Com gestionar diversos llocs web de WordPress (feu-ho de manera fàcil amb aquestes 5 eines)

Gestionar un sol lloc web és difícil. córrer-ne de diverses alhora pot ser del tot caòtic. �� Sense les eines adequades per gestionar diversos llocs web de WordPress, tasques crucials com ara còpies de seguretat i actualitzacions poden patir les esquerdes.


En aquest article, comparem cinc de les nostres eines preferides per gestionar diversos llocs web de WordPress, per la qual cosa no se li escapa res.

També us mostrarem com utilitzar-les per ajudar-vos a decidir quin és el més adequat per a les vostres necessitats.

Anem a saltar!

Com gestionar diversos llocs web de WordPress

Cinc millors solucions per gestionar diversos llocs web de WordPress (IN NUTSHELL)

Les eines que decidiu utilitzar dependran de les funcions que necessiteu per simplificar el vostre flux de treball. A continuació, detallem el que ofereixen els serveis i el preu de cadascun d’aquests:

Eina
Opció gratuïta?
Plataforma d’allotjament independent o de tercers
Preu per plans premium **
* Ambdues opcions ofereixen períodes de prova gratuïts i BlogVault no requereix cap targeta de crèdit
** Els plans més barats que admeten diversos llocs web
*** Podeu utilitzar aquestes solucions de forma gratuïta per a llocs web il·limitats, amb accés a una funcionalitat limitada
GestionaWPPlataforma de tercersLes extensions Premium comencen a partir d’1 dòlars per lloc
MainWPAllotjament propi239,88 dòlars anuals per llocs il·limitats i accés a totes les extensions ***
InfiniteWPAllotjament propi147 dòlars anuals fins a 10 llocs i accés a totes les extensions ***
Comandant del CMS❌ *Plataforma de tercers$ 96 per any fins a un màxim de 5 llocs
BlogVault❌ *Plataforma de tercersComença a partir de 16 dòlars fins a un màxim de 5 llocs, amb accés a funcions limitades

Si voleu el desglossament complet de les funcions d’aquests serveis, continueu llegint!

Cinc millors solucions per gestionar diversos llocs web de WordPress (EN COMPLETE)

Per a cada solució, us mostrarem exactament el seu funcionament i el que ofereix, de manera que podeu triar la millor opció per a vosaltres. Anem a saltar!

1. GestionaWP

gestionar diversos llocs web de WordPress: managewp

ManageWP ofereix una àmplia gamma d’eines que simplifiquen la gestió de diversos llocs web de WordPress.

Amb aquest servei, podeu enllaçar un nombre gairebé il·limitat de llocs web de WordPress i també vigilar les actualitzacions disponibles, les optimitzacions de rendiment, la seguretat, els comentaris i molt més..

Amb ManageWP, accedireu a moltes eines gratuïtes per a tots els vostres llocs web enllaçats.

Tot i això, algunes funcions com ara còpies de seguretat, optimització de motors de cerca (SEO), supervisió de temps de funcionament i comprovacions de rendiment i seguretat automatitzades només estan disponibles de manera “paga per lloc”..

Tot i així, ManageWP pot reduir dràsticament el temps que dediqueu a actualitzar tots els components del vostre lloc directament fora de caixa. També us ofereix una còpia de seguretat gratuïta per lloc al mes i podeu iniciar la sessió en qualsevol dels taulers amb un sol clic. La idea és que ManageWP sigui el centre central de tots els llocs de WordPress sota la vostra gestió.

⚙️ Com s’utilitza ManageWP

Primer, registreu-vos per un compte gratuït de ManageWP. Un cop hàgiu accedit al tauler de control, tindreu una visió general de totes les actualitzacions pendents, comentaris i optimitzacions de rendiment disponibles:

El quadre de comandament ManageWP.

Podeu afegir més llocs web en qualsevol moment fent clic a la icona Plus (+) que hi ha a l’extrem superior esquerre del tauler. Per connectar un lloc web, haureu de configurar i activar El complement de Workage de ManageWP.

Un cop el complement estigui actiu, torneu al tauler de gestió de ManageWP i feu clic a la icona Plus a la part superior esquerra de la pantalla. Aleshores, el servei us demanarà que introduïu l’URL i les credencials de WordPress del vostre lloc:

Afegir un lloc web a ManageWP per gestionar diversos llocs web de WordPress.

Si el connector Worker està actiu, ManageWP s’ocuparà de la resta. El vostre lloc web apareixerà a la vostra llista de propietats. Podeu consultar els llocs individuals situant el ratolí sobre la pestanya Cerca d’un lloc web a la part superior de la pantalla:

Gestió de diversos llocs web de WordPress mitjançant ManageWP.

