11 maneres d’accelerar el rendiment de WordPress (ACTUALITZAT)

11 maneres d’accelerar WordPress


Com accelerar WordPress segurament és un tema candent en aquests dies. Afortunadament, hi ha nombroses tècniques que podeu utilitzar per fer la feina. Per tant, la nostra intenció és listar tots els trucs que sabem que poden fer que el vostre lloc de WordPress sigui molt més ràpid.

Però primer…

Aquest és un missatge convidat per Ahsan Parwez.

Per què hauríeu d’accelerar WordPress?

Hi ha moltes raons per les quals sonen les alarmes, algunes de les quals poden causar preocupacions importants:

 1. Els motors de cerca (com Google) classifiquen els llocs web amb temps de càrrega ràpida superiors als de càrrega lenta. Així, si voleu millorar la vostra posició en els SERPs, millorar la velocitat ha de ser una de les vostres prioritats.
 2. Els estudis han demostrat que es carrega el lloc velocitat de més de 2 segons normalment es produeix al voltant del 47 per cent dels visitants que rebien el lloc web. Per tant, per mantenir aproximadament la meitat dels visitants interessats, hauríeu d’accelerar el vostre WordPress.
 3. Els compradors en línia són el lot més impacient; esperen que es carregui la pàgina en un segon. Així, si teniu a la vostra disposició una botiga de comerç electrònic a WordPress, us podeu preparar per millorar importants per tal que el vostre negoci sigui més rendible.

Com podeu provar el temps de càrrega del vostre lloc web?

Primer de les coses primer, heu d’analitzar el temps de càrrega actual del vostre lloc web. Tingueu en compte que aquesta velocitat pot variar de pàgina a pàgina, ja que depèn de diversos factors, a saber:

 • la mida d’aquesta pàgina en concret,
 • quantes peticions genera,
 • estigui en cau o no,
 • i, per últim, quin tipus de contingut (estàtic o dinàmic) allotja.

La pàgina principal d’un lloc web s’utilitza normalment com a punt de referència per provar el temps de càrrega. Per comprovar la velocitat d’un lloc web, s’utilitzen àmpliament les tres eines següents a la xarxa:

 1. WebPageTest.org
 2. Eines.Pingdom.com
 3. Inspeccions de pàgina (realment, això no informa del temps de càrrega de la pàgina, però destaca els elements que podeu modificar per accelerar WordPress)

D’acord, ha arribat el moment de començar a parlar sobre alguna empresa. Aquí teniu les 11 maneres d’accelerar WordPress:

1. Trieu un proveïdor d’allotjament web millor

El principal factor que influeix en la velocitat d’un lloc web és l’allotjament del lloc web de WordPress. Pot semblar una bona idea allotjar el vostre lloc web en un proveïdor d’allotjament compartit que ofereix "il·limitat" amplada de banda, espai, correus electrònics, dominis i molt més. Tanmateix, el fet que normalment ens trobem a faltar pel que fa a aquesta oferta és que els entorns d’allotjament compartits no proporcionen bons temps de càrrega a les hores punta de trànsit i la majoria no proporcionen el 99 per cent de la vida en un mes determinat..

L’allotjament compartit sol oferir un rendiment més pobre perquè compartiu el mateix espai del servidor amb molts altres llocs web i no es pot dir quants recursos utilitzen altres. A més, no sabeu exactament la optimització dels servidors.

Afortunadament, la indústria d’allotjament web ha avançat amb tecnologia i els preus dels proveïdors d’allotjament en núvols han disminuït amb el pas del temps. En els temps actuals, podeu comprar servidors de núvol dedicats a SiteGround, DigitalOcean, Amazon Web Services i, fins i tot, a Google Compute Engine a un preu nominal. Tanmateix, configurar aquests servidors pot ser una tasca descoratjadora, ja que cal que configureu els servidors des de zero. Hi ha proveïdors d’allotjament web com Cloudways (on treballo) que fan la tasca de configurar servidors de núvol optimitzats tan fàcilment com fer clic i llançar.

