Com simplificar el WP-Admin per aconseguir que sigui agradable per al client

Per què simplificar el wp-admin? Com a dissenyador de WordPress, normalment heu d’enfrontar-vos a molts reptes del vostre camí a través d’un projecte determinat. Però, desgraciadament, sovint, aquests desafiaments no seran un cop lliurats al lloc al vostre client.


El cas és que els clients no sempre són coneixedors de WordPress, sobretot si és la primera vegada que són propietaris d’un lloc web.

Com a resultat, hauran de lluitar amb moltes tasques, des de la publicació de publicacions senzilles, fins a la càrrega de suports a "quina diferència hi ha entre publicacions i pàgines?" , a "per què totes aquestes persones envien comentaris sobre Viagra?", etcètera, etc..

Cal ajudar-los a sortir clarament!

Tot i això, no crec que els haguem de forçar a aprendre tots els aspectes de WordPress o wp-admin. De veritat no heu de ser amos de publicacions en línia només per poder gestionar els seus llocs.

El meu punt de vista és que som nosaltres qui hauria de fer tot el que calgui perquè l’experiència sigui més transparent i senzilla.

Com fer que el client de WordPress sigui fàcil: simplifiqueu la wp-admin

Ara, hi ha moltes coses que podem fer per ajudar els nostres clients. Alguns d’ells giren entorn del propi WordPress. Altres es centren més en la consulta individual, tutorials i altres formes d’educació. Però, en aquesta publicació, centrem-nos en el aspecte tècnic de les coses: què podem fer amb la interfície estàndard de WordPress per fer-la més agradable per al client.

1. Limitar l’accés

Potser és només la meva experiència, però diria que hi ha molt pocs clients que sàpiguen aprofitar al màxim el compte d’Administrador de WordPress (a l’administració wp).

La majoria de vegades, no ho necessiten per a res. Segurament no intentaran obtenir un tema nou, ja que només us han contractat per crear tot el lloc. I és que no és probable que vagi a buscar plugins, exactament pel mateix motiu.

Així, en definitiva, Dóna-li al client un compte d’Editor.

Aquest pas només farà una gran diferència. Només per recordar-ho, aquí es mostren els panells de l’editor i l’administrador al costat:

editor-administrador

2. Ajusteu les opcions de la pantalla

(Parlo del menú desplegable visible a la majoria de les pàgines de wp-admin o localhost / wp-admin.)

opcions de pantalla

Quan inicieu la sessió per primera vegada a l’admin wp, fins i tot en un compte d’Editor, podreu veure moltes coses al Tauler de control. Per exemple, blocs com: D’un cop d’ull, Activitat, Esborrany ràpid, Notícies de WordPress i també altres blocs, segons quants plugins hi ha al lloc..

Això és dolent.

L’últim que voleu ser creador de llocs és que el vostre client vegi per primera vegada el seu lloc nou i s’ho pensi, "Uf, no tinc ni idea del que passa aquí!"

Per tant, la manera més senzilla de sortir de la situació és ajustar les opcions de pantalla més importants per a elles.

Aquí teniu el que heu de considerar fer:

 • Desfer-se de tots els elements de la pantalla principal de wp-admin / Tauler que presentin informació que no és important per al client. Principalment: Notícies de WordPress, Quick Draft, així com la majoria de blocs relacionats amb complements.
 • A les seccions Publicacions i pàgines, suprimiu columnes com: Autor, Comentaris.
 • A les pantalles d’edició de publicacions i pàgines individuals, elimineu: Revisions, Enviar trackbacks, Camps personalitzats, Slug, Autor.
 • La Mediateca està passant per una revisió de WP 4.0, així que no puc compartir cap consell en aquest moment, però bàsicament segueix la mateixa idea: desfer-me de tot allò que encobri l’objectiu principal d’aquesta pàgina.

3. Sintonitzeu la interfície amb la personalització de l’administrador d’UP WP

Personalització de l’administrador de la WP és un complement molt interessant. Us dóna accés a diversos filtres i accions de WordPress i ho fa mitjançant una interfície visual útil. Això vol dir que podeu ajustar la manera en què un usuari determinat ve el wp-admin sense que les mans s’embruten del codi font; és a dir, que simplifiqueu l’administrador wp.

⚠️ El seu desenvolupador ha suprimit oficialment el connector de personalització de la interfície d’usuari WP Admin, però encara funciona bé. Alternativament, podeu provar un complement que ha estat anomenat successor (Administrador / Frontend personalitzat del meu WP), però en general, aquest té recents generals.