Tot i que podeu gestionar moltes tasques des de la pantalla principal de ManageWP, també voldreu passar una estona a la pestanya de cada lloc web. A partir d’aquí, podeu micromuntar aspectes del manteniment del lloc:

Inspecció de llocs individuals a ManageWP.

Com començar amb ManageWP és ben senzill, cosa que fa que sigui una recomanació fàcil si valoreu la facilitat d’ús.

�� Preu i detalls

ManageWP és lliure d’utilitzar per a un nombre gairebé il·limitat de llocs web. Tot i això, moltes funcions només estan disponibles com a complements de pagament cada lloc. Podeu trobar una llista completa de complements a la pàgina de preus dedicada, però per exemple:

 • Còpies de seguretat sota demanda (2 dòlars per lloc)
 • Supervisió del SEO ($ 1 per lloc)
 • Supervisió d’horaris ($ 1 per lloc)
 • Comprobacions de rendiment automatitzades ($ 1 per lloc)

El servei també ofereix paquets per a usuaris que gestionen més de 25 llocs web.

2. MainWP

gestionar diversos llocs web de WordPress: mainwp

MainWP és una eina de codi obert que us permet gestionar diversos llocs web de WordPress. Per utilitzar-lo, designeu un lloc que actuï com a nucli central. Amb aquest servei, podeu connectar els vostres llocs web, gestionar les actualitzacions pendents, supervisar el temps d’obtenció, crear còpies de seguretat, executar exploracions de seguretat i molt més..

Més enllà d’aquestes funcions, MainWP també permet supervisar els registres d’errors, Ajustar els fitxers .htaccess del vostre lloc, gestionar usuaris, supervisar certificats SSL, juntament amb diverses tasques.

Tot i això, MainWP es basa en plugins per connectar els vostres llocs web. Tot i que el connector principal és gratuït, hi ha algunes extensions que haureu de pagar. Més endavant abordarem aquest aspecte.

⚙️ Com s’utilitza MainWP

Com hem assenyalat, MainWP requereix que utilitzeu una configuració de WordPress com a nucli central. Us recomanem que utilitzeu una nova instal·lació de WordPress no utilitzada per allotjar un lloc web en directe.

Per designar un lloc de WordPress com a hub, primer heu d’instal·lar el Tauler de control MainWP connectar:

Els connectors MainWP.

Quan el connector estigui actiu, llançarà un assistent de configuració (ara ho ignorarem) i connectarà un lloc nou manualment. Aquí teniu el aspecte del tauler de MainWP:

El quadre de comandament MainWP

Abans de connectar un lloc nou, haureu d’instal·lar el programa MainWP Child complement a ella. Un cop el complement estigui actiu, torneu al tauler de MainWP i feu clic al botó Nou lloc que es troba a la part superior de la pantalla:

Afegir un lloc nou a MainWP per gestionar diversos llocs web de WordPress.

MainWP sol·licitarà l’URL i les credencials del vostre lloc abans de fer clic al botó Afegeix lloc. Si teniu èxit, el vostre lloc web apareixerà al nucli MainWP:

Inspecció d'un lloc web amb MainWP.

Fora de la porta, MainWP us proporciona molta més informació sobre els vostres llocs connectats que altres eines de gestió de WordPress. No obstant això, per accedir a tota la seva gamma de funcions, haureu de configurar algunes extensions. Diverses principals extensions de MainWP són gratuïtes, incloses les eines de seguiment de la feina, de còpia de seguretat i d’exploració de seguretat, cosa que permet reduir els costos.

�� Preu i detalls

Tot i que MainWP és gratuït, només teniu disponibles algunes extensions útils compra una llicència Pro:

 1. Paquet mensual: Llocs pràcticament il·limitats per 19,99 dòlars al mes.
 2. Paquet de tota la vida: De nou, una quota única de 399 dòlars us torna a oferir un nombre gairebé il·limitat de llocs.

En general, els complements i extensions gratuïts de MainWP ofereixen una funcionalitat suficient per rivalitzar amb serveis autònoms com ManageWP. A menys que necessiteu accés a extensions específiques, és possible que no necessiteu comprar una llicència premium.

3. InfiniteWP

gestionar diversos llocs web de WordPress: infinitewp

InfiniteWP és similar a MainWP, ja que haureu de designar un lloc web com a eix central. Aleshores podeu connectar els vostres llocs web de WordPress amb normalitat i gestionar aspectes clau de les vostres operacions del dia a dia.

Amb la versió gratuïta d’InfiniteWP, podeu actualitzar tots els components del vostre lloc alhora, generar i restaurar còpies de seguretat i accedir a cada quadre de comandament amb un sol clic..

Més enllà d’això, InfiniteWP ofereix una àmplia gamma de funcions addicionals, només disponibles per a plans premium. Inclou la migració del lloc web, les exploracions de programari maliciós, el seguiment de l’activitat i molt més.

