Com optimitzar Google Analytics per a WordPress

Google Analytics és una eina immensament potent que permet als usuaris obtenir una informació molt valuosa sobre el comportament dels visitants del seu lloc web. L’aprenentatge de com optimitzar Google Analytics per a WordPress us permetrà saber com interaccionen els usuaris amb el vostre lloc i quins objectius no aconsegueixen i, finalment, us permetrà configurar una estratègia de màrqueting única per a tot el vostre negoci en línia..


Tot i no existir una única eina oficial per a integració de Google Analytics amb WordPress, Hi ha molts plugins no oficials que aconsegueixen una bona tasca fantàstica.

Aquesta vegada, veurem alguns d’aquests plugins i un cop d’ull ampliat sota el capó d’un. Aleshores, us guiarem en el procés d’establiment d’objectius del vostre lloc. Esteu preparat per desenvolupar tot el potencial de Google Analytics per a WordPress? Anem a esbrinar!

Aquí teniu el TOC si teniu pressa:

 • Pas 1: Optimització del connector GA mitjançant MonsterInsights
 • Pas 2: instal·lació de complements complementaris
 • Pas 3: establiment d’objectius en GA
 • Conclusió

Pas 1: optimització del complement de Google Analytics mitjançant MonsterInsights


Plugin de Google Analytics Dashboard per a WordPress de MonsterInsights Plugin de Google Analytics Dashboard per a WordPress de MonsterInsights

Autor (a): MonsterInsights

Versió actual: 7.10.4

Darrera actualització: 1 d’abril de 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% de valoració


2.000.000 + instal·lacions


3.8.0Requisits

Antigament era coneguda com Google Analytics per a WordPress, aquest complement es va tornar a marcar com a Google Analytics per MonsterInsights després de ser adquirit el 2016 per un equip vinculat a OptinMonster.

Aquest complement us permet fer un seguiment de les vostres estadístiques fàcilment amb un quadre de comandament de mètriques, activar les dades demogràfiques i els informes d’interès, fer el seguiment de les vostres pàgines de resultats de la cerca i pràcticament tot el que espereu de Google Analytics – directament des del vostre tauler de WordPress.

No us avorrirem detalls de la instal·lació o bé guiant-vos pel procés de sincronitzant-ho amb Google Analytics – en canvi, anem cap al procés d’optimització.

Habilitar informes demogràfics i d’interès

Informes demogràfics us proporcionarà informació sobre qui són els vostres usuaris segmentant-los en categories específiques segons l’edat, el sexe i l’estat parental..

Una captura de pantalla d’un informe demogràfic a Google Analytics.

Informes d’interès, d’altra banda, us permetrà classificar el públic en funció de les seves afinitats per a productes, serveis o, en el nostre cas, paraules clau específiques..

Captura de pantalla d’un informe d’interessos de Google Analytics.

Per començar a recollir aquestes dades, dirigiu-vos al vostre compte de Google Analytics, cerqueu la pestanya Informes i, després, aneu a Públic >> Demografia >> Visió general. Allà veureu la pantalla següent:

Una captura de pantalla que mostra l’opció d’activar els informes demogràfics i d’interès a Google Analytics.

Feu clic al botó Habilita i estem tots establerts en aquest extrem; ara és el moment també per activar la funció dins del connector..

Obriu el tauler de control de WordPress i localitzeu la pestanya Insights i, a continuació, aneu a la pantalla de configuració. Consulteu l’opció Activa els informes demogràfics i d’interessos per a la publicitat de remàrqueting i publicitat a continuació:

Una captura de pantalla que mostra l’opció d’activar els informes sobre MonsterInsights.

Un cop fet això, ja estem tots ben preparats. Recordeu que, fins i tot, es poden trigar fins a 24 hores abans que hi hagi dades disponibles per a que es publiquin en aquests informes.

Pas 2: instal·lació de complements complementaris

El complement de Google Analytics per a MonsterInsights no és tot el que hi ha pel que fa a millores de tercers per a la plataforma, de fet, quan es tracta d’aprendre a optimitzar Google Analytics per a WordPress, tenim un parell de suggeriments per a tu. aquí:

Reduir la taxa de rebot


Reduir la taxa de rebot Reduir la taxa de rebot

Autor (a): Okoth1

Versió actual: 4.3.1

Darrera actualització: 22 d’octubre de 2019

reduir-rebotar-se.4.3.1.zip


96% de valoracions


10.000 + instal·lacions


WP 2.6 + Requereix

El nom correctament anomenat Reduir el percentatge de rebots introdueix un ajustament senzill que modifica el mètode que Google Analytics utilitza per fer el seguiment del ritme de rebot. Per defecte, Google Analytics comptarà els visitants que no participen amb el vostre lloc com a “rebuts” i estableixen el seu temps passat com a zero, fins i tot si passen mitja hora llegint una pàgina de vendes i després decideixen enviar-vos un correu electrònic.

