Aprenentatge automàtic a WordPress: Com analitzar l’impacte emocional del vostre contingut mitjançant AI

Aprenentatge automàtic a WordPress: Com analitzar l’impacte emocional del vostre contingut mitjançant AI

Aprenentatge automàtic a WordPress: Com analitzar l’impacte emocional del vostre contingut mitjançant AI
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

És difícil de quantificar la manera com se sent la gent mentre navega pel vostre lloc web i llegeix el vostre contingut. Tanmateix, és una cosa que heu d’entendre si voleu involucrar realment el vostre públic. Això significa que potser voldreu aprendre a utilitzar l’aprenentatge automàtic a WordPress per analitzar l’impacte del vostre contingut.


Amb les eines adequades, realment podeu quantificar l’impacte emocional del vostre contingut i ajustar-lo per orientar-vos a diferents sentiments. Per ser just, no es tracta d’una ciència exacta i no podem dir-vos quines emocions ressonaran millor amb el vostre públic. Tot i així, podeu aprendre molt del procés.

En aquest article, parlarem de com l’aprenentatge automàtic a WordPress pot canviar la manera d’abordar la creació de contingut. A continuació, us presentem una eina que us ajudarà a analitzar l’impacte emocional dels vostres articles. Posem en contacte els nostres sentiments!
com utilitzar l’aprenentatge automàtic a WordPress

Com la intel·ligència artificial pot canviar la manera d’utilitzar WordPress

Primer, és important comprendre que encara no estem enlloc del real Intel·ligència artificial (AI). Tot i això, una zona en què hem fet grans avenços és aprenentatge automàtic, que és un (tipus) camp semblant.


WordLift: SEO basat en AI

Autor (a): WordLift, Insideout10


92% de valoració


Instal·lacions 500 +


WP 4.4 + Requereix

Més informació

wordlift.3.25.5.zip

Versió actual: 3.25.5

Darrera actualització: 28 de maig de 2020


92% de valoració


Instal·lacions 500 +


WP 4.4 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


WordLift: SEO basat en AI

L’aprenentatge automàtic implica que els ordinadors utilitzin algoritmes per millorar en determinades tasques. Com més dades alimenteu aquests sistemes, millor es podran analitzar i predir resultats.

Ja hi ha algunes aplicacions de WordPress disponibles per al públic basades en l’aprenentatge automàtic. Per exemple, hi ha WordLift, que us permet crear millors taxonomies i trobar fonts per al vostre contingut.

Tanmateix, la majoria d’aplicacions d’aprenentatge automàtic són molt perdudes.

Això vol dir que és difícil predir com avançarà la tecnologia a curt termini i com afectarà la creació de contingut.

Tom Ewer, el fundador de, per conèixer-vos millor WordCandy – que tingui molta experiència creant contingut per a llocs web de WordPress. Això és el que havia de dir:

Tom Ewer
En primer lloc, és important recordar que encara hem estat en els primers dies d’intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic. Crec que veurem alguns avenços interessants en les eines que us ajudaran a crear millors taxonomies per al vostre contingut i trobarà articles relacionats que els vostres lectors voldrien fer un cop d’ull. Ja hi ha alguns complements que ho fan i, a mesura que la tecnologia millora, també ho faran els resultats. No crec que estiguem enlloc del punt en què la intel·ligència de la màquina pugui assumir el procés de creació de contingut convincent (i exacte), per la qual cosa encara no començaria a reduir la mida dels escriptors i editors! Tom Ewer, WordCandy

Aquesta és una avaluació sòlida de l’estat actual d’aprenentatge automàtic per WordPress. En aquest moment, és una tecnologia única amb poques aplicacions. Tanmateix, hem trobat una eina que utilitza l’aprenentatge automàtic a WordPress amb gran efecte. Ho comprovem:

Aprenentatge automàtic a WordPress: una introducció a Watsonfinds


Watsonfinds Watsonfinds

Autor (a): Watsonfinds

Versió actual: 2.0.0

Darrera actualització: 8 de maig de 2019

watsonfinds.zip


Valoració 100%


100 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Watsonfinds és un servei construït a sobre IBM Watson sistema. Watson es factura com una mena d’IA, però per ser més exactes, és un sofisticat sistema d’aprenentatge automàtic amb accés a diversos terabytes de dades, que té la capacitat d’analitzar aquestes dades amb finalitats específiques..

En aquest cas concret, Watsonfinds pot utilitzar el seu “coneixement” per analitzar qualsevol text de l’editor de WordPress i descompondre’l en cinc emocions: alegria, tristesa, ira, fàstic i por. Amb aquesta informació, podeu ajustar el contingut fins que no tingueu l’orientació del sentiment exacte que vulgueu (sempre que sigui un o més d’aquests cinc).