⚙️ Com s’utilitza InfiniteWP

Per utilitzar InfiniteWP, necessiteu descarregueu el connector d’instal·lador. Un cop tingueu el fitxer ZIP, pengeu-lo i instal·leu-lo al lloc que vulgueu utilitzar com a hub. Quan activeu el connector, us demanarà on voleu instal·lar el tauler d’administració de InfiniteWP:

Tria on instal·lar el tauler InfiniteWP.

Tingueu en compte que, a diferència del MainWP, el plafó InfiniteWP no “es fa càrrec” de tot el lloc web. Encara podreu utilitzar el vostre centre central com a lloc en directe, la qual cosa és un bon toc.

Durant el procés d’instal·lació, el complement us demanarà que creeu una nova base de dades:

Creació d'una nova base de dades per a InfiniteWP.

També haureu de configurar les credencials d’inici de sessió noves abans d’accedir al tauler de gestió. Hauria d’estar buit, de manera que la vostra primera tasca és connectar un dels vostres llocs web. Quan afegiu un lloc web nou al vostre plafó InfiniteWP, us demanarà la seva URL, informació d’inici de sessió i clau d’activació:

Afegir un lloc web a InfiniteWP per gestionar diversos llocs web de WordPress.

Per connectar un lloc web, heu d’instal·lar i configurar el Client InfiniteWP complement a ella. Si activeu el connector, obtindreu una clau d’activació única:

La vostra clau d’activació de InfiniteWP.

Un cop hàgiu afegit un lloc web, podreu veure si hi ha alguna actualització disponible al tauler de control primari InfiniteWP. També podeu fer clic amb el ratolí sobre cada lloc connectat per veure els seus detalls, afegir publicacions noves o generar una còpia de seguretat nova:

Inspecció d'un lloc web amb InfiniteWP.

Tot i que InfiniteWP ofereix moltes opcions per gestionar diversos llocs web de WordPress, la seva interfície deixa molt a desitjar. Tot i això, si us fixeu només en la funcionalitat, no és una mala opció.

�� Preu i detalls

El propi complement InfiniteWP és gratuït i el podeu utilitzar per connectar tots els llocs web que gestioneu. Tanmateix, sense una llicència, us limitareu a accedir a les funcions de gestió d’actualitzacions, creació de còpies de seguretat i accés d’un clic. Aquí hi ha un resum ràpid de les dades llicències premium:

 1. Inici: Fins a 10 llocs per 147 dòlars l’any
 2. Desenvolupador: Fins a 20 llocs per 247 dòlars l’any
 3. Autònom: Fins a 50 llocs per 347 dòlars anuals
 4. Agència: Llocs il·limitats per 447 dòlars l’any

Tot i que la versió premium d’InfiniteWP ofereix una funcionalitat similar a MainWP, aquesta darrera és una opció considerablement més barata amb una interfície millor.

4. Comandant del CMS

gestionar diversos llocs web de WordPress: comandament de cms

CMS Commander és molt exclusiu entre diverses eines de gestió de llocs web de WordPress. A la superfície, és un servei premium similar que us permet connectar els vostres llocs i utilitzar un quadre de comandament central per gestionar-los.

Tanmateix, CMS Commander ofereix moltes funcions que no veieu amb altres solucions. Per exemple, és compatible amb diversos programes d’afiliació fora de la caixa, la qual cosa us permet incloure enllaços d’afiliació dins de les vostres publicacions a mesura que les editeu. També us permet gestionar anuncis, fer enllaços de backlinks i molt més.

A més, CMS Commander inclou els fonaments bàsics que espereu trobar, com ara la gestió de còpies de seguretat, les actualitzacions massives, la gestió d’usuaris, l’inici de sessió d’un clic i altres.

⚙️ Com utilitzar CMS Commander

CMS Commander és un servei de tercers que us permet crear un compte per gestionar el vostre lloc web de WordPress. La primera tasca és triar un pla i introduir les dades de pagament.

Els preus varien en funció de quants llocs web vulgueu assistir, però ofereixen proves gratuïtes. Un cop tingueu accés al vostre tauler de comandament de CMS, podeu afegir immediatament un lloc web nou:

Afegir un lloc web nou al comandant de CMS per gestionar diversos llocs web de WordPress.

Com és habitual, haureu de configurar un complement al lloc web de destinació perquè CMS Commander estableixi una connexió:

El complement CMS Commander.

Un cop connecteu un lloc web, podreu supervisar les mètriques crítiques des del vostre tauler de comandament CMS Commander. Aquests inclouen enllaços de backlink, els vostres Google PageSpeed ​​Insights puntuació, actualitzacions disponibles i molt més:

Supervisar un lloc web amb CMS Commander.

Tot plegat, CMS Commander ofereix una de les interfícies més fàcils d’utilitzar que hem provat fins ara. Es sent com si utilitzés el vostre tauler de control original, només podreu gestionar diversos llocs web de WordPress des d’un sol plafó.