El que redueix la taxa de rebot és enviar a Google Analytics una mica de dades cada pocs segons, cosa que li permet comptar aquells individus de lectura lenta com a visitants reals..

Consulteu què hi ha al directori oficial de complements

El directori oficial de complements sempre té solucions interessants per a Google Analytics. Heu de consultar què hi ha disponible de tant en tant i actualitzar la cartera de complements GA del vostre lloc en conseqüència.

plug-in ga

Pas 3: establiment d’objectius a Google Analytics

Cada lloc web té un objectiu, ja sigui vendre productes, acumular usuaris o promoure altres serveis (entre molts altres). Google Analytics us permet fer un seguiment dels vostres objectius mitjançant el seu nom correctament Sistema d’objectius, que determina si s’han complert les condicions per a cada objectiu mitjançant els paràmetres establerts per vostè.

Per trobar la pantalla d’objectius, heu d’anar a la pestanya Administrador de Google Analytics i, a continuació, feu clic a l’element Objectius a la columna Visualització:

Una captura de pantalla de l’opció Objectius a la columna Visualitzacions.

Un cop allà, podeu crear nous objectius escollint entre una plantilla de predeterminats o creant-ne una personalitzada. Tot i les moltes plantilles disponibles, només hi ha quatre tipus d’objectius:

 1. Arribada a un URL específic.
 2. Passar com a mínim X temps en una pàgina.
 3. Visita com a mínim X pàgines.
 4. Completar una acció / esdeveniment particular (per exemple, veure un vídeo).

Per a cada nou objectiu, heu d’establir un conjunt específic de requisits dels quatre anteriors. Això us permet crear objectius altament específics mitjançant Google Analytics per a WordPress, com ara el seguiment de les conversions de WooCommerce mitjançant un objectiu de destinació (és a dir, arribar a un URL específic).

Per fer-ho, primer hem de fer clic a + Nou objectiu, després establir l’objectiu com a personalitzat, especificar un nom informatiu i seleccionar Destinació com el seu tipus:

Captura de pantalla que mostra el procés d’establiment d’un objectiu personalitzat.

Tot el que queda per fer ara és seleccionar la destinació en si, i la pàgina d’agraïments que WooCommerce mostra després del check-out és la configuració perfecta per a la nostra.

Captura de pantalla que mostra el procés d’establir un URL personalitzat com a objectiu.

Inseriu el vostre URL post-compra, feu clic a Desa, i això serà el vostre primer objectiu. Podeu fer una cosa molt semblant amb dir la vostra pantalla de confirmació de la inscripció per correu electrònic (per fer el seguiment de les inscripcions), per fer un seguiment de l’eficàcia de les trucades a les pàgines d’acció i de destinació, etc..

Optimitzeu Google Analytics per a WordPress: Conclusió

Com és clar, si voleu optimitzar Google Analytics per a WordPress, aquest és un objectiu difícil d’assolir. Posar Google Analytics al seu màxim potencial al costat de WordPress requereix molts retocs i una eina ocasional de tercers, però els esforços valen la pena de recompensar-los. Si heu seguit els nostres consells, aneu bé per desbloquejar tot el potencial d’aquesta potent combinació.

Abans de separar-nos, repassem breument els passos que hem descrit aquí avui sobre com optimitzar Google Analytics per a WordPress:

 • Optimitzar el Google Analytics de MonsterInsights plugin per treure el màxim partit de la vostra experiència.
 • Penseu a instal·lar altres complements com ara Reduir la taxa de rebot.
 • Estableix objectius específics a Google Analytics i fa un seguiment de la interacció entre els visitants amb el vostre lloc.

Tens problemes per integrar Google Analytics per a WordPress i fer-lo funcionar exactament com el necessites? No dubteu a enviar qualsevol pregunta a la secció de comentaris a continuació!

Text original de Tom Ewer i Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map