10+ trucs WP-CLI per gestionar el lloc de WordPress (actualitzat per WP-CLI 2.3.0)

Nota. El WP-CLI 2.3.0 acaba de llançar-se, la qual cosa fa que sigui el moment perfecte per aprofundir en allò que WP-CLI ha d’oferir en general, així com com començar a treballar amb ell. Permeteu-me que us avisi, però, si encara no heu experimentat amb WP-CLI, prepareu-vos per deixar-vos impressionat quan vegeu què és possible.


WordPress és un projecte meravellós, però, com qualsevol altre programari, us sembla que desitgeu tenir algun tipus d’accés a la part posterior al vostre codi i base de dades. Els que heu provat alguna vegada restabliu les vostres credencials d’administració amb un enllaç de restabliment de la contrasenya trencada, sabem de què parlem!

Per sort, hi ha una solució que us pot ajudar. El WP-CLI projecte us proporciona accés a la línia de comandes a la instal·lació de WordPress, cosa que significa que podeu gestionar la major part del vostre lloc web mitjançant unes quantes instruccions ràpides al terminal.

Per exemple, si el vostre "restablir la contrasenya" Enllaç està trencat, només podeu canviar la vostra contrasenya mitjançant el WP-CLI. Hi ha moltes situacions similars en què WP-CLI resulta útil. A més, només ens encanta la sensació de pirates informàtics que funciona amb la línia de comandaments.

En aquest article, introduirem algunes de les tasques típicament irritants que WP-CLI fa gairebé una experiència divertida i us mostrarem com realitzar-les mitjançant l’eina. Comprovem!

WP-CLI

TL; DR del projecte WP-CLI

WP-CLI significa WordPress Line Line (pàgina principal), ja que aquesta eina us permet accedir al sistema de gestió de WordPress mitjançant la línia d’ordres.

Normalment, heu d’utilitzar la interfície d’usuari en línia per gestionar manualment un lloc web de WordPress (el wp-admin). I amb això, tenir cura d’un lloc trencat o gestionar períodes de transició sovint implica excavar fitxers mitjançant FTP o intentar escriure codi PHP personalitzat. WP-CLI simplifica el procés de treball al vostre lloc donant-vos una drecera d’accés directe, evitant la necessitat de plugins addicionals.

Pàgina inicial del WP-CLI

Si abans no heu utilitzat mai la línia d’ordres, hi ha una petita corba d’aprenentatge. Tanmateix, un cop engegueu, WP-CLI pot accelerar de manera significativa la manera de treballar amb el vostre lloc web. Podreu gestionar canvis complexos de base de dades, complements i temes amb pocs cops de tecla. Si us agrada la interfície de text normal, fins i tot podeu utilitzar-la per moderar comentaris, opcions i menús. (Tot el que anirem tractant més endavant en aquesta guia.)

Breu història, WP-CLI fa que moltes tasques difícils siguin ràpides. A més, el WP-CLI també és extensible. Si teniu necessitats personalitzades, podeu fer-ho escriure scripts únics que s’executen amb WP-CLI a les vostres especificacions.

Abans d’avançar, és important que ens n’adonem WP-CLI no és un complement per al vostre lloc de WordPress, sinó una eina instal·lada al vostre servidor. Dit d’una altra manera, si voleu utilitzar WP-CLI, haureu d’instal·lar-lo tant al vostre entorn de desenvolupament local com al vostre servidor d’allotjament en viu per a un accés constant. Això pot suposar trobar un host que ofereix WP-CLI preinstal·lat.

(Tingueu en compte que, entre les nostres millors opcions d’allotjament web recomanades per a WordPress, SiteGround, A2 Hosting i WP Engine, totes tenen instal·lat WP-CLI de manera predeterminada per als seus clients; és a dir, que podreu començar a utilitzar WP-CLI tan aviat com ho feu. heu configurat el vostre compte d’allotjament amb aquestes empreses).

Més informació sobre els conceptes bàsics del WP-CLI:

Com gestionar el vostre lloc de WordPress mitjançant WP-CLI

Un cop instal·lat el WP-CLI, podeu utilitzar la línia d’ordres per obrir la carpeta del lloc web de WordPress que voleu administrar. Si treballeu en directe al vostre servidor d’allotjament, caldrà accés segur a les petxines.

Tot i així, recomanem provar aquestes ordres en un entorn de desenvolupament. No hi ha cap botó de desfer, de manera que voldreu sentir-vos bastant a gust amb aquesta eina abans d’utilitzar-la en un servidor en directe. Per començar, aquí teniu quatre maneres útils de practicar l’ús de WP-CLI al vostre lloc.

1. Mireu ràpidament el fitxer wp-config.php

WP-CLI sempre ha estat força eficient a l’hora de permetre configurar un lloc nou. Per exemple, el còmode L’ordre wp config create us permet crear un fitxer de configuració recent i posar-hi tots els detalls importants. Normalment és molt més ràpid que fer-ho de la manera tradicional, sobretot si sou un mecanografiatge ràpid.

Però WP-CLI fa un pas més. Hi ha dues subcomandes per a la comanda principal wp config.

El primer és aquest:

wp config get

 • enumera constants i globals tal com es defineixen al fitxer wp-config.php actual.

Configuració WP-CLI

L’altra és aquesta:

ruta de configuració wp

 • simplement mostra una ruta al fitxer wp-config.php actual.

Si voleu obtenir més informació pràctica amb la vostra instal·lació de WordPress, també podeu utilitzar una altra comanda WP-CLI:

mida wp db – taules

Molt útil per ajudar-vos a decidir si necessiteu una mica d’optimització de bases de dades o no.

WP-CLI db tables

2. Executeu les actualitzacions bàsiques

Normalment, executar una actualització implica iniciar la sessió a l’administrador i fer clic a través d’un parell de pàgines per actualitzar el vostre lloc.

Amb WP-CLI, es poden executar fàcilment les actualitzacions un simple comandament:

actualització del nucli wp

El que fa que aquest enfocament sigui únic és que pot acceptar arguments per personalitzar el que passa quan l’executeu. Suposem que heu actualitzat recentment a una versió de WordPress que va trencar un complement crític al vostre lloc. L’autor d’aquest complement encara no ha tingut l’oportunitat d’actualitzar-lo, però cal que el vostre lloc funcioni correctament. Tot i que és millor mantenir un lloc actualitzat, podeu canviar el nucli afegint la bandera de la versió al vostre comandament i tornant al punt on no hi va haver conflicte:

actualització del nucli wp –versió = 4.7.1

Una altra característica útil d’una solució basada en scripts com WP-CLI és que podeu programar-la perquè funcioni regularment per a tots els llocs que heu instal·lat. És increïblement escalable per a aquells que gestionen diversos llocs. Per exemple, utilitzant un complement com a WP-CLI Eines WP de Bluehost et permet executar automàticament actualitzacions de tots els llocs web del servidor.

Comandament principal WP-CLIActualització bàsica d’èxit mitjançant WP-CLI.

3. Actualitzar, desactivar i suprimir els complements pesats

Normalment, si un complement trenca el vostre lloc completament (o fins i tot simplement desactiva l’administrador), heu d’iniciar la sessió mitjançant FTP i canviar el seu nom de carpeta per desactivar-lo. D’altra banda, hi ha un simple comandament WP-CLI per desactivar els complements:

El complement wp desactiva el exemple del plugin

Plugin WP-CLIDesactivació de complements amb WP-CLI.

Si un connector us dóna problemes greus i cal suprimir-ho, podeu fer-ho mitjançant l’ordre de suprimir:

El complement wp elimina l’exemple del nom de complement

També podeu saltar les actualitzacions manuals dels complements mitjançant una comanda similar a la característica d’actualització principal de WordPress:

Actualització del complement wp – tot

I, probablement, alguna cosa que hauria d’haver esmentat al principi, WP-CLI també et permet comproveu l’estat dels complements actuals al vostre lloc. Per això utilitzeu:

estat del complement wp

Estat del complement WP-CLI

De forma individual, pot no semblar que aquestes ordres us estalvien molt de temps. Tot i això, és important recordar que accedir directament al servidor és molt més ràpid que esperar que un navegador web interpreti tots els scripts i estils associats a una interfície gràfica d’usuari. Si sovint necessiteu gestionar aquest tipus de tasques, us sorprendrà la rapidesa amb què s’afegeix el vostre temps extra.

4. Restablir les contrasenyes d’usuari

Imagineu que heu perdut la contrasenya d’administrador de WordPress. Heu provat l’enllaç de restabliment de la contrasenya, però per algun motiu el correu electrònic de restabliment no es mostrarà a la safata d’entrada. Heu quedat fora del lloc de WordPress per sempre? No amb WP-CLI.

WP-CLI ofereix una gestió ràpida d’usuaris, incloent la possibilitat de restablir contrasenyes mitjançant la línia següent:

Usuari wp actualització [email protected] –user_pass = exemple de nova contrasenya
Usuari de WP-CLILes credencials d’usuari correctes s’actualitzen amb WP-CLI.

Amb ordres tan senzilles com aquesta, no cal que entri en pànic ni es preocupi per solucions solucionades complicades per tornar a accedir al vostre lloc. Ja van passar els dies en què es va introduir la contrasenya i la va inserir directament a la base de dades …

A més, com que tot això es fa mitjançant una connexió segura amb el vostre servidor, tampoc no sacrificareu la seguretat del vostre lloc web mitjançant aquest mètode..

5. Fer còpies de seguretat i manipular la base de dades

WordPress no facilita la interacció directa amb la base de dades. Això pot ser frustrant quan voleu realitzar tasques aparentment senzilles, com ara executar una actualització sense complement ni cercar i substituir una frase establerta..

Podeu utilitzar WP-CLI per facilitar aquesta feina. Et permet optimitzar i reparació bases de dades amb ordres senzilles com:

wp db optimitzar
reparació wp db

Si escriviu una consulta personalitzada, podeu provar-la ràpidament fent servir la funció comanda de consulta:

consulta de wp db "SELECT * FROM wp_options"

Tot i això, abans de deixar-se massa feliç amb la base de dades, és important que sàpigues com crear còpies de seguretat. La comanda per a creació de còpies de seguretat de SQL a WP-CLI és el següent:

wp db exportació

Això crearà un fitxer SQL * que podeu utilitzar per restaurar la base de dades del vostre lloc si alguna cosa va malament. Fins i tot funciona bé quan s’utilitza en combinació amb complements de còpia de seguretat.

* El nom que es lliurarà al fitxer és més aviat aleatori. Per assignar el vostre propi, utilitzeu això:

wp db exporta el vostre nom.sql
Base de dades WP-CLIWP-CLI fa que el treball amb la base de dades del vostre lloc sigui cinch.

6. Netegeu les revisions de publicacions

Les revisions de les publicacions són una cosa que tenim aquí una mica difícil a CodeinWP. Algunes de les publicacions més actualitzades tenen més de 200 revisions, cosa que fa que la gestió de les coses sigui molt difícil.

Principalment, quan aneu a la pàgina de comparació de revisions estàndard de WordPress (captura de pantalla següent), obteniu aquesta barra a la part superior. A través d’ella, podeu triar les dues revisions que voleu comparar. Això està bé si teniu revisions sub-20 en una publicació. Però amb més de 100, la barra no es pot fer clic, és a dir, no podeu apuntar fàcilment a la revisió exacta que desitgeu; requereix la perfecció dels píxels als vostres clics. La barra és massa densa.

Barra de revisions de WordPress

Per combatre-ho d’alguna manera, podeu establir un límit en el nombre de revisions permeses per publicació al fitxer wp-config.php (per exemple, define (‘WP_POST_REVISIONS’, 40);). Però això només limita les revisions de les vostres accions futures. Si suprimiu totes les revisions existents que estan a sobre d’aquesta marca, trobareu a vosaltres. Això es pot fer de dues maneres. Un d’ells és mitjançant un complement. L’altra és mitjançant WP-CLI.

I la manera WP-CLI és molt més ràpida. Per començar, heu d’instal·lar un paquet addicional WP-CLI anomenat wp-revisions-cli.

Això es pot fer mitjançant una simple comanda:

el paquet wp instal·la trepmal / wp-revisions-cli

Després d’això, haureu d’utilitzar un bon nombre de comandaments nous i nous WP-CLI:

revisions wp netes

 • elimina les revisions antigues de totes les publicacions. El valor per defecte és WP_POST_REVISIONS, mantenint només les revisions més recents.

Alternativament, si voleu ser més interessant amb les revisions, podeu, per exemple, controlar les revisions d’una publicació específica:

Llista de revisions wp –post_id = ID

 • us ofereix una llista de totes les revisions d’una publicació determinada.

Revisions WP-CLI

O:

wp revisions clean –post_id = ID – abans-data = DATA

 • elimina les revisions d’una publicació determinada publicada en una data anterior o anterior (AAAA-MM-DD).

En general, una característica molt interessant, i sobretot si tendiu a actualitzar les publicacions existents amb molta freqüència, cosa que produeix moltes revisions. Estic molt emocionat de veure quines novetats aportarà el paquet wp-revisions-cli en el futur.

7. Creeu un tema infantil, com ara (!)

No és difícil crear temes infantils. Però encara heu d’anar primer a la web referència oficial a Codex – només per assegurar-nos que no s’han canviat alguns detalls excel·lents, creeu una function.php i CSS, poseu-lo en un directori nou, etc..

WP-CLI et dóna un mètode més ràpid. Tot el que feu és això:

wp scaffold child theme: NEW-CHILD-SLUG –parent_theme = SLUG –theme_name = TITLE

… I tot això. El resultat que obteniu és un tema infantil operatiu, en blanc, basat en un tema pare fixat.

WP-CLI tema infantil

Hi ha alguns paràmetres addicionals disponibles. Per exemple, podeu fer això:

wp scaffold child theme theme SLUG –parent_theme = SLUG –theme_name = TITLE –author = NOM COMPLETE –author_uri = URI –theme_uri = URI – activar – force

 • –force sobreescriu els fitxers que ja existeixen.

8. Crear un munt de contingut fictici per fer-ne les proves

Quan es treballa en qualsevol tipus de projecte de WordPress, el contingut maniquí és una cosa que probablement necessiteu relativament sovint.

 • Potser estàs treballant en algun nou nou complement que processa diverses publicacions i, a continuació, els fa alguna cosa.
 • Potser voleu veure si la vostra paginació funciona bé.
 • Potser voleu incorporar més coses als vostres menús amb finalitats de prova.
 • Etcètera…

Normalment, el que feia en aquests casos era premer Ctrl + F i començar a cercar aquell maldestre XML que tenia un exemple de contingut de WordPress que tinc al meu lloc. Però això porta temps, i sembla que estic malversant el fitxer cada vegada d’alguna manera.

De totes maneres, tal com us haureu imaginat, WP-CLI també té algunes opcions:

wp post generar –count = 10

 • crea 10 publicacions buides; però no haureu d’aturar-vos a només 10: WP-CLI promet que 1000 també és un valor perfectament executable.

O, per fer les coses més factuals:

curl http://loripsum.net/api/4 | wp post generar –post_content –count = 10

 • crea 10 publicacions, cadascuna amb 4 paràgrafs de text maniquí de lorem ipsum importats de loripsum.net.

9. En blanc del vostre lloc

Hi ha una ordre WP-CLI realment fantàstica que us permet buidar el lloc de tot el contingut (incloses publicacions, comentaris, termes i meta), mentre que deixeu la configuració del lloc i els usuaris intactes. És això:

lloc wp buit

Si acostumeu a utilitzar la mateixa configuració de WordPress per a la majoria de les vostres proves / experiments / etc. Aleshores, ja sabeu de tant temps us estalviareu aquesta cosa.

Tot i que podeu aconseguir el mateix efecte recorrent el contingut de forma manual o utilitzant phpMyAdmin, aquest comandament WP-CLI és propi d’una lliga pròpia a l’hora de fer velocitat.

També podeu fer:

lloc wp buit – carregues

 • es desfà de tot el que hi ha al vostre "càrregues" carpeta també.

10. Elimineu tots els comentaris de correu brossa

En primer lloc, WP-CLI us ofereix moltes possibilitats pel que fa a la gestió de comentaris. Per exemple, podeu:

 • crear nous comentaris amb wp comment create
 • actualitzar els comentaris amb wp update update
 • aprovar comentaris amb wp aprovar
 • i molt més

Però potser el més interessant que podeu fer aquí és esborrar tots els comentaris de correu brossa del vostre lloc alhora. Això és especialment útil si mai veieu milers de comentaris de correu brossa a la vostra base de dades.

L’ordre és aquest:

wp comment delete $ (llista de comentaris wp –status = spam –format = ids)

Aquest és un hack pur. La comanda principal de eliminació del comentari wp espera un argument: els ID dels comentaris que s’han d’eliminar. Per tant, per proporcionar els ID, estem trucant a una altra ordre (llista de comentaris wp) que mostra una llista de tots els comentaris marcats com a correu brossa. Bastant xulo, no ho és?

11. Tameu wp-cron

El mecanisme estàndard wp-cron no ha estat el més fiable. Més o menys, quan programeu una publicació a WordPress, mai podreu estar segur del 100% de que, efectivament, passarà en directe (almenys la meva experiència).

WP-CLI us pot ajudar a domesticar cron una mica amb l’ús de aquest comandament:

wp cron esdeveniment executat -due-now

 • desencadena tots els esdeveniments cron que es deuen ara mateix.

WP-CLI wp-cron

Bonificació: dos "meta" trucs per WP-CLI

Per molt impressionant que sigui el WP-CLI, no deixa de ser una interfície de text, cosa que vol dir que sempre és difícil recordar com fer servir aquest o aquell comandament..

Hi podeu fer dues coses per ajudar-vos a sortir a vosaltres mateixos:

Primer, la comanda d’ajuda estàndard:

wp ajuda COMANDAR

 • mostra ajuda sobre qualsevol ordre de WP-CLI.

Pròxim, hi ha l’argument – que funciona amb la majoria (o fins i tot, totes) comandes WP-CLI. Per exemple, si intento generar contingut nou com aquest:

wp post generar –prompt

WP-CLI mostrarà tots els arguments disponibles per a l’ordre de generació i permetre’m omplir els espais en blanc (puc prémer Enter a les coses que són opcionals, dins dels claudàtors). Així:

WP-CLI prompt argument

Conclusió

WP-CLI realitza moltes tasques sovint considerades feixugues i les fa tan senzilles que són gairebé divertides. En lloc de passar hores superant obstacles que impedeixin resoldre els problemes reals, podeu utilitzar WP-CLI per accedir ràpidament a gairebé qualsevol cosa que necessiteu al vostre lloc de WordPress.

Hi ha moltes situacions en què WP-CLI pot resultar útil, i les que es presenten a continuació són només el començament i només ens donen una visió de com d’utilitat pot ser el WP-CLI un cop que dominem les seves capacitats..

Tens alguna pregunta sobre WP-CLI? O potser teniu alguns trucs propis que voleu compartir amb nosaltres? Saltar a la secció de comentaris a continuació i fer-nos-ho saber!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Text original de John Hughes i Karol K. Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map