducció, rutes en bicicleta o qualsevol altra cosa que sigui la ubicació específica. Els mapes fins i tot us permeten mostrar informació meteorològica si us resulten de valor.

A més, si és la vostra empresa amb seu a diverses ubicacions del país o fins i tot del món, el connector us ajudarà a mostrar totes les vostres oficines i establir connexions entre elles.

Si m’ho preguntes, el principal que diferencia aquest complement és que ofereix una gran varietat de funcions (funcions que pot carregar fàcilment), però ho fa de forma gratuïta. Simplement, si necessiteu un conjunt avançat de possibilitats per mostrar la ubicació, l’adreça i diverses dades de contingut de la vostra empresa, Intergeo Maps és possiblement la solució adequada per a vosaltres..

Com podeu obtenir aquest complement?

Com en la majoria dels complements gratuïts de WordPress, la instal·lació es pot fer directament des del tauler de control (vés a Connectors, fer clic a Afegir nou, i introduïu el nom del connector allà) o bé aneu a la pàgina oficial del connector a https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Com funciona?

Després d’haver instal·lat el complement, només heu d’accedir al tauler i, després, aneu a la pàgina o publicació on voleu inserir el mapa. Fer clic a Afegir suports, i a la barra esquerra veureu Mapes Intergeo. Aquí és on comença la diversió!

La interfície:

intergeo general

Com podeu veure, a la barra lateral dreta hi ha moltes opcions de personalització. Podeu canviar la aparença del mapa sencer, la posició de la llegenda, els marcadors, indicacions i dimensions, la informació detallada sobre el temps i el trànsit i un parell d’altres opcions interessants..

En el primer apartat, Posicionament & Zoom, podeu establir una posició i una vista de mapa específiques, juntament amb un cert nivell de zoom. A més, podeu decidir si voleu que el vostre mapa sigui arrossegable i marqueu el centre amb un punt vermell.

La vista del mapa es pot canviar per carretera, terreny, satèl·lit o híbrid. Dins Zoomimg, podeu canviar el valor del rang de zoom. Si voleu una visió més propera o més propera a un punt concret del mapa, podeu modificar aquests números.
posicionament i zoom

Dins Controls, escolliu la posició per a cada element del mapa. Per exemple, podeu moure els controls Zoom, Pan, MapType i SteetView:

controls1

Dins Estils, podeu triar les dimensions del mapa. Podeu escollir l’amplada i l’alçada i el color del mapa. També podeu establir una vora simple.

A més, podeu seleccionar l’opció d’estil personalitzada i utilitzar el vostre propi estil per a tot el mapa.

estils

A més, si voleu assenyalar alguns punts o llocs concrets del mapa (per fer-los més visibles), podeu dibuixar diverses figures geomètriques (rectangles, cercles, polígons i retoladors) a través del Superposicions secció Simplement feu clic al menú de la figura que apareixerà a la part superior del mapa i comenceu a dibuixar el que necessiteu.

superposicions

Dins Instruccions, podeu configurar un camí entre dos punts del mapa. També podeu triar quin tipus de camí s’ha de mostrar: per a ciclistes, vianants, transport públic o cotxes.
indicacions

Exemple de resultat:

direcció

Per últim, però no per això menys important, inclou el connector de mapes Intergeo Integració d’AdSense. Això us pot ser útil si voleu obtenir ingressos addicionals al vostre lloc mitjançant anuncis relacionats amb la relació contextual. Per descomptat, la utilitat d’aquesta part depèn del vostre model de negoci i de la vostra finalitat per al lloc.

Exemple d’ús:

[intergeo] Bucarest, Romania [/ intergeo]
Un cop acabades totes les opcions de personalització, pots col·locar el mapa en qualsevol lloc del lloc web. Un cop feu clic a la secció "Insereix a la publicació" botó, a apareixerà el codi curt al vostre editor de text. Aquest codi curt és realment el vostre mapa.

Escriviu la vostra adreça dins del codi curt i el mapa el recollirà immediatament.

La línia de fons

D’acord, ha arribat el moment d’enumerar els avantatges i els contres d’aquest complement i compartir el veredicte final.

 • És gratis.
 • Interfície fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar.
 • Si no necessiteu un mapa complex, només podeu fer servir el codi curt predeterminat.
 • Podeu crear mapes personalitzats i de bon aspecte per portar-ne el vostre "signatura."
 • Els elements visuals semblen impressionants i propers a la realitat.
 • Si voleu predir el temps al vostre mapa, us ofereix aquesta possibilitat.
 • Podeu presentar la vostra ubicació al mapa d’una manera molt detallada i destacar diverses dades individuals relacionades amb ell.
 • L’evident… si només necessiteu el mapa més senzill del vostre lloc, encara podeu obtenir-lo més ràpid només si aneu directament a Google Maps i obteniu un codi incrustat..

Al final, Intergeo Maps és un excel·lent complement. Ofereix funcions i opcions útils, independentment del que vulgueu mostrar al vostre mapa. Pot ser particularment útil per a propietaris d’empreses amb ubicacions físiques on els clients poden aparèixer i trucar a la porta.

Què penses? Ja ho heu provat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map