�� Preu i detalls

El comandant de CMS ofereix a àmplia gamma de plans segons quants llocs web voleu gestionar i administrar comptes que voleu configurar. Aquests són els seus plans inicials per fer-vos una idea de quant pressupostar:

 1. Fins a cinc llocs web per 8 dòlars al mes
 2. Fins a deu llocs web per 12 dòlars al mes
 3. Dos usuaris addicionals i fins a 20 llocs web per 16 dòlars al mes

Cada pla inclou una prova de 14 dies que us permet accedir a totes les funcions del comandant de CMS.

5. BlogVault

gestionar diversos llocs web de WordPress: blogvault

A primera vista, BlogVault sembla una solució de còpia de seguretat sobrealimentada. Tanmateix, un cop comences a aprofitar les funcions, comença a semblar una eina completa per gestionar diversos llocs web de WordPress.

Amb BlogVault, obteniu còpies de seguretat del vostre lloc que es remunten un any complet. Tanmateix, també teniu accés a la funcionalitat d’escenificació integrada, a les exploracions diàries de programari maliciós, a la supervisió del rendiment i al rendiment, a l’autenticació de dos factors (2FA) dels vostres llocs i molt més..

La funcionalitat de seguretat és de primera qualitat i proporciona eines d’enduriment del lloc, un tallafoc en temps real i molts altres elements relacionats amb la seguretat. Quan es tracta d’una administració més general del lloc, voldreu examinar les potents opcions d’informació: també es poden automatitzar i programar.

A més, BlogVault també ofereix actualització d’un clic per als vostres complements i temes. Tenint en compte el conjunt de funcions generals, és clar que BlogVault no té res a témer per les altres plataformes de gestió de WordPress.

⚙️ Com s’utilitza BlogVault

Per començar, registreu-vos a una prova gratuïta de BlogVault de set dies, que no requereix els vostres detalls de pagament. Un cop tingueu accés al vostre tauler de control, introduïu l’URL del lloc web al qual voleu connectar-vos i BlogVault us demanarà que configureu el connector de connexió. El servei pot fins i tot tenir cura de la configuració del complement si us concediu les vostres credencials d’inici de sessió.

Afegir un lloc web a BlogVault per gestionar diversos llocs web de WordPress.

Ara BlogVault sincronitzarà el vostre lloc web amb la seva plataforma i realitzarà la primera còpia de seguretat:

Sincronització del vostre lloc web amb BlogVault.

Podeu supervisar les còpies de seguretat disponibles en qualsevol moment seleccionant un lloc de la vostra llista. Des d’aquesta pàgina, també podeu migrar o restaurar qualsevol de les vostres còpies de seguretat:

Gestió de còpies de seguretat d’un lloc mitjançant BlogVault.

Des d’aquesta mateixa pantalla, també accedireu a la resta de funcions de BlogVault. Si activeu l’opció de seguretat que veieu a dalt, activa, per exemple, les exploracions diàries de programari maliciós del vostre lloc web. Com vam observar, BlogVault té moltes funcions que us poden ajudar a gestionar i mantenir tot el vostre lloc web, per la qual cosa us recomanem treballar el vostre camí per descobrir què podeu fer..

�� Preu i detalls

BlogVault ofereix un àmplia gamma de plans segons quants llocs web vulgueu gestionar. A continuació, es detallen alguns dels plans, per la qual cosa sabeu què esperar:

 1. Planes personals: Assistència per a un lloc web, amb preus que oscil·len entre 7,40 $ i 20 $ al mes (segons les funcions que vulgueu).
 2. Plans de petites empreses: Assistència per a fins a cinc llocs web, amb preus que van dels 16 als 45 dòlars.

Tot i que els plans per a petites empreses us permeten gestionar diversos llocs web, moltes de les funcionalitats del servei es limiten a opcions més cares.

Quina és la millor eina per gestionar diversos llocs web de WordPress?

A continuació, es mostren els cinc millors suggeriments per gestionar diversos llocs web de WordPress:

GestionaWP i BlogVault són les nostres millors opcions si valoreu interfícies fàcils d’utilitzar. Tot i això, aquesta última no ofereix cap opció gratuïta i els seus preus només valen la pena si voleu gestionar un gran nombre de llocs web.

MainWP i InfiniteWP proporciona moltes més funcionalitats que les altres eines d’aquesta llista. Tot i així, MainWP és millora millor quan es tracta d’utilitzar fàcilment i ofereix més funcions de forma gratuïta.

Finalment, Comandant del CMS és una elecció interessant si teniu lloc a diversos llocs web afiliats o amb contingut pesat i voleu gestionar totes les publicacions mitjançant un centre central.

Tens alguna pregunta sobre com gestionar diversos llocs web de WordPress? Pregunteu a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map