2. Utilitzeu un tema / marc lleuger de WordPress

Els temes de WordPress amb molts elements dinàmics, lliscants, widgets, icones socials i molts més elements brillants són molt atractius. Però recordeu-ho: si tenen massa elements i mides de pàgines més altes, definitivament farà que el vostre servidor web es faci un trontoll.

La millor opció aquí és utilitzar temes lleugers. Una solució és anar a buscar un dels temes predeterminats de WordPress. Un altre és provar alguna cosa així Neve, construït pels mateixos nois darrere de CodeinWP.


Neve Neve

Autor (a): Tema

Versió actual: 2.7.1

Darrera actualització: 21 de maig de 2020

neve.2.7.1.zip


96% de valoracions


833.922 descàrregues


2.7.1Versió

De forma alternativa, per a un lloc web ric en funcions, també podeu optar per un tema que utilitzi un bon marc com Bootstrap o Foundation.

3. Reduïu la mida de la imatge

Les imatges són els principals contribuïdors a l’augment de mida d’una pàgina web determinada. El truc és reduir la mida de les imatges sense comprometre la qualitat.

Si optimitzeu manualment les imatges mitjançant l’extensió de Chrome PageSpeed ​​Insights o el Photoshop o qualsevol altra eina, el procés trigarà molt. Afortunadament, hi ha connectors disponibles per a gairebé tot el que podeu pensar, inclosa l’optimització d’imatges. Cal destacar els següents:

Si utilitzeu qualsevol dels complements esmentats anteriorment al vostre lloc de WordPress, reduireu dràsticament les mides d’imatges, millorant així la velocitat del vostre lloc web.

4. Minimitzar els fitxers JS i CSS

Si utilitzeu el vostre lloc web a través de l’eina Google PageSpeed ​​Insights, probablement se us notificarà sobre com minimitzar la mida dels fitxers CSS i JS. Això vol dir que reduint el nombre de trucades CSS i JS i la mida d’aquests fitxers, podeu millorar la velocitat de càrrega del lloc..

A més, si coneixeu el pas per temes de WordPress, podeu estudiar les guies proporcionat per Google i fer alguna reparació manual. Si no, hi ha plugins que us ajudaran a aconseguir aquest objectiu; el més popular és el Autoptimitza que pot ajudar a optimitzar CSS, JS i fins i tot HTML del lloc web de WordPress.

5. Utilitzeu mecanismes de caché avançats amb un complement de caché

Els plugins de caché de WordPress (per exemple, la memòria cau total W3) hi són des de fa temps, facilitant les complexes tasques d’afegir regles de memòria cau als elements del vostre lloc web. Si es combinen aquests complements amb mecanismes de caché avançats com el vernís, us ajudaria a millorar la velocitat de càrrega del vostre lloc web i, en definitiva, accelerar considerablement WordPress..

6. Utilitzeu un CDN

Les persones que visiten el vostre lloc web pertanyen a diverses ubicacions del món, i no cal dir que la velocitat de càrrega del lloc variarà si els visitants es troben lluny de on s’allotja el vostre lloc. Hi ha moltes CDN (xarxes de lliurament de contingut) que ajuden a mantenir la velocitat de càrrega del lloc al mínim per a visitants de diversos països. Un CDN conserva una còpia del lloc web en diversos centres de dades ubicats en diferents llocs. La funció principal d’un CDN és servir la pàgina web a un visitant des de la ubicació més propera possible. Cloudflare i MaxCDN es troben entre els serveis CDN més populars.