Aquí teniu el que podeu fer:

Pas 1. Trieu el paper de l’usuari amb què treballar.

Si heu seguit els meus consells, el vostre client utilitzarà un compte d’Editor.

editor

Pas 2. Personalització de l’administrador de la WP > Configuració general de la pantalla.

Primer amunt, les notificacions.

WordPress té el costum de fer saber a tothom que hi ha una actualització per a un complement, un tema o un WordPress. De manera predeterminada, aquestes notificacions es mostren a tots els usuaris.

Això només no és necessari.

Només els administradors han de veure aquestes notificacions. És molt bona idea desactivar-los per al client:

notificacions

Pas 3. Personalització de l’administrador de la WP > panell.

Això és opcional. Si no creieu que l’ajust de les opcions de pantalla del vostre client no va ser suficient, aquí podeu desactivar del tot determinats blocs del Tauler i simplificar encara més l’administrador wp:

punteig

Pas # 4. Personalització de l’administrador de la WP > Menú lateral.

El menú lateral sol ser l’àrea més desordenada del wp-admin. Els desenvolupadors de connectors els encanta fer-ho servir per mostrar els seus menús personalitzats.

I si bé el concepte en si mateix no és dolent, l’execució sovint ho és. Per exemple, és molt comú que els desenvolupadors de connectors no prestin atenció als drets d’accés de l’usuari. D’aquesta manera, es visualitzen menús de complements, fins i tot si l’usuari no té els drets d’accés suficients per utilitzar-los.

Per exemple, un dels plugins més populars que hi ha, Jetpack, ocupa notòriament l’espai situat a sota del Tauler de control.

jetpack

Però, quan intenteu anar a la configuració del complement, inicieu la sessió com a editor, veieu això:

prohibició de jetpack

Al final, serà millor si ens eliminem del bloc Jetpack del tot (i d’altres blocs similars que mostren altres plugins).

Aquí teniu el que podeu fer:

jetpack ban2

Aquesta interfície és molt similar a la que veuríeu a la pantalla dels ginys. Només cal passar per la llista i suprimir tot el que el client no pot utilitzar al dia a dia.

Coses a considerar desfer-se de:

 • Jetpack,
 • Tot en un SEO,
 • Comentaris (només si el client no vol comentaris al seu lloc),
 • Eines,
 • tots els altres blocs de complements relacionats amb el tema o només d’administració.

Pas 5. Personalització de l’administrador de la WP > Pantalla d’inici de sessió.

Un altre pas opcional. No dubteu a experimentar amb aquesta secció si voleu oferir al vostre client una pantalla d’inici de sessió personalitzada amb el seu propi logotip.

4. Publiqueu una guia inicial amb WP Help

Què Ajuda del WP fa és que us permet crear una documentació detallada en forma de guia per començar. Aquesta guia es troba disponible a través d’un dels menús del costat d’inici de sessió de wp-admin. Aquest complement no s’ha actualitzat durant un temps, però funciona perfectament.

wp ajuda

No hi ha pràcticament limitacions sobre allò que podeu col·locar allà i sobre com podeu organitzar el contingut de la guia, així que només cal fer allò que tingui sentit per a un client concret..

Probablement la millor manera de resoldre això seria revisar la vostra pròpia llista de preguntes del client amb més freqüència i posar les respostes a la guia..

El resultat final

Després de fer totes les qüestions anteriors, aquí teniu el quadre de comandament amb el qual vaig acabar. Fes una ullada a la sorpresa (!):

final de tauler

És senzill i només hi ha els elements essencials. Tots els clients poden començar de seguida i, si tenen algun dubte, poden revisar la guia de primer pas visible al costat.

Podem portar-ho encara més lluny?

El fet de no comptar amb l’inici de sessió wp-admin no és l’única possibilitat que hi ha i, si se sent confiat en les vostres habilitats PHP i WordPress, podeu intentar reconstruir tot el Tauler des del punt de mira per obtenir una sensació realment única..

Fins i tot podeu utilitzar algunes de les moltes plantilles de tauler d’administració disponibles construïdes amb VueJS i altres biblioteques.

Com podeu veure, hi ha moltes possibilitats a l’hora de simplificar el wp-admin. No importa si voleu ajustar-vos als ajustaments manuals de wp-admin, a plugins d’administració, a complements d’assistència o a un enfocament completament basat en codis, segur que hi trobareu alguna cosa..

Espero que us hagi estat d’utilitat i que intentareu donar-li un tomb en treballar en el vostre proper projecte de client. Per cert, no dubteu en compartir si teniu algun truc propi a l’hora de fer que el client sigui agradable per a WordPress.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map