Integriranje Google karata s WordPressom (Kako da) – pregled dodatka Intergeo Maps

Detaljni podaci za kontakt uvijek su važni za vlasnika web mjesta, a posebno ako je web mjesto izgrađeno u poslovne svrhe. Nesretna je činjenica da se nikada ne smijemo pouzdati u posjetiteljevu "voziti" njuškati i samostalno pronaći podatke o kontaktima. To je vrsta informacija koja bi uvijek trebala biti izravno ispred njih. Samo olakšava posjetiteljima da vas pronađu i učinkovito komuniciraju s vama.


Tu je Intergeo Maps dodatak dolazi u sliku.

Ukratko, analizirali smo kako ovaj dodatak funkcionira i sada želimo s vama podijeliti svoja otkrića.

Ovdje ćete naučiti sve:

 • Što je Intergeo Maps
 • Koje su njegove glavne značajke
 • Kome je potreban dodatak Intergeo Maps i zašto
 • Kako to možete dobiti
 • Kako radi
 • Za i protiv
 • Koliko košta… ok, ovo mogu vam odmah reći… ne košta ništa (0 USD)

Pregled dodatka Intergeo Maps

Odricanje. Intergeo Maps naša je najnovija akvizicija i najnoviji član obitelji CodeinWP.

Koje su glavne značajke ovog dodatka?

Intergeo Maps besplatni je WordPress dodatak koji na vašu web stranicu dodaje komponentu Google Maps i omogućuje vam da je slobodno prilagodite. Iako je besplatan, donosi brojne prednosti. Ono što je najvažnije, omogućava vam korištenje potpuno funkcionalne Google karte na web mjestu, što znači da svakog posjetitelja možete usmjeriti ravno na prag svoje tvrtke..
INTERGEO
Idite na Intergeo karte

Prvo, pogledajmo glavne značajke ovog dodatka:

 • moćan graditelj sučelja koji je i korisnik prilagođen. Pomoću nje možete brzo promijeniti sve što je potrebno o karti. Evo što se može precizno učiniti s graditeljem sučelja:
  • postavi početni položaj i razinu zumiranja,
  • podesite kontrole i pozicioniranje,
  • postavite stilove boja na kartici pomoću unaprijed definiranih shema boja ili prilagođenih postavki boja,
  • dodajte slojeve – oznake, pravokutnike, krugove, poliline i poligone,
  • stvorite rute s adrese na drugu,
  • integrirajte AdSense kako biste mogli prikazivati ​​oglase na kartama.
 • Možete stvoriti Google karte pomoću kratke kodove. Standardni obrazac za kratki kôd je [intergeo] Vaša adresa [/ intergeo]. Ali možete dodati druge atribute poput visine, širine, stila, zumiranja itd.
 • Možeš stvorite kartu s graditeljem sučelja. I to je dio gdje ćete morati istražiti mogućnosti prilagođavanja dodatka.
 • Dodatak ima a Biblioteka karata, gdje čuva svaku kartu koju ste ikada stvorili.

Kome je potreban dodatak Intergeo Maps i zašto?

Ovaj dodatak može biti dobar izbor ako prikazujući detaljne podatke o određenom mjestu je za vas i za vaš posao potrebno.

Na primjer, tvrtke povezane s putovanjima mogu se koristiti Intergeo karte za prikazivanje upute za vožnju, biciklističke staze ili bilo što drugo što je specifično za lokaciju. Karte vam čak omogućuju prikazivanje vremenskih informacija ako su vam dragocjene.

Također, ako je vaš posao sa sjedištem na više lokacija širom zemlje ili čak svijeta, dodatak će vam pomoći da predstavite sve svoje urede i uspostavite vezu između njih.

Ako se mene pita, glavna stvar koja ovaj dodatak izdvaja jest to što nudi velik izbor značajki – značajke za koje bi se mogao lako naplatiti – a ipak to čini besplatno. Jednostavno, ako vam treba napredni skup mogućnosti za prikazivanje lokacije, adrese i različitih podataka o sadržaju vaše tvrtke, Intergeo Maps je moguće pravo rješenje za vas.

Kako možete nabaviti ovaj dodatak?

Kao i kod većine besplatnih WordPress dodataka, instalacijom se može rukovati izravno s nadzorne ploče (idite na Dodaci, kliknite na Dodaj novi, i tamo unesite ime dodatka) ili idite na službenu stranicu dodataka na https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Kako radi?