Per fer servir aquesta eina, tot el que heu de fer és instal·leu i activeu el complement. Després, aneu a qualsevol de les vostres pàgines o publicacions i obriu-les mitjançant l’opció Edita. A dins, trobareu un botó nou a la part superior de l’editor. Feu clic sobre ell quan estiguis preparat per analitzar l’impacte emocional del contingut:
El botó Watsonfinds.

Ara, Watsonfinds mostrarà una finestra amb una simple anàlisi del contingut. Això inclou un desglossament percentual de la “força” de cada emoció i un breu informe sobre les maneres en què el to pot afectar el compromís:

Un exemple d’anàlisi de Watsonfinds.

En aquesta fase, podeu tornar al treball sobre el vostre contingut i posar en pràctica la vostra nova eina per a l’aprenentatge automàtic a WordPress!

Watsonfinds és un complement gratuït, però hi ha un servei premium en els treballs que inclouran una anàlisi més en profunditat.

Com analitzar l’impacte emocional del contingut de WordPress mitjançant Watsonfinds

Com hem comentat anteriorment, Watsonfinds centra les seves anàlisis en cinc emocions fonamentals. En aquesta secció, parlarem de cadascun d’ells i explicarem com podeu utilitzar l’aprenentatge automàtic a WordPress per connectar-vos millor amb els vostres usuaris.

1. Tristesa ☹️

Ningú vol estar trist, però és just dir que, en alguns casos, potser voldreu provocar emocions negatives fortes del vostre públic. L’objectiu no és jugar amb els seus sentiments, sinó formar un vincle emocional amb ells. Per il·lustrar aquest punt, aquí teniu un breu paràgraf d’un dels nostres articles recents que Watsonfinds va considerar “trist”:

Aconseguim totes les nostres idees inicials i passa una de les dues coses: ens adonem que els nostres articles no ressonen amb el nostre públic o ens quedem sense idees. De vegades succeeixen tots dos i la falta de creixement combinada amb el final de les nostres idees originals drena la nostra motivació.
Resulta la nostra prova de tristesa.

És fàcil veure per què Watsonfinds va arribar a aquesta conclusió. De fet, aniríem a dir que el paràgraf és depriment. En aquest cas, l’autor va utilitzar el text per formar una connexió amb el lector, discutint un problema pel qual hem passat tots. D’aquesta manera, quan finalment revelem que hi ha una solució, l’impacte emocional serà més important.

D’altra banda, si escriviu un article i feu un salt directe a la revelació, sovint no és tan atractiu. Observeu l’ús de frases com ara "drena la nostra motivació" i "falta de creixement". Si en traieu, el punt de tristesa disminueix bruscament:

Resultats de puntuació de tristesa actualitzats.

Tot i això, Watsonfinds encara aconsegueix comprendre que la primera part del paràgraf no és positiva. És impressionant quan es tracta d’aprenentatge automàtic a WordPress.

2. Alegria ��

Et trobarà difícil trobar algú a qui no li agradi sentir-se feliç, cosa que fa que aquesta emoció sigui una venda fàcil al contingut. Anem a veure com les tarifes de Watsonfinds, amb un petit extracte del nostre article recent sobre temes que funcionen molt bé amb els constructors de llocs:

Tots són prou flexibles per servir a múltiples propòsits i fer que la configuració del lloc web sigui senzilla, sense importar si feu servir Beaver Builder, Elementor o Visual Composer.

Sense més detalls, feu un cop d’ull a aquests bells dissenys, trieu el preferit i comenceu a personalitzar el vostre lloc amb un constructor escollit de seguida..
Resulta la nostra prova d’alegria.

El gir positiu en aquests dos paràgrafs és fàcil de detectar. Per donar-vos més context, aquest fragment és el que anomenem revelació. És una tècnica senzilla que de vegades fem servir a les presentacions, on es desglossa un problema i, a continuació, es presenta la solució al lector. Naturalment, la revelació hauria de ser una ocasió alegre i Watsonfinds no ho ha deixat notar.

Després d’haver jugat amb l’aprenentatge automàtic a WordPress, hem descobert que una puntuació superior al 60% és força forta per a qualsevol emoció. Significa que la sensació és clarament predominant, però no tant que us colpegeu els lectors pel cap. En general, Watsonfinds és especialment apte per identificar paràgrafs “feliços”, cosa fantàstica si voleu assegurar-vos que el vostre contingut està marcant la marca.

3. fàstic ��

Fins ara, hem parlat de dues emocions més que senzilles. Ara és hora d’examinar-ne una de més complexa: repugnància. Des d’una perspectiva argumental, el repugnància no té tantes aplicacions com alegria o tristesa, però tot i així pot resultar útil. Aquí teniu un exemple de Salman Rushdie citem que Watsonfinds ha trobat predominantment “repugnant”:

Un dels problemes a l’hora de defensar la llibertat d’expressió és que sovint heu de defensar persones que trobeu indignants i desagradables i repugnants.
Resultat de la nostra repugnància.