7. Habiliteu la compressió GZIP

En comprimir fitxers del vostre ordinador local podeu estalviar molt d’espai al disc. De la mateixa manera, per a la web, podem utilitzar compressió GZIP. Aquesta maniobra reduirà dràsticament l’ús de l’ample de banda i el temps que triga a accedir al vostre lloc web. GZIP comprimeix diversos fitxers de manera que sempre que un visitant intenti accedir al vostre lloc web; primer el seu navegador haurà de descomprimir el lloc web. Aquest procés redueix considerablement l’ús de l’ample de banda.

Podeu utilitzar qualsevol complement com el Pàgina de velocitat Ninja, que permet la compressió GZIP o afegir els codis següents al fitxer .htaccess.

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml
Aplicació AddAutputFilterByType DEFLATE / javascript
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

8. Neteja de la base de dades de WordPress

Eliminació de dades no desitjades de la base de dades mantindrà la mida al mínim i també ajudarà a reduir la mida de les vostres còpies de seguretat. També és necessari suprimir comentaris de correu brossa, usuaris falsos, esborranys antics del vostre contingut i potser fins i tot complements no desitjats, així com temes. Tot això reduirà la mida de les vostres bases de dades i fitxers web i, per tant, accelerarà WordPress: el vostre WordPress.

9. Desactiva o desinstal·la els complements

Si manteniu plugins no desitjats als vostres llocs web de WordPress, podreu afegir una brossa quantitat de brossa als vostres fitxers web. A més, també augmentarà la mida de la vostra còpia de seguretat i posarà una quantitat massa gran de càrrega als recursos del servidor mentre es generen fitxers de còpia de seguretat. És millor desfer-se dels complements que no utilitzeu i buscar també mètodes alternatius per utilitzar serveis de tercers per automatitzar o programar tasques (com ara compartir les vostres últimes publicacions a les xarxes socials).

IFTTT o Zapier són dos serveis web que ajuden a automatitzar aquestes tasques i redueixen la càrrega dels recursos del vostre lloc web i servidor.

10. Mantingui els scripts externs al mínim

L’ús de scripts externs a les vostres pàgines web afegeix una gran part de dades al vostre temps de càrrega total. Per tant, el millor és utilitzar un nombre reduït de scripts, incloent-hi només els fonamentals com ara eines de seguiment (com Google Analytics) o sistemes de comentaris (com Disqus).

11. Desactiva els pingbacks i els trackbacks

Els pingbacks i els trackbacks són dos components principals de WordPress que us avisen cada vegada que el vostre bloc o pàgina rep un enllaç. Pot semblar útil, però també teniu coses com ara Eines per a administradors web i altres serveis per comprovar els enllaços del vostre lloc web.

Si manteniu pingbacks i trackbacks també podeu suposar una quantitat de pressió indesitjable en els recursos del servidor. Això passa perquè cada vegada que algú intenta enllaçar-se amb el vostre lloc, genera peticions de WordPress endavant i endavant. Aquesta funcionalitat també s’utilitza àmpliament quan s’orienta un lloc web amb atacs DDoS.

Podeu desactivar-ho a WP-Admin → Configuració → Discussió. Només heu de seleccionar la selecció "Permeten les notificacions d’enllaços d’altres blogs (pingbacks i trackbacks)." Això us ajudarà a accelerar WordPress més.

Conclusió

El major avantatge de reduir el temps de càrrega del vostre lloc web és que ajudarà enormement a millorar l’experiència dels vostres visitants. El cas segueix sent el mateix si utilitzen dispositius mòbils o PC. A més, també millorarà els vostres rànquings als SERPs. Al cap ia la fi, l’ús de l’amplada de banda reduïda del vostre allotjament i la velocitat de càrrega de lloc més ràpida del client només us beneficiaran tant a curt termini com a llarg termini.

Si encara no heu iniciat cap bloc, consulteu aquesta guia: com fer un lloc a WordPress. És un gran recurs que ofereix tutorials pas a pas per crear un bloc personal o professional.

Ara és el teu torn. Com accelereu WordPress? Té algun truc a la màniga?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map