Nakon što instalirate dodatak, sve što trebate učiniti je pristupiti nadzornoj ploči, a zatim otići na stranicu ili post na koji želite umetnuti kartu. Kliknite na Dodajte medij, a na lijevoj traci vidjet ćete Karte Intergeo. Ovdje započinje zabava!

Sučelje:

intergeo general

Kao što vidite, na desnoj bočnoj traci nalazi se obilje mogućnosti prilagodbe. Možete promijeniti način na koji izgleda cijela karta, položaj legende, markere, upute i dimenzije, detaljne informacije o vremenu i prometu te nekoliko drugih zanimljivih opcija.

U prvom odjeljku, namještanje & Zumiranje, u mogućnosti ste postaviti određeni položaj i prikaz karte, kao i određenu razinu zumiranja. Također možete odlučiti želite li da se vaša karta povuče i označiti središte crvenom točkom.

Prikaz karte može se promijeniti u cestovni, terenski, satelitski ili hibridni. U Zoomimg, možete promijeniti vrijednost raspona zumiranja. Ako želite bliži ili daljnji pogled na određenu točku na karti, možete izmijeniti te brojeve.
pozicioniranje i zumiranje

U kontrole, vi odabirete položaj za svaku pojedinu stavku na karti. Na primjer, možete premjestiti Zoom, Pan, MapType i SteetView kontrole:

controls1

U Stilovi, možete odabrati dimenzije karte. Možete odabrati širinu i visinu, kao i boju karte. Možete postaviti i jednostavan obrub.

Uz to možete odabrati opciju Prilagođeni stil i koristiti svoj vlastiti stil za cijelu kartu.

stilovi

Nadalje, ako želite istaknuti neke određene točke ili mjesta na karti (kako biste ih učinili vidljivijima), možete nacrtati različite geometrijske figure (pravokutnike, krugove, poligone i markere) putem Višeslojni oglasi odjeljak. Samo kliknite izbornik slika koji će se pojaviti na vrhu karte i počnite crtati ono što vam treba.

prekrivanja

U Upute, možete postaviti putanju između bilo koje dvije točke na karti. Također, možete odabrati kakvu će se stazu pokazati: za bicikliste, pješake, javni prijevoz ili automobile.
smjerovi

Primjer rezultata ovoga:

smjer

Posljednje, ali ne najmanje bitno, dolazi i dodatak Intergeo Maps Integracija u AdSense. Ovo može biti od pomoći ako želite još više unovčiti web mjesto prikazivanjem kontekstualno povezanih oglasa. Naravno, korisnost ovog dijela ovisi o vašem poslovnom modelu i vašoj svrsi za web mjesto.

Primjer upotrebe:

[intergeo] Bukurešt, Rumunjska [/ intergeo]
Nakon što završite sa svim opcijama prilagodbe, kartu možete staviti negdje na web stranicu. Jednom kada kliknete na "Umetni u post" gumb, a pojavit će se kratki kod u svom uređivaču teksta. Taj mali kratki kôd zapravo je vaša karta.

Unesite kratku adresu u kratki kôd i karta će ga odmah pokupiti.

Donja linija

U redu, vrijeme je da nabrojate prednosti i nedostatke ovog dodatka i podijelite konačnu presudu.

 • Slobodno je.
 • Jednostavno i jednostavno za upotrebu sučelje.
 • Ako vam nije potrebna složena karta, jednostavno možete koristiti zadani kratki kôd.
 • Možete stvoriti personalizirane i dobro izgledajuće karte kako biste ih nosili "potpis."
 • Vizualni elementi izgledaju sjajno i blisko su stvarnosti.
 • Ako trebate predvidjeti vremenske prilike na svojoj karti, nudi vam takvu mogućnost.
 • Možete vrlo detaljno predstaviti svoju lokaciju na karti i istaknuti različite pojedinačne informacije koje se odnose na nju.
 • Očigledno… ako vam treba samo najjednostavnija karta na vašoj web lokaciji, još uvijek je možete brže dobiti jednostavnim odlaskom na Google karte i dobivanjem ugrađenog koda.

Na kraju je Intergeo Maps sjajan dodatak. Nudi korisne značajke i opcije bez obzira što želite pokazati na svojoj karti. Može biti posebno korisno vlasnicima tvrtki s fizičkim lokacijama na kojima se kupci mogu stvarno pojaviti i pokucati na vrata.

Što misliš? Jeste li ga već testirali?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map