Watsonfinds explica que aquest tipus d’emoció pot ser una eina útil a l’hora de canviar d’opinió dels lectors. Tanmateix, segons la nostra experiència, és molt millor utilitzar fàstic com a manera de vincular-nos amb les coses que no us agraden. Per exemple, si reviséssim un complement de WordPress que odies, podríem dir una cosa així com:

Aquest complement és una de les pitjors eines de WordPress que he trobat. Va causar el meu lloc i va incendiar el meu gos. No el tornaria a utilitzar mai, encara que em pagués i us recomano que el desinstal·leu immediatament!
El nostre fàstic ha actualitzat els resultats de les proves.

Mai no serem tan contundents, per descomptat, però aquest exemple més important demostra que l’aprenentatge automàtic a WordPress fa una mica de problemes a l’hora d’analitzar el fàstic. Durant les proves, hem hagut de recórrer a l’ús d’adjectius extrems per aconseguir que el nostre repugnància s’assoleixi, cosa que no és ideal.

4. Por ��

Per mantenir la nostra tendència d’emocions negatives, parlem de por. No és una cosa que vulgueu utilitzar en excés, però pot ser una eina útil quan s’utilitza de manera intel·ligent en l’escriptura i el màrqueting (FOMO, qualsevol?). Aquí teniu un exemple d’un extracte d’un article recent sobre temes segurs de WordPress:

No haureu de preocupar-vos tant perquè es faci obsoleta, causi conflictes amb els vostres plugins, cau preses per a actors malintencionats o trenqui directament el vostre lloc..
Resulta la nostra prova de por.

Ja hem parlat anteriorment sobre com es pot utilitzar la tristesa per fer una impressió més forta en la vostra introducció, però la por també fa el truc. En aquest cas, l’autor va esmentar les coses que podrien anar malament si no feu servir un tema segur i, després, van entrar i us van dir com afrontar-lo..

La clau a l’hora de suscitar por és parlar de resultats adversos i de com poden afectar negativament els lectors. Si podeu afegir les coses que tenen por, tindreu un temps més senzill relacionant-les amb solucions.

5. La ràbia ��

Finalment, però no per això menys important, parlem d’ira. Per ser sincer, la ràbia rarament és una de les emocions que intentem despertar dels lectors a l’hora d’escriure articles. La ira és una eina complicada que us pot ajudar a connectar-vos amb el vostre públic, però també pot alienar-los. Creem un breu exemple de revisió del tema de WordPress i veiem què ha de dir Watsonfinds:

Aquest tema va arruïnar completament el meu lloc web i em va fer perdre tot el trànsit. Vaig a demandar els desenvolupadors, aquest lloc i tots els implicats.
Resulta la nostra prova d’ira.

Segons Watsonfinds, això només assenyala un 55,34% a la categoria de ràbia, cosa que sorprèn perquè es llegeix com un enutjat comentari de YouTube. L’eina també discuteix com la ira pot provocar als lectors a prendre mesures, cosa que pot ser o no el cas.

Segons la nostra experiència, si esteu enfadats amb les mateixes coses que el vostre públic, podeu utilitzar-ho per a això formar una connexió, però no és una emoció sostenible. Pel que fa al seu contingut, les emocions com la tristesa, la por i l’alegria són més fàcils de quantificar i d’encertar quan s’utilitza l’aprenentatge automàtic a WordPress..

Conclusió

Si podeu fer que els vostres lectors sentin alguna cosa, podeu participar amb ells i crear confiança amb més facilitat. Watsonfinds t’ajuda a analitzar l’impacte emocional del teu contingut i, pel que fa a nosaltres, fa un treball digne. No us dirà què canviar, però sí que senyalitza si esteu orientant correctament a una de les emocions bàsiques.

Anem a desglossar l’afectació de cadascuna d’aquestes cinc emocions sobre el contingut:

 1. Tristesa: Sentiments tristos poden fer que el vostre públic se senti més a prop vostre.
 2. Alegria: Els lectors feliços són el millor tipus de públic i Watsonfinds és excel·lent per identificar contingut positiu.
 3. Repugnància: Aquesta emoció és una mica complicada, però pot ajudar-vos a vincular-vos amb els lectors a través de desastres compartits.
 4. Por: Malgrat les seves connotacions negatives, la por és un motiu molt eficaç per conduir conversions.
 5. Còlera: En alguns casos, aquesta emoció pot ajudar-vos a relacionar-vos amb els lectors (tot i que creiem que és millor evitar-la en la majoria dels casos).

Què en penseu de tota la idea d’incorporar l’aprenentatge automàtic a WordPress i els vostres processos de creació de contingut? Heu sentit a parlar d’altres interessants implementacions de la idea?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector